Aynen benimde öyle 150 lira boşa gitti ombre yaptırmıştim Mayıs ayında saçlarım çok uzun ama kullanamadim hep topuz yaptım öyle olunca yaptırdığım ombre de görülmedi bende geçen hafta koyukahve saç boyası alıp boyattim şimdi siyah saclarimdan daha memnunumCanimmm nasilsinnn ben uzun bir elbise aldim yakasi altin halkalar ile süslenmiş altina da stiletto oldu bitti gitti
Saclarim krepe balyaj yaptirmistim ama saclarimi salinik burakamadigim için verdiğim 150 TL boşa gitti
Saçlarımı yukarıda yazdım kestirmedim ama boyasini değiştirdim. Kıyafet te elbise giymeyi çok istedim aradım bir sürü elbise denedim ama malesef bu vücut henüz elbise kaldırmaz buna karar verdik esimle.baktim bordo bu sene moda bordo pantolon ve üstüne ceket hırka tarzı bişey aldım.elbise gitmekte başka bahara kaldiKızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben
loveren arkadaşım çok geçmiş olsun şükür ki önemli bir şeyi yok iz de kalmaz inşallah Sıkma canını lütfen
Geçmiş olsun . Yavrularimiz Allah a emanet valla.
fotodaki bebk sizinkimi saçları bizimkine çok benziyo.Allah bağışlasın
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin inşallahSağolun kızlar çok şükür iyileşiyor. Kırmızılıklar yerini pembe renge Bıraktı, inşallah en kısa zamanda tamamen geçer.
bende sinir olmuyor degilim ama.kalp.kirmak istemedim.s google a sorsan.milyonlarca cevap verir bu sorulara zatenforumda kolektif monolog hakim sankiöyle açmışken bilgisayarı yazayım dedim bir cümle rastgele alakasız kişisel olur mu olmaz mı düşünmeden
ALLAH sabir versin diyorum.canim zor gercekten ozellikle uykusuzluk insani bu hale getiriyor ama az.kaldi İnşallahYardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
yok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
- #bende sinir olmuyor degilim ama.kalp.kirmak istemedim.s google a sorsan.milyonlarca cevap verir bu sorulara zaten
Yardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
hadiyaa tühh kötü olmuş artik buyudu uygunn baston pusetler varya onlardan al bitane idarelik yeter heralde.syok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
ah ah moralim bozuk zaten bebek arabamız çalındı gezmeye gittik arabaya binerken katlayıp arabanın yanına koydum eşim hep bagaja kaldırırdı dalmış oda bindik gittik bagajı açınca farkedip geri döndük ama çoktan almışlar
Benimkide sarı kedi. Ben kara oğlan beyaz. Buğday tanem diye seviyorum oğlumuEvet benim oğlumÂmin hepimizinkini inşallah
Canım benim Kıyamam . Çok yoruldun haklısın . İnan ben de sinir krizi geçiriyorum Aklımdan manyakca şeyler geçiyor. Çok isyan ediyorum ama çok pişman oluyorum . Gecicek ya vallahi Gecicek canım . Nolur böyle düşün. Her karanlığın bir aydınlığı var zor ama bitecek.Yardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
Canım benim Kıyamam . Çok yoruldun haklısın . İnan ben de sinir krizi geçiriyorum Aklımdan manyakca şeyler geçiyor. Çok isyan ediyorum ama çok pişman oluyorum . Gecicek ya vallahi Gecicek canım . Nolur böyle düşün. Her karanlığın bir aydınlığı var zor ama bitecek.
Yemin ederim aynen. Bagiriyorum çocuğa korkuyor . Birkaç gece çok sıçradı benim yüzümden . Oturdum ağladım ama napım kafamı duvarlara vurmak istiyorum o böyle huzursuz mız mız ve mutsuz olunca. Galiba sütüm de azaldı. 27 yaşındayım ve yaşlandım . Hissediyorum bunu.bana da çoğu zaman geliyorlar valla hamilelik doğum en kolay kısmıymış
Canm benim evet cooook zordur aglayan bebek ama inan bana gececek bugunler meleginin gozlerinin icine bak dua et agla ama sakin yanlis bise yapmaYardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
Anneler toparlanma vakti kendinizi birakmayin dusunun bi evlatsiz olanlari onun icin el acin Allaha bin defa sukur edin benim oglumda 1dk yerinde durmaz evet bazen kizmiyormuyum kiziyorum ama cildirma noktasinda degilim onu her optugumde bin sukur diyorum guzel dusunun guzel olsun hep boyle kalmayacaklar mevlam amansiz dert vermesinYemin ederim aynen. Bagiriyorum çocuğa korkuyor . Birkaç gece çok sıçradı benim yüzümden . Oturdum ağladım ama napım kafamı duvarlara vurmak istiyorum o böyle huzursuz mız mız ve mutsuz olunca. Galiba sütüm de azaldı. 27 yaşındayım ve yaşlandım . Hissediyorum bunu.
Yemin ederim aynen. Bagiriyorum çocuğa korkuyor . Birkaç gece çok sıçradı benim yüzümden . Oturdum ağladım ama napım kafamı duvarlara vurmak istiyorum o böyle huzursuz mız mız ve mutsuz olunca. Galiba sütüm de azaldı. 27 yaşındayım ve yaşlandım . Hissediyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?