2014 Kasım Anneleri

Canım diğer ilaçları verdi ya demir ilacına bi hafta sonra başla dedi.. İnşallah bizde de öyle etki yapar.. Yine öğlen gittim 4-5 saattir aç hiçbişi yediremedim ya.. Ağlıyor sürekli mız mız.. Yemin ediyorum komşumun yanında değil de işe gelirken ağladım gözlerm doldu moralim bozuldu ya..

iyyyy benim kv gibi 3 kurusluk akıllarıyla 5 kurusluk akıl vermeye çalısan kıt akıllılar bu tipleri bi yere toplucan benzin döküp vericen atese sonrada karısına geçip izlicen baska türlü yok olmazlar

Anlamak istemiyor herhalde canım o kadar söylüyorum ki abla bahsettiğin bebek Umut Aras tan 6 ay büyük diyorum olsun olsun o tombiş diyor diye en iyisi mi he he deyip geçmek işte insan yine de sinirleniyor

Niye sinirleniyorsun ki dön arkana Yürü git deli ediyor beni bu insanlar ya bi bildikleri kilo çok bilmişler

Kızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben

hadi yaa ay yanıktan çok korkarım
yavrum benm kıyamam geçmiş olsun cnmmm

evet kilo iyi değil ama işte
insanlar etklio malesef bizde
kötü oluoruz takıoruz yani sanki güzel bakılmıomuş
havası veriolar.

Artık gittiğimden onun evine gitmemekle çözüm buldum bişi bahane oluyor sürekli Allah'tan... Bi bayram günü görürüm inşallah

Şimdiden herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar... 9 gün yokum.... Öpüyorum hepinizi yanaklarınızdan bebişleirnizle beraber... Hoşçakalın.. Allah'a emanetsiniz..

ay yaa şuna bak ya herkes 9 gün çıkıoo
ohh valla sana çok şanslısın güzel değerlndir
nereye gidiodun peki
görümcene de takılma boşver gerekirse cevabını ver
ben böyle bakıorum sen daha iyi bak falan de.bayramını zehir etme
cnmm keşke bende gidebilsem bi yerlere gerçi benm tatilim 9 gün değil
ama bakalımm..çokk sıkıldımmmmmmm

Kızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben

valla hiç bişey yapmadımm yapamıcam da
hep oğluşuma bakıorummm ona olsun yeter...

Canlar bebislere ne zaman inek sütü vereceğiz?

Canimmm nasilsinnn ben uzun bir elbise aldim yakasi altin halkalar ile süslenmiş altina da stiletto oldu bitti gitti
Saclarim krepe balyaj yaptirmistim ama saclarimi salinik burakamadigim için verdiğim 150 TL boşa gitti

Canimmm nasilsinnn ben uzun bir elbise aldim yakasi altin halkalar ile süslenmiş altina da stiletto oldu bitti gitti
Saclarim krepe balyaj yaptirmistim ama saclarimi salinik burakamadigim için verdiğim 150 TL boşa gitti
iyiyim canım çok saol sen nasılsın bebisinle? ikinci bayramımız bebislerle kıyafetini iyi günlerde kullan canım kıyafet henüz almadım ben saçlarımı da kısa omuzlarımda kestirip ombre yaptırmayı düsünüyorum.Uzun elbise deyince hamilellikten kalma görüntün geldi aklıma beyaz uzun bir elbisen vardı hey gidi... :)İnek sütünü de 1 yasından sonra vermek uygun bildiğim kadarıyla.

canımm iyiyiz büyümeye çalışıyoruz :) bebeişin nasıl kuzucuk? canım senin ki de saçlarını çekiyor mu? benim ki tutar tutmaz çekip koparıyor. eminim söylediğin model yakışır sana. lacivert çizgiliyi mi diyorsun acaba? canım 1 yaşından sonra bizim sütümüz yeterli gelmiyor mu acaba o yüzden mi süte başlayacağız?

Canım yaaaaa.. Çok geçmiş olsun süt yanığı da fena oluyor... Dikkat et kuzucuğa...

Hadi ya çok geçmiş olsun korkma iz kalmaz onların ciltleri daha çok yeniler kendini şimdi nasıl peki

Çok geçmis olsun Erenime insallah iz kalmaz üzüldüm valla biz sakındıkça indadına oluyor gibi Allah korusun

gecmis olsun ya İnşallah iz falan kalmaz ALLAH korusun beterinden

canim ya kiyamam cok gecmis olsun iz kalmaz canim merak etme..

hadi yaa ay yanıktan çok korkarım
yavrum benm kıyamam geçmiş olsun cnmmm

Sağolun kızlar Allah razı olsun. Anesol diye bi krem sürüyoruz, çok şükür iyi geldi. Düne göre iyi Allah'a şükür. demekoylee un da dediği gibi o kadar dikkat etmeme rağmen oluyor malesef böyle Şeyler. Rabbim korusun bütün kuzucukları. Bu minnoşlar Yaramazlık yaptıkları kadar yemek yeseler keşke.

Masallah bebisinebenimki de fena çekiyor aynen hep topluyorum malesef...İnek sütünü,anne sütünün yeterli olmadığı zamanlarda verilebiliyor yani tam tersi eğer sütün yeterliyse verme bence 1 yasından sonra belli oranlarda veriliyor sindirim ve böbrek açısından bazı sakıncaları var.Bir yazı okutmustu esim bana ya onu bulabilirsem atayım buraya Bende vermek istemistim ama sakıncalıymıs 1 yas öncesi

http://ailehekimligi.gov.tr/salk-ve-bakm/268-bebek-beslenmesi-.html
İnek Sütünün;

Olumlu yönleri

Yüksek kaliteli protein içerir

Diyet hayvansal protein içermiyorsa büyümeyi destekler

Bazı besin öğelerinin iyi kaynağıdır (retinol, β karoten, fosfolipidler, riboflavin, fosfor gibi)

En önemli kalsiyum kaynağıdır.

Potansiyel olarak olumlu etkileri olduğu düşünülen peptidleri, konjuge linoleik asidi içermektedir.

Olumsuz yönleri

Düşük biyoyararlılığıa sahip düşük miktarda demir içerir.

Gastrointestinal kanamalara neden olabilir (geç bebeklik döneminde daha az olmak üzere)

Protein ve bazı mineralleri yüksek miktarlarda içermesi böbrek solüt yükünün yüksek olmasına neden olmaktadır.

Doymuş yağ içeriği yüksektir.

Eğer süt tüketimi fazla olursa bebeğin diyeti tek yönlü olur, iştah azalmasına neden olabilir ve diyette çeşitlilik olmadığı için bazı besin öğelerinde yetersizlik ortaya çıkabilir.

İnek sütünde esansiyel yağ asitleri, C vitamini, çinko ve niasin düzeyleri düşüktür. Düşük yağ içerikli sütler (1.5-1.8 g/1000 ml), bir yaş öncesi (bazı ülkelerde 2-3 yaş öncesi), yağsız sütler (<0.3 g/1000 ml) ise 5 yaş öncesi önerilmez. Yağı azaltılmış inek sütünün enerji, yağ asitleri ve yağda eriyen vitaminlerden A ve D vitaminleri içeriklerinin düşük olması nedeniyle bebeklerde kullanılması uygun değildir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bizim için önemli kısımları alıntıladım.

Ben saçımı 22 cm kestirdim haftasonu Ankara'ya Düğüne gittik gitmeden saçlarımı kestirdim bu vesileyle... hamileyken aldığım giyemediğim güzel kıyafetlerim var onları giyicem ne tarz bişey düşünüyorsun Saçına

Kızlar bizim ilk dişimiz sessizce bugün öğleden sonra patlamış baya ucu çıkmış görünüyor .görünce şok oldum sabah baktım ağzına tık yoktu. Kabartı bile yoktu geçen hafta doktoruda baktı hatta yokdu nası oldu anlamadım şaşkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…