- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım inşallah alır bizim Demir ilacımızın 3. Günü ve belki Ondandır iştahımız açıldı ilk kez yumurtanın hemen hemen sarısının hepsini zeytin ve peynir yedi. Çok güzel bir öneri değil ama tv nin karşısında mı denesen. Yesin besin alsında varsın çok kilo almasın yemediğinde üzülüyoruz vitaminsiz kalacak diye
iyyyy benim kv gibi 3 kurusluk akıllarıyla 5 kurusluk akıl vermeye çalısan kıt akıllılar bu tipleri bi yere toplucan benzin döküp vericen atese sonrada karısına geçip izlicenbaska türlü yok olmazlar
ebebekte 125 tl kliksa nerde ki bilmiyorum
Canım diğer ilaçları verdi ya demir ilacına bi hafta sonra başla dedi.. İnşallah bizde de öyle etki yapar.. Yine öğlen gittim 4-5 saattir aç hiçbişi yediremedim ya.. Ağlıyor sürekli mız mız.. Yemin ediyorum komşumun yanında değil de işe gelirken ağladım gözlerm doldu moralim bozuldu ya..
Anlamak istemiyor herhalde canım o kadar söylüyorum ki abla bahsettiğin bebek Umut Aras tan 6 ay büyük diyorum olsun olsun o tombiş diyor diye en iyisi mi he he deyip geçmek işte insan yine de sinirleniyor
iyyyy benim kv gibi 3 kurusluk akıllarıyla 5 kurusluk akıl vermeye çalısan kıt akıllılar bu tipleri bi yere toplucan benzin döküp vericen atese sonrada karısına geçip izlicenbaska türlü yok olmazlar
Niye sinirleniyorsun ki dön arkana Yürü git deli ediyor beni bu insanlar ya bi bildikleri kilo çok bilmişler
İşte bu iyi fikir, bende biraz kafa dinlerdim. Dün tezgahın üstüne uzandı sıcak süte dokunmasıyla onu çekmem bir oldu ama ne yazık ki olan oldu. Elini ve alnını Yaktısaatlerce ağladı, üst komşum geldi artık. Krem falan sürdük, inşallah iz kalmaz. Dünden beri çok kötüyüm, ruh gibiyim
Bende aynı bu doktorun görüşündeyim bu kilo almıyor yazılarını okudukça içim daralıyor ne kadar çok çevreyi dinliyoruz halbuki o kişiye baksan senin benim eğitim seviyemin yanından Geçmez ama nasıl etki Altın'da bırakıyorlar
Artık gittiğimden onun evine gitmemekle çözüm buldum bişi bahane oluyor sürekli Allah'tan... Bi bayram günü görürüm inşallah
Şimdiden herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar... 9 gün yokum.... Öpüyorum hepinizi yanaklarınızdan bebişleirnizle beraber... Hoşçakalın.. Allah'a emanetsiniz..
Kızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben
Canimmm nasilsinnn ben uzun bir elbise aldim yakasi altin halkalar ile süslenmiş altina da stiletto oldu bitti gittiKızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben
iyiyim canım çok saol sen nasılsın bebisinle? ikinci bayramımız bebislerle kıyafetini iyi günlerde kullan canım kıyafet henüz almadım ben saçlarımı da kısa omuzlarımda kestirip ombre yaptırmayı düsünüyorum.Uzun elbise deyince hamilellikten kalma görüntün geldi aklıma beyaz uzun bir elbisen vardı hey gidi... :)İnek sütünü de 1 yasından sonra vermek uygun bildiğim kadarıyla.Canimmm nasilsinnn ben uzun bir elbise aldim yakasi altin halkalar ile süslenmiş altina da stiletto oldu bitti gitti
Saclarim krepe balyaj yaptirmistim ama saclarimi salinik burakamadigim için verdiğim 150 TL boşa gitti
Ama kendini de ihmal etmevalla hiç bişey yapmadımm yapamıcam da
hep oğluşuma bakıorummm ona olsun yeter...
canımm iyiyiz büyümeye çalışıyoruz :) bebeişin nasıl kuzucuk? canım senin ki de saçlarını çekiyor mu? benim ki tutar tutmaz çekip koparıyor. eminim söylediğin model yakışır sana. lacivert çizgiliyi mi diyorsun acaba? canım 1 yaşından sonra bizim sütümüz yeterli gelmiyor mu acaba o yüzden mi süte başlayacağız?iyiyim canım çok saol sen nasılsın bebisinle? ikinci bayramımız bebislerle kıyafetini iyi günlerde kullan canım kıyafet henüz almadım ben saçlarımı da kısa omuzlarımda kestirip ombre yaptırmayı düsünüyorum.Uzun elbise deyince hamilellikten kalma görüntün geldi aklıma beyaz uzun bir elbisen vardı hey gidi... :)İnek sütünü de 1 yasından sonra vermek uygun bildiğim kadarıyla.
Canım yaaaaa.. Çok geçmiş olsun süt yanığı da fena oluyor... Dikkat et kuzucuğa...
Hadi ya çok geçmiş olsun korkma iz kalmaz onların ciltleri daha çok yeniler kendini şimdi nasıl peki
Çok geçmis olsun Erenime insallah iz kalmaz üzüldüm valla biz sakındıkça indadına oluyor gibi Allah korusun
gecmis olsun ya İnşallah iz falan kalmaz ALLAH korusun beterinden
canim ya kiyamam cok gecmis olsun iz kalmaz canim merak etme..
hadi yaa ay yanıktan çok korkarım
yavrum benm kıyamam geçmiş olsun cnmmm
Masallah bebisinecanımm iyiyiz büyümeye çalışıyoruz :) bebeişin nasıl kuzucuk? canım senin ki de saçlarını çekiyor mu? benim ki tutar tutmaz çekip koparıyor. eminim söylediğin model yakışır sana. lacivert çizgiliyi mi diyorsun acaba? canım 1 yaşından sonra bizim sütümüz yeterli gelmiyor mu acaba o yüzden mi süte başlayacağız?
Ama kendini de ihmal etme
Kızlar bayram için kendinize neler yaptınız saç bas kıyafet ne düsünüyorsunuz hazırlık yapan var mı?Saçımda ciddi bir değisiklik yapmak istiyorum kararsızım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?