2014 Kasım Anneleri

Ben de eşime patliyorum canım o apayrı. Geçen gün anneannem hamile kalirkalmaz ilaç kullanıyorsunuz doktordan cikmiyorsunuz işte çocuklarınız böyle oluyor dedim. Haklı valla. Şimdiki insanlar naylon bebek gib

Haklısın canım tabiki. Şükür olsun binlerce kez. Sadece eskiden ağlamasın aman diye her şeyi yapıyordum. Simdi bırakıyorum canı acimadigi sürece aç olmadığı altı kirli olmadığı sürece biraz aglasin sorun yok diyorum.

Eskilerin çocuklara bakmaya vakitlerimi varmışki bazen kendimiz yapıyoruz vıkk deseler ah yavrum diyoruz onlar gibi Olmayı nasıl becericez kızımla geçenlerde avm ye gittik oyuncak bakıyordum eline top verdim çıkarken elinden aldım o anda ortalığı yıktı hiç bu kadar ağlamamıştı susturmadım 10 aylık bebek ne anlar diyodum ama zor susturdum

Allah sabir versin eger ailenden birileri varsa getir sende kalsinlar bi süre olmadi sen git Emin ol iyi gelir inş düzelir

Kızlar bu ara benide sıkıntı basmıyo değil herkeste varsa normal diyim artık ..bazen bende oğluma sinirleniyorum sonra kocaya patlıyorum keşke ailem yakınımda olsa diyorum herseferinde

Bende cok bunalanlardanım bayram için ailemin yanına geldim biraz rahatlar gibi oldum ama düşünceler rahat bırakmıyor okul açılacak oğlum emmeden bir türlü uyumuyor

Cok şükür bugün dişi alttan patladı üsttekileri beklerken alt atak yaptı 11ayın bitmesine 1gün kala dişlen dik

çok zor Allah yardımcınız olsun.bir arkadaşımın ocak doğumlu bebeği aynı sizinki gibi uyanıkken sürekli ağlıyor..o da çok sıkıntı çekiyo.İnşallah ikinizinki de en kısa zamanda düzelir

1. #bende sinir olmuyor degilim ama.kalp.kirmak istemedim.s google a sorsan.milyonlarca cevap verir bu sorulara zaten
galiba herkesin farklı sorunları olduğu için cevaplanmıyo..ben de birkaç kez bebeğimin çok çabuk sıkıldığını ona nasıl vakit geçireceğimizi bilemediğimi genel olarak tv seyretme konusunu açtım ama sanırım benzer sıkıntıyı yaşayan yok..

geçmiş olsun

Alan hayrını görmesin inşallah. Ne insanlar var ya, sinir oluyorum. Hangi ara yürüttüler töbe yarabbim

Oğluma aktivite Masası almak istiyorum ama çok sıkılgan bir yapısı olduğu için oynamayacağını düşünüyorum. Oyuncaklara hiç ilgisi yok Napsam ki acaba

Benim oğlumda çok sıkılgan. TV izletmiyorum ama açıkken de ilgisini 2-3 dk çekiyor, sonra izlemiyor. Daha çok evi karıştırıp, dağıtma Peşinde. Herşeyi Ağzına götürüyor. Dün perdedeki boncukları söktü, bugünde boynumdaki kolyeyi kopardı. Sürekli arkasındayım. Üstelik uykusu çok az. Gün boyu bu kadar Yorulan, gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı olan çocuk nasıl hala uyumaz anlam veremiyorum

Canimm Allah yardimcin olsun inan ki seni tam olarak anlayamasam da bir nebze anliyorum gun boyu uyumayan ve uyumadigindan surekli mizmiz olan bir kizim var bu yuzden gece uykusuna da gecemiyor bak su saat oldu daha uyutmaya calisiyorum.. Bazen ben de tukendigimi hissediyorum ama geçecek biliyorum insallah.. Bak soyle düşün ki sagliklilar hastanede aylarca yavrusunun gözünün icine bakanlari düşün bir omur sakat bir yavruya bakanlari.. Belki haksizlik onlarin acilariyla kendimizi teselli etmek ama iste..
Rabbim acilarini yasatmasin.. Hayirli evlatlar olsunlar da göğsümüzü gere gere gurur duyalim onlarla ilerde..

canimm hayirli olsun disiniz.. Bizim kuzular ayni gidiyor bizim de hala tek disimiz var hatta yarim dis diyebiliriz :)

Canim bence gün boyu uyuyamadiklarindan rahat uyuyamiyorlar bizzat da test ettim.. Allahim 3 gün melek gibiydi kizim dogdu doğali boyle zamanini gormemistik gündüz cok guzel uyumustu kesin gece uyumaz demistik esimle aksine gece uykusu da cok iyi olmustu.. Uyuyan bebek gece de guzel uyuyor.. Ah ahh tabi bu zevki sadece 3 gün tattik esim taniyamiyorum bu bizim kizimiz mi su halllerini gordum ya daha gam yemem diyordu heheh.. Ah ahh oyle bebek olsun 3 tane de dusunur insan ama boyle...

Hoşgeldin meyra güzel haberlere gelmişsin Dişiniz hayırlı olsun ağır abim ve seni öpüyorum şimdiden iyi bayramlar

Geçmiş olsun yani başka şeyi anlarım da bebek arabasını ne yapar bu nokta noktalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…