Ben de eşime patliyorum canım o apayrı. Geçen gün anneannem hamile kalirkalmaz ilaç kullanıyorsunuz doktordan cikmiyorsunuz işte çocuklarınız böyle oluyor dedim. Haklı valla. Şimdiki insanlar naylon bebek gibben yaman a yansıtmıyorum ama eşime patlıyorum yazık adamcağıza valla sanki zorla beni hamile bırakmış gibi hıncımı ondan alıyorumşimdiki çocuklar bi tuhaf valla el kadarken parmaklarında oynatmaya başladılar süt bende 11 aydır sağıyorum ama artık bitti bitecek çok azaldı üzüldüğümü söyleyemem çünkü artık sağmaktan çok yoruldum benim için yemeğini güzel yesin yeter başka bişey beklemiyorum yemek yemeyince uyumuyor uyumayınca sürekli mız mız annelerimiz nasıl çok doğurmuş nasıl bakmış hayret
Haklısın canım tabiki. Şükür olsun binlerce kez. Sadece eskiden ağlamasın aman diye her şeyi yapıyordum. Simdi bırakıyorum canı acimadigi sürece aç olmadığı altı kirli olmadığı sürece biraz aglasin sorun yok diyorum.Anneler toparlanma vakti kendinizi birakmayin dusunun bi evlatsiz olanlari onun icin el acin Allaha bin defa sukur edin benim oglumda 1dk yerinde durmaz evet bazen kizmiyormuyum kiziyorum ama cildirma noktasinda degilim onu her optugumde bin sukur diyorum guzel dusunun guzel olsun hep boyle kalmayacaklar mevlam amansiz dert vermesin
aglama yememe durmama gecer bunlar
Eskilerin çocuklara bakmaya vakitlerimi varmışki bazen kendimiz yapıyoruz vıkk deseler ah yavrum diyoruz onlar gibi Olmayı nasıl becericez kızımla geçenlerde avm ye gittik oyuncak bakıyordum eline top verdim çıkarken elinden aldım o anda ortalığı yıktı hiç bu kadar ağlamamıştı susturmadım 10 aylık bebek ne anlar diyodum ama zor susturdumben yaman a yansıtmıyorum ama eşime patlıyorum yazık adamcağıza valla sanki zorla beni hamile bırakmış gibi hıncımı ondan alıyorumşimdiki çocuklar bi tuhaf valla el kadarken parmaklarında oynatmaya başladılar süt bende 11 aydır sağıyorum ama artık bitti bitecek çok azaldı üzüldüğümü söyleyemem çünkü artık sağmaktan çok yoruldum benim için yemeğini güzel yesin yeter başka bişey beklemiyorum yemek yemeyince uyumuyor uyumayınca sürekli mız mız annelerimiz nasıl çok doğurmuş nasıl bakmış hayret
Allah sabir versin eger ailenden birileri varsa getir sende kalsinlar bi süre olmadi sen git Emin ol iyi gelir inş düzelirYardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
çok zor Allah yardımcınız olsun.bir arkadaşımın ocak doğumlu bebeği aynı sizinki gibi uyanıkken sürekli ağlıyor..o da çok sıkıntı çekiyo.İnşallah ikinizinki de en kısa zamanda düzelirYardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
galiba herkesin farklı sorunları olduğu için cevaplanmıyo..ben de birkaç kez bebeğimin çok çabuk sıkıldığını ona nasıl vakit geçireceğimizi bilemediğimi genel olarak tv seyretme konusunu açtım ama sanırım benzer sıkıntıyı yaşayan yok..
- #bende sinir olmuyor degilim ama.kalp.kirmak istemedim.s google a sorsan.milyonlarca cevap verir bu sorulara zaten
geçmiş olsunyok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
ah ah moralim bozuk zaten bebek arabamız çalındı gezmeye gittik arabaya binerken katlayıp arabanın yanına koydum eşim hep bagaja kaldırırdı dalmış oda bindik gittik bagajı açınca farkedip geri döndük ama çoktan almışlar
Sağol Allah razı olsun, çok şükür baya bi azaldı, alnındaki de geçse tamamdır inşallah.Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin inşallah
yok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
ah ah moralim bozuk zaten bebek arabamız çalındı gezmeye gittik arabaya binerken katlayıp arabanın yanına koydum eşim hep bagaja kaldırırdı dalmış oda bindik gittik bagajı açınca farkedip geri döndük ama çoktan almışlar
Benim oğlumda çok sıkılgan. TV izletmiyorum ama açıkken de ilgisini 2-3 dk çekiyor, sonra izlemiyor. Daha çok evi karıştırıp, dağıtma Peşinde. Herşeyi Ağzına götürüyor. Dün perdedeki boncukları söktü, bugünde boynumdaki kolyeyi kopardı. Sürekli arkasındayım. Üstelik uykusu çok az. Gün boyu bu kadar Yorulan, gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı olan çocuk nasıl hala uyumaz anlam veremiyorumgaliba herkesin farklı sorunları olduğu için cevaplanmıyo..ben de birkaç kez bebeğimin çok çabuk sıkıldığını ona nasıl vakit geçireceğimizi bilemediğimi genel olarak tv seyretme konusunu açtım ama sanırım benzer sıkıntıyı yaşayan yok..
Canimm Allah yardimcin olsun inan ki seni tam olarak anlayamasam da bir nebze anliyorum gun boyu uyumayan ve uyumadigindan surekli mizmiz olan bir kizim var bu yuzden gece uykusuna da gecemiyor bak su saat oldu daha uyutmaya calisiyorum.. Bazen ben de tukendigimi hissediyorum ama geçecek biliyorum insallah.. Bak soyle düşün ki sagliklilar hastanede aylarca yavrusunun gözünün icine bakanlari düşün bir omur sakat bir yavruya bakanlari.. Belki haksizlik onlarin acilariyla kendimizi teselli etmek ama iste..Yardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
canimm hayirli olsun disiniz.. Bizim kuzular ayni gidiyor bizim de hala tek disimiz var hatta yarim dis diyebiliriz :)Bende cok bunalanlardanım bayram için ailemin yanına geldim biraz rahatlar gibi oldum ama düşünceler rahat bırakmıyor okul açılacak oğlum emmeden bir türlü uyumuyor
Cok şükür bugün dişi alttan patladı üsttekileri beklerken alt atak yaptı 11ayın bitmesine 1gün kala dişlen dik
Canim bence gün boyu uyuyamadiklarindan rahat uyuyamiyorlar bizzat da test ettim.. Allahim 3 gün melek gibiydi kizim dogdu doğali boyle zamanini gormemistik gündüz cok guzel uyumustu kesin gece uyumaz demistik esimle aksine gece uykusu da cok iyi olmustu.. Uyuyan bebek gece de guzel uyuyor.. Ah ahh tabi bu zevki sadece 3 gün tattik esim taniyamiyorum bu bizim kizimiz mi su halllerini gordum ya daha gam yemem diyordu heheh.. Ah ahh oyle bebek olsun 3 tane de dusunur insan ama boyle...Benim oğlumda çok sıkılgan. TV izletmiyorum ama açıkken de ilgisini 2-3 dk çekiyor, sonra izlemiyor. Daha çok evi karıştırıp, dağıtma Peşinde. Herşeyi Ağzına götürüyor. Dün perdedeki boncukları söktü, bugünde boynumdaki kolyeyi kopardı. Sürekli arkasındayım. Üstelik uykusu çok az. Gün boyu bu kadar Yorulan, gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı olan çocuk nasıl hala uyumaz anlam veremiyorum
Hoşgeldin meyra güzel haberlere gelmişsin Dişiniz hayırlı olsun ağır abim ve seni öpüyorum şimdiden iyi bayramlarSlmlar herkese..bu arada hepinizide tebrik ediyorum herseyden zaman bulup foruma girebilen sevgili annedaşlarim biz de ikk disimizi dun çıkardık hic beni bu kadar heyecanlandiracagini dusunmemistim ayy cok sevimli birsey dokununca filan yerimmm ben onlarin minnak agzini dislerini hepinizin bayramini simdiden kutluyorum bu yil hic tatil yapmamistik bu tatil iyi geldi sac degisikligi de super fikir bende cok istiyorum sacin modelini de rengini de sevdim kullanimi rahat olur bende yaptircam bundan kafamdaki topuzdan da Kurtulmuş olurum z hepinizi öpüyorum kızlar
http://ailehekimligi.gov.tr/salk-ve-bakm/268-bebek-beslenmesi-.htmlcanım ben göremezsem bana da yollar mısın yazıyı
Geçmiş olsun yani başka şeyi anlarım da bebek arabasını ne yapar bu nokta noktalar...yok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?