- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- #bende sinir olmuyor degilim ama.kalp.kirmak istemedim.s google a sorsan.milyonlarca cevap verir bu sorulara zaten
Eskilerin çocuklara bakmaya vakitlerimi varmışki bazen kendimiz yapıyoruz vıkk deseler ah yavrum diyoruz onlar gibi Olmayı nasıl becericez kızımla geçenlerde avm ye gittik oyuncak bakıyordum eline top verdim çıkarken elinden aldım o anda ortalığı yıktı hiç bu kadar ağlamamıştı susturmadım 10 aylık bebek ne anlar diyodum ama zor susturdum
Aktivite masasi aldigimiz oyuncaklar arasinda en cok dikkatini ceken oldu bizim cocuklrin. Bir de playskool ilk arabam. Digerleri benimkilerinde cok ilgisini cekmedi.Oğluma aktivite Masası almak istiyorum ama çok sıkılgan bir yapısı olduğu için oynamayacağını düşünüyorum. Oyuncaklara hiç ilgisi yok Napsam ki acaba
Bizde bondigonun var. Bir de playskool ilk arabam. Ama ilk arabamla hala yuruyemiolar. Yurume arabasi seklinde dengede kendiliginden durmuo. Devrilio. Uzerindeki oyuncaklarla oynuolar.Arkadaslar aktivite masası bakıyorum bu ikisi hosuma gitti kullananlar hangisini önerirsiniz yürüteçli olan hosuma gitti ama aktivite olarak diğeri daha çesitli sanki siz mi erken aldınız ben mi geç kaldım yasından sonra almayı düsünüyordum ama masallah hızlısınız
Çok geçmiş Olsun Allahim da hakkınızı sorsun insafsizlardanyok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
ah ah moralim bozuk zaten bebek arabamız çalındı gezmeye gittik arabaya binerken katlayıp arabanın yanına koydum eşim hep bagaja kaldırırdı dalmış oda bindik gittik bagajı açınca farkedip geri döndük ama çoktan almışlar
Cok geçmiş olsun canim.. bebek arabasi da alinir mi ya..demekoylee @beyazinci valla hiç sormayın ya o kadar üzüldüm ki aklıma geldikçe haram ediyorum ki bu kelime ağzımdan hiç çıkmadı Bu zamana kadar.. bebek arabasını niye alıyorsunuz ya nasıl bir insafsızlik en az 500 lira o araba gitti işte ne kolay emek olmadan birşeye sahip olmak biz ordan kısıp alalım millet kolay yoldan alip gitsin arkanı dönmeye gelmiyor valla ama onada Hayır etmesin
Olmuş bence... sesli güldüm bi ben darlaniyorum sanıyordum bazı şeylerden günlük bildirim yap ama hatta anlikAyy kızlar bugün eşimle gezmeye gitcez yiğiti arabadamı yatırsan yoksa kucagımdamı sallasam gerçi çok sorun olmaz her türlü uyur zaten etraftakileride pek takmıyor inş sıkıntı çıkmaz,çorbamızıda yedik güzelce herşey yolunda bundan sonra böyle yapayım artık hehehe(Nasıl becerebişmişmiyim ) carputi
Ayy kızlar bugün eşimle gezmeye gitcez yiğiti arabadamı yatırsan yoksa kucagımdamı sallasam gerçi çok sorun olmaz her türlü uyur zaten etraftakileride pek takmıyor inş sıkıntı çıkmaz,çorbamızıda yedik güzelce herşey yolunda bundan sonra böyle yapayım artık hehehe(Nasıl becerebişmişmiyim ) carputi
Ya ben fransız kaldım bu muhabbete ve google da aynı muhabbet galibaahahahah harika olmuş ya hemşerim benim gadasını aldığım
ayy koptumyaa basta ne oluyor dedim kim bu yazan senin cümlelerin degildi sonradan düştüAyy kızlar bugün eşimle gezmeye gitcez yiğiti arabadamı yatırsan yoksa kucagımdamı sallasam gerçi çok sorun olmaz her türlü uyur zaten etraftakileride pek takmıyor inş sıkıntı çıkmaz,çorbamızıda yedik güzelce herşey yolunda bundan sonra böyle yapayım artık hehehe(Nasıl becerebişmişmiyim ) carputi
Benimki niye düşmedi yawayy koptumyaa basta ne oluyor dedim kim bu yazan senin cümlelerin degildi sonradan düştü
Benimki niye düşmedi yaw
Bacim yakın olsam gelmem mi heç emme çok uzagim gari neydim ☺☺sabah kahvaltıya gelsene bize anlatayım dedikodu yaparız biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?