2014 Kasım Anneleri

demekoylee @beyazinci valla hiç sormayın ya o kadar üzüldüm ki aklıma geldikçe haram ediyorum ki bu kelime ağzımdan hiç çıkmadı Bu zamana kadar.. bebek arabasını niye alıyorsunuz ya nasıl bir insafsızlik en az 500 lira o araba gitti işte ne kolay emek olmadan birşeye sahip olmak biz ordan kısıp alalım millet kolay yoldan alip gitsin arkanı dönmeye gelmiyor valla ama onada Hayır etmesin

Valla ya annemin bir terligi vardı bi tane vurdu mu popona ne sendrom kalırdı ne ergenlik şimdi biz esiri olmusuz veletletlerin hele o elindekini almak ne hadimize aman Allah korusun dünyayı başına yıkar eline yemekte bi ekmek parçası geçirse nerdeyse uykuyu da onla uyuyacak

Son düzenleme:
Oğluma aktivite Masası almak istiyorum ama çok sıkılgan bir yapısı olduğu için oynamayacağını düşünüyorum. Oyuncaklara hiç ilgisi yok Napsam ki acaba
Aktivite masasi aldigimiz oyuncaklar arasinda en cok dikkatini ceken oldu bizim cocuklrin. Bir de playskool ilk arabam. Digerleri benimkilerinde cok ilgisini cekmedi.

Bizde bondigonun var. Bir de playskool ilk arabam. Ama ilk arabamla hala yuruyemiolar. Yurume arabasi seklinde dengede kendiliginden durmuo. Devrilio. Uzerindeki oyuncaklarla oynuolar.

Gunaydin kizlar dun cok guzel gecti misafirligimz oglum durdu hic yaramazlik yapmadi ben her yere orumceginide goturyrm hep onda gezip duruyo
yatak odasinda yere dosek atti ev sahibi atagimda salldm uyuttum 2 3 dk bi bakiyrm yada cocuklara baktryrdum bi gittim cocuk yatakta yok kapinin arkasina baktim yok oda da karanlik aklim cikti saniyeyle ebebeyn banyosunun isigi vursun die hafif acikti sen oraya git mesafede var yani aklimi yedim resmn bi yere gittigimde hep yere yatriyrum iyiki oyle yapmisim

Çok geçmiş Olsun Allahim da hakkınızı sorsun insafsizlardan

Cok geçmiş olsun canim.. bebek arabasi da alinir mi ya..

Ayy kızlar bugün eşimle gezmeye gitcez yiğiti arabadamı yatırsan yoksa kucagımdamı sallasam gerçi çok sorun olmaz her türlü uyur zaten etraftakileride pek takmıyor inş sıkıntı çıkmaz,çorbamızıda yedik güzelce herşey yolunda bundan sonra böyle yapayım artık hehehe(Nasıl becerebişmişmiyim) carputi

Olmuş bence... sesli güldüm bi ben darlaniyorum sanıyordum bazı şeylerden günlük bildirim yap ama hatta anlik

Kizlar ogluma d.gunu kavonozlari hazir nasil olmus

Eklentiler

• 20150920_150106.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 244
  • 20150920_150050.webp
    70 KB · Görüntüleme: 163
ahahahah harika olmuş ya hemşerim benim gadasını aldığım

ayy koptumyaa basta ne oluyor dedim kim bu yazan senin cümlelerin degildi sonradan düştü

selam kızlar şimdi kv de den geldim namaz kıldım yamanı uyuttum ve size bunu bildireyim diye bilgisayarı açtım size yazdım şimdi kapatıyorum bilgisayarı belki bir bardak su içmeye mutfağa gidicem sonra belki biraz tv izlerim sabah kalkınca yazamazsam eğer kahvaltı yapıcaz ve gündelik işlerimize devam edicez

Hyrli gecelerr sevgili anneler cok uzun zaman oldu yazmayali malesef uyumamamk ve yemememk icin direnen bir evlatla perisanimAlh saglik versin ne ypalim elbet gececektir cogu arkadasin paylasimlarindan yararlandim notlar aldim yalniz burda birileri var ki paylasim demeyelim de ona ozgecmis diyelim anlatiliyor da anlatiliyor yazamasam da takip etmeye calisiyorum Allah var cuma gunu bu durumla ilgili yazcaktim da sonra dedim bosver ama durumu fark eden arkadaslarim olunca yazdim cahillik mi desem gormemislik mi acaba bu yapilan sanki kimsenin cocugu yok umarim farkina varir daa entel dantel paylasimlarla forumu mesgul etmez hepinizi opuyrmm sevgiler...

Benimde merak ettiğim bazı seyler var bu gün oğluma yumurta alırken yumurta mi tavuktan yoksa tavuk mu yumurtadan çıkar sorusuna takıldım sizce hangisi ve tum bunlar olurken horoz ne yapiyor?birde yoğurt hıyar karisimina neden cacık demişler?neyse bu sorulara google de cevap vermez en iyisi bi hıyara danışayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…