Benimde merak ettiğim bazı seyler var bu gün oğluma yumurta alırken yumurta mi tavuktan yoksa tavuk mu yumurtadan çıkar sorusuna takıldım sizce hangisi ve tum bunlar olurken horoz ne yapiyor?birde yoğurt hıyar karisimina neden cacık demişler?neyse bu sorulara google de cevap vermez en iyisi bi hıyara danışayım.
selam kızlar şimdi kv de den geldim namaz kıldım yamanı uyuttum ve size bunu bildireyim diye bilgisayarı açtım size yazdım şimdi kapatıyorum bilgisayarı belki bir bardak su içmeye mutfağa gidicem sonra belki biraz tv izlerim sabah kalkınca yazamazsam eğer kahvaltı yapıcaz ve gündelik işlerimize devam edicez
Ayy kızlar bugün eşimle gezmeye gitcez yiğiti arabadamı yatırsan yoksa kucagımdamı sallasam gerçi çok sorun olmaz her türlü uyur zaten etraftakileride pek takmıyor inş sıkıntı çıkmaz,çorbamızıda yedik güzelce herşey yolunda bundan sonra böyle yapayım artık hehehe(Nasıl becerebişmişmiyim ) carputi
Nayn seni kaybetmek istemeyiz alışma seni kaybetmeden mesaj yerine ulaşır umarımAhahahyalnız beni fena sardı bu durum ya habire yazasım geliyor
Ahahahyalnız beni fena sardı bu durum ya habire yazasım geliyor
bebeklerinizin motor gelişimleri nasıl.kitaplarda yazdığı gibi olmuyo sanki.bizim oğlan yeni yeni alkış yapmaya başladı.nerdeyse 10 aylık olacak tel sarar veya gel gel yapmıyo..erken doğum olduğu içinmi bilemiyorum..dr kontrollerinde boy kilo kontrolü yapılıyo.arkadaşım 11 ay kontrolüne götürdüğü zaman onun dr.u kendi kendine oyun kurup oynaması lazım demiş..çok şaşırdık..şu an için oyuncaklarla bizimkinin tek yaptığı eline alıp incelemek..
Bugün avm de birkaç kişide chicco lite way bebek arabası gördüm. Bu Yamanımın arabası deyip ellerinden alasım geldi vallaAhahahyalnız beni fena sardı bu durum ya habire yazasım geliyor
Ama şimdi sabah namazına kalktım abdest aldım kıldım Yaman a Mama içirdim telefonu şarja taktım bak işte kendime hakim olamıyorum yazdıkça yazasım geliyor biri beni durdursun
Nayn seni kaybetmek istemeyiz alışma seni kaybetmeden mesaj yerine ulaşır umarım
Gitti gül gibi arabaBugün avm de birkaç kişide chicco lite way bebek arabası gördüm. Bu Yamanımın arabası deyip ellerinden alasım geldi valla
Supersin ya anlatımına bayildimanlayana ama...Ayy kızlar bugün eşimle gezmeye gitcez yiğiti arabadamı yatırsan yoksa kucagımdamı sallasam gerçi çok sorun olmaz her türlü uyur zaten etraftakileride pek takmıyor inş sıkıntı çıkmaz,çorbamızıda yedik güzelce herşey yolunda bundan sonra böyle yapayım artık hehehe(Nasıl becerebişmişmiyim ) carputi
zevkliymiş aslındaya hepimiz boyle anlık mı yazsak:)))Ama şimdi sabah namazına kalktım abdest aldım kıldım Yaman a Mama içirdim telefonu şarja taktım bak işte kendime hakim olamıyorum yazdıkça yazasım geliyor biri beni durdursun
Anladim canim umarim gonlunce hazirlanirsin dogum gunu partinize bende dusunuyorum kutlamayi ama hicbir fikrim yokCanim inan hic vakit bulamiyorum inan sizleri özledim kuzuma doğum günü için bir suru düşünce geçiyor aklimdan ama yine de buradaki arkadaşların da fikrine ihtiyaç duyuyorum
Yardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
yok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
ah ah moralim bozuk zaten bebek arabamız çalındı gezmeye gittik arabaya binerken katlayıp arabanın yanına koydum eşim hep bagaja kaldırırdı dalmış oda bindik gittik bagajı açınca farkedip geri döndük ama çoktan almışlar
Yemin ederim aynen. Bagiriyorum çocuğa korkuyor . Birkaç gece çok sıçradı benim yüzümden . Oturdum ağladım ama napım kafamı duvarlara vurmak istiyorum o böyle huzursuz mız mız ve mutsuz olunca. Galiba sütüm de azaldı. 27 yaşındayım ve yaşlandım . Hissediyorum bunu.
ben yaman a yansıtmıyorum ama eşime patlıyorum yazık adamcağıza valla sanki zorla beni hamile bırakmış gibi hıncımı ondan alıyorumşimdiki çocuklar bi tuhaf valla el kadarken parmaklarında oynatmaya başladılar süt bende 11 aydır sağıyorum ama artık bitti bitecek çok azaldı üzüldüğümü söyleyemem çünkü artık sağmaktan çok yoruldum benim için yemeğini güzel yesin yeter başka bişey beklemiyorum yemek yemeyince uyumuyor uyumayınca sürekli mız mız annelerimiz nasıl çok doğurmuş nasıl bakmış hayret
Hyrli gecelerr sevgili anneler cok uzun zaman oldu yazmayali malesef uyumamamk ve yemememk icin direnen bir evlatla perisanimAlh saglik versin ne ypalim elbet gececektir cogu arkadasin paylasimlarindan yararlandim notlar aldim yalniz burda birileri var ki paylasim demeyelim de ona ozgecmis diyelim anlatiliyor da anlatiliyor yazamasam da takip etmeye calisiyorum Allah var cuma gunu bu durumla ilgili yazcaktim da sonra dedim bosver ama durumu fark eden arkadaslarim olunca yazdim cahillik mi desem gormemislik mi acaba bu yapilan sanki kimsenin cocugu yok umarim farkina varir daa entel dantel paylasimlarla forumu mesgul etmez hepinizi opuyrmm sevgiler...
Benimde merak ettiğim bazı seyler var bu gün oğluma yumurta alırken yumurta mi tavuktan yoksa tavuk mu yumurtadan çıkar sorusuna takıldım sizce hangisi ve tum bunlar olurken horoz ne yapiyor?birde yoğurt hıyar karisimina neden cacık demişler?neyse bu sorulara google de cevap vermez en iyisi bi hıyara danışayım.
Ahahahyalnız beni fena sardı bu durum ya habire yazasım geliyor
Ama şimdi sabah namazına kalktım abdest aldım kıldım Yaman a Mama içirdim telefonu şarja taktım bak işte kendime hakim olamıyorum yazdıkça yazasım geliyor biri beni durdursun
Kizlar ogluma d.gunu kavonozlari hazir nasil olmus
Tabi biz biraz samataya cevirdik olayizevkliymiş aslındaya hepimiz boyle anlık mı yazsak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?