2014 Kasım Anneleri

bebeklerinizin motor gelişimleri nasıl.kitaplarda yazdığı gibi olmuyo sanki.bizim oğlan yeni yeni alkış yapmaya başladı.nerdeyse 10 aylık olacak tel sarar veya gel gel yapmıyo..erken doğum olduğu içinmi bilemiyorum..dr kontrollerinde boy kilo kontrolü yapılıyo.arkadaşım 11 ay kontrolüne götürdüğü zaman onun dr.u kendi kendine oyun kurup oynaması lazım demiş..çok şaşırdık..şu an için oyuncaklarla bizimkinin tek yaptığı eline alıp incelemek..

Ahahahyalnız beni fena sardı bu durum ya habire yazasım geliyor

Süpersinz Z raporu mübarek

Erken doğumla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Benim oğlumda yaptığımızı hemen arkamızdan taklit ediyor ama birkaç gün sonra biz yapmadan sorunca hatırlamıyor sıpa. Mesela öpücük at deyince atmıyor, önce biz ona öpücük atıyoruz sonra O da bize atıyor. Sanırım bundan sonra Öğrenmeye başlayacaklar. Bir de açıkçası yaramazlığından birşeyleri çok düzenli öğretemiyorum. Arka arkaya birkaç gün öğretsek kesin öğrenirler. Vakitleri geldi, artık öğretsek iyi olur aslında.

Nayn seni kaybetmek istemeyiz alışma seni kaybetmeden mesaj yerine ulaşır umarım
Ama şimdi sabah namazına kalktım abdest aldım kıldım Yaman a Mama içirdim telefonu şarja taktım bak işte kendime hakim olamıyorum yazdıkça yazasım geliyor biri beni durdursun

Supersin ya anlatımına bayildimanlayana ama...

Canim inan hic vakit bulamiyorum inan sizleri özledim kuzuma doğum günü için bir suru düşünce geçiyor aklimdan ama yine de buradaki arkadaşların da fikrine ihtiyaç duyuyorum
Anladim canim umarim gonlunce hazirlanirsin dogum gunu partinize bende dusunuyorum kutlamayi ama hicbir fikrim yok

sakin ol cnm geçicek hepsi nerak etme
bende cumartesi çıldırdım emio uyuyo koyuyorum uyanıo
ağlıo uyumuo bağırdım hep oda yavrum dudağını büzdü sessizce omzuma yatıp
ağladı sonradüşündüm kızmaktan pek anlamıodu acaba gündüzleri kızıolarmı anlıo
böle die kendimi yedim isyan etme sakınn anne olmak zor işte onlara birşey içimiz yanar
kavrulur dimi onu düşün iyi olduklarını düşün
sakinleş canımm..rabb,im sabır versinn.

hadi ya haram zıkkım olsun inş.
neyse boşver cnm üzülme alan hayrını görmez
zaten.

düzelicek cnm hepsi aynı bebeklik bu değilmidir.
napalım rabbim hepsine sağlık versinn.

:):):) aynen öle valla ellerinde
oynatıolar bende evdeyken sinirleniorum kızıorum
sonra gülüorum gerçi korkmasın çocuk die oyun sanıo
sonra işe geldiğimde üzülüorumm nasıllll ama napalımm ya
kolay değilkiiii..

çok merak ettim konu nedir ya
kim ne yazmış ki vlla bilmiorumm.

yaaa ama çok merak ediorummmm..

Ahahahyalnız beni fena sardı bu durum ya habire yazasım geliyor

Ama şimdi sabah namazına kalktım abdest aldım kıldım Yaman a Mama içirdim telefonu şarja taktım bak işte kendime hakim olamıyorum yazdıkça yazasım geliyor biri beni durdursun

aa sendemi herkes bilio sanırım bi ben fransız kalmışımm.

kızlar ilk adım ayakkabısı nasıl oluo ya
dün bir ayakkabı aldık oğluşuma civilden aldım oda
farklı bişey olmasın die spor gibi ayağını falan mı burkar acaba değiştirsemmi
bilemedim nasıl alıcağımı..

ben geldim
Nasilsiniz hanimlar?
Afacan miniklerimiz nasil diyecektim gecmisi okuyunca uzuldum
loveren gecmis olsun canim ins
hasta ve huysuz bebeklerimize sifa versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…