- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Bonibon koycam icine cocuklaragüzel olmuş cnm ne var içinde peki
bunlarınn..
Tabi biz biraz samataya cevirdik olayi
Hoş geldin, sağol Allah razı olsun. Hafif pembelik var sadece. Çok şükür gün geçtikçe iyileşiyor.ben geldim
Nasilsiniz hanimlar?
Afacan miniklerimiz nasil diyecektim gecmisi okuyunca uzuldum
loveren gecmis olsun canim ins
hasta ve huysuz bebeklerimize sifa versin Rabbim
Makosen tarzı ayakkabılar öneriyor topugu burnuna değecek kadar esnekkızlar ilk adım ayakkabısı nasıl oluo ya
dün bir ayakkabı aldık oğluşuma civilden aldım oda
farklı bişey olmasın die spor gibi ayağını falan mı burkar acaba değiştirsemmi
bilemedim nasıl alıcağımı..
Tabi canım biraz esprisi oldu bu işin o kadar da değil
Tabi biz biraz samataya cevirdik olayi
canım yeni okudum yazdıklarını çok üzüldüm arkadaşlar Yazmış zaten benzer sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz zor ama lütfen dua et ve bir daha kendine bile deme bu Lafı. Rabbim bebeğine sakinlik versin tez zamanda sana da sabır. Sanırım yardım edeninde yok tek olunca insan daha çok bunalıyorYardım edin lütfen, ,,ne yapacağımı şaşırdım artık. İntiharı bile düşünüyorum artık 10 aydır hiç susmayan bi cocuk..inanın ki doğduğu gün başladı ağlamaya ogun bugündür ağlıyor bitmedi şu lanet kolik beni bitirdi perişan ettiiii sinir krizleri geçiriyorum artık allahım duy sesimi artık tükendim yardım et .......
canım çok geçmiş olsun insanlarda hiç utanma vicdan kalmamış ona bir de bebeklerini bindirecekler yuh baştan haramla işe başlamakyok buna google da cevap vermez soru bile sormuyor genelde durumunu bildiriyor bişey diyemem tabi belki merak eden vardır
ah ah moralim bozuk zaten bebek arabamız çalındı gezmeye gittik arabaya binerken katlayıp arabanın yanına koydum eşim hep bagaja kaldırırdı dalmış oda bindik gittik bagajı açınca farkedip geri döndük ama çoktan almışlar
ben de seninle aynı durumdayım vallahi bir kitap aldım ona göre uyutayım memeniz diye yatır kaldır diye bir olaymış ama çok ağlıyor dayanamadım ve vazgeçtim şimdi günler azaldıkça işe Canımdan can gidiyorBende cok bunalanlardanım bayram için ailemin yanına geldim biraz rahatlar gibi oldum ama düşünceler rahat bırakmıyor okul açılacak oğlum emmeden bir türlü uyumuyor
Cok şükür bugün dişi alttan patladı üsttekileri beklerken alt atak yaptı 11ayın bitmesine 1gün kala dişlen dik
canım ben çok karşıyım tv izletmeye zaten kendimde eşim olmasa akşam bile açmam ama bebek reklamları görünce tutulup kalıyor bir süre reklam bulup öyle yedirdim Yemeğini dün ve bugün mama sandalyesinde yedirdim inşallah böyle devam eder . Açık olduğunda reklamlara takılıp kalıyor 2 boyutlu olduğu için 2 yaşına kadar seyretmesi zihinsel gelişimi için sıkıntıymış öyle duymuştumgaliba herkesin farklı sorunları olduğu için cevaplanmıyo..ben de birkaç kez bebeğimin çok çabuk sıkıldığını ona nasıl vakit geçireceğimizi bilemediğimi genel olarak tv seyretme konusunu açtım ama sanırım benzer sıkıntıyı yaşayan yok..
benim ki de öyle hemen sıkılıyor oyuncaklarla ilgisi yok kablo tava vs çok seviyor ama burdaki arkadaşların paylaşımlarından okumuştum ki çok sağolsunlar çok şey öğreniyorum ve çok yazmama rağmen hep okuyorum , yazılanları samimi buluyorum ve Çokta güveniyorum aldım dün değer oyuncaklara kıyasla oynadık, bir de ilk arabam varmış onu da alayım diyorumOğluma aktivite Masası almak istiyorum ama çok sıkılgan bir yapısı olduğu için oynamayacağını düşünüyorum. Oyuncaklara hiç ilgisi yok Napsam ki acaba
Makosen tarzı ayakkabılar öneriyor topugu burnuna değecek kadar esnek
Ya zaten biri var hic olmayacak soruları sorup cevap bekleyen ki arkadaslrin da dedigi gibi google cok rahat cevp verir biri var ki m.slh artik paylasimi gecmis bildiginiz watsapta arkadasi ile yazisiyor gibi yaziyor sanirim herkesin merak ettigini dysunuyor acikcasi ben cok merak.ediyorumsakin ol cnm geçicek hepsi nerak etme
bende cumartesi çıldırdım emio uyuyo koyuyorum uyanıo
ağlıo uyumuo bağırdım hep oda yavrum dudağını büzdü sessizce omzuma yatıp
ağladı sonradüşündüm kızmaktan pek anlamıodu acaba gündüzleri kızıolarmı anlıo
böle die kendimi yedim isyan etme sakınn anne olmak zor işte onlara birşey içimiz yanar
kavrulur dimi onu düşün iyi olduklarını düşün
sakinleş canımm..rabb,im sabır versinn.
hadi ya haram zıkkım olsun inş.
neyse boşver cnm üzülme alan hayrını görmez
zaten.
düzelicek cnm hepsi aynı bebeklik bu değilmidir.
napalım rabbim hepsine sağlık versinn.
:):):) aynen öle valla ellerinde
oynatıolar bende evdeyken sinirleniorum kızıorum
sonra gülüorum gerçi korkmasın çocuk die oyun sanıo
sonra işe geldiğimde üzülüorumm nasıllll ama napalımm ya
kolay değilkiiii..
çok merak ettim konu nedir ya
kim ne yazmış ki vlla bilmiorumm.
yaaa ama çok merak ediorummmm..
aa sendemi herkes bilio sanırım bi ben fransız kalmışımm.
Ya zaten biri var hic olmayacak soruları sorup cevap bekleyen ki arkadaslrin da dedigi gibi google cok rahat cevp verir biri var ki m.slh artik paylasimi gecmis bildiginiz watsapta arkadasi ile yazisiyor gibi yaziyor sanirim herkesin merak ettigini dysunuyor acikcasi ben cok merak.ediyorumkeske hep yazssa neyse anlayan anlamistir diye umud ediyorum cok degerli annisler var forumda ben yazamasam da okumaya calisiyorum notlar aliyorum ruseymi burdan ogrendim mesela
Ayy kızlar bugün eşimle gezmeye gitcez yiğiti arabadamı yatırsan yoksa kucagımdamı sallasam gerçi çok sorun olmaz her türlü uyur zaten etraftakileride pek takmıyor inş sıkıntı çıkmaz,çorbamızıda yedik güzelce herşey yolunda bundan sonra böyle yapayım artık hehehe(Nasıl becerebişmişmiyim ) carputi
Olmuş bence... sesli güldüm bi ben darlaniyorum sanıyordum bazı şeylerden günlük bildirim yap ama hatta anlik
ayy koptumyaa basta ne oluyor dedim kim bu yazan senin cümlelerin degildi sonradan düştü
selam kızlar şimdi kv de den geldim namaz kıldım yamanı uyuttum ve size bunu bildireyim diye bilgisayarı açtım size yazdım şimdi kapatıyorum bilgisayarı belki bir bardak su içmeye mutfağa gidicem sonra belki biraz tv izlerim sabah kalkınca yazamazsam eğer kahvaltı yapıcaz ve gündelik işlerimize devam edicez
Hyrli gecelerr sevgili anneler cok uzun zaman oldu yazmayali malesef uyumamamk ve yemememk icin direnen bir evlatla perisanimAlh saglik versin ne ypalim elbet gececektir cogu arkadasin paylasimlarindan yararlandim notlar aldim yalniz burda birileri var ki paylasim demeyelim de ona ozgecmis diyelim anlatiliyor da anlatiliyor yazamasam da takip etmeye calisiyorum Allah var cuma gunu bu durumla ilgili yazcaktim da sonra dedim bosver ama durumu fark eden arkadaslarim olunca yazdim cahillik mi desem gormemislik mi acaba bu yapilan sanki kimsenin cocugu yok umarim farkina varir daa entel dantel paylasimlarla forumu mesgul etmez hepinizi opuyrmm sevgiler...
Süpersinz Z raporu mübarek
Supersin ya anlatımına bayildimanlayana ama...
bir bebeğin arabasının çalınması bence de çok üzücü haberler de görüyoruz engelli kardeşlerimizin arabalarını bile çalıyorlar Allah ıslah etsincanım yeni okudum yazdıklarını çok üzüldüm arkadaşlar Yazmış zaten benzer sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz zor ama lütfen dua et ve bir daha kendine bile deme bu Lafı. Rabbim bebeğine sakinlik versin tez zamanda sana da sabır. Sanırım yardım edeninde yok tek olunca insan daha çok bunalıyor
canım çok geçmiş olsun insanlarda hiç utanma vicdan kalmamış ona bir de bebeklerini bindirecekler yuh baştan haramla işe başlamak
ben de seninle aynı durumdayım vallahi bir kitap aldım ona göre uyutayım memeniz diye yatır kaldır diye bir olaymış ama çok ağlıyor dayanamadım ve vazgeçtim şimdi günler azaldıkça işe Canımdan can gidiyor
canım ben çok karşıyım tv izletmeye zaten kendimde eşim olmasa akşam bile açmam ama bebek reklamları görünce tutulup kalıyor bir süre reklam bulup öyle yedirdim Yemeğini dün ve bugün mama sandalyesinde yedirdim inşallah böyle devam eder . Açık olduğunda reklamlara takılıp kalıyor 2 boyutlu olduğu için 2 yaşına kadar seyretmesi zihinsel gelişimi için sıkıntıymış öyle duymuştum
benim ki de öyle hemen sıkılıyor oyuncaklarla ilgisi yok kablo tava vs çok seviyor ama burdaki arkadaşların paylaşımlarından okumuştum ki çok sağolsunlar çok şey öğreniyorum ve çok yazmama rağmen hep okuyorum , yazılanları samimi buluyorum ve Çokta güveniyorum aldım dün değer oyuncaklara kıyasla oynadık, bir de ilk arabam varmış onu da alayım diyorum
Haklısın çok doğru âmin inşallahbir bebeğin arabasının çalınması bence de çok üzücü haberler de görüyoruz engelli kardeşlerimizin arabalarını bile çalıyorlar Allah ıslah etsin
Benim oğlumda yapıyor arabayla pek oynamaz ama ne zaman eline versem sürmek yerine ters çevirip tekerini döndürüyor kendileri hareket ettirdiği için ilgilerini çekiyor sanırım tek bir seye takılıp canını sıkma arkadasım.Bebeği arabaların tekeri ile oynayan varmı arkadaşlar ya aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama acaba oluştu tekerlekleri döndürüyor sürekli oğlum
Bebeği arabaların tekeri ile oynayan varmı arkadaşlar ya aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama acaba oluştu tekerlekleri döndürüyor sürekli oğlum
Benim oğlumda yapıyor arabayla pek oynamaz ama ne zaman eline versem sürmek yerine ters çevirip tekerini döndürüyor kendileri hareket ettirdiği için ilgilerini çekiyor sanırım tek bir seye takılıp canını sıkma arkadasım.
Benim oğlum var
kızlar ilk adım ayakkabısı nasıl oluo ya
dün bir ayakkabı aldık oğluşuma civilden aldım oda
farklı bişey olmasın die spor gibi ayağını falan mı burkar acaba değiştirsemmi
bilemedim nasıl alıcağımı..
Bu ara bende ayakkabı arastırıyorum ilk adım ayakkabılar var ortapedik e yakın oluyomuş bikere bağcıklı olması lazım ve bebeğin dirsegini kaplamalıymıs altı esnek ve tabanıda biraz kalın olcakmış ben baktım baya pahalıydı daha yrümüyo bizimki bende sadece sıcak tutsun DİE şimdilik seninkinin tarzında bişi aldım zaten hemen küçülüyolar büyük alsamda rahat etmicek diğerini bi kaç ay sonra alcam
Eki Görüntüle 1637551
Bu ara bende ayakkabı arastırıyorum ilk adım ayakkabılar var ortapedik e yakın oluyomuş bikere bağcıklı olması lazım ve bebeğin dirsegini kaplamalıymıs altı esnek ve tabanıda biraz kalın olcakmış ben baktım baya pahalıydı daha yrümüyo bizimki bende sadece sıcak tutsun DİE şimdilik seninkinin tarzında bişi aldım zaten hemen küçülüyolar büyük alsamda rahat etmicek diğerini bi kaç ay sonra alcam
Hehe tamamm yapicimm
Olmuş bence... sesli güldüm bi ben darlaniyorum sanıyordum bazı şeylerden günlük bildirim yap ama hatta anlik
ahahahah harika olmuş ya hemşerim benim gadasını aldığım
Aaa nedenn bana yakıştıramadınmıayy koptumyaa basta ne oluyor dedim kim bu yazan senin cümlelerin degildi sonradan düştü
Ee hıyara sordunmu neden diyomuşukBenimde merak ettiğim bazı seyler var bu gün oğluma yumurta alırken yumurta mi tavuktan yoksa tavuk mu yumurtadan çıkar sorusuna takıldım sizce hangisi ve tum bunlar olurken horoz ne yapiyor?birde yoğurt hıyar karisimina neden cacık demişler?neyse bu sorulara google de cevap vermez en iyisi bi hıyara danışayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?