2014 Kasım Anneleri

Makosen tarzı ayakkabılar öneriyor topugu burnuna değecek kadar esnek

canım yeni okudum yazdıklarını çok üzüldüm arkadaşlar Yazmış zaten benzer sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz zor ama lütfen dua et ve bir daha kendine bile deme bu Lafı. Rabbim bebeğine sakinlik versin tez zamanda sana da sabır. Sanırım yardım edeninde yok tek olunca insan daha çok bunalıyor

canım çok geçmiş olsun insanlarda hiç utanma vicdan kalmamış ona bir de bebeklerini bindirecekler yuh baştan haramla işe başlamak

ben de seninle aynı durumdayım vallahi bir kitap aldım ona göre uyutayım memeniz diye yatır kaldır diye bir olaymış ama çok ağlıyor dayanamadım ve vazgeçtim şimdi günler azaldıkça işe Canımdan can gidiyor

canım ben çok karşıyım tv izletmeye zaten kendimde eşim olmasa akşam bile açmam ama bebek reklamları görünce tutulup kalıyor bir süre reklam bulup öyle yedirdim Yemeğini dün ve bugün mama sandalyesinde yedirdim inşallah böyle devam eder . Açık olduğunda reklamlara takılıp kalıyor 2 boyutlu olduğu için 2 yaşına kadar seyretmesi zihinsel gelişimi için sıkıntıymış öyle duymuştum

Oğluma aktivite Masası almak istiyorum ama çok sıkılgan bir yapısı olduğu için oynamayacağını düşünüyorum. Oyuncaklara hiç ilgisi yok Napsam ki acaba
benim ki de öyle hemen sıkılıyor oyuncaklarla ilgisi yok kablo tava vs çok seviyor ama burdaki arkadaşların paylaşımlarından okumuştum ki çok sağolsunlar çok şey öğreniyorum ve çok yazmama rağmen hep okuyorum , yazılanları samimi buluyorum ve Çokta güveniyorum aldım dün değer oyuncaklara kıyasla oynadık, bir de ilk arabam varmış onu da alayım diyorum

Ya zaten biri var hic olmayacak soruları sorup cevap bekleyen ki arkadaslrin da dedigi gibi google cok rahat cevp verir biri var ki m.slh artik paylasimi gecmis bildiginiz watsapta arkadasi ile yazisiyor gibi yaziyor sanirim herkesin merak ettigini dysunuyor acikcasi ben cok merak.ediyorumkeske hep yazssaneyse anlayan anlamistir diye umud ediyorum cok degerli annisler var forumda ben yazamasam da okumaya calisiyorum notlar aliyorum ruseymi burdan ogrendim mesela

tabiki burdan öğrendiğimiz çok şey var
bende çoğu şeyi burdan öğrendim uygulamaya çalıştım yapabildiklerimi
falan ama bazıları gerçekten abartıo çoğu şeyi hepimiz çoğu şeyi yazıyoruz
konuşuoruz ama ne bilim..

Olmuş bence... sesli güldüm bi ben darlaniyorum sanıyordum bazı şeylerden günlük bildirim yap ama hatta anlik

ayy koptumyaa basta ne oluyor dedim kim bu yazan senin cümlelerin degildi sonradan düştü

Süpersinz Z raporu mübarek

Supersin ya anlatımına bayildimanlayana ama...

bir bebeğin arabasının çalınması bence de çok üzücü haberler de görüyoruz engelli kardeşlerimizin arabalarını bile çalıyorlar Allah ıslah etsin

Bebeği arabaların tekeri ile oynayan varmı arkadaşlar ya aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama acaba oluştu tekerlekleri döndürüyor sürekli oğlum

Bebeği arabaların tekeri ile oynayan varmı arkadaşlar ya aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama acaba oluştu tekerlekleri döndürüyor sürekli oğlum
Benim oğlumda yapıyor arabayla pek oynamaz ama ne zaman eline versem sürmek yerine ters çevirip tekerini döndürüyor kendileri hareket ettirdiği için ilgilerini çekiyor sanırım tek bir seye takılıp canını sıkma arkadasım.

Benim oğlum var

cevaplarınız için teşekkür ederim bi arkadaş kafamı bulandırdı çocuk teker ile oynarken görünce acaba mı yı giderdiniz

Eki Görüntüle 1637322
Böle bişey aldım ama ne bilim şimdide kararsız
kaldıkk eşimle..
Bu ara bende ayakkabı arastırıyorum ilk adım ayakkabılar var ortapedik e yakın oluyomuş bikere bağcıklı olması lazım ve bebeğin dirsegini kaplamalıymıs altı esnek ve tabanıda biraz kalın olcakmış ben baktım baya pahalıydı daha yrümüyo bizimki bende sadece sıcak tutsun DİE şimdilik seninkinin tarzında bişi aldım zaten hemen küçülüyolar büyük alsamda rahat etmicek diğerini bi kaç ay sonra alcam

evet cnm onlarada ortopedi dediler
ama görüntü olarak aslında spor kaba duruo
ama ne bilim eşim ayağı burkulur falan
dedi bot gibi bi model vardı onu alıcaz sanırım
dediğin bi kaç ay giyip başkaya geçicek zaten.
bağcıklı değil cırt cırtlı zor olur ya bağcık.

Olmuş bence... sesli güldüm bi ben darlaniyorum sanıyordum bazı şeylerden günlük bildirim yap ama hatta anlik
Hehe tamamm yapicimm
ahahahah harika olmuş ya hemşerim benim gadasını aldığım

ayy koptumyaa basta ne oluyor dedim kim bu yazan senin cümlelerin degildi sonradan düştü
Aaa nedenn bana yakıştıramadınmı
Ee hıyara sordunmu neden diyomuşuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…