2014 Kasım Anneleri

Can'ım çok teşekkür ederim. Biz bondigo aldım sabit ayaklı olanlardan fakat sonradan pişman oldum ilk arabam tarzında olanlardan mı alsaydım diye tutunarak yürümeye çalışır diye. İkisinin fiyatında aynıydı.

Can'ım kilerden aldık biz 129 lira her iki modelde. Fischer pirece 169 du galiba

Benim ki de reklam hastası. Çok şükür bir kaç gündür sandalyesinde yiyor. Ben kaşıkla yedirtmiyordum. Şu aralar en çok düşündüğüm şey ben annelik olayını beceremiyor muyum galiba iş başlıyacak bakıcı olayında da sıkıntı var baş Ağrı'sından duramıyorum vallahi rabbim mutlaka bir yoluna koyacak tek tesellim de bu

bugün kimsecikler yok mu burda nereye kayboldunuz
bayanlarr temizlğe mi bayram tatiline mi hangisi acaba:):)
bende yemeğimi yedim çayımı içiorumm oğluşumu çok
özledimm bilmek isteyenler olursa yada merak edenler :):):):):):):)

burdayımne temizlik yapıyorım nede bayram tatilindeyim:)rutin işler kızım bakıcısına alışşsın diye evdeyiz biryere gitmiyoruz ama oda alışmamakta diretiyor hiç.çaba gösterdiği yokben ağlamadan gideyim istiyorum ama oyle olmayacak bu gidişle .s

alışır cnm merak etme ben çok üzülüodum küçük
bıraktım die küçük bırakmanın faydaları varmış
alışkın olduğu için dedeye babanneye hiç ağlamaz
ağlasa dayanamm sizinkilerde alışır merak etme cnm..

inşallah alişacak küçük olmasının avantajıda o işte benimsiyor farkına varmadan

Slm arkadaslar ,eğitim ödeneği yatmıs bana ayın 28 inde iznim baslıyor maasın bir kısmından iade edicem 17 günlük eğitim ödeneği de geri iade ediliyor mu bu durumda var mı bilginiz? a çay içiyorum bu arada siz napıyosunuz pislik yapmadan gitmeyim dedim:)

sorundan hiç bir bilgim yok cnm cvp da alamazsın sanıırm
kimsecikler yok çünkü bugün burda..
iyi yapmışsın merak ederdik yoksa bende su içiorum masamda
aynı zamanda böle nette dolaşıorum işte..:):):):)

slm ustadlarim bizim topikte ses cikmayinca sizi rahatsiz etmek zorunda kaldim... umarim herkes iyidir... kizlar lansinoh cift pompa aldim kaynatilacak aparatlari kaynattim ama hortumu nasil temizlenecek bilemedim yikanir mi silinir mi bla bla bla kafamda deli sorular

Ayy cok hoşsunuz ya içimden geldi bende yazmak istedim
Elif oturma odasında oyuncaklariyla oynuyor bende zeynep i çocuk odasında koltukta emziriyorum bu saatlerde bi on onbeş dakikalık kestiriyor bakalım uyuyacak mi. Bu gün mutfak dolaplarıni sildim evi supurdum yemek yaptım toz alip paspaslamaya mecalim yok onlarda yarına kalsın amann antalya da yağmur var bu havada İşmi yapılır ya... benden haberler bu kadar

O kısım sütle temas etmediği için kaynatmaniza gerek yok.

Herkese hayırlı akşamlar kızlar güzel düşüncelerini için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ben yine aynı kaldığım yerden devam çocuğumu sakinleştirmek devam 10 aydır sakinleştirmek çalışıyorum geçmişi Okudum da burdan doğum günü hazırlıkları falan çok güzel. .. ben de anca sakinleştirmek çalışayım ne doğum heyecanını yaşattı bana esila ne ona özen bezene aldığım kıyafetleri hevesle giydirmeye ne çocuk sevgisi hersey kuşağında kaldı. Doğum günü de yapıcam büyük ihtimal hiç mi hiç zamanım yok başka şeylerle ilgilenmeye ancak esilayi sakinleştirmek geçiyor günlerim çook ama çok yorgunum ne gecem var ne gündüz ben ne yapayım var mı çocuğu benim gibi olan.

Canım benim doktora götürdüm mü eğer 10 aydır sürekli böyleyse bir rahatsızlığı olmasın yavrunun? Arada ağrı kesici veriyor musun? Biraz Melisa çayı içir belki rahatlar. Benim oğlumda huzursuz oluyor ama ya uymadığı için yada diş sancisi . Bazen öylesine ama sürekli olursa doktora götürürüm hemen.

Canm seninki kadar olmazsada benimkide zor bi cocuk oyle sakin degil yani mecbur sabir gosterecz hep boyle kalmayck benimki bu aralr daha miz miz disini cikaryr

6 ay hergün ama hergün hastanedeydim 6. ayında kolik denildi cekap yapıldı herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür..ama sürekli ağlayan bir çocuk uykudan uyanır uyanmaz başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…