Can'ım çok teşekkür ederim. Biz bondigo aldım sabit ayaklı olanlardan fakat sonradan pişman oldum ilk arabam tarzında olanlardan mı alsaydım diye tutunarak yürümeye çalışır diye. İkisinin fiyatında aynıydı.Güle güle kullansın oğlun. Bende dün ebebekte bondigonun aktivite masasına baktım ama kararsız kaldım. Fisher Price ınki de çok güzel ama baya pahallı. Açıkçası değer mi bilmiyorum. Sen hangisini aldın arkadaşım
Can'ım kilerden aldık biz 129 lira her iki modelde. Fischer pirece 169 du galibaGüle güle kullansın oğlun. Bende dün ebebekte bondigonun aktivite masasına baktım ama kararsız kaldım. Fisher Price ınki de çok güzel ama baya pahallı. Açıkçası değer mi bilmiyorum. Sen hangisini aldın arkadaşım
Benim ki de reklam hastası. Çok şükür bir kaç gündür sandalyesinde yiyor. Ben kaşıkla yedirtmiyordum. Şu aralar en çok düşündüğüm şey ben annelik olayını beceremiyor muyum galiba iş başlıyacak bakıcı olayında da sıkıntı var baş Ağrı'sından duramıyorum vallahi rabbim mutlaka bir yoluna koyacak tek tesellim de bubizimki 2 aydır mama sandalyesinde yiyo ama yemekmi bana zulümmü bilmem:)kaşık ağzına yaklaşırken 180 *arkasını dönüyo..tv bizim evde uzun süre açık bebek duck tv.yi seyrediyo.her gün hemen hemen yarım saat..onu oyalamak bizim evde baya problem ben ufak tefek başka işlerle uğraşırken o mama sandalyesinde tv.ye bakıp oyalanıyo..
burdayımbugün kimsecikler yok mu burda nereye kayboldunuz
bayanlarr temizlğe mi bayram tatiline mi hangisi acaba:):)
bende yemeğimi yedim çayımı içiorumm oğluşumu çok
özledimm bilmek isteyenler olursa yada merak edenler :):):):):):):)
burdayımne temizlik yapıyorım nede bayram tatilindeyim:)rutin işler kızım bakıcısına alışşsın diye evdeyiz biryere gitmiyoruz ama oda alışmamakta diretiyor hiç.çaba gösterdiği yok ben ağlamadan gideyim istiyorum ama oyle olmayacak bu gidişle .s
inşallah alişacak küçük olmasının avantajıda o işte benimsiyor farkına varmadanalışır cnm merak etme ben çok üzülüodum küçük
bıraktım die küçük bırakmanın faydaları varmış
alışkın olduğu için dedeye babanneye hiç ağlamaz
ağlasa dayanamm sizinkilerde alışır merak etme cnm..
Slm arkadaslar ,eğitim ödeneği yatmıs bana ayın 28 inde iznim baslıyor maasın bir kısmından iade edicem 17 günlük eğitim ödeneği de geri iade ediliyor mu bu durumda var mı bilginiz? a çay içiyorum bu arada siz napıyosunuz pislik yapmadan gitmeyim dedim:)
Ayy cok hoşsunuz ya içimden geldi bende yazmak istedimSlm arkadaslar ,eğitim ödeneği yatmıs bana ayın 28 inde iznim baslıyor maasın bir kısmından iade edicem 17 günlük eğitim ödeneği de geri iade ediliyor mu bu durumda var mı bilginiz? a çay içiyorum bu arada siz napıyosunuz pislik yapmadan gitmeyim dedim:)
O kısım sütle temas etmediği için kaynatmaniza gerek yok.slm ustadlarimbizim topikte ses cikmayinca sizi rahatsiz etmek zorunda kaldim... umarim herkes iyidir... kizlar lansinoh cift pompa aldim kaynatilacak aparatlari kaynattim ama hortumu nasil temizlenecek bilemedim yikanir mi silinir mi bla bla bla kafamda deli sorular
TeşekkürlerO kısım sütle temas etmediği için kaynatmaniza gerek yok.
Herkese hayırlı akşamlar kızlar güzel düşüncelerini için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ben yine aynı kaldığım yerden devam çocuğumu sakinleştirmek devam 10 aydır sakinleştirmek çalışıyorum geçmişi Okudum da burdan doğum günü hazırlıkları falan çok güzel. .. ben de anca sakinleştirmek çalışayım ne doğum heyecanını yaşattı bana esila ne ona özen bezene aldığım kıyafetleri hevesle giydirmeye ne çocuk sevgisi hersey kuşağında kaldı. Doğum günü de yapıcam büyük ihtimal hiç mi hiç zamanım yok başka şeylerle ilgilenmeye ancak esilayi sakinleştirmek geçiyor günlerim çook ama çok yorgunumCanım benim Kıyamam . Çok yoruldun haklısın . İnan ben de sinir krizi geçiriyorum Aklımdan manyakca şeyler geçiyor. Çok isyan ediyorum ama çok pişman oluyorum . Gecicek ya vallahi Gecicek canım . Nolur böyle düşün. Her karanlığın bir aydınlığı var zor ama bitecek.
Canım benim doktora götürdüm mü eğer 10 aydır sürekli böyleyse bir rahatsızlığı olmasın yavrunun? Arada ağrı kesici veriyor musun? Biraz Melisa çayı içir belki rahatlar. Benim oğlumda huzursuz oluyor ama ya uymadığı için yada diş sancisi . Bazen öylesine ama sürekli olursa doktora götürürüm hemen.Herkese hayırlı akşamlar kızlar güzel düşüncelerini için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ben yine aynı kaldığım yerden devam çocuğumu sakinleştirmek devam 10 aydır sakinleştirmek çalışıyorum geçmişi Okudum da burdan doğum günü hazırlıkları falan çok güzel. .. ben de anca sakinleştirmek çalışayım ne doğum heyecanını yaşattı bana esila ne ona özen bezene aldığım kıyafetleri hevesle giydirmeye ne çocuk sevgisi hersey kuşağında kaldı. Doğum günü de yapıcam büyük ihtimal hiç mi hiç zamanım yok başka şeylerle ilgilenmeye ancak esilayi sakinleştirmek geçiyor günlerim çook ama çok yorgunumne gecem var ne gündüz ben ne yapayım var mı çocuğu benim gibi olan.
Canm seninki kadar olmazsada benimkide zor bi cocuk oyle sakin degil yani mecbur sabir gosterecz hep boyle kalmayck benimki bu aralr daha miz miz disini cikaryrHerkese hayırlı akşamlar kızlar güzel düşüncelerini için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ben yine aynı kaldığım yerden devam çocuğumu sakinleştirmek devam 10 aydır sakinleştirmek çalışıyorum geçmişi Okudum da burdan doğum günü hazırlıkları falan çok güzel. .. ben de anca sakinleştirmek çalışayım ne doğum heyecanını yaşattı bana esila ne ona özen bezene aldığım kıyafetleri hevesle giydirmeye ne çocuk sevgisi hersey kuşağında kaldı. Doğum günü de yapıcam büyük ihtimal hiç mi hiç zamanım yok başka şeylerle ilgilenmeye ancak esilayi sakinleştirmek geçiyor günlerim çook ama çok yorgunumne gecem var ne gündüz ben ne yapayım var mı çocuğu benim gibi olan.
6 ay hergün ama hergün hastanedeydim 6. ayında kolik denildi cekap yapıldı herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür..ama sürekli ağlayan bir çocuk uykudan uyanır uyanmaz başlar.Canım benim doktora götürdüm mü eğer 10 aydır sürekli böyleyse bir rahatsızlığı olmasın yavrunun? Arada ağrı kesici veriyor musun? Biraz Melisa çayı içir belki rahatlar. Benim oğlumda huzursuz oluyor ama ya uymadığı için yada diş sancisi . Bazen öylesine ama sürekli olursa doktora götürürüm hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?