cokk yakışmışHehe tamamm yapicimm
Aaa nedenn bana yakıştıramadınmı
Ee hıyara sordunmu neden diyomuşuk
benim ki de öyle hemen sıkılıyor oyuncaklarla ilgisi yok kablo tava vs çok seviyor ama burdaki arkadaşların paylaşımlarından okumuştum ki çok sağolsunlar çok şey öğreniyorum ve çok yazmama rağmen hep okuyorum , yazılanları samimi buluyorum ve Çokta güveniyorum aldım dün değer oyuncaklara kıyasla oynadık, bir de ilk arabam varmış onu da alayım diyorum
Jokerede bi bak istersen aktivite Masası geçenlerde indirimdeydiGüle güle kullansın oğlun. Bende dün ebebekte bondigonun aktivite masasına baktım ama kararsız kaldım. Fisher Price ınki de çok güzel ama baya pahallı. Açıkçası değer mi bilmiyorum. Sen hangisini aldın arkadaşım
Buzimde bugun cikti alttan 2 tane sadece miz mizi var herseyi isirmaya calisyo veriyorum eline elma havc salatalik rahatlasin die cok sukur yasina girmeden cikardi:))) cok tembel cikti dis konusundaSlm arkadaşlar nasılsınız. Bızım alttan iki dişimiz cıkıyo gece uyku hiç yok nerdeyse. Süreklı aglıyo.
Gecmişi çok okuyamadm ama inş bebişlerde sizde iyisinizdir.
Maşallh kuzucuga. Benmkıde bırı varken emmıyo. Hatta eşim evdeyken kapıdan gıdıyomuş gıbı yapıyo gızlıce gırıyo eve. Baska odaya gırsek kıyamet kopartıyo. Zaten en fazla ıkı üç dk emıyo oda binbir oyunla. Oyuzden biyere hıc gtmk istemıyorum. Ufacık sesten etkılenıyo. Ya gece 12 1 den sonra nerdeyse hiç uyumuyo. Ancak oyun oynayarak evde yuruterek sakınleşıyo yatak odasndada durmuyo. İnş bu uyanmayı alışkanlık edınmezBuzimde bugun cikti alttan 2 tane sadece miz mizi var herseyi isirmaya calisyo veriyorum eline elma havc salatalik rahatlasin die cok sukur yasina girmeden cikardi:))) cok tembel cikti dis konusunda
ayrca memeye daha bi duskun oldu istiyorki saatlerce agznda kalsin sekilden sekile emiyr en favori emmesi oturarak ayrca onceden biri oldgunda asla emmezdi simdi davul cal birakmiyr ama gep emdiginden degil emzk gibi yapti cekince agliyr:)
salla salla salla salla titret ne kadar sallarsan salla da benim olacan sonunda (ankara da düğün beni bozdu)
Eee daha daha nassinizzz
Sonun da topluca oynaticazsalla salla salla salla titret ne kadar sallarsan salla da benim olacan sonunda (ankara da düğün beni bozdu)
hahaa alemsin yaasalla salla salla salla titret ne kadar sallarsan salla da benim olacan sonunda (ankara da düğün beni bozdu)
:))son zamanlarda yazdıklarınıza çok güldum kızlar. Allah da sizi güldürsün:)valla iyilik sağlık sen nasılsın ne var ne yok ben su içiyorum
Hehehe bizde dışardan geldik ailecek picamalarimizi giydik meyve yiyerek rising starı izliyoruz afiyet olsun iç arkadaşım yarasinvalla iyilik sağlık sen nasılsın ne var ne yok ben su içiyorum
bizimki 2 aydır mama sandalyesinde yiyo ama yemekmi bana zulümmü bilmem:)kaşık ağzına yaklaşırken 180 *arkasını dönüyo..tv bizim evde uzun süre açık bebek duck tv.yi seyrediyo.her gün hemen hemen yarım saat..onu oyalamak bizim evde baya problem ben ufak tefek başka işlerle uğraşırken o mama sandalyesinde tv.ye bakıp oyalanıyo..canım yeni okudum yazdıklarını çok üzüldüm arkadaşlar Yazmış zaten benzer sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz zor ama lütfen dua et ve bir daha kendine bile deme bu Lafı. Rabbim bebeğine sakinlik versin tez zamanda sana da sabır. Sanırım yardım edeninde yok tek olunca insan daha çok bunalıyor
canım çok geçmiş olsun insanlarda hiç utanma vicdan kalmamış ona bir de bebeklerini bindirecekler yuh baştan haramla işe başlamak
ben de seninle aynı durumdayım vallahi bir kitap aldım ona göre uyutayım memeniz diye yatır kaldır diye bir olaymış ama çok ağlıyor dayanamadım ve vazgeçtim şimdi günler azaldıkça işe Canımdan can gidiyor
canım ben çok karşıyım tv izletmeye zaten kendimde eşim olmasa akşam bile açmam ama bebek reklamları görünce tutulup kalıyor bir süre reklam bulup öyle yedirdim Yemeğini dün ve bugün mama sandalyesinde yedirdim inşallah böyle devam eder . Açık olduğunda reklamlara takılıp kalıyor 2 boyutlu olduğu için 2 yaşına kadar seyretmesi zihinsel gelişimi için sıkıntıymış öyle duymuştum
benim ki de öyle hemen sıkılıyor oyuncaklarla ilgisi yok kablo tava vs çok seviyor ama burdaki arkadaşların paylaşımlarından okumuştum ki çok sağolsunlar çok şey öğreniyorum ve çok yazmama rağmen hep okuyorum , yazılanları samimi buluyorum ve Çokta güveniyorum aldım dün değer oyuncaklara kıyasla oynadık, bir de ilk arabam varmış onu da alayım diyorum
bizde 15 gündür giydiriyoruz..daha yürümesine çok var gibi görünsede..stride rite markasıkızlar ilk adım ayakkabısı nasıl oluo ya
dün bir ayakkabı aldık oğluşuma civilden aldım oda
farklı bişey olmasın die spor gibi ayağını falan mı burkar acaba değiştirsemmi
bilemedim nasıl alıcağımı..
arkadaşınız ne dedi de kafanız karıştı merak ettim?çocuklar dönen objelere genelde ilgi duyuyo ama galiba otizmle mi ilişkilendiriliyo..cevaplarınız için teşekkür ederim bi arkadaş kafamı bulandırdı çocuk teker ile oynarken görünce acaba mı yı giderdiniz
Bende ilk adım ayakkabısı bakıyorum birkaç gundur. Araştırdığım kadarıyla ortopedik alınması önerilmemis pek. Nasıl memnun kaldiniz mi o markadan?bizde 15 gündür giydiriyoruz..daha yürümesine çok var gibi görünsede..stride rite markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?