2014 Kasım Anneleri

Güle güle kullansın oğlun. Bende dün ebebekte bondigonun aktivite masasına baktım ama kararsız kaldım. Fisher Price ınki de çok güzel ama baya pahallı. Açıkçası değer mi bilmiyorum. Sen hangisini aldın arkadaşım

Erenim yine göğüs ucumu ısırdı 2 ay önce de aynı şeyi yapmıştı, 10 gün boyunca resmen Ağlayarak emzirdim. Dişleri o kadar keskin ki Birleşme yerini resmen Bıçak gibi kesiyor şuan açık yara gibi oldu ucu. Canım çok acıyor, sol göğsümü emziremiyorum galiba dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi.

Jokerede bi bak istersen aktivite Masası geçenlerde indirimdeydi

Slm arkadaşlar nasılsınız. Bızım alttan iki dişimiz cıkıyo gece uyku hiç yok nerdeyse. Süreklı aglıyo.
Gecmişi çok okuyamadm ama inş bebişlerde sizde iyisinizdir.

Slm arkadaşlar nasılsınız. Bızım alttan iki dişimiz cıkıyo gece uyku hiç yok nerdeyse. Süreklı aglıyo.
Gecmişi çok okuyamadm ama inş bebişlerde sizde iyisinizdir.
Buzimde bugun cikti alttan 2 tane sadece miz mizi var herseyi isirmaya calisyo veriyorum eline elma havc salatalik rahatlasin die cok sukur yasina girmeden cikardi:))) cok tembel cikti dis konusunda
ayrca memeye daha bi duskun oldu istiyorki saatlerce agznda kalsin sekilden sekile emiyr en favori emmesi oturarak ayrca onceden biri oldgunda asla emmezdi simdi davul cal birakmiyr ama gep emdiginden degil emzk gibi yapti cekince agliyr:)

Maşallh kuzucuga. Benmkıde bırı varken emmıyo. Hatta eşim evdeyken kapıdan gıdıyomuş gıbı yapıyo gızlıce gırıyo eve. Baska odaya gırsek kıyamet kopartıyo. Zaten en fazla ıkı üç dk emıyo oda binbir oyunla. Oyuzden biyere hıc gtmk istemıyorum. Ufacık sesten etkılenıyo. Ya gece 12 1 den sonra nerdeyse hiç uyumuyo. Ancak oyun oynayarak evde yuruterek sakınleşıyo yatak odasndada durmuyo. İnş bu uyanmayı alışkanlık edınmez

bizimki 2 aydır mama sandalyesinde yiyo ama yemekmi bana zulümmü bilmem:)kaşık ağzına yaklaşırken 180 *arkasını dönüyo..tv bizim evde uzun süre açık bebek duck tv.yi seyrediyo.her gün hemen hemen yarım saat..onu oyalamak bizim evde baya problem ben ufak tefek başka işlerle uğraşırken o mama sandalyesinde tv.ye bakıp oyalanıyo..

bizde 15 gündür giydiriyoruz..daha yürümesine çok var gibi görünsede..stride rite markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…