Kesinlikle cok dogru davranmişsin ama ben 3 defa kanama gecirdigim zor bi hamilelik yasiyorum ve bu sekilde beklemek beni cok yoracakti bende senin gibi dusunuyorum ama ne oldugunu bilmek istiyorum sadece😔
Bende üç gün süren kanama geçirdim ve 2 hafta boyunca lekelenmelerim oldu yüksek riskte düşük tehlikem vardı. Ama bunlar bebeğin sağlığına zarar vermiyor. Bende çok merak ediyorum bebeğimi ve sürekli rüyamda görüyorum. Ama inanin yapacağımız herşey onu etkiliyor ve bizim psikolojik durumumuzdan da etkileniyor. Hu yüzden sakin olun. Benim sabretmeme en büyük sebep bebeğimin sağlığı ve şunu düşünürüm annelerimiz ultrason mu görmüşler onlar nasıl sabrettilerse bende sabrederim er yada geç Rabbim nasip ettiyse doğacak sağlıkla inşallah..
benimde 10 haftalıkken benzer şikayetlerim olmuştu. demir hapı ve multivitamine başladık. daha iyiyim artık.
Cok benzer seyler yasamisiz ama ben sizin kadar mantikli sabirli degilim sanirim.. Rabbime inancim tam bebegimide ona emanet ettim ama yine de kendimi dusunmekten alamıyorum..ben bu kanamalardan dolayi 2,5 aydir yatiyorum..Malesef dusunmeye de cok vaktim oluyo😔
o halde size şunu söyliyim düşecek bebek zaten düşer bunu söyleyen riskli gebelere bakan profesör doktordu. Yani sağlıksız olan bebek düşermiş ve buna hiç bir engel yokmuş o verdikleri ilaçlar kanamayı kesmek için. Ve yattığın için kurup kurup duruyorsundur anlayabiliyorum. Korkma bebişlerimiz pamuk ipliğine bağlı değiller Rabbim'in hayat ipliğine bağlılar ol derse olur öl derse ölürüz.. Benim hamileliğim mucize gibi birşeydi bu yüzden daha sakinim sanırım herşey Rabbim'in elinde ona güven ve bence artık düşünüp kendine bu güzel dönemlerini zehir etme. İnan ayakta hamilelik çok güzel birşey güle oynaya tadını çıkar
Arkadaşlar anneler günü yaklaşıyor. Bu seneki anneler gününde sizinde anneler gününüzün kutlanmasını bekliyor musunuz? Özellikle ilk çocuğu olacak anneler. Sanırım ben böyle bir beklentinin içine girdim. Kimse kutlamaz umursamaz diye içimede dert ettim. Saçma bir şeyi dert edinmişim biliyorum. Hamilelik hassasiyeti sanırım. Bir marketin reklamı var anneler günü için çocuklar şarkı söylüyorlar onu görünce ağlıyorum. Eşimde bu konulara önem vermez. Saçma belki ama ben üzülüyorum. Var mı benim gibi kutlanma beklentisi olan?
Arkadaşlar anneler günü yaklaşıyor. Bu seneki anneler gününde sizinde anneler gününüzün kutlanmasını bekliyor musunuz? Özellikle ilk çocuğu olacak anneler. Sanırım ben böyle bir beklentinin içine girdim. Kimse kutlamaz umursamaz diye içimede dert ettim. Saçma bir şeyi dert edinmişim biliyorum. Hamilelik hassasiyeti sanırım. Bir marketin reklamı var anneler günü için çocuklar şarkı söylüyorlar onu görünce ağlıyorum. Eşimde bu konulara önem vermez. Saçma belki ama ben üzülüyorum. Var mı benim gibi kutlanma beklentisi olan?
Canim nasılsın? Gorusemez olduk nasil oldu rahatsizligin? Umarim biraz daha rahatlamissindir. Ne kadarlik oldu bebiş? Cinsiyetini ogrenebilinmi?
Canim nasılsın? Gorusemez olduk nasil oldu rahatsizligin? Umarim biraz daha rahatlamissindir. Ne kadarlik oldu bebiş? Cinsiyetini ogrenebilinmi?
Merhaba kızlar cici annelerhamilelik nasil gidiyor? Benim 3.bebegim midr bulantısı kusma oluyor ama beni con zorlamiyor ama bas sirt ağrısı beni mahvetti. Bide cinsiyeti merak etmekten catlicam. Bu sene kiz senesi mo erkek senesi mi acaba? 12 +3 olduk ikili testim yapıldı sonuçlar mayisin 20 sinden sonra ama devlet hastahanesinde 17-18 haftadan evvel söylemiyorlar:-( iki kizim var hayırlı ve saglikli evlat olsun inşallah en evveli o ama gönlüm iki kızdan sonra bi erkek istemiyor degil Rabbim inşallah evlat hasreti cekenlerede evlat nasip eder. Hakkımızda hayirli olani gonlumuze razi eylesin Rabbim. Dualariniz eksik etmeyin kizlar inşallah bi avazda aliriz bebeklerimizi kucagimiza. ..
Aynen canım gekecegi varmış hamile oldugumu bilmiyordum agir iste yapmistim ama bise olmadi. Allah diledikten sonra... benin sata gore 16 kasim ultrosana göre senle ayniyiz canim. Ilk mi senin?
Merhabalar; Allah'tan hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Ben 10+5 günlük hamileyim. İlk zamanlar ne mide bulantım oluyordu ne halsizliğim. Fakat geçen haftadan beri mide bulantılarım hafif baş dönmelerim ve aşırı derecede halsizliğim başladı özellikle bu hafta iyice yoğunlaştı. Ben bu haftalar olan şikayetler hafifler diye biliyorum ama benim yeni yeni başlamış gibi oldu. İçim çekiliyor sanki hiç keyfim yok. Acaba bir terslik olabilir mi?
Bende devlette yaptırdım benim ense kalınlığı 2, 2 çıktı kan tahlili10 gün sonra dediler bekliyorum bakalım hayırlısı bu sene karisik canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah senin için fark etmez ilk bebeğin yaevet ilk bebek , salı günü ikili test yaptırdım haftaya sonuçları çıkacakcinsiyet için haftaya söyleyeyim dedi
herkese hayırlı , bereketli , sağlıklı günlerrrrrrr..
günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?