2014 Kasım Anneleri

Kesinlikle cok dogru davranmişsin ama ben 3 defa kanama gecirdigim zor bi hamilelik yasiyorum ve bu sekilde beklemek beni cok yoracakti bende senin gibi dusunuyorum ama ne oldugunu bilmek istiyorum sadece😔

Bende üç gün süren kanama geçirdim ve 2 hafta boyunca lekelenmelerim oldu yüksek riskte düşük tehlikem vardı. Ama bunlar bebeğin sağlığına zarar vermiyor. Bende çok merak ediyorum bebeğimi ve sürekli rüyamda görüyorum. Ama inanin yapacağımız herşey onu etkiliyor ve bizim psikolojik durumumuzdan da etkileniyor. Hu yüzden sakin olun. Benim sabretmeme en büyük sebep bebeğimin sağlığı ve şunu düşünürüm annelerimiz ultrason mu görmüşler onlar nasıl sabrettilerse bende sabrederim er yada geç Rabbim nasip ettiyse doğacak sağlıkla inşallah..

Cok benzer seyler yasamisiz ama ben sizin kadar mantikli sabirli degilim sanirim.. Rabbime inancim tam bebegimide ona emanet ettim ama yine de kendimi dusunmekten alamıyorum..ben bu kanamalardan dolayi 2,5 aydir yatiyorum..Malesef dusunmeye de cok vaktim oluyo😔

o halde size şunu söyliyim düşecek bebek zaten düşer bunu söyleyen riskli gebelere bakan profesör doktordu. Yani sağlıksız olan bebek düşermiş ve buna hiç bir engel yokmuş o verdikleri ilaçlar kanamayı kesmek için. Ve yattığın için kurup kurup duruyorsundur anlayabiliyorum. Korkma bebişlerimiz pamuk ipliğine bağlı değiller Rabbim'in hayat ipliğine bağlılar ol derse olur öl derse ölürüz.. Benim hamileliğim mucize gibi birşeydi bu yüzden daha sakinim sanırım herşey Rabbim'in elinde ona güven ve bence artık düşünüp kendine bu güzel dönemlerini zehir etme. İnan ayakta hamilelik çok güzel birşey güle oynaya tadını çıkar

Desteginiz icin tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz..

Arkadaşlar anneler günü yaklaşıyor. Bu seneki anneler gününde sizinde anneler gününüzün kutlanmasını bekliyor musunuz? Özellikle ilk çocuğu olacak anneler. Sanırım ben böyle bir beklentinin içine girdim. Kimse kutlamaz umursamaz diye içimede dert ettim. Saçma bir şeyi dert edinmişim biliyorum. Hamilelik hassasiyeti sanırım. Bir marketin reklamı var anneler günü için çocuklar şarkı söylüyorlar onu görünce ağlıyorum. Eşimde bu konulara önem vermez. Saçma belki ama ben üzülüyorum. Var mı benim gibi kutlanma beklentisi olan?

Valla benim iki kizim var daha ufaklar beklentiye hep giriyorum ama hevesim kursagimda kalıyor

Merhaba 12+3 günlük hamileyim. Benim ilk anneler günüm olcak ve bu özel günde mucizemle birlikte olmak bile bir hediye. Dün akşam eşim anneler günü için bi süprizinin olduğunu söyledi çok mutlu oldum. Bence eşiniz duyarsız kalmaz bunun sizin için ilk olcağını ve çok önemli olduğunu biliyodur . Umarım güzel beklenmedik bi süprizle karşılaşırsınız :)

Son düzenleme:
Canim nasılsın? Gorusemez olduk nasil oldu rahatsizligin? Umarim biraz daha rahatlamissindir. Ne kadarlik oldu bebiş? Cinsiyetini ogrenebilinmi?

İyiyim canım halen biraz mide bulantısı ama eskisi kadar halsiz değilim çekiyorum 12+2oldu erken dedi doktor cinsiyet için sen nasılsın ne kadar oldunuz seninki belli oldumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim nasılsın? Gorusemez olduk nasil oldu rahatsizligin? Umarim biraz daha rahatlamissindir. Ne kadarlik oldu bebiş? Cinsiyetini ogrenebilinmi?

İyiyim canım halen biraz mide bulantısı ama eskisi kadar halsiz değilim çekiyorum 12+2oldu erken dedi doktor cinsiyet için sen nasılsın ne kadar oldunuz seninki belli oldumu

Bende devlette yaptırdım benim ense kalınlığı 2, 2 çıktı kan tahlili10 gün sonra dediler bekliyorum bakalım hayırlısı bu sene karisik canim

Aynen canım gekecegi varmış hamile oldugumu bilmiyordum agir iste yapmistim ama bise olmadi. Allah diledikten sonra... benin sata gore 16 kasim ultrosana göre senle ayniyiz canim. Ilk mi senin?

evet ilk bebek , salı günü ikili test yaptırdım haftaya sonuçları çıkacakcinsiyet için haftaya söyleyeyim dedi

çok normal ben de senin gibiydim seviniyordum hiç midem bulanmıyor diye birden başladı 4-5 hafta sürekli çıkardım her şeyden midem bulandı , şu an ise 3 gündür bulantım var ama çıkarmadığıma seviniyorum zamanla geçecektir bence bir sorun yok

mrb benıde listeye eklermısınız kasım 30 muhtemel dogum tarıhı. su an 10 hafta 3 gunluk hamıleylm

Yok canım ya arkasi dönüktu devlette soylemiyorlar zaten 17 den önce. Bende 12+3 oldum bakalim mayia 20 de sonuclari alicam benimde ense kalınlığı 1 kusurdu bakalim hayırlısı artik.

evet ilk bebek , salı günü ikili test yaptırdım haftaya sonuçları çıkacakcinsiyet için haftaya söyleyeyim dedi
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah senin için fark etmez ilk bebeğin ya ama insan merak ediyor
Sen ne hissediyorsun?

cumaa dra gıdecegız umarım cınsıyetlerı ogrenırız :))

ikili testin sonuçlarını hala alamadım. 20 gün oldu vereli bilgilerim eksik gitmiş bir daha yollamışlar. Bakalım inşallah cumaya kadar gelir ya da ptsi. Diğer yandan hafta sonu düğünümüz vardı aileden çok yakın biri evlendi. Onun koşturmacasında üşüttük galiba. Nezleyim 2-3 gündür. Neyse ki günden güne daha iyiye gidiyorum. Demir ilacına alıştım. Bulantılarım da epey azaldı arada kendini hatırlatsa da maşallah iyiyim. Sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum. Henüz çok küçük bir göbişim var.Sanki bir şeyler hissediyorum ama ilk hamileliğim olduğu için bebeğin hareketi mi emin olamıyorum. İnşallah yarına iyileşirim bir şeyciğim kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…