günaydın kızlaaaarrrr
bel ve kasık ağrısından duramıyorum sizde durumlar nasıl???
Günaydın internetim pek olmadigindan sık giremiyorum yaa:-(evet bende 14oldum hala kasiklarim ağrıyor.yarın doktora gideceğim inşallah belli olurmuki ?
cumaa dra gıdecegız umarım cınsıyetlerı ogrenırız :))
cinsiyeti mi diyosun canım gösterirse belli olur bence bir de ultrasonun gelişmişliğine bağlı...
günaydın kızlaaaarrrr
bel ve kasık ağrısından duramıyorum sizde durumlar nasıl???
Evet canım cinsiyeti diyorum ama bakiyorum burda doktor tahminleride var benim oda yok devlete gidiyorum ondanmiki
Günaydın herkese.
Benim pek ağrım olmazdı, bu sabah biraz sağ tarafımda ağrı oldu. Sonra da işe gelmek için hazırlanırken bir ıslaklık hissettim, bir baktım 3-4 damla koyu renkli bir leke çamaşırımdaKırmızı değil, pembe değil, kahverengi gibi ama kurumuş kan gibi de değil Çok korkuyorum Pazartesi de çook açık renkli olmuştu, doktor bol sıvı ve istirahat önermişti, artarsa ya da kanamaya dönüşürse haber ver demişti. Şimdi yine içim titredi, niye böyle oldu ki acaba? Demindendir kontrol ediyorum, lekenin arkası gelmedi, çamaşırım temiz, çok afedersiniz tuvalet kağıdı temiz.. Acaba diyorum rahim büyüyor o hafif ağrı ondandı, büyürken de damara denk gelip o mu lekelenme yapıyor? Olumlu düşünmek istiyorum.. Bunca haftayı geride bırakıp, bu kadar eziyet çekip kötü bir son yaşamaktan çok korkuyorum
İnşallah herşey yolundadır...
Günaydın herkese.
Benim pek ağrım olmazdı, bu sabah biraz sağ tarafımda ağrı oldu. Sonra da işe gelmek için hazırlanırken bir ıslaklık hissettim, bir baktım 3-4 damla koyu renkli bir leke çamaşırımdaKırmızı değil, pembe değil, kahverengi gibi ama kurumuş kan gibi de değil Çok korkuyorum Pazartesi de çook açık renkli olmuştu, doktor bol sıvı ve istirahat önermişti, artarsa ya da kanamaya dönüşürse haber ver demişti. Şimdi yine içim titredi, niye böyle oldu ki acaba? Demindendir kontrol ediyorum, lekenin arkası gelmedi, çamaşırım temiz, çok afedersiniz tuvalet kağıdı temiz.. Acaba diyorum rahim büyüyor o hafif ağrı ondandı, büyürken de damara denk gelip o mu lekelenme yapıyor? Olumlu düşünmek istiyorum.. Bunca haftayı geride bırakıp, bu kadar eziyet çekip kötü bir son yaşamaktan çok korkuyorum
İnşallah herşey yolundadır...
Yok canım ya arkasi dönüktu devlette soylemiyorlar zaten 17 den önce. Bende 12+3 oldum bakalim mayia 20 de sonuclari alicam benimde ense kalınlığı 1 kusurdu bakalim hayırlısı artik.
canım stres yapma her şey olucağına varır..
ama bence de dediğin gibidir..öyle şeyler okumuştum nettee...
kan renginde olmadığı sürece sıkıntı olmaz ama için rahat etmiycekse doktoruna ara sor..
belki eskiden kalma bir pıhtı düşmüştür...
Doktoruna bi telefon aç danış istersen.. ufak ufak lekelenmeler genelde oluyor..ablam iki yeğenimde de dokuz ay yaşadı hatta geneli kırmızı renkliydi fakat tehlikeli bir durum hiç olmadı Allahın izniyle seninde normaldir hiç endişelenme takip et olmazsa muayene olmaya gidersin
devlette çok önemseyeceklerini sanmıyorum ama bebişin gösterirse söyler zaten...
Çok sağolun yanıtlarınız için. Tetikteyim, lekelenme devam ederse ya da rengi değişirse Allah korusun,
soluğu doktorda alıcam. Umarım olmaz.. Tekrar teşekkürler desteğiniz için. Hemen paniğe kapılıyorum ben, işe gelirken ağladımSizin yorumlarınızla sakinleşiyorum, biraz daha akl-ı selim kalmayı başarabiliyorum.
günaydın hepinize.. ya benim kasık ağrım ya da bel ağrım yok ama akşam işten eve dönünce aşırı yorgunluk çöküyor iş yerim yorucu değil masa başında oturuyorum çoğu zaman evrakım bile olmuyor ama akşam olunca ölü gibi yatıyorum benim gibi olan var mı ? bebek mi etki yapıyor acaba ?
İnşallah bakalım yarın göreceğiz allahimin izniyle size güzel haberler veririm hayirlisiyla
Tatlım günsydın cinsiyet için mi gideceksin bende gideceğim bugün ama devlet söylemiyor özeldeki dr uma gideceğim umarım öğrenip döneriz
Çok sağolun yanıtlarınız için. Tetikteyim, lekelenme devam ederse ya da rengi değişirse Allah korusun,
soluğu doktorda alıcam. Umarım olmaz.. Tekrar teşekkürler desteğiniz için. Hemen paniğe kapılıyorum ben, işe gelirken ağladımSizin yorumlarınızla sakinleşiyorum, biraz daha akl-ı selim kalmayı başarabiliyorum.
ayyy çok heyecanlandımmmm . ilk bebeğin mi içinden ne geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?