- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
İlk bebeğim meleğim herşeyim benim çok heyecanlıyıminşallah dr görür 15.30 da haber veririm inşallah topik erkek doldu bakalım hayırlısı
İnşallah canım o sağlıklı olsunda ama merak etmiyor değil insanHadi bakalım canımmmm senin minik prens mi prenses mi öğrenirsin inşallah... Gerçekten bu topik erkek dolu şimdilik.. Bakalım değişmezse :)
İnşallah canım o sağlıklı olsunda ama merak etmiyor değil insansenin belli oldu mu cinsiyet
Canım benim lütfen moralini bozma yakın bi arkadaşım senin gibi lekelenme yaşıyordu sonra onun kırmızıya dönüştü senin gibi o kadar korkmuştu ki hemen dr a gitti meğer iltihap varmış belirti yapmadığı için ilerlemiş antibiyotik başladılar ve geçti şimdi 9 aylık oğluşu varhiç korkma dr una git o gerekeni yapar dualarımız seninle
Haberlerde izledim masa başı çalışanlarda bacaklarda ödemi engellemek için kesinlikle bacak bacak üstüne atmadan oturmalıymışız, bacakları geri alıp dizin arkasını sıkıştırmakta dolaşımı bozuyormuş önde serbest şekilde durmalıymış, arada kalkıp yürümek lazımmış sürekli oturmak ödemi arttırıyormuş
Canım biz 11+4 iken gitmiştik ikili testte doktor tüm organlarına bakarken ellerine ensesine burnuna bacaklarına geldik ki edepsiz bebişim ayırdı bacaklarını doktor da güldü çok küçük daha çok erken ama ben bi tahminde bulunacağım açtı gösterdi bi an dedi... Erkek tahmin etti canım... Bizim doktor bizim gibi heyecanlıDeğişebilir de bakalım 26 sında gidicez daha var bekliyorum
Çok sağolun yanıtlarınız için. Tetikteyim, lekelenme devam ederse ya da rengi değişirse Allah korusun,
soluğu doktorda alıcam. Umarım olmaz.. Tekrar teşekkürler desteğiniz için. Hemen paniğe kapılıyorum ben, işe gelirken ağladımSizin yorumlarınızla sakinleşiyorum, biraz daha akl-ı selim kalmayı başarabiliyorum.
sağol canım bunları yazdığın iyi oldu...
ben sürekli bacak bacak üstüne atıyorum kasık ağrım azalıyo öyle ama bundan sonra yapmamaya çalışıcam...
korkma canmm benimde olmuştu..ağlıyarak gitmiştim dr a..bebek iyidi kanama alanıda göremedi..dediğin gibi,rahim büyüyodur..içimizi ferah tutalım..inş alıcaz kucamıza sapasağlam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Awakecan, çok sağol. Benzer tecrübe yaşamış birinden bunları duymak içime su serpiyor, moral oldun bana, sonsuz teşekkürler.
Bulantılarım ve zor geçen haftalarım nedeniyle henüz çok bilinçli bir biçimde idrak edememişim ama çok alışmışım meğer bebeğime, bir anda aklım başımdan gidecek gibi oldu lekeyi görünce.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görücez inşallah.
Günaydın internetim pek olmadigindan sık giremiyorum yaa:-(evet bende 14oldum hala kasiklarim ağrıyor.yarın doktora gideceğim inşallah belli olurmuki ?
Ara ara bendede oluyor lekelenme dr um enfeksiyon icin tablet verdi korkma yani bol su icip dinlen ben bulantidan suyu az iciyorum
Kizlarrrrr
Geceleri uykunuz nasil ben hic uyuyamiyorum:26:
Süpermiş Allah sağlık sıhhat nasip etsin oğluşuna
Ara ara bendede oluyor lekelenme dr um enfeksiyon icin tablet verdi korkma yani bol su icip dinlen ben bulantidan suyu az iciyorum
Kizlarrrrr
Kizlarrrrr
rica ederim canmm..benzer şeyleri yaşıyoruz..bizi bizden iyi kimse anlamaz..güzel haberlerini bekliyoruzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı senle ayniyiz bugün12+4.gunum ayy ne güzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrrrr
Ben çok sık tuvalete kalkıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum bu gece ilk defa sabah namazına kadar uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?