2014 Kasım Anneleri

Herkes nasıl?
Sıkıntısı olan arkadaşlarım lütfen sakin olun Rabbim korur hayırla sağlıkla kucağımızda göreceğiz bebeklerimizi inşallah..

Ben dün iş çıkışı gittim eşimin yanına biraz dolaştık.. İlk defa bir yere oturduk veeeee yemek yedim yaaaaaaaaaaaaaaaaa İki aydır ilk defa yemek yedim.. Çorba içtim ve bi yemek daha yedim... Tabi acısı akşam çıktı ama olsun midem bayram etti bir gün bile olsa Benim bulantılar geri döndü ya aynıyım inanın ki midem yanıyor bulanıyor... Ne zaman geçecek diye dört gözle bekliyorum...

İlk bebeğim meleğim herşeyim benim çok heyecanlıyım inşallah dr görür 15.30 da haber veririm inşallah topik erkek doldu bakalım hayırlısı

Hadi bakalım canımmmm senin minik prens mi prenses mi öğrenirsin inşallah... Gerçekten bu topik erkek dolu şimdilik.. Bakalım değişmezse :)

Hadi bakalım canımmmm senin minik prens mi prenses mi öğrenirsin inşallah... Gerçekten bu topik erkek dolu şimdilik.. Bakalım değişmezse :)
İnşallah canım o sağlıklı olsunda ama merak etmiyor değil insan senin belli oldu mu cinsiyet

İnşallah canım o sağlıklı olsunda ama merak etmiyor değil insan senin belli oldu mu cinsiyet

Canım biz 11+4 iken gitmiştik ikili testte doktor tüm organlarına bakarken ellerine ensesine burnuna bacaklarına geldik ki edepsiz bebişim ayırdı bacaklarını doktor da güldü çok küçük daha çok erken ama ben bi tahminde bulunacağım açtı gösterdi bi an dedi... Erkek tahmin etti canım... Bizim doktor bizim gibi heyecanlı Değişebilir de bakalım 26 sında gidicez daha var bekliyorum

Haberlerde izledim masa başı çalışanlarda bacaklarda ödemi engellemek için kesinlikle bacak bacak üstüne atmadan oturmalıymışız, bacakları geri alıp dizin arkasını sıkıştırmakta dolaşımı bozuyormuş önde serbest şekilde durmalıymış, arada kalkıp yürümek lazımmış sürekli oturmak ödemi arttırıyormuş

Çok teşekkürler... Bugün böyle elim yüreğimde ama inşallah sorunsuz atlatır, güzel haberleri yazarım burda ben de. Eksik olmayın arkadaşlar, dualarınız için Allah razı olsun.

sağol canım bunları yazdığın iyi oldu...
ben sürekli bacak bacak üstüne atıyorum kasık ağrım azalıyo öyle ama bundan sonra yapmamaya çalışıcam...

Süpermiş Allah sağlık sıhhat nasip etsin oğluşuna

korkma canmm benimde olmuştu..ağlıyarak gitmiştim dr a..bebek iyidi kanama alanıda göremedi..dediğin gibi,rahim büyüyodur..içimizi ferah tutalım..inş alıcaz kucamıza sapasağlam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım bunları yazdığın iyi oldu...
ben sürekli bacak bacak üstüne atıyorum kasık ağrım azalıyo öyle ama bundan sonra yapmamaya çalışıcam...

Bende çok yapıyorum aklıma gelince düzeltiyorum.. bir de doktorum iyotlu tuz kullan dedi gebelikte iyotlu tuz kullanmak önemli ama genelde tuzu cam tuzluk kavanozlara koyuyoruz ışık alınca iyot özelliği kalmıyor.. etrafı sarılı tuzlar var ışık geçirmeyen onlardan almak lazım veya tuzluğa koyuyorsak alüminyum folyo ile sarmamız gerekiyor.

Awakecan, çok sağol. Benzer tecrübe yaşamış birinden bunları duymak içime su serpiyor, moral oldun bana, sonsuz teşekkürler.

Bulantılarım ve zor geçen haftalarım nedeniyle henüz çok bilinçli bir biçimde idrak edememişim ama çok alışmışım meğer bebeğime, bir anda aklım başımdan gidecek gibi oldu lekeyi görünce.

Hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görücez inşallah.

rica ederim canmm..benzer şeyleri yaşıyoruz..bizi bizden iyi kimse anlamaz..güzel haberlerini bekliyoruzz

Günaydın internetim pek olmadigindan sık giremiyorum yaa:-(evet bende 14oldum hala kasiklarim ağrıyor.yarın doktora gideceğim inşallah belli olurmuki ?

Benim doktorum 14. haftada söyliyceğini söyledi. O zaman kesinleşiyomuş yanılma payı olmuyomuş. Umarım senin doktorun da söyler :)

Ara ara bendede oluyor lekelenme dr um enfeksiyon icin tablet verdi korkma yani bol su icip dinlen ben bulantidan suyu az iciyorum

Kizlarrrrr
Geceleri uykunuz nasil ben hic uyuyamiyorum:26:

Ara ara bendede oluyor lekelenme dr um enfeksiyon icin tablet verdi korkma yani bol su icip dinlen ben bulantidan suyu az iciyorum

Kizlarrrrr

Ben çok sık tuvalete kalkıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum bu gece ilk defa sabah namazına kadar uyumuşum

Süpermiş Allah sağlık sıhhat nasip etsin oğluşuna

Allah razı olsun canım hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin Rabbim

Kizlarrrrr

Canım ben de geceleri çok uyanıyorum hele ki sabah 5 oldum mu döne döne 7 yi zor ediyorumm

Kizlarrrrr

Anladım canım, çok teşekkür ederim paylaştığın için. Belki enfeksiyon da olabilir dediğin gibi. Ben takipte olayım ne olur ne olmaz, içime sinmeyecek duruma gelirse doğru doktora..

Gece uykularım çok rahatsız benim de, bir kaç defa uyanıyorum, çoğu kez bulantı yüzünden. Sabah da 5:50-06:00 saatlerinde uyanıyorum, bir daha dalamıyorum.

rica ederim canmm..benzer şeyleri yaşıyoruz..bizi bizden iyi kimse anlamaz..güzel haberlerini bekliyoruzz

Hayırlısı senle ayniyiz bugün12+4.gunum ayy ne güzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlısı bakalım canim olmadi merakimdan ozele gidicem ama ben biliyorum oyle eminim ki neden bilmiyorum oglum olacak

Kizlarrrrr

Ben çok sık tuvalete kalkıyorum o yüzden uykusuz kalıyorum bu gece ilk defa sabah namazına kadar uyumuşum

aynen bende namaza kadar 1 kere daha kalkıyorum tuvalet için..
çok bölük pörçük uyuyorum..
bel ağrısından sırtüstü yatmak istiyorum bu seferde batma oluyor kasıklarımda..
yan yatıyorum bu seferde sırtım belim ağrıyo...
çekicez böyle mecburen

slm kızlar 11 haftalıgım ben hiç br şey hissetmiyorum çok bir bulantı kusma olmadı kasıklarımda agrı olmadı 2 dr gittim birinde kalp sesini dinledi digerinde gelişimine baktı iyi dedi çok rahat bir gebelik geciriyorum bu da beni endişelendirdi dr 1 ay sonra gel dedi ayın 21 gidecegim ama çok tedirginim aceba bir sıkıntı varmıdır benim gibi olan varmı yada deneyim olan arkadaşlar cevap verrirse sevinirim ilk gebeliğim biraz deneyimsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…