2014 Kasım Anneleri

canım çok normal sen şuanını yaşa kötü düşünme olur mu geçecektir

benim bi tanıdığım nerdeyse uykusuzluk dışında hiçbi belirti yaşamıyor ve gayet iyi bebişide kendiside sen gönlünü ferah tut ne mutlu sana ki rahat bi gebelik geçiriosun keyfini çıkar

Ara ara bendede oluyor lekelenme dr um enfeksiyon icin tablet verdi korkma yani bol su icip dinlen ben bulantidan suyu az iciyorum

Kizlarrrrr
Geceleri uykunuz nasil ben hic uyuyamiyorum:26:

ben artık alıştım geceleri tuvalete kalkmazsam yadırgarım artık antreman gibi düşünüyorum napalımmm bunada şükür

Herkese selamlarrr, ben geldimmmm....

Hiç sıkma canını ne güzel işte, millet arıyor da bulamıyor.Valla bende senin gibiyim, kasık ağrısı yok, mide bulantısı yok sadece arada bir akşam yemeğini fazla kaçırırsam hazımsızlık oluyor o kadar yani. Arada bende nazlanmak istiyorum eşime ama yok. Bebeklerimiz iyi olsun önemli olan o. Beynimize öyle kazınmış ki, hamilelik deyince akla ilk mide bulantısı-kusma geliyor

Bel ağrısını önlemek için beline yastık koyup oturmak iyi oluyor. Ya da bel boşluğu bırakmayacak şekilde oturmak. Buna dikkat ederseniz bel ağrısı şikayetiniz azalabilir.

14. haftada olanlar 1 hafta daha sabır haftaya eminim daha iyi hissedeceksiniz. Yorgunluk da 11. haftada hatta ilk aylarda çok oluyor. Akşamları oturamıyordum. Şimdi çok yoğun gün geçirmediysem daha az yorgunluk hissi oluyor. Yani halsizliğim geçti. Demir hapının etkisi de olabilir bunda.

canım sıkıntı olmasında herşeyden vaz gectim drler fazla ultrasonu önermıyor bebege zarar veriyormuş bilmiyorum hiç gebegibi degilim sade kabızlık birde sık idrar cıkam var şimdi onlarda gecti inşallah bir sıkıntı yoktur

Slm kizlar benim kusmlr yeni basladi galiba aksm yemkte sabh poaca yerkn cikardm niye oldu bilmyrm simdiye kadar sorunsz gecti insllh oylede gecer gecetuvalt isi bendede fazla:))

Biz seninle aynıyız demek ki, sıkma canını. bende bazen hiç haile değilmişim gibi hissediyorum, kabızlık bende de var bak onu unuttum söylemeyi. Ben sabahları kuru kayısı yiyerek çözdüm sanırım. Bende geçen gün arkadaşa söyledim, "hani eve ultrason cihazı alsam iyiymiş, sürekli aklıma takılıyor" diye. Bir de şu var, zaten aksi bir durum olsa emin ol vücut sinyalini verir. Bende salı günü gittim gördüm 2'li tarama yaptırdım. Ense kalınlığı falan gayet iyi. O kadar hareketli ki anlatamam. İçeride fır dönüyor, sanırsın zorla tutuyoruz içeride. Sıkma canını sende, Allah'a emanet bebeklerimiz, bir aksilik olsa bile Allah korusun dediğim gibi vücut bir belirti verir. Dua et işte rahat hamilelik geçiriyoruz

kızlar merhaba:) bugün 13+0 olduk ...zaman çabuk mu geçiyor ne:)

canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik geçirmen ve bebeğini sağ sağlim kucağına alman nasip olsun inşallahhh..sana özelde ulaşmaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu, müsait olduğun bi zamanda özelden dönermisin lütfen..

merhaba kızlar

bu saatlerde yemekten sonra bir uyku bastırıyor ki sormayın iş yerinde olmasam hemen uyurum

kızlar ben çay içemiyorum hamileliğimin başından beri benim gibi olan var mı?

merhaba kızlar

bu saatlerde yemekten sonra bir uyku bastırıyor ki sormayın iş yerinde olmasam hemen uyurum

kızlar ben çay içemiyorum hamileliğimin başından beri benim gibi olan var mı?

Çokta önemli değil zaten çay, en iyisi içmemek. Doktorum bana çok düşkün değilsen çay içme, içersende açık iç demişti. Ancak hafta sonunda kahvaltı yaparken aklıma geliyor benimde çay
Hoşgeldin nlyvz

Hoşbuldukkk canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…