Merhabalar; Allah'tan hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Ben 10+5 günlük hamileyim. İlk zamanlar ne mide bulantım oluyordu ne halsizliğim. Fakat geçen haftadan beri mide bulantılarım hafif baş dönmelerim ve aşırı derecede halsizliğim başladı özellikle bu hafta iyice yoğunlaştı. Ben bu haftalar olan şikayetler hafifler diye biliyorum ama benim yeni yeni başlamış gibi oldu. İçim çekiliyor sanki hiç keyfim yok. Acaba bir terslik olabilir mi?
slm kızlar 11 haftalıgım ben hiç br şey hissetmiyorum çok bir bulantı kusma olmadı kasıklarımda agrı olmadı 2 dr gittim birinde kalp sesini dinledi digerinde gelişimine baktı iyi dedi çok rahat bir gebelik geciriyorum bu da beni endişelendirdi dr 1 ay sonra gel dedi ayın 21 gidecegim ama çok tedirginim aceba bir sıkıntı varmıdır benim gibi olan varmı yada deneyim olan arkadaşlar cevap verrirse sevinirim ilk gebeliğim biraz deneyimsizim
Ara ara bendede oluyor lekelenme dr um enfeksiyon icin tablet verdi korkma yani bol su icip dinlen ben bulantidan suyu az iciyorum
Kizlarrrrr
Geceleri uykunuz nasil ben hic uyuyamiyorum:26:
Hoşgeldin nlyvz
Gülen yüzler görünce çok memnun oluyorum, bir enerji geliyor banaİsmim Nil bu arada
Gülen yüzler görünce çok memnun oluyorum, bir enerji geliyor banaİsmim Nil bu arada
slm kızlar 11 haftalıgım ben hiç br şey hissetmiyorum çok bir bulantı kusma olmadı kasıklarımda agrı olmadı 2 dr gittim birinde kalp sesini dinledi digerinde gelişimine baktı iyi dedi çok rahat bir gebelik geciriyorum bu da beni endişelendirdi dr 1 ay sonra gel dedi ayın 21 gidecegim ama çok tedirginim aceba bir sıkıntı varmıdır benim gibi olan varmı yada deneyim olan arkadaşlar cevap verrirse sevinirim ilk gebeliğim biraz deneyimsizim
tahminim nilay dı
hehe bende nil-yavuz diye düşünmüştüm
Hiç sıkma canını ne güzel işte, millet arıyor da bulamıyor.Valla bende senin gibiyim, kasık ağrısı yok, mide bulantısı yok sadece arada bir akşam yemeğini fazla kaçırırsam hazımsızlık oluyor o kadar yani. Arada bende nazlanmak istiyorum eşime ama yok. Bebeklerimiz iyi olsun önemli olan o. Beynimize öyle kazınmış ki, hamilelik deyince akla ilk mide bulantısı-kusma geliyor
canım sıkıntı olmasında herşeyden vaz gectim drler fazla ultrasonu önermıyor bebege zarar veriyormuş bilmiyorum hiç gebegibi degilim sade kabızlık birde sık idrar cıkam var şimdi onlarda gecti inşallah bir sıkıntı yoktur
kızlar merhaba:) bugün 13+0 olduk ...zaman çabuk mu geçiyor ne:)
Evet bend yarın gideceğim inşallah belli olur hayırlısıyla
merhaba kızlar
bu saatlerde yemekten sonra bir uyku bastırıyor ki sormayın iş yerinde olmasam hemen uyurum
kızlar ben çay içemiyorum hamileliğimin başından beri benim gibi olan var mı?
Hoşgeldin nlyvz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?