2014 Kasım Anneleri

merhaba kızlar

bu saatlerde yemekten sonra bir uyku bastırıyor ki sormayın iş yerinde olmasam hemen uyurum

kızlar ben çay içemiyorum hamileliğimin başından beri benim gibi olan var mı?

Canım öğlen yemeğinden sonra o kadar tatlı uyku ki sorma bendede oluyor ama ilk zamanlara göre azaldı artık zindelik dönemine geçiyoruz 2. Üç aylık zaman annenin balayıymış ohh bende çayı sadece sabah içiyorum açık hem kafeınden hem demir emilimi için açık içmeye çalışıyorum sen miden falan mı bulanıyorda içemiyorsun zaten çok dert değil çay keşke bende içemesem

canım çayı gördüğüm zaman ben nasıl içmişim şimdiye kadar diyorum midem bulanmıyor ama içme isteğim sıfıra indi halbuki ben çok çay içerdim

uyku isteğim azalmadı benim matbel erken yattığım halde sabah zor uyanıyorum

kızlar siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz benimkiler;

imom ve gyno ferro sanol

Kızlar ikili teste gidiyorum. Dua edin bebeğim için, tüm bebekler için :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar

bu saatlerde yemekten sonra bir uyku bastırıyor ki sormayın iş yerinde olmasam hemen uyurum

kızlar ben çay içemiyorum hamileliğimin başından beri benim gibi olan var mı?

Ben hiç içmiyorum kansızlık yapıyor çay kahve içmeyi bıraktım

kasım annesi değilim yeni hamile olduğumu öğrendim 4h3g, yalnız şu son iki gündür inanılmaz kasık ağrılarım var 5 dakika ayağa kalksam yumurtalıklarım düşücekmiş gibi ağrıyor, öksürünce de çatlıcakmış gibi oluyor yumurtalıklarım,,,
içinizden benim gibi ağrısı olan oldu mu?
bu arada yattığım sürece bir şey yok,,,, 2 gündür anca tuvalete gidiyorum, anca bir şeyler atıştırıyorum
bana biraz bilgi verin , yarın dr gidicem, bu arada

canım merhaba;
hayırlısı olsun öncelikle.benimde aynı şeyler olmuştu...çok çok korkmuştum.regl olacakmışım gibi sürekli kasık ağrıları çektim .bazen hala daha yaşıyorum.bende çok araştırıp endişelenmiştim.Rahim genişlemesi ve vücudunun gebeliğe kendini hazırlamasından başka bir şey değil.doktorumada sormuştum.
bendede sadece ağrı sızı olmuştu.onun dışında ne başım döndü nede midem bulandı...

bir şey daha sorsam? sizde de ağrılar ayağa kalkınca mı artıyordu? ben yattığım zaman hafif hafif karnım ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi ama ayağa kalkınca çok ağrım oluyor...

bir şey daha sorsam? sizde de ağrılar ayağa kalkınca mı artıyordu? ben yattığım zaman hafif hafif karnım ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi ama ayağa kalkınca çok ağrım oluyor...

aynen canım öyle oluyor mesela kapı çalıyor açmak için kalkıyorum kasığıma bir ağrı saplanıyor.şimdi bayağı azaldı ama ilk zamanlar regl oldum diye koşa koşa lavoboya gidiyordum.

Tatlım bana dr elevit vitamin verdi gyno ferro bulantı yaptığı içinde maltofer verdi demir ilacı olarak bulantım gitti çok şükür. Bugünde imom u soracağım alabilir miyim diye

Kızlar ikili teste gidiyorum. Dua edin bebeğim için, tüm bebekler için :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım biraz geç mi kalmışsın ikili için acaba :26:

Hayırlı sonuçlar inşallah

selamlar herkese;
bende uzun uğraşlar sonunda bebek sahibi olma adımını atmış bulunuyorum.Sağsağlim,musmutlu doğumlarımız olsun inşallah...

Aramıza hoşgeldin hepimize hayırlı doğumlar olsun sen hem ekim hem kasım annesi adayısın

Çok haklısın boşver takma kafana bende ayni durumdayim hastayim

Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek. Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…