2014 Kasım Anneleri

merhaba kızlar

bu saatlerde yemekten sonra bir uyku bastırıyor ki sormayın iş yerinde olmasam hemen uyurum

kızlar ben çay içemiyorum hamileliğimin başından beri benim gibi olan var mı?

ben çaykoliktim eskisi kadar ben de içemiyorum hatta hamileliğin ilk zamanlarında hiç çay içmediğim günler dahi oldu
insan garipsiyor ama mide almıyor bulantı yapıyordu...çok şükür bu aralar çok olmasa çay keyiflerim var

o uyku şuan benim başımda bildiğin hani sızdım sızacam böyle olunca da hiç bişey yapasım gelmiyor uyuyamıomda çalışıyorum ama uyuyaydım iidi ah ah

Aynı belirtileri yaşamışız canım 11+2 haftalık bebeğim; şimdiye kadar ne başım döndü ne midem bulandı ama ağrılarım çoktu en baştan beri, hem kasıklarımda hem belimde ağrı vardı hala arada oluyo; ama bana da doktorum aynı şeyi söyledi korkulacak bişey değilmiş..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet banada öyle söyledi canım.Hayırlısıyla ,sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

evet banada öyle söyledi canım.Hayırlısıyla ,sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

Âmin İnşallah zaten 12. Haftadan sonra düşük riski azalıyormuş riskli dönemi atlattık sayılır hepimiz

Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek. Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...

Allah'ım seni de bebeğini korusun, güzel haberlerle dönersin inşallah...

Herkese Merhabalar,

Bende kısmetse 21 Kasım gibi doğum yapacağım.Inşallah rabbim bana nasip eder.

Yarın ikili test yaptıracam ama çok korkuyorum nedense her doktora gittiğimde bana kötü bir haber verecekmiş gibime geliyor Daha önce bir gebelik yaşadım.Normal kontrole gittim kalbinin durduğunu öğrendim.üzerinden iki yıl geçti ama hala psikolojik olarak şimdi de her muayeneye gittiğimde aynısı olacak diye endişeliyim.Kimse ile de paylamıyorum ne evhamlı demesinler diye içinde tuta tuta kötü oluyorum sonra bebeğe zarar veririm diye endişeleniyorum iki katına çıkıyor.Ben nasıl sakin olucam

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah senin için fark etmez ilk bebeğin ya ama insan merak ediyor
Sen ne hissediyorsun?

Amin inşallah cümlemize nasip eder arkadaşlarım erkek bebek tahmin ediyorlar yediğim şeylerden dolayı ,ben hissetmiyorum ama birkaç ay önce rüyamda erkek bebek gördüm gönlüme sorarsan kızları her zaman daha çok sevmişimdir onlar da beni çok sever, iyi anlaşırım senin içinden ne geçiyor, hissediyor musun?Anneler bilirmiş öyle diyorlar.

daha önce kötü bi deneyim yaşamış biri için sakin olmak çok zor canmm..bende 5 ay önce yaşadım..ve şimdi her ultrasona kalbim azımda giriyorum..sanırım ilerki haftalarda rahatlıcaz

Kızlar 15.haftamdaym doktor tahminen kız ddi dgsme olasiliqi var mi?kızlarn gec belli oluyo faln diyolar:)

kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymıs cok şükür
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardı şimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla

Maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ama cinsiyet öğrenmek için erken değil mi?Ben 16.haftada öğrenilir diye biliyordum.

Allah yardımcın olsun.İnsallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Hayırlısıyla şu ikili testi geçeyim rahatlıycam sanki

kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymıs cok şükür
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardı şimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla

maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende bebişimin cinsiyetini çok merak ediyorum günler geçi geçiverse de öğrensem

Maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ama cinsiyet öğrenmek için erken değil mi?Ben 16.haftada öğrenilir diye biliyordum.

teşekkür ederim tatlım
cinsiyet icin erken değil kızımıda 12.ci haftamda söylemişti aynı doktora devam ediyorum
işinin ehli tecrübeli bi doktordur çok guvenıyorum her konuda

kızlar gögusleriniz ne durumda?? buyuduler mı?? benım cok buyudu, erken degıl mı?? sımdıden bu kadar buyuduyse ılerleyen aylarda ne olacak

kızlar gögusleriniz ne durumda?? buyuduler mı?? benım cok buyudu, erken degıl mı?? sımdıden bu kadar buyuduyse ılerleyen aylarda ne olacak

Evet malesef aynı durumdayım :18:
Çok garipsiyorum kendimi.
Dediğiniz gibi ilerisi kim bilir ne olur....

Son düzenleme:
Evet malesef aynı durumdayım :18:
Çok garipsiyorum kendimi.
Dediğiniz gibi ilerisi kim bilir ne olur....

evet bende aynı durumdayım, yatarken falan rahatsız edıyor, alışmışım kucuk olmasına :)

sonrasını dusunemıyorum bıde bugun sey dedıler, goguslerın cok buyumus kızın olacak falan dedıler alakası var mı bılmıyorm :)

mıde bulantılarım, agrılarım bı gecsın dee off offf

yarın ıkılı testım var bakalım cınsıyetı soyleyecek mı doktor

ne guzel herkes ogrenmısss

Allah herkesın gonlune gore versın ıns, oncelıkle saglıklı bebıslerımıze kavusmak dılegıyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…