merhaba kızlar
bu saatlerde yemekten sonra bir uyku bastırıyor ki sormayın iş yerinde olmasam hemen uyurum
kızlar ben çay içemiyorum hamileliğimin başından beri benim gibi olan var mı?
Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek.Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...
canım merhaba;
hayırlısı olsun öncelikle.benimde aynı şeyler olmuştu...çok çok korkmuştum.regl olacakmışım gibi sürekli kasık ağrıları çektim .bazen hala daha yaşıyorum.bende çok araştırıp endişelenmiştim.Rahim genişlemesi ve vücudunun gebeliğe kendini hazırlamasından başka bir şey değil.doktorumada sormuştum.
bendede sadece ağrı sızı olmuştu.onun dışında ne başım döndü nede midem bulandı...
Aynı belirtileri yaşamışız canım 11+2 haftalık bebeğim; şimdiye kadar ne başım döndü ne midem bulandı ama ağrılarım çoktu en baştan beri, hem kasıklarımda hem belimde ağrı vardı hala arada oluyo; ama bana da doktorum aynı şeyi söyledi korkulacak bişey değilmiş..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet banada öyle söyledi canım.Hayırlısıyla,sağsağlim bebeklerimize kavuşuruz inşallah...
Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek.Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...
Allah yardimcin olsun canım aklına kötü şeyler getirme git bakalım hayırlı güzel haberlerin gelir ınşallahArkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek.Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah senin için fark etmez ilk bebeğin yaama insan merak ediyor
Sen ne hissediyorsun?
Herkese Merhabalar,
Bende kısmetse 21 Kasım gibi doğum yapacağım.Inşallah rabbim bana nasip eder.
Yarın ikili test yaptıracam ama çok korkuyorum nedense her doktora gittiğimde bana kötü bir haber verecekmiş gibime geliyorDaha önce bir gebelik yaşadım.Normal kontrole gittim kalbinin durduğunu öğrendim.üzerinden iki yıl geçti ama hala psikolojik olarak şimdi de her muayeneye gittiğimde aynısı olacak diye endişeliyim.Kimse ile de paylamıyorum ne evhamlı demesinler diye içinde tuta tuta kötü oluyorum sonra bebeğe zarar veririm diye endişeleniyorum iki katına çıkıyor.Ben nasıl sakin olucam
kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymıs cok şükür
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardışimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardışimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla
daha önce kötü bi deneyim yaşamış biri için sakin olmak çok zor canmm..bende 5 ay önce yaşadım..ve şimdi her ultrasona kalbim azımda giriyorum..sanırım ilerki haftalarda rahatlıcaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ama cinsiyet öğrenmek için erken değil mi?Ben 16.haftada öğrenilir diye biliyordum.
kızlar gögusleriniz ne durumda?? buyuduler mı?? benım cok buyudu, erken degıl mı?? sımdıden bu kadar buyuduyse ılerleyen aylarda ne olacak
Evet malesef aynı durumdayım :18:
Çok garipsiyorum kendimi.
Dediğiniz gibi ilerisi kim bilir ne olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?