kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymıs cok şükür
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardışimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla
kızlar gögusleriniz ne durumda?? buyuduler mı?? benım cok buyudu, erken degıl mı?? sımdıden bu kadar buyuduyse ılerleyen aylarda ne olacak
teşekkür ederim tatlım
cinsiyet icin erken değil kızımıda 12.ci haftamda söylemişti aynı doktora devam ediyorum
işinin ehli tecrübeli bi doktordur çok guvenıyorum her konuda
evet bende aynı durumdayım, yatarken falan rahatsız edıyor, alışmışım kucuk olmasına :)
sonrasını dusunemıyorum bıde bugun sey dedıler, goguslerın cok buyumus kızın olacak falan dedıler alakası var mı bılmıyorm :)
mıde bulantılarım, agrılarım bı gecsın dee off offf
yarın ıkılı testım var bakalım cınsıyetı soyleyecek mı doktor
ne guzel herkes ogrenmısss
Allah herkesın gonlune gore versın ıns, oncelıkle saglıklı bebıslerımıze kavusmak dılegıyleeee
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardışimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla
kızlar gögusleriniz ne durumda?? buyuduler mı?? benım cok buyudu, erken degıl mı?? sımdıden bu kadar buyuduyse ılerleyen aylarda ne olacak
mrb benıde listeye eklermısınız kasım 30 muhtemel dogum tarıhı. su an 10 hafta 3 gunluk hamıleylm
hayırlısıyla git gel Allah evladını sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallah...herkese...bakalım söyleyecekmi haber bekliyoruz..İlk bebeğim meleğim herşeyim benim çok heyecanlıyıminşallah dr görür 15.30 da haber veririm inşallah topik erkek doldu bakalım hayırlısı
inşallah herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek.Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...
Kızlar 15.haftamdaym doktor tahminen kız ddi dgsme olasiliqi var mi?kızlarn gec belli oluyo faln diyolar:)
evet bende aynı durumdayım, yatarken falan rahatsız edıyor, alışmışım kucuk olmasına :)
sonrasını dusunemıyorum bıde bugun sey dedıler, goguslerın cok buyumus kızın olacak falan dedıler alakası var mı bılmıyorm :)
mıde bulantılarım, agrılarım bı gecsın dee off offf
yarın ıkılı testım var bakalım cınsıyetı soyleyecek mı doktor
ne guzel herkes ogrenmısss
Allah herkesın gonlune gore versın ıns, oncelıkle saglıklı bebıslerımıze kavusmak dılegıyleeee
Herkese meraba bugün karnım çok büyük diye doktora gittim acaba kilosu mu çok diye bebekler ikizmiş inanamadım ilk kalp atışı dinlediğimde tek ses vardı doktorada dedim ilk de ikiz demediniz küçük dü anlayamadım dedi hala inanamıyorum ikizileri olacak olanlar böyle ilk de görülmeyip sonra anlaşılan var mı
Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek.Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...
Amin inşallah cümlemize nasip ederarkadaşlarım erkek bebek tahmin ediyorlar yediğim şeylerden dolayı ,ben hissetmiyorum ama birkaç ay önce rüyamda erkek bebek gördüm gönlüme sorarsan kızları her zaman daha çok sevmişimdir onlar da beni çok sever, iyi anlaşırım senin içinden ne geçiyor, hissediyor musun?Anneler bilirmiş öyle diyorlar.
Rüyalar tersine cikar canım bakarsin kiz olurbenim iki kizim var bunun icin kalbim den erkek geciyi hatta eminim ama saglikli ve hayirli olsun inşallah merak ediyorum bakalim
Valla benm goguslerim normalde cook buyuktu simdi 2kat daha buyudu sutyene sigmiyrlr esim bile ddioki tas koymuslr sankidahada buyurmu acaba:))buyumesin artk yanii
arkadaslar iyi aksamlar, bulanti ve asiri kusma icin akupuntur tedavisi goren duyan cevresinden giden ya da bilgisi olan var mi? ben 4 kilo verdim 5 gunde ve artik dayanacak takatim kalmadi. en son carem akupuntur
ben de çok kötüydüm hastanede yatacak kadar serum takviyesi içinde vitaminle beraber verildi... ayrıca eski bir hamileliğimde doktorum aldırmıştı bileklik internetten bulabilirsiniz bazı eczanelerde de bulunuyor en azından katlanılabilir kılıyor... Allah yardımcınız olsun geçirdim çok iyi anlıyorum
genital nub teorisine baktıran varmı cinsiyet tahmini için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?