2014 Kasım Anneleri

kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymıs cok şükür
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardı şimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar gögusleriniz ne durumda?? buyuduler mı?? benım cok buyudu, erken degıl mı?? sımdıden bu kadar buyuduyse ılerleyen aylarda ne olacak

benimde biraz büyüdüler

teşekkür ederim tatlım
cinsiyet icin erken değil kızımıda 12.ci haftamda söylemişti aynı doktora devam ediyorum
işinin ehli tecrübeli bi doktordur çok guvenıyorum her konuda

Güzel.Bende 12.haftamdayım yarın ikili test için gidicem inşallah cinsiyetini de söyler :) Şimdiye kadar 2 doktor değiştirim çok ilgisiz geldi bana yarında aynı hissedersem tekrar değiştireceğim Keşke benimde güvenebileceğim bir doktorum olsa.Yurtdışında bir doktorum var hep ona sorup duruyorum ama doğum için güvenilir birini bulmam şart.

Hem de ne rahatsız ediyor sorma...
O dediğini ben de duydum :)
Hayırlısı
Allah yardımcın olsun. Nazar değmesin diye pek söylemek istemiyorum ama ben de o hiç bir anormallik yaşamayan hamilelerdenim. ne buluntı, ne bir ağrı..
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.
Öğrenirsen yaz hemen

ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardı şimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla

ayyy süperrrrrr bende cumaertesi kontrolde kesin öğrenirim o zamannnnn
hayırlı olsunn tatlımmm güle güle sağlıkla büyüt kuzularınııı

kızlar gögusleriniz ne durumda?? buyuduler mı?? benım cok buyudu, erken degıl mı?? sımdıden bu kadar buyuduyse ılerleyen aylarda ne olacak

benimkiler patlamak üzere:86: bildiğin füzeeeee
öbür aya akdar dizime iner bende sektiririm diye düşünüyorumm
bakalım kızmı benimki çok büüyrse kız olurmuş ya bi kızım var bide kız kardeşmi acaba acabaaaa

ay ne güzel herkes ögreniyor cinsiyetini öğrenenler kaç haftalık öğrendi ben geçen gün gittim ikili test için 13+0 da tahminde bulanayımmı dedi bende bulunun dedim ama sonra değişirse üzülürsün dedi tam söyleyecekti eşim bir dahaki sefere söylersiniz o zaman dedi söyletmedi 15+3 gibi gideceğim tam 16 olmadan gel dedi ozaman kesinleşir dedi sizce ne olabilir cinsiyeti bebeğimin...

Herkese meraba bugün karnım çok büyük diye doktora gittim acaba kilosu mu çok diye bebekler ikizmiş inanamadım ilk kalp atışı dinlediğimde tek ses vardı doktorada dedim ilk de ikiz demediniz küçük dü anlayamadım dedi hala inanamıyorum ikizileri olacak olanlar böyle ilk de görülmeyip sonra anlaşılan var mı

mrb benıde listeye eklermısınız kasım 30 muhtemel dogum tarıhı. su an 10 hafta 3 gunluk hamıleylm

Merhaba hayırlı olsun hamileliğin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım
bu kadar bilgiyle malesef listeye ekleyemiyorum canım listeye bakar eksik bilgilerini verirsen eğer o zaman ekleyebilirim

gözün aydın canım darısı başımıza artık
listeye ekledim bu arada bebişini

İlk bebeğim meleğim herşeyim benim çok heyecanlıyım inşallah dr görür 15.30 da haber veririm inşallah topik erkek doldu bakalım hayırlısı
hayırlısıyla git gel Allah evladını sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallah...herkese...bakalım söyleyecekmi haber bekliyoruz..
Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek. Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...
inşallah herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..

çok güzel yaaa darısı başımıza inşallah

Valla benm goguslerim normalde cook buyuktu simdi 2kat daha buyudu sutyene sigmiyrlr esim bile ddioki tas koymuslr sankidahada buyurmu acaba:))buyumesin artk yanii

hayırlı olsun canım

Kızlar 15.haftamdaym doktor tahminen kız ddi dgsme olasiliqi var mi?kızlarn gec belli oluyo faln diyolar:)

hayırlısı olsun canım, ben çok garanticiyim hayatta o yüzden ne olursa olsun kendinizi çok kaptırmayın derim, değişenleri de duyuyoruz, ben ikili testte öğrenmek istemedim, değişirse üzülürüm, rabbim ne verirse başım üstüne, hayırlısıyla, sağlıklı olsun yeter

yaa kızlar benim göğüsler daha bi tuhaf sol büyüdü ve saldı kendisini, sağ ise dimdik oldu, sağ sivilce dolu, solda tık yok, ben cinsiyet tahmini bile yapamıyorum zaten

oy oy maşallah, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, yanlış hatırlamıyorsam zey88 arkadaşımız da sonradan öğrenmişti ikiz olduklarını

Arkadaşlar benim lekelenmem çok arttı, birazdan eşim gelip doktora götürecek. Dua edin nolur, kötü bir şey olmasın, nolur...

allahım yardımcın olsun canım, korusun kuzularımızı, hayırlı haberlerle bekliyoruz dönüşünü

arkadaşlar dua isteyen bir arkadaşımız vardı, net birşey demedi, bir daha da denk gelmedik, netleşirse sevinirim, üzerimde kalmasın

ve benn sürekli nezle ile uğraşan biri oldum, decavite başladım birkaç gün iyiydim, heralde vitamin beni düzeltti dedim, ama bu sabah yine nezleyim, çok fazla baş ağrısı yapıyor, vücudumu dinleyemiyorum o yüzden:26::26:

Son düzenleme:

Rüyalar tersine cikar canım bakarsin kiz olur benim iki kizim var bunun icin kalbim den erkek geciyi hatta eminim ama saglikli ve hayirli olsun inşallah merak ediyorum bakalim

Rüyalar tersine cikar canım bakarsin kiz olur benim iki kizim var bunun icin kalbim den erkek geciyi hatta eminim ama saglikli ve hayirli olsun inşallah merak ediyorum bakalim

evet ben de öyle duydum, rüyada erkek bebek kıza işaretmiş, ben bütün rüyalarımda erkek bebek görüyorum ama hiç emin değilim cinsiyetten, hislerim ortada

bana çevremde herkes kız tahmin ediyor arkadaşlar,yüz hatlarım yumuşak ve daha kadınsı bir tipim var ondan mı diyorum, erkek tahmin eden hiç olmadı, o yüzden benim de hislerim çok etkileniyor

arkadaslar iyi aksamlar, bulanti ve asiri kusma icin akupuntur tedavisi goren duyan cevresinden giden ya da bilgisi olan var mi? ben 4 kilo verdim 5 gunde ve artik dayanacak takatim kalmadi. en son carem akupuntur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…