2014 Kasım Anneleri

senin bellimi cinsiyettt

Yok canm bellidegil 12+6gitmstk yuz ustu duruydu dr cook ugrasti ama gostermdi esim kiz benerkek istyrm hayrlisi olsn tum belirtilerim kizdan yana hepmeyve ve tatli seyleryiyrm balik ve tavktn tiksindm ama kalcm ve basenm hic buyumedi gobegim barzbelli vallasaglikli olsnda hiic onemli degil cinsyet

AYNENN yaaa canımız onlar bizim canımızzzz

Arkadaslar mesajlara bakamadim, tahmin ediyorum iyi dileklerinizi paylastiniz. Cok tesekkur ederim.

Doktoruma muayene oldum, cok sukur bebekte bir problem yok, kipir kipirdi yine. Rahim agzinda da acilma yok, yani dusuk ya da erken dogum riski gorunmuyor dedi doktor. Ancak her turlu lekelenme bizim icin bir risk unsurudur, bu nedenle en ufak ihtimali goz onunde bulundurup tedbir aliriz dedi. Proluton diye bir igne verdi, 4 gunde bir olucam, 4 tane toplam. Ilkini oldum hemen. Ayrica 20 gun istirahat verdi, dinlenmem gerekiyormus. Esim cok kaygili, dusuk olabilir mi diye sordu. Kanama seklinde olmadigi icin lekelenmem, boyle durumlarda yuzde bir ihtimal dusuk gibi bir sey ama biz tedbiri elden birakmayalim dedi.

Hala icim titriyor.. Insallah igneler ve istirahat ise yarar, lekelenmem biter, bebegim saglikla buyumeye devam eder karnimda. Cok korktum gercekten, cok cok korktum, hala da korkuyorum ama iyi dusunmeye calisiyorum.

Ayrica hepinize ayri ayri tesekkur ederim destek oldugunuz icin. Umarim hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz, gercekten omrumden omur gitti... Allah hepinize ve bebeklerinize saglik sihhat versin.

Zeyy88 var canım, ama onun bir bebeği normal, ikizi düşünce gücüyle oldu Sanırım 8. haftasında falan öğrenmişti tek bebeğinin çift olduğunu, bir de nihle geç öğrenmişti sanırım. Benim de ikiz ama baştan görüldü.. Kızlar gelince detaylı anlatır sana..

çok geçmiş olsun tedbir ve dinlenme en iyi gelen şey bu gibi durumlarda emin ol istirahat çok iyi gelecek zaten tam bir kanama da olmamış olsa bile ne sağlıklı bebekler dünyaya geliyor lekelene hiçbişey değil bu durumda korkunu anlayabiliyoruz bazılarımöız yaşadı çünkü geçmişte bunları acil şifalar diliyorum Rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah.. amin

Çok aşırı geçmiş olsun canım, kanamanı okudum ama aklıma hiç kötü birşey getirmedim ve sen güzel haberlerle döndün maşşallah.. Burdan elihiyat mıydı (nickini çok özür dilerim düzgün yazamadım) 14. haftasında o da kanama geçirdi, ben de yaşıyorum arada. En iyi şekilde dinlen, kaygılanma.. O minik kuzu doğsun hepimiz poposunu ıssıracağız sana bu yaşattıkları için..

Bebegine birsey olmamis bak cok sukur canim insallah sorunsuz devam eder hamileligin gelmis gecmis olsun

Bebegine birsey olmamis bak cok sukur canim insallah sorunsuz devam eder hamileligin gelmis gecmis olsun

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar, eksik olmayin.

Akasya, ah evet bir dogsun saglikla, hayirlisiyla insallah, o popoyi isira isira bitiricem, oldurdu beni stresten sipa :) Ayrica sana da gecmis olsun kanamalar icin. Aman dikkat et kendine.

Doktorlarla yakin irtibat halinde olmak lazim benim anladigim, ne olursa olsun cekinmeden danismakta fayda var.

Merhaba kızlar doktora gittim 12 haftalık bebek hersey normal cinsiyetini sordum önce söylemek istemedi ama ille de birsey duymak istiyorsanız kız dedi sizce hemen belli olurmu değişebilir mi sonra

Merhaba kızlar doktora gittim 12 haftalık bebek hersey normal cinsiyetini sordum önce söylemek istemedi ama ille de birsey duymak istiyorsanız kız dedi sizce hemen belli olurmu değişebilir mi sonra

bence de tahmin için çok erken değişme ihtimali var bence de ........

. Valla şokta olduğum için sormak istedim ben ağlamaktan bakamadım ama doktor eşime gösterdi eşim iki yuvarlak vardı diyo ayrı ayrı doktor hareketliler ölçmek de zorlanıyorum dedi 12+6 yım biri 12 haftalık biri 14 dedi birisi daha iyiymiş hiç aklıma gelmediği için çevremdede olmadığı için hiç bi bilgim yok 1hafta bekleyimde tekrar gidicem.ilk çocuğumda hiç hamile olduğum belli değildi son aylarda bile bunda şimdiden kilo almadığım halde kıyafetlerimi giyemiyorum çok daralıyorum herkes için hayırlısı olsun

evet ben de öyle duydum, rüyada erkek bebek kıza işaretmiş, ben bütün rüyalarımda erkek bebek görüyorum ama hiç emin değilim cinsiyetten, hislerim ortada

Hayırlısı olsun inşallah az bi zamab kaldı ogrenir rahatlariz inşallah. Ben de aslinda pek hissetmem başkaları için tutar tahminlerim ama ilk kez kendim için bu kdar net hissediyorum ama bilemiyorum

kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymıs cok şükür
ve bugun cınsıyetımızıde öğrendik bir kızım vardı şimdi birde oğlum olucak inşallah hayırlısıyla

Hayırlısı olsun canim Allah'ım saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah darisi bizlerin basina;-)

genital nub teorisine baktıran varmı cinsiyet tahmini için

Şimdi sen söyleyince baktım ne olduğuna ve bu teoriye göre benim bebişim % 90 kız :) çok bariz paralel görünüyor çıkınti. Şuan 12.0 haftaligiz 2 hafta sonra dr randevumuz var ve cinsiyeti söyleyecek. Hadi hayırlısı. Kesin tutuyorum mu bu teori?

evet ben de öyle duydum, rüyada erkek bebek kıza işaretmiş, ben bütün rüyalarımda erkek bebek görüyorum ama hiç emin değilim cinsiyetten, hislerim ortada

Valla ben hamileliğim boyunca hep erkek bebek gördüm rüyamda bugün de genital nub testine baktirdim kız gibi görünüyor. Aslında hiç merak etmezdim cinsiyetini ama rüyalarımda sürekli görünce meraklaniyor insan:)

Bana doktor 11+ 5 de söylemisti kız diye we genital nub izah etmisti erkekde yukari dogru gelisir kizda asagida kalir diye. İlk gorunce eşimle erkek sandik ama kiz dedi bende ruyamda we hissettigim erkekdi. 13+ 4 randewum war haftaya cok heyecanliyim bakalim ne dicek cewremdeki herkes cok erken degisebilir diyor 😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla benm goguslerim normalde cook buyuktu simdi 2kat daha buyudu sutyene sigmiyrlr esim bile ddioki tas koymuslr sankidahada buyurmu acaba:))buyumesin artk yanii

Kızlar benimde tam aksine ilk zaman kuculdu gerçi emzirirken hamile kaldim belki onun etkisidir ama daha yeni yeni buyumeye basladilar ve sol gogsum saga gore daha buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…