2014 Kasım Anneleri

Kasim anneleri cinsiyeti öğrenen ve oglu olacağını ogrenenlerden ricam acaba sol gozlerinde v şeklinde damar var mi diye vede sol göğüsleri saga gore daha buyuk mu diye bakabilirler mi?

Benide eklermisiniz listeye bursa yas 24 beklenen dogum 16 kasim 3.bebegim

Inşaallah gönlünde ki ve hayırlısı neyse o olur :) değişebiliyormuş genelde erkekte değişmezmis ama kız değişirmiş benim bi arkadaşıma önce kız dedi doktor iki hafta sonra ki kontrolde kesin erkek dedi. Yani en sağlıklı sonuç 16.haftalarda aslında.

Amin seninde inş.
Ewett haklısın eşimin teyzesine 5. Aya kadar kız demişler sonra erkek olmuş :)
Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı birşekilde doğsunlarda ☺️👼👼👼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorumlayana bağlı ben hiç anlamıyorum ama anlayanlar çok bakalım doğru çıkacakmı genelde tutuyor

Son düzenleme:
Günaydın Kasım ayının en güzel anneleri , hepinize hayırlı Cumalar...Bu haftayı da bitirdik çok şükür, 2 gün tatil harikaaaa gerçekten. Eşim, ben ve tabi ki zıpçıktık bol bol dinlenicez. Zaten bu havada ancak evde sinema keyfi yapılır

Benide eklermisiniz listeye bursa yas 24 beklenen dogum 16 kasim 3.bebegim

Bursa'lı gördükçe çok seviniyorum, hoşgeldin hemşehrim , hayırlı olsun , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Günaydın kızlar:)güne maalesef baş ağrısı ile başladım 5 gündür peşimi bırakmadı şu baş ağrısı ya😔doktorumu aradım gel müsait olduğunda dedi 10gibi gitcem bakalım,bu baş ağrısı bitirdi beni😔

Gunaydın herkese hayırlı cumalar. Rabbim kalbinizden geçenleri hakkınızda hayırlı kılsın 👼

Azcıkk gülelim 😊😊😊😊😊😊👼👼👼😊😊👪👪👪👪

Gebelik kadında tam anlamıyla "tepeden tırnağa" değişikliklerin ortaya çıktığı bir dönemdir.
Bu değişikliklerin hepsinin ortak amacı sizin doğuma ve bebeğinizi beslemeye hazırlanmanızdır.
Doğa sizdeki hazırlıkları en kötü koşullarda doğum yapacakmışsınız ve bebeğinizi de yine kötü koşullarda emzirecekmişsiniz gibi sizi ve bebeği maksimum korumaya alacak şekilde yapar.
İşte sizlere gebelik dönemindeki değişikliklerden en ilginç ve belirgin olanları ve amaçları:

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.

Bugün fena halde boğazım ağrıyor. Geçen cumartesi bademcik iltihabı olmuştum KBB ye gittim antibiyotik verdi. Ama 3 gün kullanıp bıraktım korktum açıkçası. KBB ci bişey olmaz ama Kadın doğumcunuza da danışın dedi. Tabi kadın doğum için devlet hastanesine gidiyorum dr. a ulaşmak imkansız. O bölümde görevinin ne olduğunu bilmediğim bir bayanla telefonda konuştum.Dr. a o sordu benim yerime, kullandıysanız bişe olmaz ama kendinizi iyi hissediyorsanız bırakın dedi. bende bıraktım şimdi tekrarladı offfff.....
Daha önceki hamileliğimde kullanmıştım ama 6-7. aylardı. İnternette ilk üç ay sakıncalı olabilir diyor, ilacın içinde hamilelikte kullanılmaz diyor.
Bugün tekrar gitsem KBB ye ilacı kullanmadığım için kızacak. Oğlumda hasta kesin benden geçti..Napsam acabaa

Birde size bişey soracağım..iki gündür hamile kıyafetlerine sarmış durumdayım. bugünde internetten pantalon aldım ama şu an ki bedenime göre 1 beden büyük aldım. Acaba 2 beden büyük mü alsaydım bilemedim..şu an 11 haftadayım henüz kilo almadım çok şükür. Ama ilerde alırsam kilo olur mu olmaz mı bilemedim..Pantolon alanlar bedene göre mi büyük mü aldınız?

Günaydın güzel annelerrr
Hayırlı cumalar herkese

Hafta sonu için evde sinema fikri bu yağışlı bursa günlerinde en iyi fikir bencede

Gerçekten çok yararlı bilgiler bunlar canım çıktısını aldım akşama eşime okutucam vücudumda neler oluyo bitiyo öğrensin biraz

Tatlım bende kilo almadım henüz ama göbüşüm belirginleşti artık
ben lcw den dar paça buz mavisi kot pantolon aldım ve kendi bedenim emin ol 2 ay daha rahat giyerim çünkü belimde lastiğinde oldukça yer var açılacak daha göbüşün orayı doldurması için epey vakit var ve kimse hamile patolonu olduğunu anlamıyo

hmm bi araştırim onu ben canım sağolasın bakalım herşeyin hayırlısı artık

Ben henuz erken olmasına rağmen almak zorunda kaldım çünkü kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor çok şişkinliğim var. Ve bende Lcw'den aldım çok rahat bir beden büyük aldım bacaklarimin kalinlasma ihtimaline karşı zaten göbeğin denk geleceği kısım ayarlanabilir önemli olan pantolon bedeninde bacak ölçüsü ileride değişebilir. Ben bir beden büyük aldım tüm hamile kıyafetlerimi. Sadece idareten iki parça falan al istersen biraz daha şişene kadar ben öyle yaptım ne kadar şişeceğimi bilmediğim için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar :) herkese hayırlı cumalar..

Hamile iç çamaşırı giyen var mı? ben buldum ve aldım hamile Külotu o kadar rahat ki kasığım ve Bebiş rahatladı valla :) tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…