Merhaba hayırlı olsun hamileliğin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım
bu kadar bilgiyle malesef listeye ekleyemiyorum canım listeye bakar eksik bilgilerini verirsen eğer o zaman ekleyebilirim
gözün aydın canım darısı başımıza artık
listeye ekledim bu arada bebişini
Bana doktor 11+ 5 de söylemisti kız diye we genital nub izah etmisti erkekde yukari dogru gelisir kizda asagida kalir diye. İlk gorunce eşimle erkek sandik ama kiz dedi bende ruyamda we hissettigim erkekdi. 13+ 4 randewum war haftaya cok heyecanliyim bakalim ne dicek cewremdeki herkes cok erken degisebilir diyor 😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşaallah gönlünde ki ve hayırlısı neyse o olur :) değişebiliyormuş genelde erkekte değişmezmis ama kız değişirmiş benim bi arkadaşıma önce kız dedi doktor iki hafta sonra ki kontrolde kesin erkek dedi. Yani en sağlıklı sonuç 16.haftalarda aslında.
Yorumlayana bağlı ben hiç anlamıyorum ama anlayanlar çok bakalım doğru çıkacakmı genelde tutuyorŞimdi sen söyleyince baktım ne olduğuna ve bu teoriye göre benim bebişim % 90 kız :) çok bariz paralel görünüyor çıkınti. Şuan 12.0 haftaligiz 2 hafta sonra dr randevumuz var ve cinsiyeti söyleyecek. Hadi hayırlısı. Kesin tutuyorum mu bu teori?
Benide eklermisiniz listeye bursa yas 24 beklenen dogum 16 kasim 3.bebegim
Aramıza hoşgeldin hepimize hayırlı doğumlar olsunsen hem ekim hem kasım annesi adayısın
Günaydın Kasım ayının en güzel anneleri , hepinize hayırlı Cumalar...Bu haftayı da bitirdik çok şükür, 2 gün tatil harikaaaa gerçekten. Eşim, ben ve tabi ki zıpçıktık bol bol dinlenicez. Zaten bu havada ancak evde sinema keyfi yapılır
Bursa'lı gördükçe çok seviniyorum, hoşgeldin hemşehrim , hayırlı olsun , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Gebelik kadında tam anlamıyla "tepeden tırnağa" değişikliklerin ortaya çıktığı bir dönemdir.
Bu değişikliklerin hepsinin ortak amacı sizin doğuma ve bebeğinizi beslemeye hazırlanmanızdır.
Doğa sizdeki hazırlıkları en kötü koşullarda doğum yapacakmışsınız ve bebeğinizi de yine kötü koşullarda emzirecekmişsiniz gibi sizi ve bebeği maksimum korumaya alacak şekilde yapar.
İşte sizlere gebelik dönemindeki değişikliklerden en ilginç ve belirgin olanları ve amaçları:
Eki Görüntüle 1107289
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.
Bugün fena halde boğazım ağrıyor. Geçen cumartesi bademcik iltihabı olmuştum KBB ye gittim antibiyotik verdi. Ama 3 gün kullanıp bıraktım korktum açıkçası. KBB ci bişey olmaz ama Kadın doğumcunuza da danışın dedi. Tabi kadın doğum için devlet hastanesine gidiyorum dr. a ulaşmak imkansız. O bölümde görevinin ne olduğunu bilmediğim bir bayanla telefonda konuştum.Dr. a o sordu benim yerime, kullandıysanız bişe olmaz ama kendinizi iyi hissediyorsanız bırakın dedi. bende bıraktım şimdi tekrarladı offfff.....
Daha önceki hamileliğimde kullanmıştım ama 6-7. aylardı. İnternette ilk üç ay sakıncalı olabilir diyor, ilacın içinde hamilelikte kullanılmaz diyor.
Bugün tekrar gitsem KBB ye ilacı kullanmadığım için kızacak. Oğlumda hasta kesin benden geçti..Napsam acabaa
Birde size bişey soracağım..iki gündür hamile kıyafetlerine sarmış durumdayım. bugünde internetten pantalon aldım ama şu an ki bedenime göre 1 beden büyük aldım. Acaba 2 beden büyük mü alsaydım bilemedim..şu an 11 haftadayım henüz kilo almadım çok şükür. Ama ilerde alırsam kilo olur mu olmaz mı bilemedim..Pantolon alanlar bedene göre mi büyük mü aldınız?
11.12.13.haftadaki ultrason resimlerine bakıyorlar anlayanlar bacak arasındaki nuba paralelse kız dikeyse erkek miş bana baktılar çogunluk erkek dedi grubun adını yazamıyorum uyarı falan alırım netten araştır istersen
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.
Bugün fena halde boğazım ağrıyor. Geçen cumartesi bademcik iltihabı olmuştum KBB ye gittim antibiyotik verdi. Ama 3 gün kullanıp bıraktım korktum açıkçası. KBB ci bişey olmaz ama Kadın doğumcunuza da danışın dedi. Tabi kadın doğum için devlet hastanesine gidiyorum dr. a ulaşmak imkansız. O bölümde görevinin ne olduğunu bilmediğim bir bayanla telefonda konuştum.Dr. a o sordu benim yerime, kullandıysanız bişe olmaz ama kendinizi iyi hissediyorsanız bırakın dedi. bende bıraktım şimdi tekrarladı offfff.....
Daha önceki hamileliğimde kullanmıştım ama 6-7. aylardı. İnternette ilk üç ay sakıncalı olabilir diyor, ilacın içinde hamilelikte kullanılmaz diyor.
Bugün tekrar gitsem KBB ye ilacı kullanmadığım için kızacak. Oğlumda hasta kesin benden geçti..Napsam acabaa
Birde size bişey soracağım..iki gündür hamile kıyafetlerine sarmış durumdayım. bugünde internetten pantalon aldım ama şu an ki bedenime göre 1 beden büyük aldım. Acaba 2 beden büyük mü alsaydım bilemedim..şu an 11 haftadayım henüz kilo almadım çok şükür. Ama ilerde alırsam kilo olur mu olmaz mı bilemedim..Pantolon alanlar bedene göre mi büyük mü aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?