Günaydın kızlar :) herkese hayırlı cumalar..
Hamile iç çamaşırı giyen var mı? ben buldum ve aldım hamile Külotu o kadar rahat ki kasığım ve Bebiş rahatladı valla :) tavsiye ederim.
Hosbukduk canım bizim dogunda aynı zaman a geliyor sanirimGünaydın Kasım ayının en güzel anneleri , hepinize hayırlı Cumalar...Bu haftayı da bitirdik çok şükür, 2 gün tatil harikaaaa gerçekten. Eşim, ben ve tabi ki zıpçıktık bol bol dinlenicez. Zaten bu havada ancak evde sinema keyfi yapılır
Bursa'lı gördükçe çok seviniyorum, hoşgeldin hemşehrim , hayırlı olsun , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Ben hiç bilmiyordum cnm bulursam bende alayım kompedan da varmidir acaba
Kasim anneleri cinsiyeti öğrenen ve oglu olacağını ogrenenlerden ricam acaba sol gozlerinde v şeklinde damar var mi diye vede sol göğüsleri saga gore daha buyuk mu diye bakabilirler mi?
Ben henuz erken olmasına rağmen almak zorunda kaldım çünkü kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor çok şişkinliğim var. Ve bende Lcw'den aldım çok rahat bir beden büyük aldım bacaklarimin kalinlasma ihtimaline karşı zaten göbeğin denk geleceği kısım ayarlanabilir önemli olan pantolon bedeninde bacak ölçüsü ileride değişebilir. Ben bir beden büyük aldım tüm hamile kıyafetlerimi. Sadece idareten iki parça falan al istersen biraz daha şişene kadar ben öyle yaptım ne kadar şişeceğimi bilmediğim için :)
Günaydın kızlar :) herkese hayırlı cumalar..
Hamile iç çamaşırı giyen var mı? ben buldum ve aldım hamile Külotu o kadar rahat ki kasığım ve Bebiş rahatladı valla :) tavsiye ederim.
Kompedana bakmadım bende hastanemin karşısında iç çamaşırı mağazası var orada yazı asmışlardi dikkatimi çekti gördüm aldım ve çok rahat. Markası Ayyıldız belki heryerde yoktur.
bende defactodan bır tane pantolon aldım ama 40 beden aldım karnım büyüyüncede olsun dıye ama simdi büyük geliyor ag kısmı düşüp duruyor sinir oluyorum lcw ve defactonun kıyafetlerı bıraz fazla büyük kesımlı fıyatları uygun ama büyük kesım olması pek bana uymadı malesef
Mrb kizlar ne guzel zaman ilerledikce cinsiyetler ogrenilmeye baslanmis
Benim pazartesi kanamam oldu ama ole ble degil ve nasil bir agri karnim ve belimde nefes alamadim 1 gece hastanede kaldim igneler serumlar Simdide ilac ve Igne devam ediyor doktor bu kadar Senelik doktorum bole Kanamasi olupta bebege bisey olmayan ilk defa gordum dedi abartmiyim ama rahat 300 ml kan Bosaldi lekelenmem var hala 8 gun sonra kontrolum var ama simdilik iyiyiz cok sukur
ben de bakmalıyım çok rahatsızm normal çamaşırla zatne gerim gerim geriniyorum karnım bari çamaşır rahat bıraksın
çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim bebişini korumuş o ol dedikten sonra ne karşı durabilirki ona.... acil şifalar diliyorum...
Bende çok rahatsızdim bir de oturarak çalışıyorum konstantre olamıyordum ama inan bu çamaşır o kadar rahat ettirdi ki kendimi sıkışmış hissederdim şimdi resmen saldim çayıra gibi rahatım valla :))
canım gittinmi dr, öğrendinmi cinsiyetini?
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.
Bugün fena halde boğazım ağrıyor. Geçen cumartesi bademcik iltihabı olmuştum KBB ye gittim antibiyotik verdi. Ama 3 gün kullanıp bıraktım korktum açıkçası. KBB ci bişey olmaz ama Kadın doğumcunuza da danışın dedi. Tabi kadın doğum için devlet hastanesine gidiyorum dr. a ulaşmak imkansız. O bölümde görevinin ne olduğunu bilmediğim bir bayanla telefonda konuştum.Dr. a o sordu benim yerime, kullandıysanız bişe olmaz ama kendinizi iyi hissediyorsanız bırakın dedi. bende bıraktım şimdi tekrarladı offfff.....
Daha önceki hamileliğimde kullanmıştım ama 6-7. aylardı. İnternette ilk üç ay sakıncalı olabilir diyor, ilacın içinde hamilelikte kullanılmaz diyor.
Bugün tekrar gitsem KBB ye ilacı kullanmadığım için kızacak. Oğlumda hasta kesin benden geçti..Napsam acabaa
Birde size bişey soracağım..iki gündür hamile kıyafetlerine sarmış durumdayım. bugünde internetten pantalon aldım ama şu an ki bedenime göre 1 beden büyük aldım. Acaba 2 beden büyük mü alsaydım bilemedim..şu an 11 haftadayım henüz kilo almadım çok şükür. Ama ilerde alırsam kilo olur mu olmaz mı bilemedim..Pantolon alanlar bedene göre mi büyük mü aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?