2014 Kasım Anneleri

Bende Defacto dan iki elbise bir t-shırt bir de tayt aldım. Fiyatları olduklça uygun,
Eski kıyafetlerimde var zaten 1 gömlek ,2 tunik, 1 pantolon bir elbise falan, Ben hamilelikte elbise ile daha rahat ediyorum. 5-6-7. aylar tam yaz ayı olacak püfür püfür an iyi si elbise. Ama işte havalar ısınmadı gitti bu ara dönem için bir kot bir kaç tayt idare ederim.

Henüz hamile göbeği çıkmadı, ama zaten 5 aylık kadar yağ göbeğim var. yağ göbeğini yüksek bel pantolonlara rahatça sıkıştırabiliyordum. Korse falan filan. Şimdi kan dolaşımını engellemesin diye sıkı bir şey giymek istemiyorum. Zaten 1 aya kalmaz fırtlar hamile göbeğimde.

Hosbukduk canım bizim dogunda aynı zaman a geliyor sanirim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Ben hiç bilmiyordum cnm bulursam bende alayım kompedan da varmidir acaba

Kompedana bakmadım bende hastanemin karşısında iç çamaşırı mağazası var orada yazı asmışlardi dikkatimi çekti gördüm aldım ve çok rahat. Markası Ayyıldız belki heryerde yoktur.

Kasim anneleri cinsiyeti öğrenen ve oglu olacağını ogrenenlerden ricam acaba sol gozlerinde v şeklinde damar var mi diye vede sol göğüsleri saga gore daha buyuk mu diye bakabilirler mi?

arkadaşım çok ilginç bir saptama hemen gözlerime baktım fakat damar cok v yi bulamadım :)::):):):)rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

bende defactodan bır tane pantolon aldım ama 40 beden aldım karnım büyüyüncede olsun dıye ama simdi büyük geliyor ag kısmı düşüp duruyor sinir oluyorum lcw ve defactonun kıyafetlerı bıraz fazla büyük kesımlı fıyatları uygun ama büyük kesım olması pek bana uymadı malesef

Günaydın kızlar :) herkese hayırlı cumalar..

Hamile iç çamaşırı giyen var mı? ben buldum ve aldım hamile Külotu o kadar rahat ki kasığım ve Bebiş rahatladı valla :) tavsiye ederim.

bende loyaya sorayım bugün..
gerçi biraz büyük donlarım vardı onlarla idare ediyorum şu anda...
geçen gün bende yımışak sütyen ve evde giymek için yarım atlet aldım..
ortaokuldan beri giymemiştim valla yarım atlet

Kompedana bakmadım bende hastanemin karşısında iç çamaşırı mağazası var orada yazı asmışlardi dikkatimi çekti gördüm aldım ve çok rahat. Markası Ayyıldız belki heryerde yoktur.

ben de bakmalıyım çok rahatsızm normal çamaşırla zatne gerim gerim geriniyorum karnım bari çamaşır rahat bıraksın

Mrb kizlar ne guzel zaman ilerledikce cinsiyetler ogrenilmeye baslanmis

Benim pazartesi kanamam oldu ama ole ble degil ve nasil bir agri karnim ve belimde nefes alamadim 1 gece hastanede kaldim igneler serumlar Simdide ilac ve Igne devam ediyor doktor bu kadar Senelik doktorum bole Kanamasi olupta bebege bisey olmayan ilk defa gordum dedi abartmiyim ama rahat 300 ml kan Bosaldi lekelenmem var hala 8 gun sonra kontrolum var ama simdilik iyiyiz cok sukur

Aaa ben Lcw'dan çok memnunum. Benim basenlerim biraz geniş olduğundan 38 giyiyordum 40 beden aldım basenlerim düşmesine engel oluyor valla nasıl rahatım. Fizik yapısından dolayi uymamistir sana benim maşallah kalça yok olduğu gibi basenden ibaretim :))))))

kızlar hayırlı cumalar
feci nezle oldum tavsiyesi olan varmı

çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim bebişini korumuş o ol dedikten sonra ne karşı durabilirki ona.... acil şifalar diliyorum...

kızlar bir sorum olucak size mide rahatsızlıgım var hat safhada doktor pulcet 40 mg verdi aç karınına sabah içiyorum birde ferrum fort içiyorum buda ac karnına bu sabah biraz pekmezle su karısımı içtim bebege faydası olsun diye bunların hepsi aç karnına oldu sabahtır midem bulanıyor her günkü yedigim ekmek arasından midem bulandı acaba bebegemi birşey oldu diyorum ne bilim ilaçlarınmı etkisi moralim bozuldu bulantım vardı ama bugün değişik boyutta birşey yemek istemiyorum böyle olan varmı hiç?

doktorumda cok rahat sordugum herseye olur olabilir diyor ilk hamileleiğim dolayısıyla endişeliyim fikirlerinizi bekliyorum

ben de bakmalıyım çok rahatsızm normal çamaşırla zatne gerim gerim geriniyorum karnım bari çamaşır rahat bıraksın

Bende çok rahatsızdim bir de oturarak çalışıyorum konstantre olamıyordum ama inan bu çamaşır o kadar rahat ettirdi ki kendimi sıkışmış hissederdim şimdi resmen saldim çayıra gibi rahatım valla :))

oh ne güzel.... yarın çarşıya çıkarım hafta sonu olduğu için ben de bulur alırım inşallah...tşkler fikir için ben akıl edememiştim bazen de daha sonra daha erken heralde diye düşünüyordum

Gecmis olsun canim bende 6 haftalikdi bebek ozaman kullanmistim
Adini hatirlamiyorum ama kbb doktoru wermisti kadin dogum doktoruma sordum kullanbilirsin dedi en az 7 gun kullanman gerek o ilaci etkisi icin bende korkarak kullandim ama 3 defa kbb gittim kullanirken gecti mi diye ama gecmiyor etkisini gostermesi icin 7 gun en az kullanim sart. Ben yaza gelicegi icin elbiselere bakiyorum eylul ekimde cok soguk olmucagini dusunuyorum istanbulda tayt giyerim heralde 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…