Ben doğumda kapımı tülle süslemişti onu çıkardım yıkadım masanın etrafını onunla süslüycem
Çok tesekkur ederim canım. Babası gorse kızar bana da:))Bebek harika sen harika ikramlar harika ne diyim foto görmek çok hoşuma gidiyo..aslında benim kızımda çok tatlı resim koymak istiyorum ama kocam büyük yemin etti internete redim koyma diye
Çok tesekkur ederimm:)Herşey çok güzel görünüyo Allah yaş uzunluğu versin bebeğinizde çok şeker maşallah
Çok teşekkürler canım.hepsinin insallahh
Canım ya teşekkür ederim sağol... Sen de bir annesin nazar değmez... Melek annesiyiz bizler..
Maşallah her şey çok güzel canım.. Nice yaşlara.. Huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah miniğin..
Çok tatlısın canım.çok sağol:)fotolaar cok guzel gercekten
nıce yaslara saglıkla ersın kuzucuk
evınde çok şık gorunuyor
bayıldım
sızde oylesınız
Çok tesekkur ederim canım. Gümüş servislerde sarma börek ve kumpir vardı. Biz atlattık darisi size:)herşey mükemmel olmuş cnm mutlu yıllar
prensese sevdiklerinizle mutlu güzel senele inşallah.
herşeyin ilk hevesi güzel ya buda öyle birşey işte rabbim
gelinlik zamanlarınıda göstersin inşallahh..ellerine sağlık
kapaklı şeylerin içindekiler ne peki kaplar da çok güzelmiş.
darısı bize inşallah bizde güzel birşekilde çıkarız içinden.
sorma benım kız 11 aylık daha 8.30 kilo ama maşallah insanı koy insanı yer doydugunu anlamıyor masalalh yıyor ama kılo yok sadece boy uzuyorben hippin pirinc unlu tahilli ve 7 tahillisini kullanmistim süt alerjisi oldugu icin sutsuz bunlar.. Sonra bir daha almadim ama bazen de gerekli olmuyor değil.. Kilo da almiyor hic küçücük kaldiHipp markanin alabilirsin canim..
Canim tipki benim oglumu anlatmussnsorma benım kız 11 aylık daha 8.30 kilo ama maşallah insanı koy insanı yer doydugunu anlamıyor masalalh yıyor ama kılo yok sadece boy uzuyor
Mesajınızı şimdi gördüm benimki koşuyolu ceviz ağacında oldu..24 kişi vardı maliyetini bilmiyorum pasta ve tüm ikramları orda hazırlandı bize U şeklinde bir masa hazırlamışlar süslemeleri bizimkiler yapmış gelenler beğendiAçıkcası ben hiç baby showera gitmedim pek de bilmiyorum instagramdan filan gördüğüm kadar..foto paylaşıp biraz bilgi verirsen sevinirim..kaç kişi filan oluyo çok pahalı olmaz inşallah sana neler yapmışlardı evdemi nerde oldu başka beybi şoweerla ilgili bilgisi olan varmı kızlar
Kan ilacı veriyorsan eğer o da leke yapıyor diş temizliğini yap yemeklerden sonra ve ilaç verdikten sonraKızlar uzun Zaman'dan sonra merhabalar :) batandır giremiyodm sizlere bişi danısıcam Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşında olucak dişlerinde lekeler var çürük gibi biberonda hiç kullanmadık neden olabilir hiç fikriniz var mı çok üzülüorm Bide bebişlerinizin kiloları Nasıl
Güzel bir Cafe koşuyolunu seviyorum bende orda okudum 5 seneEki Görüntüle 1669247 Eki Görüntüle 1669236 Eki Görüntüle 1669238 Eki Görüntüle 1669239
Mesajınızı şimdi gördüm benimki koşuyolu ceviz ağacında oldu..24 kişi vardı maliyetini bilmiyorum pasta ve tüm ikramları orda hazırlandı bize U şeklinde bir masa hazırlamışlar süslemeleri bizimkiler yapmış gelenler beğendi
Hayır kan ilacı vermiyorm bende anlamadım neden olduğunu resmen yan dişinin ön tarafı kahverengi gibi hatta biraz oyulmuş ele geliyor şekerlide tüketmiyor ama anlamış değilimKan ilacı veriyorsan eğer o da leke yapıyor diş temizliğini yap yemeklerden sonra ve ilaç verdikten sonra
park yatakların hepsi hemen hemen aynı onun için hayırlı olsun.park yatakların kurulumunda sıkıntı yaşaya bilirsiniz kullanma talimatını okumadan veya youtube den video sunu izlemeden kurmayındün aldık bitane aceleydi
pek içime sinmeyen bişey aldık
internette foto magnet isimli siteden yaptırdım.tasarımıda sen yapıyosun.poster diye yaptırdım.her şeye kullangüzel olmuş cnm sen nerden yaptırdın.
diğeride kapı afişimi
pazar günü bizim en fazla cuma akşamı gelir
yolda bişey olmaz heraldebiz nerelere gönderiyoz dio
bide yanında biri olıcak ya dikkat eder bişey olmaz.
demir ve kan ilacından kaynaklanıyor.günde 1 kaç kez bezle sili ver.Kızlar uzun Zaman'dan sonra merhabalar :) batandır giremiyodm sizlere bişi danısıcam Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşında olucak dişlerinde lekeler var çürük gibi biberonda hiç kullanmadık neden olabilir hiç fikriniz var mı çok üzülüorm Bide bebişlerinizin kiloları Nasıl
canım günaydın sanki Yamanın doğum günü gibi okudum. NİCE SENELERE İLK YAŞI MUBAREK OLSUN YAVRUNUN.oğluşunla mutlu bahtiyar yaşayın.Güzel bir Cafe koşuyolunu seviyorum bende orda okudum 5 sene
Kızlar uzun Zaman'dan sonra merhabalar :) batandır giremiyodm sizlere bişi danısıcam Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşında olucak dişlerinde lekeler var çürük gibi biberonda hiç kullanmadık neden olabilir hiç fikriniz var mı çok üzülüorm Bide bebişlerinizin kiloları Nasıl
masanın etrafını kaplıyo falan gerekli bişeymi
onuda bilmiyorum kafam karıştı valla iyice
masa örtüsü idare edermi yoksa...
Bizim d.gunu hediyeleri onceden gelmeye basladi bile:)) k.p suslemeleri almis balon 100 tane almis::))) paketle almis. ayrica alicam diyordu die cok sık takim almis bilekligide alinmis d, gununde vereceklermis onu
ust komsumda guzel muzikli bi oyuncak almis bi teyzeside esofman takimi adidasin
oglusum hediyelere bogulack o yuzden alisverise cikmadim bilerek :)))
Hangi siteden yapıcan çıktıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?