2014 Kasım Anneleri

Bebek harika sen harika ikramlar harika ne diyim foto görmek çok hoşuma gidiyo..aslında benim kızımda çok tatlı resim koymak istiyorum ama kocam büyük yemin etti internete redim koyma diye
Çok tesekkur ederim canım. Babası gorse kızar bana da:))

Herşey çok güzel görünüyo Allah yaş uzunluğu versin bebeğinizde çok şeker maşallah
Çok tesekkur ederimm:)

Çok teşekkürler canım.hepsinin insallahh

fotolaar cok guzel gercekten
nıce yaslara saglıkla ersın kuzucuk

evınde çok şık gorunuyor

bayıldım
sızde oylesınız
Çok tatlısın canım.çok sağol:)
Çok tesekkur ederim canım. Gümüş servislerde sarma börek ve kumpir vardı. Biz atlattık darisi size:)

Bizim d.gunu hediyeleri onceden gelmeye basladi bile:)) k.p suslemeleri almis balon 100 tane almis::))) paketle almis. ayrica alicam diyordu die cok sık takim almis bilekligide alinmis d, gununde vereceklermis onu
ust komsumda guzel muzikli bi oyuncak almis bi teyzeside esofman takimi adidasin
oglusum hediyelere bogulack o yuzden alisverise cikmadim bilerek :)))

ben hippin pirinc unlu tahilli ve 7 tahillisini kullanmistim süt alerjisi oldugu icin sutsuz bunlar.. Sonra bir daha almadim ama bazen de gerekli olmuyor değil.. Kilo da almiyor hic küçücük kaldi Hipp markanin alabilirsin canim..
sorma benım kız 11 aylık daha 8.30 kilo ama maşallah insanı koy insanı yer doydugunu anlamıyor masalalh yıyor ama kılo yok sadece boy uzuyor

sorma benım kız 11 aylık daha 8.30 kilo ama maşallah insanı koy insanı yer doydugunu anlamıyor masalalh yıyor ama kılo yok sadece boy uzuyor
Canim tipki benim oglumu anlatmussn
bugun bi arkadasa ugradim cocugu 10 aylik 12.5 kilo dayanamadim dedim dr goturdunmu hic kilosu cok fazla dedim ama bildiginiz gibi degil yani
oda hep benim canimi sıkıyrdu aa bu cocuk kusss gibi diyordu acmi ne diyordu

Eki Görüntüle 1669238 Mesajınızı şimdi gördüm benimki koşuyolu ceviz ağacında oldu..24 kişi vardı maliyetini bilmiyorum pasta ve tüm ikramları orda hazırlandı bize U şeklinde bir masa hazırlamışlar süslemeleri bizimkiler yapmış gelenler beğendi

Kızlar uzun Zaman'dan sonra merhabalar :) batandır giremiyodm sizlere bişi danısıcam Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşında olucak dişlerinde lekeler var çürük gibi biberonda hiç kullanmadık neden olabilir hiç fikriniz var mı çok üzülüorm Bide bebişlerinizin kiloları Nasıl

Kan ilacı veriyorsan eğer o da leke yapıyor diş temizliğini yap yemeklerden sonra ve ilaç verdikten sonra

Kan ilacı veriyorsan eğer o da leke yapıyor diş temizliğini yap yemeklerden sonra ve ilaç verdikten sonra
Hayır kan ilacı vermiyorm bende anlamadım neden olduğunu resmen yan dişinin ön tarafı kahverengi gibi hatta biraz oyulmuş ele geliyor şekerlide tüketmiyor ama anlamış değilim

Rosebek88 canim arkadasimm Yigit Kaan'in dogum günü kutlu olsun.. Rabbim nice hayirli yaslar versin.. Iyi ki dogmus küçük prens..

carputi Yaman Kerem'in doğum günü kutlu olsun.. Rabbim hayirli evlat etsin güzel günlerde büyüsün insallah..

dün aldık bitane aceleydi
pek içime sinmeyen bişey aldık
park yatakların hepsi hemen hemen aynı onun için hayırlı olsun.park yatakların kurulumunda sıkıntı yaşaya bilirsiniz kullanma talimatını okumadan veya youtube den video sunu izlemeden kurmayın

internette foto magnet isimli siteden yaptırdım.tasarımıda sen yapıyosun.poster diye yaptırdım.her şeye kullan

demir ve kan ilacından kaynaklanıyor.günde 1 kaç kez bezle sili ver.

Gunaydinlar d, gunu olan bebislere musmutlu huzurlu bir omur nasip olsun insallh

Hoşgeldin canım... Ben de kan ilacı diyecektim ama vermiyorum diyorsun götür bir doktora istersen... Benim bebeğim 1,5 ay önce 9 kg idi... Ve bir aydır hiç kilo almamıştı bakalım ayın 3 ünde aşımız var yine hiç kilo almayacak mı o zaman öğreneceğiz..

Rosebek88 Canım Yigit Kaan miniğinin dogum günü kutlu olsun..

carputi Yaman Kerem paşa.. Doğum günü kutlu olsun..

masanın etrafını kaplıyo falan gerekli bişeymi
onuda bilmiyorum kafam karıştı valla iyice
masa örtüsü idare edermi yoksa...

Masanın eteklerini süslemeyeceksen hiç gerek yok bence ben de almayacağım..

Oh ohhh doğumgünlerinin en güzel yannı.. Önemsendiğişni değer verildiğini bir kez daha hissediyorsun.. Güle güle giysin oynasın minik..

Yağmur yağmur yağmurr....
Sabah sabah ne fenaaa...

Günaydınnnn hatunlar..

Bugün eşimin doğumgünü...
Öğlen gideceğim bişiler yapacağım ama ne yapacağımı da bilmiyorum..
Minik bir pasta alırım bir de ufak hediye...
Aramız da limoni kaç gündür..
İyi gelir belki..

günaydın canlar...
baş dönmesi baş ağrısı sebebini buldum sanırım gözlük numaram değilrmiş herhalde gözlüğü çıkardığım an geçiyor çünkü..
birazdan randevum var bakalım..
offf gözlük çok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…