2014 Kasım Anneleri

Benimkide 8100 1 hafta önce az kilo alıyolar napalım artık

öyle cnm napalım yapıcak bişey yok yemeleri
güzel olsun sağlıklı olsunlarda boşver.

giremedim cnm ya neler yaptın bakalımm
koşturmana ne gerek var senin bol bol zamanın vardı :):)
inşallah güzel geçer yarın haber verirsinn :):)

Evettt gözlük çok zorr.
Bende sendenimmm.hele bebekle daha zor hep gözlüğe saldırıyorr

1 yaşında 10 kilo olmaları gerekiyormuş
doktorlar böle diyo ama napalım olmuyosa
sağlıkları iyi olsun evet takılıozyalan değil etrafın bişey
demelerine falan ama napalım iyi olsunlar boşver.
benim duyduğumda doğum kilosunun 3 katı olmalıymış bir yaşına geldiğnde
amann olmasa ne olcak Allah sağlık sıhhat versin

Kizlar bana bir konuda akıl verin çok moralim bozuk. KızıM benden başkasına gidince özellikle babanesine bana gelmek istemiyor ağlıyor gıcık oldum ya . Ne yapabilirim bilmiyorum sinir oluyorum artik

Kizlar bana bir konuda akıl verin çok moralim bozuk. KızıM benden başkasına gidince özellikle babanesine bana gelmek istemiyor ağlıyor gıcık oldum ya . Ne yapabilirim bilmiyorum sinir oluyorum artik

gündüzleri falan babanne mi bakıyo canım
bazen benimkide öyle akşam gidiorum atılmıo bana
alışık olduğu için hep ona gitmek istİyor gerçekten
çok sinir bozucu ama şuan sanırım yapcak bişey yok
tam akılları erene kadar böle devam edecek.sonra zaten bize
atılırlar bıkarız :):):)

Yok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorum

Yok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorum
Canm benimkide mavi boncuk dagitiyor ama asla gitmiyor erkeklere yine biraz gidiyir ama babaanneye hic gitmiyr bende bazen atip kaciyrumn 5dk nefes alim diyorum hemn agliyr beni istyr

Bizdede var.akşamları babadan bana gelmez gündüzleride babanneyi bırak kim gelirse ona.çocuklar sıkılıyor herdakika bizden galibaa

Bizdede var.akşamları babadan bana gelmez gündüzleride babanneyi bırak kim gelirse ona.çocuklar sıkılıyor herdakika bizden galibaa
bende tam tersini istiyorum yaa az gitsinde rahatliyim diye ama yokk odadan çıksam ağlıyor.s yapışık yaşıyoruz resmen

günaydınn bugünde ben açtım topiği
sanırım kimsecikler gelmemiş havalr baya
soğudu yaa ....nasılsınız bakalımm

Canım merhaba...
Güzel geçecekti de hayalim yemeği yedikten sonra babası içerde otururken oğlumla biz pastayı mumla beraber getirelim istiyordum ama oğlum çok hasta oldu dün öğleden sonra gittim burnu tıkalıydı sadece akşamüstü baya bir rahatsızlandı burnunu açıyorum çcuk rahat ediyor yarım saat sonra bir daha tıkanıyor.. Gece boyunca böyle çok rahatsız oldu gözleri kıpkırmızı artık komşumda mı hasta oldu bilmiyorum... Çocukları zaten aşırı öpüyorlar ya söylüyorum söylüyorum bir türlü laf dinletemiyorum daha nasıl söylim.. En ufak bi mikrobu olsa bu bebek taşıyamaz ki hasta olur.. Çok sinirliyim sabah yine bişi demedim nasıl bir dille söylesem bilmiyorum.. Ağzında yara çıktığı zaman bile kesinlikle yasakladı doktor demiştim çocukları laf dinlemedi bile yine öpüyorlardı.. Bi araba alabilsek de 2 yaşından sonra direk kreşe vermek istiyorum o kadar bunaldım.. Oğlum öyle rahatsız olunca da hevesim kalmadı mumsuz öyle getirdim pastayı.. Tabi yüzünde bir tebessüm.. Benim için mi felan... Baya mahçup ettim onu.. Sen ne kadar düşüncesiz olsan da ben olamıyorum 2 senedir hiçbişi yapmadın bişileri bahane ettin dedim hadi ya dedi aldığı gülleri de yıldönümü için almıştı onu doğumgününde almadım mı diyo dedim tamam sus batma : ) Öyle işte...

Canım bebişlerimiz büyüyor artık.. Benim oğlum da bakıcısını komşumu çok seviyor.. Ne zaman kapı açılsa görse bağırıyor ona gidicem diye.. Babasını görse ona yapışıyor.. Onlar da can yani.. Sıkılıyorlar muhakkak... Ondandır... Ne kadar onları istese de anneyiz sonuçta en ufak bir olumsuzlukta kollarını bana açıyor..

günaydınn bugünde ben açtım topiği
sanırım kimsecikler gelmemiş havalr baya
soğudu yaa ....nasılsınız bakalımm

Tüh saniyelerle mi kaçırdım ben açacaktım : )
Günaydın... Buraya kış gelmek üzere sanırım çok soğuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…