Benimkide 8100 1 hafta önce az kilo alıyolar napalım artık
Bizim de 3 ünde bakalım hem aşı hem kontrol... 1,5 ay önce 9 kiloydu inşallah çok az da olsa gram almıştır.. Ben de kafaya takıyorum ister istemez ya..
Öğlen gittim koştur koştur hediyesiydi pastasıydı halletim işe yeni geldim yoruldum çok acıktım valla kıymetini bilmiyor pissss...
Kendi adıma değil oğlum kutlamış olacak aramız limoni ya : )
Evettt gözlük çok zorr.günaydın canlar...
baş dönmesi baş ağrısı sebebini buldum sanırım gözlük numaram değilrmiş herhalde gözlüğü çıkardığım an geçiyor çünkü..
birazdan randevum var bakalım..
offf gözlük çok zor yaa
benim duyduğumda doğum kilosunun 3 katı olmalıymış bir yaşına geldiğnde1 yaşında 10 kilo olmaları gerekiyormuş
doktorlar böle diyo ama napalım olmuyosa
sağlıkları iyi olsun evet takılıozyalan değil etrafın bişey
demelerine falan ama napalım iyi olsunlar boşver.
Çok sağol cnm. Rabbim Her birine sağlık sıhhat huzur versin insallahDoğumgünü yavruları iyiki doğdunuzzz.
Rabbim uzun ömür versin sizee
Kizlar bana bir konuda akıl verin çok moralim bozuk. KızıM benden başkasına gidince özellikle babanesine bana gelmek istemiyor ağlıyor gıcık oldum ya . Ne yapabilirim bilmiyorum sinir oluyorum artik
Yok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorumgündüzleri falan babanne mi bakıyo canım
bazen benimkide öyle akşam gidiorum atılmıo bana
alışık olduğu için hep ona gitmek istİyor gerçekten
çok sinir bozucu ama şuan sanırım yapcak bişey yok
tam akılları erene kadar böle devam edecek.sonra zaten bize
atılırlar bıkarız :):):)
Canm benimkide mavi boncuk dagitiyor ama asla gitmiyor erkeklere yine biraz gidiyir ama babaanneye hic gitmiyr bende bazen atip kaciyrumn 5dk nefes alim diyorum hemn agliyr beni istyrYok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorum
Bizdede var.akşamları babadan bana gelmez gündüzleride babanneyi bırak kim gelirse ona.çocuklar sıkılıyor herdakika bizden galibaaYok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorum
bende tam tersini istiyorum yaa az gitsinde rahatliyim diye ama yokk odadan çıksam ağlıyor.s yapışık yaşıyoruz resmenBizdede var.akşamları babadan bana gelmez gündüzleride babanneyi bırak kim gelirse ona.çocuklar sıkılıyor herdakika bizden galibaa
öyle cnm napalım yapıcak bişey yok yemeleri
güzel olsun sağlıklı olsunlarda boşver.
giremedim cnm ya neler yaptın bakalımm
koşturmana ne gerek var senin bol bol zamanın vardı :):)
inşallah güzel geçer yarın haber verirsinn :):)
Yok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorum
günaydınn bugünde ben açtım topiği
sanırım kimsecikler gelmemiş havalr baya
soğudu yaa ....nasılsınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?