Bizim d.gunu hediyeleri onceden gelmeye basladi bile:)) k.p suslemeleri almis balon 100 tane almis::))) paketle almis. ayrica alicam diyordu die cok sık takim almis bilekligide alinmis d, gununde vereceklermis onu
ust komsumda guzel muzikli bi oyuncak almis bi teyzeside esofman takimi adidasin
oglusum hediyelere bogulack o yuzden alisverise cikmadim bilerek :)))
Kızlar uzun Zaman'dan sonra merhabalar :) batandır giremiyodm sizlere bişi danısıcam Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşında olucak dişlerinde lekeler var çürük gibi biberonda hiç kullanmadık neden olabilir hiç fikriniz var mı çok üzülüorm Bide bebişlerinizin kiloları Nasıl
park yatakların hepsi hemen hemen aynı onun için hayırlı olsun.park yatakların kurulumunda sıkıntı yaşaya bilirsiniz kullanma talimatını okumadan veya youtube den video sunu izlemeden kurmayın
internette foto magnet isimli siteden yaptırdım.tasarımıda sen yapıyosun.poster diye yaptırdım.her şeye kullan
tatlım buradan aldım ama henüz çıkartmadım ayarlamaları yapıcam
günaydın canlar...
baş dönmesi baş ağrısı sebebini buldum sanırım gözlük numaram değilrmiş herhalde gözlüğü çıkardığım an geçiyor çünkü..
birazdan randevum var bakalım..
offf gözlük çok zor yaa
Yağmur yağmur yağmurr....
Sabah sabah ne fenaaa...
Günaydınnnn hatunlar..
Bugün eşimin doğumgünü...
Öğlen gideceğim bişiler yapacağım ama ne yapacağımı da bilmiyorum..
Minik bir pasta alırım bir de ufak hediye...
Aramız da limoni kaç gündür..
İyi gelir belki..
günaydın canlar...
baş dönmesi baş ağrısı sebebini buldum sanırım gözlük numaram değilrmiş herhalde gözlüğü çıkardığım an geçiyor çünkü..
birazdan randevum var bakalım..
offf gözlük çok zor yaa
öğlen evde oluyormu eşin akşama
hazırlık mı yapıcan yoksa evet pasta
al işten gelir se güzel bi masa hazırla yemek falan
mumlar vs yeter onlar okadar ince düşünürmü acaba:):)
düzelir inşallah cnm ufak tefek şeyler sonuçta.
evet bizimkide zayıf bende tombul bebek isterdim ama napalım sağlıkları yerinde olsunda çok şükürBende simdi geldim saglik ocagindan boy kilo takibi icin yaaa canim cook sıkıliyor bu cocugun kilosuna her ayy aa nie kilo almiyor demekekten usandim artik her defasinda ayni cevap boyu uzun masallh diyor hareketi iyi diyor ebesi
yaa okadar yemesine ragmen niee zayif ben anlamiyorum kilo 8 200 boy 77
evet kiloya takmamk lazimda ister istemz canim sıkılıyr
Geçmiş olsun canım... Lens kullanmayı düşündün mü daha rahat edersin belki.. Numaralı lensler..
İşi uzak canım öğlen gelmiyor akşam da okulu var zaten 20,30 gibi ancak evde olur... Hayatta o öyle düşünmez de işte.. Bilmiyorum ben de yapmadan duramıyorum..
Bende simdi geldim saglik ocagindan boy kilo takibi icin yaaa canim cook sıkıliyor bu cocugun kilosuna her ayy aa nie kilo almiyor demekekten usandim artik her defasinda ayni cevap boyu uzun masallh diyor hareketi iyi diyor ebesi
Sağol sen yazınca baktım orası istanbulun en pahalı yerlerinden biriymiş galiba zaten bizede çok uzak..kv evde yapacaklarmış dedi yani ben misafirim artık baby showerdaEki Görüntüle 1669247 Eki Görüntüle 1669236 Eki Görüntüle 1669238 Eki Görüntüle 1669239
Mesajınızı şimdi gördüm benimki koşuyolu ceviz ağacında oldu..24 kişi vardı maliyetini bilmiyorum pasta ve tüm ikramları orda hazırlandı bize U şeklinde bir masa hazırlamışlar süslemeleri bizimkiler yapmış gelenler beğendi
Benimkide 8100 1 hafta önce az kilo alıyolar napalım artık1 yaşında 10 kilo olmaları gerekiyormuş
doktorlar böle diyo ama napalım olmuyosa
sağlıkları iyi olsun evet takılıozyalan değil etrafın bişey
demelerine falan ama napalım iyi olsunlar boşver.
bebekler az kilolu biraz ne yapsak olmuyo gibiKızlar uzun Zaman'dan sonra merhabalar :) batandır giremiyodm sizlere bişi danısıcam Bebeğim 10 gün sonra 1 yaşında olucak dişlerinde lekeler var çürük gibi biberonda hiç kullanmadık neden olabilir hiç fikriniz var mı çok üzülüorm Bide bebişlerinizin kiloları Nasıl
Boyu uzunmuş bayaBende simdi geldim saglik ocagindan boy kilo takibi icin yaaa canim cook sıkıliyor bu cocugun kilosuna her ayy aa nie kilo almiyor demekekten usandim artik her defasinda ayni cevap boyu uzun masallh diyor hareketi iyi diyor ebesi
istanbulda oturan çok galibaGüzel bir Cafe koşuyolunu seviyorum bende orda okudum 5 sene
Bende simdi geldim saglik ocagindan boy kilo takibi icin yaaa canim cook sıkıliyor bu cocugun kilosuna her ayy aa nie kilo almiyor demekekten usandim artik her defasinda ayni cevap boyu uzun masallh diyor hareketi iyi diyor ebesi
he zamanın baya var çok güzel hazırlanırısn
bence.erkekler malesef bizler gibi düşünmüyor cnmm
yapcak bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?