- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
perikanadi heryerde bulabilirsin bebek sekerleri satan magazalarda bulunur ben digumunda mavi yapnmstim buda kirmizi olsun dedim tulleride yegenimin sunnetinde gelin arabasindakileri atacaklardi ben aldim boyle biseler cikti ortaya:))
Gel canim bekleriz kalablik olacz ama 2 tarafta kopmle burda onun icin fazlaoyhh bende mı gelsem asil ege nin dogum gunune
ıstahım kabardı
bu kadar cok sey kım yıyecek
sız bıtıremen
ben gelır yerım
Arkadaslar herkese iyi akşamlar. Çoktandır gelmedim. Aranizda doğum günü kutlayan var mı bakamadım ama biz dün kutladık doğum gününü. Çok güzel geçti kızım biz ve herkes cok keyifliydi. AileLer ve eşimin akrabalari arasında oldu. Anaanne evinde de yapıcaz . Bu iş beni öyle sardı ki anlatamam. ikramlik ve süslemelerimız ilgili fotoğraf atmak istedim
Kizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Çok kişi cagirmadim acikcasi en yakınlarım vardı. Herseyi kendim hazirladim. Cokk yoruldum ama degdi. Bir kac foto paylasmak istedim.Eki Görüntüle 1667670
Ben ikramlik listemi hazirladim
tuzlular pogaca patatesli tarif paylasmistim onu sarma mercimekli kofte sigara boregi(peynirli) kek kalibinda kiymali borek
tatlilar elmali pasta tarcinli misket kurabiye 1 sekilli ve mickeyli kurabiye (seker hamurlu )cup kek beyaz toplar kakaolu toplar
mezeler eristeli meze ve rus salatasi
listem boyle
Canım ya teşekkür ederim sağol... Sen de bir annesin nazar değmez... Melek annesiyiz bizler..
Valla ne bileyim.. İshali durdu düzeldi iki gündür bakalım diş gelecek mi..
Kuzenim bunu yazmıştı canım davetisyesine belki fikir olur..
"Orayı burayı karıştır derken 1 yaşıma girmişim...
Yeni yaramazlıklara başlamadan önce pastamı kesmeye beklerim..."
Maşallah her şey çok güzel canım.. Nice yaşlara.. Huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah miniğin..
Size de mutlu yıllar.. Rabbim parlak bir gelecek nasip etsin..
Canım ben çok zor bişi seçmedim ki burda yapamazlar diye.. Yine güzel olsun ama çok uğraştırmasın istedim çünkü yapamazlarsa rezil etmesinler pastayı diye : ) Bak bunu yaptırcaz eşim sormuş bir kaç yere 25 kişilik 140 tl, 30 kişilik 170 tl demişler...
Eki Görüntüle 1668430
Maşallah kuzuya bnmki de sık düşüyo çnkü saniye durmaz sıralıyo dediğim düz duvara tırmanck adam şuan ztn wc ye gidemiyorum bari yürüse öyle de yorucu böylede napalım bunu peşinde yazıyorum o nereye ben oraya parmak ucunu kullanmyı terketse olucak belki bişelerCanim inan okadar zor bi surec ki koltuga tutunup kaljiyordu benimki bi baktim birakti yurudu sonrada hic 1dk bile birakip gidemiyorum tutunup kalkiyo yuruyo ama cok cabuk ogreniyorlar yurumeyi yeterki korkmasin dusmektn
dun cok fena dustu kafasini mutfk dolabina carpti
off çok pahalıymış cnm ya
zaten hepsinden pahalı pasta benim annemler
gelcek büyük ihtimalle de kardeşim pastaneci benm yapıp göndereyim
diyo ama olurmu bilmm..
İstanbulda öyle fıyatlar nerdeee.
Bana bir şeklinde 300 dedilerr
Biryer 450
En son bir yer buldum 200
Eki Görüntüle 1668457 Eki Görüntüle 1668458 Eki Görüntüle 1668459 Eki Görüntüle 1668460
benim henüz aldıklarım bunlar..
diğerlerini bilgisayardab çıktı alacağım inş alamazsam hazır birşeyler alıp yapıcam..
minik adam konsepti olsun istiyoruz bakalım artık..
bunlar havuç topları ve marsmallovlara saplıcam..
inş güzel olur
Çok ciciler ya... Prensim yazana bayıldım nerden aldın ki ben de mi alsam ben de hep pamuk prensim diyorum öyle yazılarını yazdım...,
Valla sorana kadar bilmiyorduk canım.. Tabi eşime bu bile pahalı geldi ya neyse.. Herşeyini ben hallettim bi pastası ona o kadar da yapsın..
Dün gezerken oğluşuna GS store dan takım almış... Eşofman takımı... O kadar da konuştuk büyüsün kendi seçsin diye ben hiçbişi almamıştım çok heveslenmiş : )
Canım valla istanbul daki fiyatları duyunca uygfun bile geldi.. Adı doğumgünü pastası oluyor ya işte fiyat fırlıyor... Gönderebilecek bir yerde mi ki canım ne iyi olurdu valla..
Bu arada ben 1 yaş kurabiyeleri için üni.den bir arkadaş yapıyordu aklıma haftasonu geldi ona söyledim o yapacak sağolsun.. Umut Aras a hediyem olsun dedi.. Ben yapamazdım valla içimde kalırdı iyi oldu.. Hem güvenilir bir el çocuklar da yiyecek sonuçta..
bu ne ya çok pahalıymış pastalar ben
hiç fiyat bakmamıştım valla kardeşm mi gönderse acaba
ay cnm ya çok güzel bunlar bizede alıp kargoyla göndersene :):)
benim çarşıya çıkma vaktim hiç yoknetden bulma şansım
varmı bunlardan bunlardan alırsam büyük çoğunluğu bitmiş olur.
ohh valla ne güzel olmuşş benim arkadaşım var
herşey yapıo sabun kokulu taş vs ama bi bundan anlamıo
kimsede bilmio ya bana kaldı yani şanslın cnımm valla en çok düşündüğümde
kurabiyeler zaten..
Valla ben hepsini düşünüyorum... Hepsi sadece kafamda yani.. Kafamdaki salonum öyle güzel ki süsler pastalar börekler... İcraate nasıl geçecek bakalım
aynen öyle valla bakalım yapabilicezmi
bu arada kardeşim safranboluda işte ordan annem
gelirken getireyim diyo ama bakalım :):)
Eki Görüntüle 1668457 Eki Görüntüle 1668458 Eki Görüntüle 1668459 Eki Görüntüle 1668460
benim henüz aldıklarım bunlar..
diğerlerini bilgisayardab çıktı alacağım inş alamazsam hazır birşeyler alıp yapıcam..
minik adam konsepti olsun istiyoruz bakalım artık..
bunlar havuç topları ve marsmallovlara saplıcam..
inş güzel olur
bencede :)Getirebilecekse getirsin valla bence : )
aynen bizimkide öyle sekiz aylıktan beri sıralıyo erken yürür dedik ama hala tık yok elinden tutunca az az yürüyo ama kendi başına başlamadıGünaydın herkese ankara da çok soğuk neyse ki hava açık.tüm doğumgünü olan bebeklere nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum. @lilipit maşallah oğluna allah yardımcın olsun bnm oğlum 3 aydr sıralıyo zahmet edipte yürümedi henüz yürüme olayı bianda mı oluyo merakla bekliyorum ayakta duruyo kendi bakalım ne zmn atıcak adımları basta sürekli düşüyodr herlde anne için ne güzel bi duygudur hadi darısı oğluma:)
bu arada diş buğdayıda mı yapıcan
parti yapmıcam diyenden korkucan
ne güzel şeyler hazırlamış:):):)
bizede gönderion mu şimdi :):):)
Getirebilecekse getirsin valla bence : )
canım ben parti yapmıcam demedimki..
sadece böyle aşırı düşünmedim dedim bunalrıda çarşıda denk geldi aldım..
güzel süsler bulamadım internetten format buldum çıktı alacağım birde pasta..
diş buğdayı ile beraber yapacağım inşşş ama dediğim gibi hani hediyelik magnet falan onlara hiç bakmadım
evet ufak bişey diye konuştuk genelde
ya öle aklımda kalmış bende sadece buğday
yapmayı düşündüm bakalım çok şey düşünüomda
olıcak mı:):)
ben düşündüm ikiside bir arada çıksın..
aslında yaza denk gelseydi dişi halamın bahçesinde yapacaktım diş buğdayı ama benim oğlan yembel çıktı her konuda olduğu gibi :)
bakalım akrabalar ve arkadaşlarla güzel vakit geçiririz inşşş
valla baya kalabalık olacak..onu çağırmasam o küser falan durumu işte..olur cnm nie olmasın ya
ben akrabalarla arkadaşları bir arada
alamam belki ayrı yaparım arkadaşlara
çok detaylı olmayan bakalım artık:) süslerin güzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?