bende loyaya sorayım bugün..
gerçi biraz büyük donlarım vardı onlarla idare ediyorum şu anda...
geçen gün bende yımışak sütyen ve evde giymek için yarım atlet aldım..
ortaokuldan beri giymemiştim valla yarım atlet
kızlar bir sorum olucak size mide rahatsızlıgım var hat safhada doktor pulcet 40 mg verdi aç karınına sabah içiyorum birde ferrum fort içiyorum buda ac karnına bu sabah biraz pekmezle su karısımı içtim bebege faydası olsun diye bunların hepsi aç karnına oldu sabahtır midem bulanıyor her günkü yedigim ekmek arasından midem bulandı acaba bebegemi birşey oldu diyorum ne bilim ilaçlarınmı etkisi moralim bozuldu bulantım vardı ama bugün değişik boyutta birşey yemek istemiyorum böyle olan varmı hiç?
doktorumda cok rahat sordugum herseye olur olabilir diyor ilk hamileleiğim dolayısıyla endişeliyim fikirlerinizi bekliyorum
Valla büyükte olsa kasığı kesiyor ama bu hamilelik çamaşırı çok çok rahat.. ben 2 beden büyük sütyen aldım da rahatladım çok büyüdüler zaten çamaşır aldığım yerdeki kız en büyük bedeni aldınız bi sonraki evre ne olacak merak ediyorum dedi :))))
oh ne güzel.... yarın çarşıya çıkarım hafta sonu olduğu için ben de bulur alırım inşallah...tşkler fikir için ben akıl edememiştim bazen de daha sonra daha erken heralde diye düşünüyordum
Yok cnm bebisine zarari olacak olsa dojtorun vermezdi ve midenin bulanmassi hem ilaclar hem hormonlar hemde uzun zamandir rahatsizsin Artik vucudun yorgun dusmustur ins yakinda duzelirsin Hic Korkma bebisin iyidir
hehe haklısın kesiyolar çekiştiriyorum sürekli yukarı bakalım inşallah bulurum..
valla ben kendi bedenimde yumuşak bi tane aldım ama modeli farklı olduğundan biraz daha büyüktü..
bir tanede 1 büyük beden aldım ama onada gözüm alışamadı üstüne kıyafet giydiğimde kocaman gibi geldiler
arkadaşım çok ilginç bir saptama hemen gözlerime baktım fakat damar cok v yi bulamadım :)::):):):)rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.
Bugün fena halde boğazım ağrıyor. Geçen cumartesi bademcik iltihabı olmuştum KBB ye gittim antibiyotik verdi. Ama 3 gün kullanıp bıraktım korktum açıkçası. KBB ci bişey olmaz ama Kadın doğumcunuza da danışın dedi. Tabi kadın doğum için devlet hastanesine gidiyorum dr. a ulaşmak imkansız. O bölümde görevinin ne olduğunu bilmediğim bir bayanla telefonda konuştum.Dr. a o sordu benim yerime, kullandıysanız bişe olmaz ama kendinizi iyi hissediyorsanız bırakın dedi. bende bıraktım şimdi tekrarladı offfff.....
Daha önceki hamileliğimde kullanmıştım ama 6-7. aylardı. İnternette ilk üç ay sakıncalı olabilir diyor, ilacın içinde hamilelikte kullanılmaz diyor.
Bugün tekrar gitsem KBB ye ilacı kullanmadığım için kızacak. Oğlumda hasta kesin benden geçti..Napsam acabaa
Birde size bişey soracağım..iki gündür hamile kıyafetlerine sarmış durumdayım. bugünde internetten pantalon aldım ama şu an ki bedenime göre 1 beden büyük aldım. Acaba 2 beden büyük mü alsaydım bilemedim..şu an 11 haftadayım henüz kilo almadım çok şükür. Ama ilerde alırsam kilo olur mu olmaz mı bilemedim..Pantolon alanlar bedene göre mi büyük mü aldınız?
arkadaşlar dün dr a göre bebek 14+3 yani 15 haftalık ama hep sat ile uyumluydu şimdi bebek 14 hafta değilde 15 mi oluyor:44:
Cnm cinsiyetni ogrendinmi merak ettim
Mrb kizlar ne guzel zaman ilerledikce cinsiyetler ogrenilmeye baslanmis
Benim pazartesi kanamam oldu ama ole ble degil ve nasil bir agri karnim ve belimde nefes alamadim 1 gece hastanede kaldim igneler serumlar Simdide ilac ve Igne devam ediyor doktor bu kadar Senelik doktorum bole Kanamasi olupta bebege bisey olmayan ilk defa gordum dedi abartmiyim ama rahat 300 ml kan Bosaldi lekelenmem var hala 8 gun sonra kontrolum var ama simdilik iyiyiz cok sukur
Gecmis olsun canim bende 6 haftalikdi bebek ozaman kullanmistim
Adini hatirlamiyorum ama kbb doktoru wermisti kadin dogum doktoruma sordum kullanbilirsin dedi en az 7 gun kullanman gerek o ilaci etkisi icin bende korkarak kullandim ama 3 defa kbb gittim kullanirken gecti mi diye ama gecmiyor etkisini gostermesi icin 7 gun en az kullanim sart. Ben yaza gelicegi icin elbiselere bakiyorum eylul ekimde cok soguk olmucagini dusunuyorum istanbulda tayt giyerim heralde 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba,
şimdi doktordan geldim, sağolsun doktorum hiç konuşmuyor. ikili test için kan ve idrar verdim.
ultrasonda baktı bebeğe gayet sağlıklı dedi, 12 hafta 3 günlük, 6,01 mm
kağıtta gördüm nt 1mm yazıyor, netten baktım ense kalınlığı imiş.
sizce iyi mi bu değerler
Ben 6. haftada bademcik iltihabı geçirdim antibiyotik olarak klamoks kullandım prospektüsünde B gurubu yazıyor yani hamilelikte kullanılıyor. doktora zararı olur mu demiştim boğazında çok enfeksiyon var (gerçekten acayip kötüydü) ateşin çok yüksek asıl bu durum zararlı olur dedi. 3-4 gün kullandım bıraktım tam geçmeden sonra 1 ay öksürükle boğuştum ıhlamur bal zencefil atlattım..tekrar bir görün istiyorsan iltihaplıysa ne yapsan geçmiyor
kızlar hayırlı cumalar
feci nezle oldum tavsiyesi olan varmı
arkadaşlar merhaba,
şimdi doktordan geldim, sağolsun doktorum hiç konuşmuyor. ikili test için kan ve idrar verdim.
ultrasonda baktı bebeğe gayet sağlıklı dedi, 12 hafta 3 günlük, 6,01 mm
kağıtta gördüm nt 1mm yazıyor, netten baktım ense kalınlığı imiş.
sizce iyi mi bu değerler
Hosbukduk canım bizim dogunda aynı zaman a geliyor sanirimAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Aynen canım , aynı zamanlarda olacak doğum. Amin inşallah, sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimiz.
Mrb kizlar ne guzel zaman ilerledikce cinsiyetler ogrenilmeye baslanmis
Benim pazartesi kanamam oldu ama ole ble degil ve nasil bir agri karnim ve belimde nefes alamadim 1 gece hastanede kaldim igneler serumlar Simdide ilac ve Igne devam ediyor doktor bu kadar Senelik doktorum bole Kanamasi olupta bebege bisey olmayan ilk defa gordum dedi abartmiyim ama rahat 300 ml kan Bosaldi lekelenmem var hala 8 gun sonra kontrolum var ama simdilik iyiyiz cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?