2014 Kasım Anneleri

Valla büyükte olsa kasığı kesiyor ama bu hamilelik çamaşırı çok çok rahat.. ben 2 beden büyük sütyen aldım da rahatladım çok büyüdüler zaten çamaşır aldığım yerdeki kız en büyük bedeni aldınız bi sonraki evre ne olacak merak ediyorum dedi :))))

Yok cnm bebisine zarari olacak olsa dojtorun vermezdi ve midenin bulanmassi hem ilaclar hem hormonlar hemde uzun zamandir rahatsizsin Artik vucudun yorgun dusmustur ins yakinda duzelirsin Hic Korkma bebisin iyidir

hehe haklısın kesiyolar çekiştiriyorum sürekli yukarı bakalım inşallah bulurum..
valla ben kendi bedenimde yumuşak bi tane aldım ama modeli farklı olduğundan biraz daha büyüktü..
bir tanede 1 büyük beden aldım ama onada gözüm alışamadı üstüne kıyafet giydiğimde kocaman gibi geldiler

Valla hiç erken diye düşünme rahatsız oluyorsan al şimdiden ben rahatsız olduğum için hamile kıyafetleri aldım mecburen.. zaten çamaşır normal iç çamaşırı sadece hamile pantolonu gibi üst kısmı da var göbek üstüne kadar geliyor.

Yok cnm bebisine zarari olacak olsa dojtorun vermezdi ve midenin bulanmassi hem ilaclar hem hormonlar hemde uzun zamandir rahatsizsin Artik vucudun yorgun dusmustur ins yakinda duzelirsin Hic Korkma bebisin iyidir

canım çok teşekkür ediyorum inşallah hepimizin bebeişleri sağlıkla dogsun vücudumdaki bir değişikliği hemen birşey oldumu neden oldu diye yorumlamaktan ben bıktım kendimden vallahi :)

Ben büyük görünmesine alışkın olduğumdan zaten normalde de büyük ondan yadirgamadim. Bir de ben tesettürluyum bol kesim giydigimden rahatım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar dün dr a göre bebek 14+3 yani 15 haftalık ama hep sat ile uyumluydu yani 13+ 3 dü şimdi bebek 14 hafta değilde 15 mi oluyor:44:

Son düzenleme:
arkadaşım çok ilginç bir saptama hemen gözlerime baktım fakat damar cok v yi bulamadım :)::):):):)rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Bende internette okurken görmüştüm kiz bebekte sol gozde v seklinde damar olurmuş ve sol gogus daha büyük olurmuş erkek annelerinde varmı diye merak ettim

Ben 6. haftada bademcik iltihabı geçirdim antibiyotik olarak klamoks kullandım prospektüsünde B gurubu yazıyor yani hamilelikte kullanılıyor. doktora zararı olur mu demiştim boğazında çok enfeksiyon var (gerçekten acayip kötüydü) ateşin çok yüksek asıl bu durum zararlı olur dedi. 3-4 gün kullandım bıraktım tam geçmeden sonra 1 ay öksürükle boğuştum ıhlamur bal zencefil atlattım..tekrar bir görün istiyorsan iltihaplıysa ne yapsan geçmiyor

arkadaşlar dün dr a göre bebek 14+3 yani 15 haftalık ama hep sat ile uyumluydu şimdi bebek 14 hafta değilde 15 mi oluyor:44:

canım benim öyle 2-3 günlük gecikmeye veya önden gitmeye takılma sakın sen normal satına göre takip et sonra düzene giriyor çünkü..
ben 9+0 da gittiğimde 8+4 çıktılar...
geçen 11+2 de gittiğimde 12+0 çıktılar...
önemli değil bunlar çünkü usg otomatik olarak boyuna göre gün hesabı yapıyo takılma...

Cok cok gecmis olsun canim ben inşallah bida yasatmaz Rabbim ayni korkuyu. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

arkadaşlar merhaba,

şimdi doktordan geldim, sağolsun doktorum hiç konuşmuyor. ikili test için kan ve idrar verdim.

ultrasonda baktı bebeğe gayet sağlıklı dedi, 12 hafta 3 günlük, 6,01 mm

kağıtta gördüm nt 1mm yazıyor, netten baktım ense kalınlığı imiş.

sizce iyi mi bu değerler

Çok saol canım bugün KBB ye kontrole gideceğim. hazır çıkmışken birde Kadın doğumcuya uğrarım adam gibi sorar öğrenirim. Devlet hastanesi biraz sıkıntılı bilgi vermek açısından. KBB ci geçmezse iğne yazıcam demişti. Ama antibiyotiği bitirmedim ki bakalım ne diyecek.

Ben defacto nun internet sitesinden aldım ertesi gün geldi. Çok beğendim. aldığım elbiseler bunlar. Bir tanede bugün eklenmiş o ben aldığımda yoktu görsem onuda alırdım.. Siyah dantelli olan hamile elbisesi değil ama penye ve esnek kalıbı da bol kesim 6.-7. aya kadar giyilir rahatlıkla

file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C3%87omak/Desktop/d4366_s48_14sm_01_01.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C3%87omak/Desktop/d0728_s48_14sm_02_01.jpg

gözün aydın canım ense kalınlığının 2.5 üstünde çıkması sıkıntıymış senin değerin iyi çıkmış...
doktorun özel de mi?
eğer memnun değilsen daha fazla gecikmeden değiştir..
biraz bilgi vermesi lazım değerler iyi veya şöyle böyle diye...

Bugün tekrardan dr. a gideceğim. Ondan önce bir kadın doğumcuya gidip görüşmek istiyorum. tamam şu an dayanamayacak durumda değilim ama iyileşmiyorumda..

kızlar hayırlı cumalar
feci nezle oldum tavsiyesi olan varmı

ıhlamur içebilirsin, mide rahatsızlığın yoksa limon suyunu sıcak suyla karıştırıp içine biraz tuz ve şeker atıp iç. çok iyi geliyor.

ense kalınlı için 3'ten sonra şüpheli demişti bana da doktorum. bi de kan testleriyle anlamlı bir bilgi veriyor zaten ikili test belki onu bekliyordur.

Hosbukduk canım bizim dogunda aynı zaman a geliyor sanirim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Aynen canım , aynı zamanlarda olacak doğum. Amin inşallah, sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimiz.

Canim cok gecmis olsun bende ayni kanamayi 3 defa yasadim cok sukur bebise bisey olmadi ..lekelenemeler normal sakin korkma icini ferah tut..allah yardimcimiz olsun insallah saglikla alalim kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…