2014 Kasım Anneleri

Cinsiyetini ogrendinmi canim?ilk bebegin mi?

Yok canım öğrenemedik, Salı günü gittim işte bende, dur bakalım cinsiyetine dedi, ohoo bizim ufaklık içeride eller havada, fır dönüyor, asla yerinde durmuyor, adeta zıplıyor, değil cinsiyetini görmek kal atışını zor yakaladı doktorum. Nefesini tut belki sakinleşir dedi ama, nerdeeeee, içeride horon tepiyor sanırsın zorla tutuyoruz orada.

Benim ilk bebeğim evet, daha 4,5 aylık evliyim zaten Sen öğrenebildin mi? Bir de senin 3. 'ymüş maşallah, diğerleri erkek mi kız mı?

özelde cnm, ama çok iyi bir doktormuş herkes onu tavsiye ediyor, ancak soğuk bir adam çok konuşmuyor bugünde sabah acil ameliyata girmiş suratı hiç gülmüyordu. bilgisine güveniyorum sorun varsa söyler diyorum ama insan duymak da istiyor.

burayı sık sık takip ediyorum, okuyorum buradan daha çok şey öğreniyorum

yemek yiyemiyorum midem bulanıyor dedim doktora, kıtlık olmadıkça bebeğe birşey olmaz dedi bana ya, şaka gibi :)

arkadaşlar nasılsınız. bebeğ,imin cinsiyetini öğrenmemem için bir sonraki muayeneyi bekliyorum çok heyecaanlıyım. ense kalınlığı testi yüzünden biraz korktum ama

Cok cok gecmis olsun canim ben inşallah bida yasatmaz Rabbim ayni korkuyu. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin cnm Sagol insallah gonlunden gecen olur ama Ne hissediyorsan o dur ben hep Ona inandim

Canim cok gecmis olsun bende ayni kanamayi 3 defa yasadim cok sukur bebise bisey olmadi ..lekelenemeler normal sakin korkma icini ferah tut..allah yardimcimiz olsun insallah saglikla alalim kucagimiza
Cok sukur cnm Sendede sonuc olumlu Olmus
kanama varken Bile Icim ferahti cnm Biliyorsundur Anne hissediyor benimle Olduguna Emindim hic olumsuz Dusunmedim

Ayy 2doktor değiştirdim bu yüzden buz gibi şaka zaten endişelerin var birde bunlar böyle soyledimi ölüyorum 2 özele gittim 2side berbat çıktı şimdi devlete gidiyorum çok tatlı maşallah aman nazar değmesin ama cinsiyetini söylemedi merakdan ölücem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim beni sorma bu sürpriz oldu küçük olan 1 yasinda spiralle korunuyordum kaymis hamile kalmisim:-( iki kizim var v buni bende ogrenemedm zaten devlette gwc söylüyo benimde ozele gitme gucum yok. Oy oy annesi neyle besleniyorsunda bebiş bu kadar hareketli

o zaman bir dahaki gidişine biraz bilgi verir misiniz ilk hamileliğim merak ediyorum de...
sormadan bişey anlatmıycak belli...

Valla canim benim ilk degil 3.bebegim bu sabaha kadar emindim erkek diyodum oyl hissediyordum bu sabah acaba miyla kalktım meraktan catlicam ama ozeller cok pahali gucum yok bu merakla ben hazirana kadar durucam ötekiler kiz hayırlı ve saglikli olmasi en mühimi ama iki kızdan sonra gönül erkek istiyo:-(

Ya kızlar yardım.
Ben hamileliğimi 1 buçuk ay önce öğrendim ve kilom 65ti henüz hamilelikte 12.haftadayim ve yine tartildim 69.5 çıktım. Ve yemin ederim yemek yiyemiyorum midem almıyor. İş arkadaşlarim, eşim ve kayinvalidem de çok şaşırdı yemedigim halde nasıl 4 kilo alabildim? Hayretler içindeyim. Dr randevum ayın 21 inde ve ben bu sürekli kilo almaktan korkmaya başladım. Benim durumum da olan var mı lütfen bi akıl? Ayrıca kan testlerim toxoplazma triod testlerim hep çok güzel çıktı.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, o da kısmetiyle gelir dünyaya. Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş derler, maşallah sen 2 kızı bulmuşsun.

Valla inan ekstra birşey yediğim yok, hatta bazıları çikolata mı yedin gittin diyor ama çikolata hiç sevmem ağzıma sürmem diyebilirim.

arkadaşlar ben aralık annelerindenim....biraz moral bulmak için soruyorum, sizin bulantı kusmalar bitti mi?

akşam tartılma canım sabahları aç karnına tartıl...
bende akşamları 2 kilo fazla çıkıyorum...
ama sabahları aynı kiloda çıkıyorum...

akşam tartılma canım sabahları aç karnına tartıl...
bende akşamları 2 kilo fazla çıkıyorum...
ama sabahları aynı kiloda çıkıyorum...

katılıyorum arkadaşa.... akşamları tartılınca farklı sabah farklı çıkıyor normalde sabahları tartıldığımda hamilelik öncesi kilomdayım......

ya işte, demekki o şekilde de muayene yapılabiliyor değil mi? neyse ya bebeklerimiziyi olsunda, Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş. mide bulantın var mı pekı? kendıme yandaş arıyorum, baskalarınında bulanınca daha kabul edılebılır hale gelıyor sankı :)

o zaman bir dahaki gidişine biraz bilgi verir misiniz ilk hamileliğim merak ediyorum de...
sormadan bişey anlatmıycak belli...

zaten sora sora bi hal oluyorum, sankı dunyada tek hamıle sensın gıbı bı tavır takınıyor :) dıyorkı sankı bebek ıyı ıste cek gıt bu kadar :) baska bılgı vermek gunah amann amaannnn

sen memnun musun doktorundan???

oyle dusunme, bu kılo artısı sıslıkten de kaynaklanabılır, mesela benım adetıme yakın karnım sıser, 2 kılo kılom artardı, dusun hıc adet olmadık ve odemımız var, bagırsaklarımız yavas calısıyor, ondan kılo cok gıbı duruyor, ben resmen mıde sorunlarından suzuldum ama hala aynı kılodayım, bısı yıyemıyrm dogru durust, hıc endıselenme bebek ıyı olsun yeter

arkadaşlar ben aralık annelerindenim....biraz moral bulmak için soruyorum, sizin bulantı kusmalar bitti mi?

cnm ben 12+3 üm bu haftaa arttı, basa döndüm sankiii, uzgunum

benm doktorum usg den önce bi sıkıntın var mı diye soruyo sıkıntılarımı söylüyorum genelde normal diyo
sonra usg den bakıyo bakarken sadece boyu şu kadar iyi diyo çok detay vermiyo..
bide en son çıkmadan ilaçlarımı yazarken sorucağımı soruyorum o kadar...
sormadan bişey söylemiyo o da ama güleryüzlü en azından..
kilomla ilgili falan bişey demedi hiç
her gidişimde ağır kaldırma diyo...
ve usg cihazını eline alır almaz bismillah diyo hoşuma gitti o yüzden...

ay yesınler onu, ne telası varda kıpır kıpır oyy oyy :)

bnmkı durgundu, doktora hareket edıyor mu dıye sordum evet ama sen anlamazsın dedı, yere paralel duruyordu yuzuyor gıbı, sırtı yukarıda yuzu yere bakıyor

benımde o sekılde oluyor, nasılsın dıyor bende soyluyorum, bakalım hadı dıyor bakarken anlatıyor ama bugun amelıyattan cıkmıstı pek bısı anlatmadı. gayet saglıklı dedı, :)

benım doktorumda pek dındar bırı, esım varken yanımda daha ıyıydı, annemle gıttım pek bakmadı suratımıza, zaten cok bakmıyor :)

banada kılo ıle ılgılı bısı demedı hatta hıc tartmıyorlar bıle, kımı yerde tansıyon olcuyorlar, kılo tartıyorlar, bana kan tahlılı bıle yapmadı bgun kan verdım ıkılı test ıcın sadece, ılgınc ya

benimkilerden de biri kollarını oynatıyodu diğeride bacak bacak üstüne atmış oturuyodu
çok şükür
usg cihazının gelişmişliğine göre ben seçebildim mesela kollarını oynattığını...

benim sadece ilk gittiğimde kilomu tansiyonumu aldılar bir daha almadı..
kan ve idrar tahlilide benim sıkıntım varsa istiyo yoksa istemiyo...
bak en azından sağlıklı falan diyo canım normal yani kafana takma...

bana ılac decavıt protatal ve ferrum hausman fort basladı bugun doktor, folık asıtıde kutun bıtene kadar yut dedı

sız neler kullanıyorsunuz;?

bana ılac decavıt protatal ve ferrum hausman fort basladı bugun doktor, folık asıtıde kutun bıtene kadar yut dedı

sız neler kullanıyorsunuz;?

progestana devam ediyorum folıc asit zaten devam diyor.. kan değerlerim müdahale edilecek kadar düşük olmadığından dedi o konuda ilaç veriyorum vitamin olarak decavit verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…