Kurabiyeleri ben 2 gun oncesinde yaptim hala var bi kac tane hicc bayatlmiyr ve oyle cabukta kirilmiyr ayrca coook fazla cikiyr benimki cok kalblk oldgu icn bitti sadece 20 cocuk vardi 2.gun yaptigim d.gununde
geçen hafta çarşamba Yağız Selimin doğum gününü yaptık teyzeleri sizinle doğum gününden bir kaç kare paylaşmak istedik kuzumla Eki Görüntüle 1676472 Eki Görüntüle 1676473 Eki Görüntüle 1676474 Eki Görüntüle 1676475
Benim oglum bayadir baba anne nene dede mama Allah diyordu bir aydirda le ilahe illallh dedigimizde bizimle ayni ritimde lee ila diyo bu aralar babasi resmini gosterip asill diyor oda adill diyo atta diyo abba diyo bilinci olarak bay bay yapiyo biri gidince hemn yapiyo alkis yapiyo muzik duyunca, ust komsumn yegenin adi ada o soyluyr die benimkide ada diyo,anne cicik yapiyo yuzume ama 1 2 cicik ardina tokati patlatyor:)) 2 gundurde hani 101den aldgmz matematik evinin ahizesi varya onu aliyor kulagna alo baba diyince:))herkes diyo yani dili iyi diye
ayy geçen yıl tamda bugünnn...doğuma son 8 gün kala isyan yürüyüşe çıkar..normal doğuracak ya haniiiEki Görüntüle 1676985
Eki Görüntüle 1677599 Eki Görüntüle 1677600 Eki Görüntüle 1677601 Şekerlemeleri hazırladım bugün.inşallah bişe olmaz cumartesiye kadatr
merhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
Bizden dogum gunu fotolari
herkes tavani ve ikramliklara bayildi super gecti yaa
Canim once balonlari birbirine bagladim sonra aradan kalinca bi ip gecirdim ipide normal parabandiyla yapistirdim ama dusebiliyr die bende flaster varya hastane bandi inla yaptim hic dusmedifotoları yeni gördüm giremiodum bayadır çok güzel olmuş
herşey valla ben bukadar yapabilirmyim acaba vaktim yokki :)
tavan çok güzel ama ben yapamam evim çok küçük diğer süsler
de kapatır o hiç olmaz oyüzden ama perdeyi yapabilirim bide köşe duvara
balon iyi fikir nasıl takın oraya bağladın birbirine balonları öle mi taktın.
NIce muttlu yaslar olsun minnosamerhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
Canim once balonlari birbirine bagladim sonra aradan kalinca bi ip gecirdim ipide normal parabandiyla yapistirdim ama dusebiliyr die bende flaster varya hastane bandi inla yaptim hic dusmedi
tavan icin benim evde cok kucuk ama guzel oldu yinede netteki resim boyle degil ama ben degistirdim boyle yaptim
Sen çalışmaya başlayalı baya olmuş canım ALlah yardım etsin. Bende sagmaya başladım ama cidden zor oluyor çoğunlukla erkeklerin olduğu bir ortam çünkü. Bakalım nereye kadar gidicekyedi aydır çalışıyorum üç ay sağdım çok meşakkatli bir süreçti dört aydır sağmıyorum ama oğlum hepf ormül mama+anne sütü ile beslendiğinden gündüz formül veriyoruz akşam eve gittiğimden sabaha kadar emziriyorum
Ben de 1 haftadır bu topikteyim baya aktif güzel yani hergün fırsat buldukça birkaç kez giriyorum.memnun kalırsın çoğu topik kimse yazmadığı için kapanıyo ben de sorular soruyorum cevap verenler oluyo kızının yaş günü kutlu olsun.benimde bir kızım var hoşgeldinmerhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
Tombiş bebek tatlı oluyo ama Allah nasıl verdiyse kabulumuz.benimki 8750 geçen hafta kilosu seninki kaç kilo ??yemek dersen doktor siz ne yerseniz onu yesin diyo ama yiyen nerdeee?mama çorba yoğurt işteKızlar bebeklerinizin kilosunu merak ediyorum bide nasıl bi beslenme tablosu belirlediniz
hoşgeldinmerhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
doktor geri çekilme diye birşey söyledi sanırım ondan bahsediyorsun ama o da tehlikeli değil mi canım?Yani herhangi bi yöntemle korunmuyoruz. Doğal yöntemle korunuyoruz.
evde yardımcın mı var?hoşgeldin
ben çalışıyorum, sabah emzirip çıkıyorum,
kahvaltısını ben evden cıktıktan sonra uyuyup uyandıgında yapıyor
yumurta, peynır, ıhlamur seklınde- zeytın bazen yıyor
oglen ben gelıyrm emzıyorum
ogleden sonra uykudan uyanınca, corba yıyor, bazen sebze yemegı bazen de et yıyor (kuzu haslama)
tavuk yedırmıyorum, yemeklerı hala ayrı pısıyor
hazır olan hıcbırseyı yedırmıyorum
aksamlarıda yogurt yıyor
arada bıde cok az meyve yıyor
meyve pek sevmıyor
kendı yedıgımız seylerı vermıyorm ben
yemeklerı bızımkıler gıbı pısıyor ama hergun taze ve ayrı pısıyor
kılosu gayet ıyı
masallah
canım karton kutulardan yaptım sonra parlak kağıt ile kapladım 80 cm boyu kuzumdan az uzun:)çok hoş olmuş iyi yaşlar olsun inş.
1 i nasıl yaptınız güzel olmuşş o.
benim kide oynayıp ters çeviriyor ne hikmetse bizim de aynı masaHadi ya insallah oynar canim.. Ben de bugün bebekleriniz hangi oyuncaklarla oyalaniyor diyecektim.. Bizim hic oyle basmali sesli oyuncagimiz yok kizim surekli benle oynamak istiyor ki benle oynayabilecegi oyuncaklar var hep.. Aktivite masasi hep aklimin ucunda ama ya oynamazsa diye tedirginim hep bir de sizin bebislerin boyle yaptigini duyunca.. Oyalanabilecegi ayaklarimdan cekistirip durmayacagi bir oyuncak istiyorum ya
canım bunlar nedir benim hiç bilgim yok?ben adim adima üyelik dusunuyordum ama birkac yorum okuyunca vazgectim bardabas bebege üye olacagim önümüzdeki ay.. Adim adim icin gelisimin gerisinden geldigi ve cok basit aktivite gonderdiklerini duydum bardabasta ise montessori egitimine gore yol aliniyor.. Umarim begenirim pisman olmam baska düşünen bardabas hakkinda fikri olan var mi?
Aylik bebek dergileri canim.. Arastir bi istersen adim adim bebegin kacinci aydaysa ona gore bir dergi kitap ve aktivite gonderiyor mesela oyun hamuru cubuklara halka gecirme vs benim dediklerim en basiti..canım bunlar nedir benim hiç bilgim yok?
merhaba hos geldin adasim Rabbim kizina saglikli hayirli ömürler versin benim de kizim var..merhaba bayanlar bende 2014 kasım annesiyim bugün üye oldum ismim şule kızımın bügün yaş günü
bende yapım balonum var çünkü baya
ama koli bandıyla yapıcam ben başka bandım
yok çünkü tavanı zaten yapmaya vaktim olmaz diğerlerini
yapabilirsem yeter bana valla.birde perdeye süsler neyle takılıyor.
CaNim ben buyuk cengelli ignelerle tutturdumbende yapım balonum var çünkü baya
ama koli bandıyla yapıcam ben başka bandım
yok çünkü tavanı zaten yapmaya vaktim olmaz diğerlerini
yapabilirsem yeter bana valla.birde perdeye süsler neyle takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?