2014 Kasım Anneleri

canım özür dileyerek düşüncene katılmıyorum. şüphesiz rızkı veren Allah, fakat yarın ölecekmiş gibi ahirete ,hiç ölmeyecekmiş gibide dünyaya çalışmak lazım diye de bir söz var. bu nedenle ilerisi için imkan var ise çocukların geleceğini düşünerek küçük planlar yapmakta bir sıkıntı yok diye düşünüyorum. şüphesiz herkes aynı düşüncede olacak diye bir şey yok, acizane fikrim bu şekelde.

evet benim karşı çıktığım nokta aslında mal biriktirme hırsı içine girmiş insanlar yoksa ufak tefek birikimler elbetteki olacaktır.

Kizlar faiz diyorsunuz ya o nasıl oluyor ki ? Altin hesap ta faiz var mi?

sevgili arkadaşım kendimizi ve çocuklarımızı öteki dünyaya hazırlamak tabi ki esas olan.ama insanın dünyalığı ile de ilgili yapması gerekenler var. (eğitim,iş,barınma,kimseye muhtaç olmadan yaşama vb.) konu bu kısmıyla ilgili açıldı.
belli dini bütün bir annesin fakat dini oluşumlu topluluklardan daha hiç birisinin bir garibanın düğününe veyahut ölüsüne Allah rızası için geldiğini görmedim.para almadan mevlitten kalktığını da görmedim. camiler, kuran kursları talebe yurtları hepsi metrelerce afiş yaptırmışlar yardım edin diye, Allah verir afiş asmaya gerek yok dememişler. Onları örnek alarak çocukların geleceğini düşünerek dünyalık anlamında bir şeyler yapabiliyorsak dini kurallara da uygun bence en güzeli.

Kizlar faiz diyorsunuz ya o nasıl oluyor ki ? Altin hesap ta faiz var mi?
canım bankacı arkadaşlar daha iyi aydınlatacaktır seni ama bildiğim kadarıyla şöyle,bankaya 1000 tl para yatırdın eğer banka sana yatırdığın bu 1000 tl ye aylık 50 tl para vereceğim bir ay sonra 1050 tl paran olur diyorsa bu faiz oluyor. altın hesabına gelince kolunda ki bilezik nasıl faiz olmuyorsa açtırdığın altın hesabı da faiz olmuyor. yatırdığın para karşılığında ne kadar altın ediyorsa o kadar altın hesabında tl cinsinden duruyor.

evet benim karşı çıktığım nokta aslında mal biriktirme hırsı içine girmiş insanlar yoksa ufak tefek birikimler elbetteki olacaktır.
o kadar hırsa aç gözlülüğe bende karşıyım. bu konu ile ölçümde şudur kimseye muhtaç olmayacak kadar, ne ben nede çocuklarım kimseye eyvallah etmeyelim yeter.

Herkese selamlar. Uzun süredir giremedim siteye sanirim doğum günleri kutlamaya baslandi. Hepinizin bebeğine uzun sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum. Haftaya oğlumun dogum günü diş bugadinda tavana ve duvara yapışan aparatlardan almistim misafirler daha kapidan girerken hepsi düştü(( tecrubeli anneler şu balon süsleme işini nasıl yaptınız acaba:)

hayırlı yaşlar olsun inşallah benim kızımda perşembe günü gürdü yaşına

bu birikimlere bankalarin ek destegi oluyor emeksiz ve surekli kazanmaya yönelik dinen uygun olmayan bu ben de faiz olmasin diye katilim bankasindan bireysel emeklilik yyaptrmistim kizim dogdugunda
Bak sen benim aradığım cümleyi yazmışsın bende böyle birşey yaptırmak istiyorum herkesin yatırım şekli farklıdır tabi ama ailecek biz faizden uzak duruyoruz bende senin yaptırdığın gibi birşey yaptırayım Köşeye atılan unutuluyor günü gelince bakıyorsun ne kadar işe yarıyor elde olan hep harcanıyor

E o zmn altin hesap daha mantikli degil mi?

bu birikimlere bankalarin ek destegi oluyor emeksiz ve surekli kazanmaya yönelik dinen uygun olmayan bu ben de faiz olmasin diye katilim bankasindan bireysel emeklilik yyaptrmistim kizim dogdugunda
Anladim o zmn altin hesap daha iyi yani...

En Güzeli dünyalığı düşünürken ahireti unutmamak. Allah hepimize yavrularımızı hayırlı bireyler olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Demek istediğini Anlıyorum ve bu konuda hak veriyorum sana.

Kızlar alıştırma bardağı kullanıyor musunuz? Eren biberondan su içiyor, bardaktan içmesi için uğraşıyorum ama işi oyuna çeviriyor. Dün chicconun alıştırma bardağını aldım, malesef hiç beğenmedim. Altındaki kulpu ve Kapağı çok sağlam değil, sürekli çıkıyor. Biraz oğlumdan da Kaynaklı, yere atınca bardak parçalara ayrılıyor. Bir de Uç kısmını silikon almadım, çok pişman oldum. Sert olduğundan bizimki ısırıyor, emmek istemiyor.

Slmlar olsn oncelikle bu aralr gende bardakta vermeye calisyrum ama oyunnyapiyo ve guluyo icincede heyecan yapiyo beceremiyr yani

Yaman pipetle içiyor ama su sevmediği için az içiyor Bardakla ağzından çıkarmadan hiç yutkunarak bizim gibi güzel içiyor

canım benim teşekkür ederim böyle doğal bir açıklama yaptığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…