2014 Kasım Anneleri

canım benim çok güzel Allah içine sindirsin
annelerimiz çok kıymetli benim ki de sağolsun hem çalışıyor hemde kuzuma bakıyor
hakları ödenmez analarımızın

Yağız Selim bardağı babasına uzatırken kapıyor içmeye çalışıyor ama ağzına çok su gelince tıkanıyor bu sefer kıpkırmızı oluyor

ben yakalayabildiğimde değiştirebiliyorum de ki açtım altını kaçıyor bu sefer yakalayınca bağlamaya çalışyıroum iki kişi daha iyi çalışıyoruz:)

Şaka gibi Eren kendini aştı, aktivite masasının üstüne çıkıp oturuyorordan müzik Çalıyor, töbe yarabbim.
ayyy güldürdün beni canım yaaaa aman dikkat düşmesin
Yağız Selim dün akşam düştü ayağı eşiğe takıldı ve bu eşik evdeki en alçak eşik
hem de aynı eşiğe hem sağ kaşının üstünü hemde sol gözünün altını vurdu yavrumun yüzü morluklar içinde aklım çıktı yerinden

Canim ben aldım ama önceleri icemedi. Sonra pipetle içmeyi öğrendi. Onuda şimdi kullanabiliyor.

bende dikkat ediyorum ve bir cok.din alimi bu katilim.bankalarina onay veriyor cok arastirdim mantiklida geldi artik sorumlusu onlar.s 100 lira nerelere vermiyoruzki elde biriktirsen harcanıyor birikmiyor

En Güzeli dünyalığı düşünürken ahireti unutmamak. Allah hepimize yavrularımızı hayırlı bireyler olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Demek istediğini Anlıyorum ve bu konuda hak veriyorum sana.
ben hic biberonla su vermedim.direk.alistirma.bardagiyla 6 aydan sonra basladim cok sukur suan kendi iciyor

Kizim.grip olduyaa oksuruyodaa genzine akiyo burnu ondan galiba ne yapmaliyim ilik ihlanlmurdan baska tavsiyeniz var mi.s

Benim oglumda usutmstu goz burun oksruk hapsirk hepsi vardi ne arasan hepsi oglumda mevcuttu ilac vermim die 20 gun direttim bal pekmz ihlmur yaglama akla ne gelirse yaptim yani yok gecmedi biraz azalir gibi oldu tekrar basladi en son bugun dr gittik bir suru ilac verdi ustelik antibiyotikte verdi neyseki cigerlerine inmemis ust solunumda dedi insallh tez vakitte iyilesir yaa
kilosu az dedim 8.5 normal dedi anlamadim yani boyu uzun dedi bu dr da istahi nasil dedi masallahi var dedim hic sorun yok yani istahinda yinede cinko yazdi

Kizim.grip olduyaa oksuruyodaa genzine akiyo burnu ondan galiba ne yapmaliyim ilik ihlanlmurdan baska tavsiyeniz var mi.s
Canm nacizane tavsiyem cok ilerlemeden bak caresine ben beklettim ne fayda yavrucazim 20 gun cekti oksurmekten bogazi tahris olmus artk cook gwcmis olsun kisida bu yuzden sevmiyorum iste hep hastalik

Besde yatırdıgım para yatırım araclarında degerlenıyor ve bunj sen belırlıyorsun
Bnmkı mesela yuzde ellı esnek fon yuzde ellı devlet tahvılı
Yanı faızlıl bı durum yok, yalnız hısse senetlerını uygun gormeyen kesim ıcın farklı yatırım aracları sunuluyor
( faız almayıp hısse senedını caız goren kesım var cunku)
Sen yatırdıgın parayı, kendı gorusune gore degerlendırırsen sorun olmaz hangı bankadan yaptırırsan yaptır
Bu konuyu yaptırdıgında gorusursen senı yonlendırırler
Ozellıkle faız ıstemeyen kesım ıcın cok guzel yatırırm aracı cunku devlet katkısı var yuzde 25

pipete nasıl alıştırdın?
Ben soğuk cay iciodum o da istedi. Pipet soguk cayin icinde iken üst tarafini parmagimla kapattim. Parmagim hala ust tarafi kapatirken (Alt tarafinda az miktarda sivi kalio) agzina koydum. Siviyi cekmek için emme hareketini yapti. 1-2 defa daha yaptim sonra öğrendi.

Aynen bende böyle alıştırdım

Cok geçmiş olsun. Bnmde oğlum hastalanmisti hemen ikinci gun ilac kullandim bunun yni sira bitki cay da vedm
Ama ilacin yaptığını hicbiri yapmıyor. Erken duzeldi allaha şükür. Kiloya gelince benmkide 8 buçuk. Dedigin gibi yeme yerindeydi ama 3 ay boynca yazin kilo alamamisti. Dişten olablir dedj dr. Bu hafta iyice hırçın olmus buyume atakları bitmedi gittj

Kızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .

Merhabalar. bu aralar kafami kurcalayan konuları konusmussunuz. Bankalar ve faiz gelirleri hakkında yanı. Ben kamu da sözleşmeli memurum ve maaslarimizin yattığı banka promosyon olarak 1700 lira verecekmis bu ay bizlere. Güvendiğim bir kaç hocanın fetvası da bu paraların helal olmadığı yönünde. Yani harcamayi dusunmuyorum.Bankacı arkadaşlar bilirler merak ettiğim su ki bankaya yatırılan ve devlet tarafından katkı saglanildigi söylenen emeklilik hesaplarında faiz işletiliyor mu? Yanı her 100 liraya verilen 25 lira o bankanın faizden elde ettiği paramı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…