canım benim çok güzel Allah içine sindirsinCnm aslinda okadarda zor degil
Annemde duzenli yaptigi icin isini sorun olmuyor
Yinede tabiki cok oZverili bakiyor
Ben ne dersem onu yapiyor
Benle catismiyor annem
O huyunu cok seviyrm
Annesi benim, ben ne sekilde istiyrsam onu uyguluyor, kafasina gore hareket etmiyor ve surekli kendini gelistiyor
Bebek gelisimi ile ilgili seyler okuyor, ogreniyor bana anlatiyor
Annem bitane ya
Yağız Selim bardağı babasına uzatırken kapıyor içmeye çalışıyor ama ağzına çok su gelince tıkanıyor bu sefer kıpkırmızı oluyorKızlar alıştırma bardağı kullanıyor musunuz? Eren biberondan su içiyor, bardaktan içmesi için uğraşıyorum ama işi oyuna çeviriyor. Dün chicconun alıştırma bardağını aldım, malesef hiç beğenmedim. Altındaki kulpu ve Kapağı çok sağlam değil, sürekli çıkıyor. Biraz oğlumdan da Kaynaklı, yere atınca bardak parçalara ayrılıyor. Bir de Uç kısmını silikon almadım, çok pişman oldum. Sert olduğundan bizimki ısırıyor, emmek istemiyor.
benimde aynı 100 liracanım ben bireysel emeklilik yaptırdım oğlum doğunca. her ay 150 kredi kartından kesiliyor. iyi mi ettim bilmem ama birikiyor işte.
bence deeeegeriçekme == = bunların hepsi =
ben yakalayabildiğimde değiştirebiliyorum de ki açtım altını kaçıyor bu sefer yakalayınca bağlamaya çalışyıroum iki kişi daha iyi çalışıyoruz:)Acaba temiz beze kaka yapan tek benim oğlum mubebekliğinden beri çok ilginçtir ki bezini değiştiriyorum hemen arkasından kaka yapıyor, bir de bez değiştirmek işkence, eli kolu bacağı durmuyor. Bez değiştirmek fobi oldu resmen
ayyy güldürdün beni canım yaaaa aman dikkat düşmesinŞaka gibi Eren kendini aştı, aktivite masasının üstüne çıkıp oturuyorordan müzik Çalıyor, töbe yarabbim.
Canim ben aldım ama önceleri icemedi. Sonra pipetle içmeyi öğrendi. Onuda şimdi kullanabiliyor.Kızlar alıştırma bardağı kullanıyor musunuz? Eren biberondan su içiyor, bardaktan içmesi için uğraşıyorum ama işi oyuna çeviriyor. Dün chicconun alıştırma bardağını aldım, malesef hiç beğenmedim. Altındaki kulpu ve Kapağı çok sağlam değil, sürekli çıkıyor. Biraz oğlumdan da Kaynaklı, yere atınca bardak parçalara ayrılıyor. Bir de Uç kısmını silikon almadım, çok pişman oldum. Sert olduğundan bizimki ısırıyor, emmek istemiyor.
pipete nasıl alıştırdın?Canim ben aldım ama önceleri icemedi. Sonra pipetle içmeyi öğrendi. Onuda şimdi kullanabiliyor.
bende dikkat ediyorum ve bir cok.din alimi bu katilim.bankalarina onay veriyor cok arastirdim mantiklida geldi artik sorumlusu onlar.s 100 lira nerelere vermiyoruzki elde biriktirsen harcanıyor birikmiyorBak sen benim aradığım cümleyi yazmışsın bende böyle birşey yaptırmak istiyorum herkesin yatırım şekli farklıdır tabi ama ailecek biz faizden uzak duruyoruz bende senin yaptırdığın gibi birşey yaptırayım Köşeye atılan unutuluyor günü gelince bakıyorsun ne kadar işe yarıyor elde olan hep harcanıyor
ben hic biberonla su vermedim.direk.alistirma.bardagiyla 6 aydan sonra basladim cok sukur suan kendi iciyorEn Güzeli dünyalığı düşünürken ahireti unutmamak. Allah hepimize yavrularımızı hayırlı bireyler olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Demek istediğini Anlıyorum ve bu konuda hak veriyorum sana.
Canm nacizane tavsiyem cok ilerlemeden bak caresine ben beklettim ne fayda yavrucazim 20 gun cekti oksurmekten bogazi tahris olmus artk cook gwcmis olsun kisida bu yuzden sevmiyorum iste hep hastalikKizim.grip olduyaa oksuruyodaa genzine akiyo burnu ondan galiba ne yapmaliyim ilik ihlanlmurdan baska tavsiyeniz var mi.s
Besde yatırdıgım para yatırım araclarında degerlenıyor ve bunj sen belırlıyorsunBak sen benim aradığım cümleyi yazmışsın bende böyle birşey yaptırmak istiyorum herkesin yatırım şekli farklıdır tabi ama ailecek biz faizden uzak duruyoruz bende senin yaptırdığın gibi birşey yaptırayım Köşeye atılan unutuluyor günü gelince bakıyorsun ne kadar işe yarıyor elde olan hep harcanıyor
Ben soğuk cay iciodum o da istedi. Pipet soguk cayin icinde iken üst tarafini parmagimla kapattim. Parmagim hala ust tarafi kapatirken (Alt tarafinda az miktarda sivi kalio) agzina koydum. Siviyi cekmek için emme hareketini yapti. 1-2 defa daha yaptim sonra öğrendi.pipete nasıl alıştırdın?
Aynen bende böyle alıştırdımBen soğuk cay iciodum o da istedi. Pipet soguk cayin icinde iken üst tarafini parmagimla kapattim. Parmagim hala ust tarafi kapatirken (Alt tarafinda az miktarda sivi kalio) agzina koydum. Siviyi cekmek için emme hareketini yapti. 1-2 defa daha yaptim sonra öğrendi.
Cok geçmiş olsun. Bnmde oğlum hastalanmisti hemen ikinci gun ilac kullandim bunun yni sira bitki cay da vedmBenim oglumda usutmstu goz burun oksruk hapsirk hepsi vardi ne arasan hepsi oglumda mevcuttu ilac vermim die 20 gun direttim bal pekmz ihlmur yaglama akla ne gelirse yaptim yani yok gecmedi biraz azalir gibi oldu tekrar basladi en son bugun dr gittik bir suru ilac verdi ustelik antibiyotikte verdi neyseki cigerlerine inmemis ust solunumda dedi insallh tez vakitte iyilesir yaa
kilosu az dedim 8.5 normal dedi anlamadim yani boyu uzun dedi bu dr da istahi nasil dedi masallahi var dedim hic sorun yok yani istahinda yinede cinko yazdi
Çok ağladı ama ateş olmadıKızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?