2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebegimin bugün aşısı var demistim .suan hafif atesi var gibi. Ama yüzü kulakları kıpkırmızı. Daha önce böyle olmamıştı. Bu kırmızılik neden ki acaba ateşi mi çıkacak?

Kızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
Valla cnm şuan bende başında bekliyorum. Ağladı bayağı. Buyuduler artik acimasada korkularindan ağlarlar. Ama ateş konusunda henüz birsey diyemiyorum. Şuan 36.7 ateşi.

Canm nacizane tavsiyem cok ilerlemeden bak caresine ben beklettim ne fayda yavrucazim 20 gun cekti oksurmekten bogazi tahris olmus artk cook gwcmis olsun kisida bu yuzden sevmiyorum iste hep hastalik
Canm nacizane tavsiyem cok ilerlemeden bak caresine ben beklettim ne fayda yavrucazim 20 gun cekti oksurmekten bogazi tahris olmus artk cook gwcmis olsun kisida bu yuzden sevmiyorum iste hep hastalik
sagol canim tesekkurler yaa ateside cikti sabaha dusmesse goturecem dra İnşallah gecerde gerek kalmaz

birlikte sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun

Cok şanslisin.. öpüyorum annenin ellerinden tosuncugun yanaklarindan

Hayır, o para devletın verdıgı tesvık
O sısteme dahıl olup bırıkım yapılaın dıye
Devlet zaten 100 yatırdın al 25 senın demıyor
Sıstemde kaldıkca parayı hak edıyorsun
Yanı 10 yılda yuzde 65 ı gıbı bı rakam hakedılıyor, o da sıstemde uzun yıllar kalmayı tesvık ettıgı ıcın
Mesela on yıl sonunda 40000 liran var 10000 tl devlet tesvıkının 6500 lirasını devlet yatırıyor hesabını( sıstemden cıkarken)

Bu arada sukuk denılen kıra kontratları var
Islamı tahvıl dıye gecıyor
Arastırmanızı onerırım
Ben 17 kasımda tam dogum gununde altın hesabı acıp, hısse senedı alıcam oglum ıcın
Bakalım oglumla beraber hısselerı ne kadar buyuyecek
Hamgı sırketten alacagımı henuz karar vermedım

Kızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
canım biz dün olduk sadece iğneler girince ağladı kızım çok şükür devam etmedi inşallah seninki de öyle olur sanırım ilaç çok yakmıyor

canım bu konuda bilirkişimiz olarak sana sorum şu, ben esnek fonu devlet fonu gibi bir şey yapmadım.kendileri otomatik bir şeyler yapıyorlar sanırım. müdahale edeyim mi yoksa kendileri en iyisini bilir mi? ikinci sorumda 10 yıl bes te son mu yoksa istediğimiz kadar devam ede biliyor muyuz?

Kızlar bebegimin bugün aşısı var demistim .suan hafif atesi var gibi. Ama yüzü kulakları kıpkırmızı. Daha önce böyle olmamıştı. Bu kırmızılik neden ki acaba ateşi mi çıkacak?
canım aşıdan olduğunu zannetmiyorum üşütmüş olabilir çünkü aşı pek ateş yapmıyor

Sevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Yardim edin nolur nasil oyalayabilirim

canım benin ki de aynı. çocukta bir sıkıntı yok.sıkıntı senin 2-3 gün tatile ihtiyacının olması. bu nedenle birkaç günlük çocuğa bakacak birisini bul.güzel bir dinlen.kendimden biliyorum.iyi geliyor

cnm onu n bı standartı var
sen mudahale etmezsen o sekılde devam eder
mesela bızım bankanınde standart, yuzde ellı esnek fon yuzde ellı devlet tahvılı seklınde
bu arada esnek fonun ıcerısınde hısse senedı var, hısse senedını caız gormeyen kesım ıcın uygun degıl

musterı hızmetlerını arayıp bılgı alıp, bırıken paranın degerlendırılme seklını degıstırebılırsın

10 yıl ve 56 yas krıterı var emelılık ıcın, ıkısı saglandıgında emeklı olunabılıyor.

10 yıldan uzun tabıkı kalınabılır sıstemde, ne kadar kalırsan o kadar avantaj saglıyor

en makulu mınımum 10 yıl kalmakta zaten

ve şöyle bırsey var, dıyelım durumunuz musaıt olmadı, dondurabılıyorsunuz odemelerınızı sonra tekrar devam edebılıyorsunuz falan fılan

cnm bunlar normal genelde aynılar dıye dusunuyorum
bu arada yapma cıss dıyınce yapmama degıl, yapması lazım
yaratılıslarında var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…