Valla cnm şuan bende başında bekliyorum. Ağladı bayağı. Buyuduler artik acimasada korkularindan ağlarlar. Ama ateş konusunda henüz birsey diyemiyorum. Şuan 36.7 ateşi.Kızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
Canm nacizane tavsiyem cok ilerlemeden bak caresine ben beklettim ne fayda yavrucazim 20 gun cekti oksurmekten bogazi tahris olmus artk cook gwcmis olsun kisida bu yuzden sevmiyorum iste hep hastalik
sagol canim tesekkurler yaa ateside cikti sabaha dusmesse goturecem dra İnşallah gecerde gerek kalmazCanm nacizane tavsiyem cok ilerlemeden bak caresine ben beklettim ne fayda yavrucazim 20 gun cekti oksurmekten bogazi tahris olmus artk cook gwcmis olsun kisida bu yuzden sevmiyorum iste hep hastalik
birlikte sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsungünaydın kızlar.
çok şükür doğum günü atlattık 08 kasım yani dündü
çok yoruldum ama değdi herşey güzel oldu süsleme
pek bişey yapamdım ufak tefek oldu vaktim hiç olmadı çünkü
özel laışverişe çıkamamıştım netten halletmeye çalıştım oda normal
bi şekilde oldu 1 yaş flama balon afiş gibi.
Cok şanslisin.. öpüyorum annenin ellerinden tosuncugun yanaklarindanCnm aslinda okadarda zor degil
Annemde duzenli yaptigi icin isini sorun olmuyor
Yinede tabiki cok oZverili bakiyor
Ben ne dersem onu yapiyor
Benle catismiyor annem
O huyunu cok seviyrm
Annesi benim, ben ne sekilde istiyrsam onu uyguluyor, kafasina gore hareket etmiyor ve surekli kendini gelistiyor
Bebek gelisimi ile ilgili seyler okuyor, ogreniyor bana anlatiyor
Annem bitane ya
Hayır, o para devletın verdıgı tesvıkMerhabalar. bu aralar kafami kurcalayan konuları konusmussunuz. Bankalar ve faiz gelirleri hakkında yanı. Ben kamu da sözleşmeli memurum ve maaslarimizin yattığı banka promosyon olarak 1700 lira verecekmis bu ay bizlere. Güvendiğim bir kaç hocanın fetvası da bu paraların helal olmadığı yönünde. Yani harcamayi dusunmuyorum.Bankacı arkadaşlar bilirler merak ettiğim su ki bankaya yatırılan ve devlet tarafından katkı saglanildigi söylenen emeklilik hesaplarında faiz işletiliyor mu? Yanı her 100 liraya verilen 25 lira o bankanın faizden elde ettiği paramı?
Az ağladı ama ateş oldu 3gün daha önce hiçbir aşı ateş yapmamıştiKızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
canım biz dün olduk sadece iğneler girince ağladı kızım çok şükür devam etmedi inşallah seninki de öyle olur sanırım ilaç çok yakmıyorKızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
canım bu konuda bilirkişimiz olarak sana sorum şu, ben esnek fonu devlet fonu gibi bir şey yapmadım.kendileri otomatik bir şeyler yapıyorlar sanırım. müdahale edeyim mi yoksa kendileri en iyisini bilir mi? ikinci sorumda 10 yıl bes te son mu yoksa istediğimiz kadar devam ede biliyor muyuz?Besde yatırdıgım para yatırım araclarında degerlenıyor ve bunj sen belırlıyorsun
Bnmkı mesela yuzde ellı esnek fon yuzde ellı devlet tahvılı
Yanı faızlıl bı durum yok, yalnız hısse senetlerını uygun gormeyen kesim ıcın farklı yatırım aracları sunuluyor
( faız almayıp hısse senedını caız goren kesım var cunku)
Sen yatırdıgın parayı, kendı gorusune gore degerlendırırsen sorun olmaz hangı bankadan yaptırırsan yaptır
Bu konuyu yaptırdıgında gorusursen senı yonlendırırler
Ozellıkle faız ıstemeyen kesım ıcın cok guzel yatırırm aracı cunku devlet katkısı var yuzde 25
Teşekkürler:) nice güzel yaşları olsun inşallah. Süsleme işini nasıl yaptınız peki
amin canım teşekkür ederimEn Güzeli dünyalığı düşünürken ahireti unutmamak. Allah hepimize yavrularımızı hayırlı bireyler olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Demek istediğini Anlıyorum ve bu konuda hak veriyorum sana.
ağladı tabi 3 tane birden olunca ama ateş pek olmuyor canım ama bünyeden bünyeye değişebilirAz ağladı ama ateş oldu 3gün daha önce hiçbir aşı ateş yapmamışti
canım aşıdan olduğunu zannetmiyorum üşütmüş olabilir çünkü aşı pek ateş yapmıyorKızlar bebegimin bugün aşısı var demistim .suan hafif atesi var gibi. Ama yüzü kulakları kıpkırmızı. Daha önce böyle olmamıştı. Bu kırmızılik neden ki acaba ateşi mi çıkacak?
ben normal bardakla veriyorum biraz ısrarcı davranmak gerekiyor bardakla içtiği zaman daha zevk alarak içiyor.Canim ben aldım ama önceleri icemedi. Sonra pipetle içmeyi öğrendi. Onuda şimdi kullanabiliyor.
Aynen. Bizim ki de bardaktan içiyor zaten. Dışarıda iken kullanıyorum sulugu...ben normal bardakla veriyorum biraz ısrarcı davranmak gerekiyor bardakla içtiği zaman daha zevk alarak içiyor.
canım benin ki de aynı. çocukta bir sıkıntı yok.sıkıntı senin 2-3 gün tatile ihtiyacının olması. bu nedenle birkaç günlük çocuğa bakacak birisini bul.güzel bir dinlen.kendimden biliyorum.iyi geliyorSevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Yardim edin nolur nasil oyalayabilirim
cnm onu n bı standartı varcanım bu konuda bilirkişimiz olarak sana sorum şu, ben esnek fonu devlet fonu gibi bir şey yapmadım.kendileri otomatik bir şeyler yapıyorlar sanırım. müdahale edeyim mi yoksa kendileri en iyisini bilir mi? ikinci sorumda 10 yıl bes te son mu yoksa istediğimiz kadar devam ede biliyor muyuz?
10 yıl ve 56 yas krıterı var emelılık ıcın, ıkısı saglandıgında emeklı olunabılıyor.canım bu konuda bilirkişimiz olarak sana sorum şu, ben esnek fonu devlet fonu gibi bir şey yapmadım.kendileri otomatik bir şeyler yapıyorlar sanırım. müdahale edeyim mi yoksa kendileri en iyisini bilir mi? ikinci sorumda 10 yıl bes te son mu yoksa istediğimiz kadar devam ede biliyor muyuz?
cnm bunlar normal genelde aynılar dıye dusunuyorumSevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Yardim edin nolur nasil oyalayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?