2014 Kasım Anneleri

bana decavit verdi birde omega 3 balık yağı beyin gelişimi için 16.haftada bir test yapacağız dedi yeni çıkmış adını bilmiyorum üçlü kalktı dedi..

Bu hamilelik çok değişik birşey ya, herşeyi normal yaşayan insanlara da özeniyorum. Ne zaman tamam artık iyiyim desem sağdan soldan çarpıyor.
Bu sabaha karşı titreme nöbetiyle uyandım, yün nevresim içinde yorganla uyuyorum, dışarısı 20 derece nerdeyse ama ben nasıl üşüyor ve titriyorum. Titrememi kontrol edemiyorum Allah esirgesin epilepsi krizi gibi. Eşim uyandı sakinleştirmeye çalışıyor ama ben titrememi kasılmaları durduramıyorum, bebeklerimi düşünüyorum ama engel olamıyorum. Son bir gayret ballı sıcak süt dedim eşime ne alakaysa ama 2 yudum içince 20 dakika süren titreme kesildi, ateşim 38,5, kusma bir yandan. Neyse ki bitti ve ter içinde ateşim düşmüş kalktım, tabi tekrar biraz kanama olmuş. İşe gitmedim dinleniyorum, doktora da haftaya randevum ama içim rahat sincaplarımın annelerine sımsıkı sarıldığını biliyorum.. Allah'ım esirgesin hepimizin sincaplarını..

önemli bir şey olmadığına sevindim ..kendine çok dikkat et ..Allah yardımcın olsun.geçmiş olsun

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah dinlenme şansın varsa dinlen tabi o da fayda eder.... sarılmış o sincaplar sana belli annesi

Canım nasılsın sesin çıkmıyo bi kaç gündür..

İyiyim zeyy evde oturmaktan deliricim dediğim gün başladım birilerini davete, bu hafta birileri geldi kendime hizmet ettirdim muhabbet ettim yazamadım buraya :)) daha iyiyim ama ufaktan kanamacıklar geliyo, hiiç dert etmiyom çünkü bebekten uzak yerde oluyo ve bebiş büyüdü içim rahat :) ama uzanmaya dinlenmeye devam tebi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hissediyorum ya, özellikle gece yatağa yattığımda daha çok hissediyorum.

aa ben seni işe başladın sanıyodum canım..
yat dinlen tabi..
yorma kendini..
en kısa zamanda geçer inşallah...

kendiliğinden hareketli bizim ki desene:)benim ilk kızım pek oynamazdı ikinci hiç durmazdı tekmelerinden eşim bile uyuyamazdı bunuda yavaş yavaş hissetmeye başladım ama p.tesı kontrolüm vardı sanki bana küsmüş gibi arkası dönük yatıyordu::) valla Allah cümlesine bana da hayırlı evlat versin iki kızım var gönül oğlan istemiyo desem yalan olur bu sabaha kadar da hep erkek hissediyordum emindim ama bu sabah acamı oldum:) haftalar çabuk geçiyo bakalım öğreneceğim günü sabırsuzlıkla bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Doktora nereye gidiyorsun hemşerim? ay ne güzel ya bakarsın neraner doğum yaparaız:)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bende ilk kızımda çok üşürdüm dediğin gibi epilepsi nöbeti gibi titrr dururdum. bundada sanki sırtımda klima çalıştırıyolar gibi üşürdüm çok şükür biraz daha rahatladım. kansızlık varmı o yaparmışüşüme?

Naz yapıyordur annesi ya, ee tabi 2 kızın yanına bir tane de erkek herkesin gönlünden geçer muhakkak. Sağlıklı sıhhatli , hayırlı evlat olsun da en önemlisi o. Ben pek cinsiyet konusunda bir şey hissedemiyorum, benim ailem kız taraftarı, eşimin ailesi erkek taraftarı , herkes birşey söylüyor bakalım kısmet.

Ben doktora Medical Park hastanesinde Özlem Oruç Şener'e gidiyorum.

arkadaşlar ben aralık annelerindenim....biraz moral bulmak için soruyorum, sizin bulantı kusmalar bitti mi?

valla canım ben araara kusuyorum genellikle aç karına. rahatlamak için soruyosan ilk kızımda doğuma kadar kustum ikincide 4.aya kadar.

ALLAH hayırlı evlat nasip etsin inşallah ya. anneler hiiseder diyolar ma sen hissetmemişsin ben sanırım iki kız var ya erkekte istiyorum belki ondan bu kadar yoğun hissediyorum. evlat işte kızıda bir erkeğide aynı emek aynı acı aslında gelde bana anlat bildiğiöm halde öyle takmış durumdayım ki cinsiyetine sorma

Slm arkadaşlar ikili test sonucumu aldim, Dr iyi dedi ama eve gelince aklima bir sey takildi riskler diye uç baslik var ben hangisine bakacagim kombine risk 1:7710, ikili test:3359, yas riski:385 ve birde trisomy 18+NT<1:10000 hepsinin altında da dut off değerinin altında yaziyor. Fb-hcg 35,81 PAPP-A 1,84

Selam kızlar uzunca bir süredir giremiyorum çalıştığım için. İnşallah bütün anneler ve bebekler iyidir buarada dün canan karatayı dinledim gebelikte şeker yüklemesi asla yaptırmayın doktorkar istesin siz yaptırmayın dedi izleyen fikri olan varmı şeker zehirdir diyor...

Aslında doğru şeker zehirdir, pek kanser hastasının da vücuduna şeker verilir ve şekerin yoğunlukla toplandığı bölgeler kanserli bölgelerdir. Şeker kanser oluşumunun başlıca sebebidir. Bu konu da kesinlikle haklı, ama hamilelik şekerinin var olup olmadığının anlaşılması da başka türlü nasıl olur bilemiyorum.

Benim de eşim takmış durumda, her gün aynı soru "ne zaman öğrenicez biz şimdi cinsiyetini" her gün aynı soruyu sorunca cevap değişecek sanıyor galiba

arkadaşlar bir de gecen hafta cuma yaptirdim testi o canan boyu 51 mm di aradan bir hafta geçti bu sefer 56,70 cikti sanki az büyümüş gibi içime kurt düştü normal mi bu Dr bebek iyi dedi ama((

Teşekkürler cevabınız için ; peki ne yapılabilir diye sorulduğunda hormonlardan da anlaşılabileceğini söyledi ben doktorumla bu konu hakkında konuşmayı düşünüyorum sanırım 5. Ay yapılıyor şeker yüklemesi benim şimdiden kafam karıştı sizler yaptıracakmısınız?

Benim de eşim takmış durumda, her gün aynı soru "ne zaman öğrenicez biz şimdi cinsiyetini" her gün aynı soruyu sorunca cevap değişecek sanıyor galiba

ne güzel işte meraklı bi eşin var. benimkinin umurunda değil ya ben soruyorum aman diyo niye bu kadar merak ediyosun doğunca görürüz saglılklı olsunda diyor deli oluyorum. insan hiç mi merak etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…