- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
önemli bir şey olmadığına sevindim ..kendine çok dikkat et ..Allah yardımcın olsun.geçmiş olsunArkadaslar mesajlara bakamadim, tahmin ediyorum iyi dileklerinizi paylastiniz. Cok tesekkur ederim.
Doktoruma muayene oldum, cok sukur bebekte bir problem yok, kipir kipirdi yine. Rahim agzinda da acilma yok, yani dusuk ya da erken dogum riski gorunmuyor dedi doktor. Ancak her turlu lekelenme bizim icin bir risk unsurudur, bu nedenle en ufak ihtimali goz onunde bulundurup tedbir aliriz dedi. Proluton diye bir igne verdi, 4 gunde bir olucam, 4 tane toplam. Ilkini oldum hemen. Ayrica 20 gun istirahat verdi, dinlenmem gerekiyormus. Esim cok kaygili, dusuk olabilir mi diye sordu. Kanama seklinde olmadigi icin lekelenmem, boyle durumlarda yuzde bir ihtimal dusuk gibi bir sey ama biz tedbiri elden birakmayalim dedi.
Hala icim titriyor.. Insallah igneler ve istirahat ise yarar, lekelenmem biter, bebegim saglikla buyumeye devam eder karnimda. Cok korktum gercekten, cok cok korktum, hala da korkuyorum ama iyi dusunmeye calisiyorum.
Ayrica hepinize ayri ayri tesekkur ederim destek oldugunuz icin. Umarim hicbiriniz boyle bir sey yasamazsiniz, gercekten omrumden omur gitti... Allah hepinize ve bebeklerinize saglik sihhat versin.
Bu hamilelik çok değişik birşey ya, herşeyi normal yaşayan insanlara da özeniyorum. Ne zaman tamam artık iyiyim desem sağdan soldan çarpıyor.
Bu sabaha karşı titreme nöbetiyle uyandım, yün nevresim içinde yorganla uyuyorum, dışarısı 20 derece nerdeyse ama ben nasıl üşüyor ve titriyorum. Titrememi kontrol edemiyorum Allah esirgesin epilepsi krizi gibi. Eşim uyandı sakinleştirmeye çalışıyor ama ben titrememi kasılmaları durduramıyorum, bebeklerimi düşünüyorum ama engel olamıyorum. Son bir gayret ballı sıcak süt dedim eşime ne alakaysa ama 2 yudum içince 20 dakika süren titreme kesildi, ateşim 38,5, kusma bir yandan. Neyse ki bitti ve ter içinde ateşim düşmüş kalktım, tabi tekrar biraz kanama olmuş. İşe gitmedim dinleniyorum, doktora da haftaya randevum ama içim rahat sincaplarımın annelerine sımsıkı sarıldığını biliyorum.. Allah'ım esirgesin hepimizin sincaplarını..
bana ılac decavıt protatal ve ferrum hausman fort basladı bugun doktor, folık asıtıde kutun bıtene kadar yut dedı
sız neler kullanıyorsunuz;?
Canım nasılsın sesin çıkmıyo bi kaç gündür..
ay yesınler onu, ne telası varda kıpır kıpır oyy oyy :)
bnmkı durgundu, doktora hareket edıyor mu dıye sordum evet ama sen anlamazsın dedı, yere paralel duruyordu yuzuyor gıbı, sırtı yukarıda yuzu yere bakıyor
İyiyim zeyy evde oturmaktan deliricim dediğim gün başladım birilerini davete, bu hafta birileri geldi kendime hizmet ettirdim muhabbet ettim yazamadım buraya :)) daha iyiyim ama ufaktan kanamacıklar geliyo, hiiç dert etmiyom çünkü bebekten uzak yerde oluyo ve bebiş büyüdü içim rahat :) ama uzanmaya dinlenmeye devam tebi :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, o da kısmetiyle gelir dünyaya. Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş derler, maşallah sen 2 kızı bulmuşsun.
Valla inan ekstra birşey yediğim yok, hatta bazıları çikolata mı yedin gittin diyor ama çikolata hiç sevmem ağzıma sürmem diyebilirim.
Bu hamilelik çok değişik birşey ya, herşeyi normal yaşayan insanlara da özeniyorum. Ne zaman tamam artık iyiyim desem sağdan soldan çarpıyor.
Bu sabaha karşı titreme nöbetiyle uyandım, yün nevresim içinde yorganla uyuyorum, dışarısı 20 derece nerdeyse ama ben nasıl üşüyor ve titriyorum. Titrememi kontrol edemiyorum Allah esirgesin epilepsi krizi gibi. Eşim uyandı sakinleştirmeye çalışıyor ama ben titrememi kasılmaları durduramıyorum, bebeklerimi düşünüyorum ama engel olamıyorum. Son bir gayret ballı sıcak süt dedim eşime ne alakaysa ama 2 yudum içince 20 dakika süren titreme kesildi, ateşim 38,5, kusma bir yandan. Neyse ki bitti ve ter içinde ateşim düşmüş kalktım, tabi tekrar biraz kanama olmuş. İşe gitmedim dinleniyorum, doktora da haftaya randevum ama içim rahat sincaplarımın annelerine sımsıkı sarıldığını biliyorum.. Allah'ım esirgesin hepimizin sincaplarını..
kendiliğinden hareketli bizim ki desene:)benim ilk kızım pek oynamazdı ikinci hiç durmazdı tekmelerinden eşim bile uyuyamazdı bunuda yavaş yavaş hissetmeye başladım ama p.tesı kontrolüm vardı sanki bana küsmüş gibi arkası dönük yatıyordu::) valla Allah cümlesine bana da hayırlı evlat versin iki kızım var gönül oğlan istemiyo desem yalan olur bu sabaha kadar da hep erkek hissediyordum emindim ama bu sabah acamı oldum:) haftalar çabuk geçiyo bakalım öğreneceğim günü sabırsuzlıkla bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Doktora nereye gidiyorsun hemşerim? ay ne güzel ya bakarsın neraner doğum yaparaız:)
arkadaşlar ben aralık annelerindenim....biraz moral bulmak için soruyorum, sizin bulantı kusmalar bitti mi?
Naz yapıyordur annesi ya, ee tabi 2 kızın yanına bir tane de erkek herkesin gönlünden geçer muhakkak. Sağlıklı sıhhatli , hayırlı evlat olsun da en önemlisi o. Ben pek cinsiyet konusunda bir şey hissedemiyorum, benim ailem kız taraftarı, eşimin ailesi erkek taraftarı , herkes birşey söylüyor bakalım kısmet.
Ben doktora Medical Park hastanesinde Özlem Oruç Şener'e gidiyorum.
Selam kızlar uzunca bir süredir giremiyorum çalıştığım için. İnşallah bütün anneler ve bebekler iyidirbuarada dün canan karatayı dinledim gebelikte şeker yüklemesi asla yaptırmayın doktorkar istesin siz yaptırmayın dedi izleyen fikri olan varmı şeker zehirdir diyor...
ALLAH hayırlı evlat nasip etsin inşallah ya. anneler hiiseder diyolar ma sen hissetmemişsin ben sanırım iki kız var ya erkekte istiyorum belki ondan bu kadar yoğun hissediyorum. evlat işte kızıda bir erkeğide aynı emek aynı acı aslındagelde bana anlat bildiğiöm halde öyle takmış durumdayım ki cinsiyetine sorma
Aslında doğru şeker zehirdir, pek kanser hastasının da vücuduna şeker verilir ve şekerin yoğunlukla toplandığı bölgeler kanserli bölgelerdir. Şeker kanser oluşumunun başlıca sebebidir. Bu konu da kesinlikle haklı, ama hamilelik şekerinin var olup olmadığının anlaşılması da başka türlü nasıl olur bilemiyorum.
Benim de eşim takmış durumda, her gün aynı soru "ne zaman öğrenicez biz şimdi cinsiyetini" her gün aynı soruyu sorunca cevap değişecek sanıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?