arkadaşlar bir de gecen hafta cuma yaptirdim testi o canan boyu 51 mm di aradan bir hafta geçti bu sefer 56,70 cikti sanki az büyümüş gibi içime kurt düştü normal mi bu Dr bebek iyi dedi ama((
Teşekkürler cevabınız için ; peki ne yapılabilir diye sorulduğunda hormonlardan da anlaşılabileceğini söyledi ben doktorumla bu konu hakkında konuşmayı düşünüyorum sanırım 5. Ay yapılıyor şeker yüklemesi benim şimdiden kafam karıştı sizler yaptıracakmısınız?
ne güzel işte meraklı bi eşin var. benimkinin umurunda değil ya ben soruyorum aman diyo niye bu kadar merak ediyosun doğunca görürüz saglılklı olsunda diyor deli oluyorum. insan hiç mi merak etmez
Günaydın Kasım ayının en güzel anneleri , hepinize hayırlı Cumalar...Bu haftayı da bitirdik çok şükür, 2 gün tatil harikaaaa gerçekten. Eşim, ben ve tabi ki zıpçıktık bol bol dinlenicez. Zaten bu havada ancak evde sinema keyfi yapılır
sen de bizdensin canım, hafta sonu ve yağmur birleşti mi mutlaka evde sinema keyfi yaparız, film önerin olursa seve seve dinlerim, iyi eğlenceler
Günaydın kızlar:)güne maalesef baş ağrısı ile başladım5 gündür peşimi bırakmadı şu baş ağrısı ya😔doktorumu aradım gel müsait olduğunda dedi 10gibi gitcem bakalım,bu baş ağrısı bitirdi beni😔
üşütme olabilir mi canım benim de çok ağrıyordu dün gece özellikle, ısınınca bir de zencefilli ballı çay içince hafifledi çok şükür
Gunaydin hayirli cumalar kimin ne sikintisi varsa bugunn hurmetine derman bulsun aminnn
aminn canım
Gunaydın herkese hayırlı cumalar. Rabbim kalbinizden geçenleri hakkınızda hayırlı kılsın 👼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminn canım
Günaydın kızlar :) herkese hayırlı cumalar..
Hamile iç çamaşırı giyen var mı? ben buldum ve aldım hamile Külotu o kadar rahat ki kasığım ve Bebiş rahatladı valla :) tavsiye ederim.
ben kompedandan aldım 2 tane biri beyaz biri krem, ama fazlasıyla büyükler o yüzden bir süre daha giymeyeceğim, şimdilik oluyor evdekiler henüz
Ben hiç bilmiyordum cnm bulursam bende alayım kompedan da varmidir acaba
var canım ben kompedandan aldım
kızlar hayırlı cumalar
feci nezle oldum tavsiyesi olan varmı
canım geçmiş olsun ben sürekli nezle oluyorum hamileliğimin başından beri, okyanus spreyi aldım, onu sıkıyorum burnuma, çookk açık çaya bal ve zencefil katıyorum, dinlenmeye çalışıyorum, başım da çok ağrırsa parol içiyorum, iyi olursun inşallah
Bu hamilelik çok değişik birşey ya, herşeyi normal yaşayan insanlara da özeniyorum. Ne zaman tamam artık iyiyim desem sağdan soldan çarpıyor.
Bu sabaha karşı titreme nöbetiyle uyandım, yün nevresim içinde yorganla uyuyorum, dışarısı 20 derece nerdeyse ama ben nasıl üşüyor ve titriyorum. Titrememi kontrol edemiyorum Allah esirgesin epilepsi krizi gibi. Eşim uyandı sakinleştirmeye çalışıyor ama ben titrememi kasılmaları durduramıyorum, bebeklerimi düşünüyorum ama engel olamıyorum. Son bir gayret ballı sıcak süt dedim eşime ne alakaysa ama 2 yudum içince 20 dakika süren titreme kesildi, ateşim 38,5, kusma bir yandan. Neyse ki bitti ve ter içinde ateşim düşmüş kalktım, tabi tekrar biraz kanama olmuş. İşe gitmedim dinleniyorum, doktora da haftaya randevum ama içim rahat sincaplarımın annelerine sımsıkı sarıldığını biliyorum.. Allah'ım esirgesin hepimizin sincaplarını..
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Rica ederim canım ne demek. Yani dediğim gibi şeker yüklemesi yapılmadan nasıl belirlenir bilemiyorum ama ben yaptırıp yaptırmamak konusunda çok ikilemdeyim açıkçası, hamilelik şekeri benim iki arkadaşımda da çıktı, biri baya hastanelik falan oldu diğeri sadece beslenmesine dikkat ederek atlattı o dönemi.Doktorlarla görüşmek gerek, başka bir yöntemi varsa onu denemekte fayda var.
Fazla meraklı, evde müzik dinletiyor bebeğe, karnıma yatıp "sen sus şimdi ben çocuğumla konuşucam" diyerek konuşuyor karnımla neler neler. Senin eşinde mutlaka merak ediyordur da, belki duygularını fazla belli edemiyordur.
Bence canınızı sıkmayın eğer bir sorun olsaydı doktorunuz söylerdi ayrıca bir hafta geçmiş fazla değil bebekler boy ve kilo olarak son aylarda çok büyürlermiş
Günaydın Kasım ayının en güzel anneleri , hepinize hayırlı Cumalar...Bu haftayı da bitirdik çok şükür, 2 gün tatil harikaaaa gerçekten. Eşim, ben ve tabi ki zıpçıktık bol bol dinlenicez. Zaten bu havada ancak evde sinema keyfi yapılır
sen de bizdensin canım, hafta sonu ve yağmur birleşti mi mutlaka evde sinema keyfi yaparız, film önerin olursa seve seve dinlerim, iyi eğlenceler
Henüz birşey düşünmedik aslında, sadece bu hafta sonu yağmurlu olacakmış deyince "o zaman bu hafta sonu sinema keyfi yapıyoruz" dedi dün akşam. Aslında Türk filmlerini sevmem ama "Düğün Dernek" iyi demişlerdi o olabilir; Öldüren Soğuk" diye bir filmden bahsetti arkadaşlar o olabilir. Bakalım artık
benim eşim hep böyle pek belli etmez dediğin gibi ama cinsiyet konsunda hep böyeydi hiç sormaz doktora gidip gelsem sağlığımız dışında cinsiyetini sormaz bile. ALLAH razın olsun doğunca herseyini beraber yaparız ilgilenir bana yardım eder ama cinsiyetini pek umursmaz
Aslında en güzeli, çokta üzerine düşünmemek gerek. Ama gel de yap dersen, yapamam
.Henüz birşey düşünmedik aslında, sadece bu hafta sonu yağmurlu olacakmış deyince "o zaman bu hafta sonu sinema keyfi yapıyoruz" dedi dün akşam. Aslında Türk filmlerini sevmem ama "Düğün Dernek" iyi demişlerdi o olabilir; Öldüren Soğuk" diye bir filmden bahsetti arkadaşlar o olabilir. Bakalım artık
Aslında en güzeli, çokta üzerine düşünmemek gerek. Ama gel de yap dersen, yapamam
Valla bende yapamıyorum canım benim heleki ogrenenleri gordukce merakım cok daha da artiyo valla param olsa usenmem simdi giderim doktora o kadar yaniben takıntı yaptım galiba bunu ya
Henüz birşey düşünmedik aslında, sadece bu hafta sonu yağmurlu olacakmış deyince "o zaman bu hafta sonu sinema keyfi yapıyoruz" dedi dün akşam. Aslında Türk filmlerini sevmem ama "Düğün Dernek" iyi demişlerdi o olabilir; Öldüren Soğuk" diye bir filmden bahsetti arkadaşlar o olabilir. Bakalım artık
türk filmleri ile aramız hiç yok bizim de öldüren soğuk bakıcam şimdi, izlediklerini yaz arada takip edicem
Kızlar vajenden su geliyor mu sizde..crınone jel kullanıyorum hala.ona bağlıyorum ama çok sık bir şekilde çamaşırımı değiştiriyorum..dr a da sormayı unuttum, dün muayenede bir şey demedi.
arkadaşlar ben aralık annelerindenim....biraz moral bulmak için soruyorum, sizin bulantı kusmalar bitti mi?
.
Valla bende yapamıyorum canım benim heleki ogrenenleri gordukce merakım cok daha da artiyo valla param olsa usenmem simdi giderim doktora o kadar yaniben takıntı yaptım galiba bunu ya
Yapma kız o kadar da, hayırlısı olsun de nasılsa öğreneceksin eninde sonunda. Hem ben gittimde ne oldu, taklalar attığı için göremedik.
türk filmleri ile aramız hiç yok bizim de öldüren soğuk bakıcam şimdi, izlediklerini yaz arada takip edicem
"Öldüren soğuk" filmi için pek iyi yorumlar yok, sanırım başka şeyler aramalıyım. Valla biz baya izliyoruz. Geçenlerde eskilerden bir film izledim "Yüzyılın Fırtınası" diye "Stephen King'in" romanından, 4,5 saat sürdüAma iyi filmdi ne yalan söyliyim. "Adalet Peşinde" filmi de oldukça başarılı bence. Biraz araştırma yapayım bakalım neler çıkacak.
Valla canim beni sorma bu sürpriz oldu küçük olan 1 yasinda spiralle korunuyordum kaymis hamile kalmisim:-( iki kizim var v buni bende ogrenemedm zaten devlette gwc söylüyo benimde ozele gitme gucum yok. Oy oy annesi neyle besleniyorsunda bebiş bu kadar hareketli
arkadaşlar ben aralık annelerindenim....biraz moral bulmak için soruyorum, sizin bulantı kusmalar bitti mi?
Ben hissediyorum ya, özellikle gece yatağa yattığımda daha çok hissediyorum.
arkadaşlar eczaneye sordum ama sizinde fikrinizi alayım doktor bana omega 3 vermedi, eczacı kendınv e bebek ıcın yutsan ıyı olur dedı, bende satın aldım
sızler kullanıyor musunuz? kafama gore kullanmam sakıncalı olur mu?
12+3 üm
Yapma kız o kadar da, hayırlısı olsun de nasılsa öğreneceksin eninde sonunda. Hem ben gittimde ne oldu, taklalar attığı için göremedik.
"Öldüren soğuk" filmi için pek iyi yorumlar yok, sanırım başka şeyler aramalıyım. Valla biz baya izliyoruz. Geçenlerde eskilerden bir film izledim "Yüzyılın Fırtınası" diye "Stephen King'in" romanından, 4,5 saat sürdüAma iyi filmdi ne yalan söyliyim. "Adalet Peşinde" filmi de oldukça başarılı bence. Biraz araştırma yapayım bakalım neler çıkacak.
Dediğin gibi aslında ama icim durmuyor bazen diyorum bosver ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?