2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar bir de gecen hafta cuma yaptirdim testi o canan boyu 51 mm di aradan bir hafta geçti bu sefer 56,70 cikti sanki az büyümüş gibi içime kurt düştü normal mi bu Dr bebek iyi dedi ama((

Bence canınızı sıkmayın eğer bir sorun olsaydı doktorunuz söylerdi ayrıca bir hafta geçmiş fazla değil bebekler boy ve kilo olarak son aylarda çok büyürlermiş

Rica ederim canım ne demek. Yani dediğim gibi şeker yüklemesi yapılmadan nasıl belirlenir bilemiyorum ama ben yaptırıp yaptırmamak konusunda çok ikilemdeyim açıkçası, hamilelik şekeri benim iki arkadaşımda da çıktı, biri baya hastanelik falan oldu diğeri sadece beslenmesine dikkat ederek atlattı o dönemi.Doktorlarla görüşmek gerek, başka bir yöntemi varsa onu denemekte fayda var.

ne güzel işte meraklı bi eşin var. benimkinin umurunda değil ya ben soruyorum aman diyo niye bu kadar merak ediyosun doğunca görürüz saglılklı olsunda diyor deli oluyorum. insan hiç mi merak etmez

Fazla meraklı, evde müzik dinletiyor bebeğe, karnıma yatıp "sen sus şimdi ben çocuğumla konuşucam" diyerek konuşuyor karnımla neler neler. Senin eşinde mutlaka merak ediyordur da, belki duygularını fazla belli edemiyordur.

benim eşim hep böyle pek belli etmez dediğin gibi ama cinsiyet konsunda hep böyeydi hiç sormaz doktora gidip gelsem sağlığımız dışında cinsiyetini sormaz bile. ALLAH razın olsun doğunca herseyini beraber yaparız ilgilenir bana yardım eder ama cinsiyetini pek umursmaz

Bence canınızı sıkmayın eğer bir sorun olsaydı doktorunuz söylerdi ayrıca bir hafta geçmiş fazla değil bebekler boy ve kilo olarak son aylarda çok büyürlermiş

Tesekkur ederim inşallah kotu bir şey olmaz çok korkuyorum

şeker konusunda kesinlikle çok dikkatli yaşamalıyız, vücutta kanserin oluşumnda şekerin etkisi ortada, ama yüklemede aldığımız şekeri gün içinde nelerden almıyoruz ki arkadaşlar, fazla meyve yediğimizde, kuru yemişlerde hatta hamur işlerinde tatlı olsun tuzzlu olsun fark etmez, fazlasıyla alıyoruz zaten, bence bu konu önemli ve es geçmemek lazım, ölçüm sonucuna göre belki bir diyet uygulamamız gerekecek, bence yediklerimize şimdiden dikkat edelim, inşallah yükleme sonuçlarımız iyi çıkar, şu anda hamile bir arkadaşım var, dondurmaya sardı mesela, günde 2-3 tane mutlaka yiyor, şeker yüklemesi bunların yanında ne ki !?

ve ikili test sonucum iyi çıktı çok şükür arkadaşlar, doktorum telefonla aradı bilgi verdi, detayları hiç sormadım, rakamlarla kendimi strese sokmak istemiyorum, fazlasıyla evhamlı oldum zaten, evhamdan vesveseden uzaklaştırmaya çalışıyorum kendimi, çok zorrr tabii:26::26:

Merhaba kizlar

Aranizda ilk dogum edecek olan benim galiba

Nasil gidiyor hamilelik yavas yavas hepiniz bebislerinizin cinsiyetini ogrenmeye baslamissiniz. Hayirli olsun.

Kızlar vajenden su geliyor mu sizde..crınone jel kullanıyorum hala.ona bağlıyorum ama çok sık bir şekilde çamaşırımı değiştiriyorum..dr a da sormayı unuttum, dün muayenede bir şey demedi.

Cnm bak icini ferahlatacak bir yazi buldum;

Vajina sürekli yenilenen bir dokudur ve eski dokular akıntı şeklinde atılır. Bu akıntı bazı kadınlarda çok az iken, bazılarında günlük ped kullanılmasını gerektirecek kadar fazla olabilir.
Vajinanın doğal olan bu akıntısı beyaz-sarı renktedir, genellikle kokusuzdur ve beraberinde idrar yaparken yanma, ağrı, kaşıntı gibi belirtiler yoktur.
Gebelik döneminde bazı kadınlarda vajinal akıntıda bir artış olabilir. Akıntınız yukarıdaki özellikleri taşıyorsa bu, fizyolojik bir akıntıdır ve size ve bebeğinize zarar vermez. Koyu kıvamlı, yeşil, kahve renkli, beraberinde ağrı, yanma, kaşıntı gibi belirtiler olan akıntılar ise kanamaya, bir enfeksiyona veya rahimağzında bir soruna işaret ederler ve mutlaka doktor değerlendirmesi gerektirirler.

arkadaşlar ben aralık annelerindenim....biraz moral bulmak için soruyorum, sizin bulantı kusmalar bitti mi?

Sana moral olsun çok az kaldı halsizlik geçti geçer diyorlardı yok diyordum geçtikçe süper oluyor inş seninde geçer canım üzülme 12+5im senin kaç haftalık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm benimde 1 kizim var 1 yasinda mayis 2013 te dogdu bende korunurken Hamile Kaldim valla benimde Icimden hep erkek geciyodu ama doktor nuba gore Sanirim kiza benzettim dedi kizi olan erkek erkegi olan kiz ister hep herkesin gonlune gore versin mevlam ins.

Arkadaşlar geçen günlerde birkaç kişi sormuştu çocuk gelişimi ve hamilelik ile kitaplar, tavsiye edebileceğim iki yazar var:Yankı Yazgan ve Sefa Saygılı ,daha önce kitaplarından okudum özellikle Yankı Yazgan tamamen bu konuda uzman umarım faydasını görürsünüz internetten bakınca kitaplarının hepsine ulaşabilirsiniz her kitabevinde yok ne yazık ki.

arkadaşlar eczaneye sordum ama sizinde fikrinizi alayım doktor bana omega 3 vermedi, eczacı kendınv e bebek ıcın yutsan ıyı olur dedı, bende satın aldım

sızler kullanıyor musunuz? kafama gore kullanmam sakıncalı olur mu?
12+3 üm

ben de burada yazan arkadaşların bazılarından okudum omegayı ama gerek görse doktorum verirdi diye düşünüyorum doktoruma güveniyorum... o vermeden almayı da düşünmüyorum hiçbir ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…