2014 Kasım Anneleri

ben de burada yazan arkadaşların bazılarından okudum omegayı ama gerek görse doktorum verirdi diye düşünüyorum doktoruma güveniyorum... o vermeden almayı da düşünmüyorum hiçbir ilacı

her doktor farklı ilaç veriyor, bende aldım ama tereddütlüyüm, arkadaşımın ablası eczacı ona sorduruyorm birde

başka hangi ilaçları kullanıyrsn

Amin canim hayirlisi hakkimizda. Nuba göre anlamıyorum ben zaten arkasıda dönüktu ultrosanda.hazirana kaldik bakalım ama gerçekten cok merak ediyorum ben. Seninde kiz kucukmus canım. Bende iki tane bide valla Allah yardimcimiz olsun

her doktor farklı ilaç veriyor, bende aldım ama tereddütlüyüm, arkadaşımın ablası eczacı ona sorduruyorm birde

başka hangi ilaçları kullanıyrsn

progestan akşam bire düştü ve folıc asit devam ... bunlara decavit eklendi yeni... bunlar işte..

sizinde mi bebekleriniz kücük?allah yardımcınız olsun.benimdeoğlum 3 gün sonra 17 aylık olacak..zor ve güzel günler bizi bekliyor...

banada wermedı benım doktorum folik i bile önermedı ama ben kullandım.herkes demir ilacı kullanman gerek kesın dıyor guzel beslenıyorsan vitamın almasakda olurmus bende kullanmayı düşünuyorum ama cok kararsızım gerci haftaya kontorlum war sorucam

sizinde mi bebekleriniz kücük?allah yardımcınız olsun.benimdeoğlum 3 gün sonra 17 aylık olacak..zor ve güzel günler bizi bekliyor...

Valla biri 3.5 digeri 1 yasinda sen dusun benim halimi Allah dagina gore kar verir deyip geciyorum ilk zaman üzüldüm de simdi seviniyorum ya hic olmassaydi Rabbim aratmadan vermis şükür isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Valla biri 3.5 digeri 1 yasinda sen dusun benim halimi Allah dagina gore kar verir deyip geciyorum ilk zaman üzüldüm de simdi seviniyorum ya hic olmassaydi Rabbim aratmadan vermis şükür isteyen herkese de nasip etsin inşallah

aminnnn..ben oğlumu cok bekledim yaklasık 3 bucuk yıl..1 kaybım oldu öncesinde.o yüzden korunmayı bırakmıştık nasip ne zaman gelirse diye o da ilk ay geldi:)okudum 2 kızın varmış inş. bir oğlun olur benim de kızım:)(sağlık sıhhat hayırlı evlat temennilerim daha önde tabii)

Arkadaşlar şimdi doktordan geldim.

Normalde kontrole hep devlet hastanesine gidiyorum ama acil bişe olunca aramak gerekirse zor durumda kalıyorum.KBB ye tekrar kontrol oldum. Antibiyotiğe devam dedi bir kutu daha yazdı baştan başlıycaz tedaviye dedi.
Bende dönüşte yolumun üzerindeki küçük bir polikliniğe uğradım. Kadım doğum Dr. una sorabilmek için. Normalde hiç erkek doktora gitmek istemem ama orda tek kadın doğum uzmanı, muayene ücreti de 20 tl olunca girdim muayeneye. Çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor yaklaşık 25 dk kadar sürdü muayene uzun uzun anlattı bu hafta ki durumu, aklıma gelen herşeyi sordum seve seve cevap verdi sağ olsun. Antibiyotik içinde diğer tüm ilaçlar içinde onay verdi. Bir gebelikte asıl olarak virüsü, bakteriyi, enfeksiyonu istemeyiz. İlacın çok küçük bir miktarı bebeğe gider onuda plasenta süzer. Ama vücutta ki enfeksiyonun etkisini zararı görmeden bilemeyiz dedi. İçim rahatladı.

Bu arada cinsiyeti sordum ama daha belli değil dedi. Sizin bir tahmininiz vardır dedim.Tahmin edebileceğim kadar büyük değil henüz. Ama kız istediğini biliyorum dedi :)

Oğlum da bu vesile ile kardeşiyle yakınen tanışmış oldu. Doktor kalp atışlarını dinletti oğluma bak abi abi diye atıyor kalbi dedi. Bizim ki de bağ kurdu artık iyice, eczaneden kardeşine oyuncak almaya kalktı şimdiden :)

İnşallah canim gonul istiyor hayırlısı olaun diye de cok dua ediyorum ama artik meraktan duramiyorumda ogrenenleri de gordukce 12 +5 olduk bugun.devlet hastahanesindede 17 den önce soylemiyar:-( senin niye ilk zaman olmadi canim? Cok şükür Rabbim nasip etmiş. Benim bu spiralle oldu canim oyle süpriz olduki bana

ewet ilk bebeğim
herkes yazıyor ara sıra hissediyorum diye bende heyecanlanıyorum

Benim 3. Bebegim hissediyorum gaz hareketi olmadığına da eminim ama netten baktim 14 twn once mumkun degil deniliyor ama ben bebegimi hissettiğim e eminim.12+5 olduk bu arada

ewet ilk bebeğim
herkes yazıyor ara sıra hissediyorum diye bende heyecanlanıyorum

seni çok iyi anlıyorum 35. haftadan sonra ayyyy kaburgam acıdı yeter artık diyeceksin:)geceleri uyutmayacak annesini tekmelerinden...
kagan kocatepenin acıklaması şöyle ilk kez anne olacaklar 17-18 .haftadan önce pek hissetmezler hissttikleri bağırsaklarda ki değişikliklerdir..anneler onu bebek zanneder diyor.2. kez anne olanlar ise 14. haftayı doldurunca hisstmeye başlarlar diyor.bu yazdığım tek bebek bekleyen anneler için geçerli ikizler farklı olabilir

ben pcos canım..rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..

Ewet bende okudum sitesinide takip edıyorum
inş :) o sağlıklı olsunda yerinde warsın geç hissedıyım ben hareketlerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…