ben de burada yazan arkadaşların bazılarından okudum omegayı ama gerek görse doktorum verirdi diye düşünüyorum doktoruma güveniyorum... o vermeden almayı da düşünmüyorum hiçbir ilacı
Yapma kız o kadar da, hayırlısı olsun de nasılsa öğreneceksin eninde sonunda. Hem ben gittimde ne oldu, taklalar attığı için göremedik.
"Öldüren soğuk" filmi için pek iyi yorumlar yok, sanırım başka şeyler aramalıyım. Valla biz baya izliyoruz. Geçenlerde eskilerden bir film izledim "Yüzyılın Fırtınası" diye "Stephen King'in" romanından, 4,5 saat sürdüAma iyi filmdi ne yalan söyliyim. "Adalet Peşinde" filmi de oldukça başarılı bence. Biraz araştırma yapayım bakalım neler çıkacak.
üç ideod bu da benden olsun..izlediğim en iyi filmdi diğebilirimm..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benimde 1 kizim var 1 yasinda mayis 2013 te dogdu bende korunurken Hamile Kaldim valla benimde Icimden hep erkek geciyodu ama doktor nuba gore Sanirim kiza benzettim dedi kizi olan erkek erkegi olan kiz ister hep herkesin gonlune gore versin mevlam ins.
her doktor farklı ilaç veriyor, bende aldım ama tereddütlüyüm, arkadaşımın ablası eczacı ona sorduruyorm birde
başka hangi ilaçları kullanıyrsn
Amin canim hayirlisi hakkimizda. Nuba göre anlamıyorum ben zaten arkasıda dönüktu ultrosanda.hazirana kaldik bakalım ama gerçekten cok merak ediyorum ben. Seninde kiz kucukmus canım. Bende iki tane bide valla Allah yardimcimiz olsun
arkadaşlar eczaneye sordum ama sizinde fikrinizi alayım doktor bana omega 3 vermedi, eczacı kendınv e bebek ıcın yutsan ıyı olur dedı, bende satın aldım
sızler kullanıyor musunuz? kafama gore kullanmam sakıncalı olur mu?
12+3 üm
nasıl bir his :) ne giibi, tarif eder misin?
sizinde mi bebekleriniz kücük?allah yardımcınız olsun.benimdeoğlum 3 gün sonra 17 aylık olacak..zor ve güzel günler bizi bekliyor...
ben neden hııssetmıyorum13+5 oldum
Valla biri 3.5 digeri 1 yasinda sen dusun benim halimiAllah dagina gore kar verir deyip geciyorum ilk zaman üzüldüm de simdi seviniyorum ya hic olmassaydi Rabbim aratmadan vermis şükür isteyen herkese de nasip etsin inşallah
ilk bebek mi?ben oğlumu 18. haftada hissetmeye başladım..şimdi 2. hamileliğim ben de daha hissetmiyorum...
aminnnn..ben oğlumu cok bekledim yaklasık 3 bucuk yıl..1 kaybım oldu öncesinde.o yüzden korunmayı bırakmıştık nasip ne zaman gelirse diye o da ilk ay geldi:)okudum 2 kızın varmış inş. bir oğlun olur benim de kızım:)(sağlık sıhhat hayırlı evlat temennilerim daha önde tabii)
ewet ilk bebeğim
herkes yazıyor ara sıra hissediyorum diye bende heyecanlanıyorum
ewet ilk bebeğim
herkes yazıyor ara sıra hissediyorum diye bende heyecanlanıyorum
İnşallah canim gonul istiyor hayırlısı olaun diye de cok dua ediyorum ama artik meraktan duramiyorumda ogrenenleri de gordukce12 +5 olduk bugun.devlet hastahanesindede 17 den önce soylemiyar:-( senin niye ilk zaman olmadi canim? Cok şükür Rabbim nasip etmiş. Benim bu spiralle oldu canim oyle süpriz olduki bana
Amin canim inşallah herkese hakkında hayirlisi ni nasip etsin. Ne kadarlik oldu senin bebis?ben pcos canım..rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..
seni çok iyi anlıyorum 35. haftadan sonra ayyyy kaburgam acıdı yeter artık diyeceksin:)geceleri uyutmayacak annesini tekmelerinden...
kagan kocatepenin acıklaması şöyle ilk kez anne olacaklar 17-18 .haftadan önce pek hissetmezler hissttikleri bağırsaklarda ki değişikliklerdir..anneler onu bebek zanneder diyor.2. kez anne olanlar ise 14. haftayı doldurunca hisstmeye başlarlar diyor.bu yazdığım tek bebek bekleyen anneler için geçerli ikizler farklı olabilir
Benim 3. Bebegim hissediyorum gaz hareketi olmadığına da eminim ama netten baktim 14 twn once mumkun degil deniliyor ama ben bebegimi hissettiğim e eminim.12+5 olduk bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?