kasım annesi değilim umarım ocak 2015 annesi olacağım...
siz benden daha deneyimlisiniz aranıda EUTHYROX 25 kullanan var mı acaba?
benim dr bana verdi ama tereddütüm var
Ben hamile olmadan önce kullanıyordum sindi 50 mg kullanıyorum mutlaka tutmalısın bebek icin cok önemli bu bir Tiroit hirmonu, korkma kullan yurmazsan kötü asıl
Günaydın kızlar bende doktordan tahmin istedim direk kıza benziyor dedi ensesini ölçmeye çalışırken. 39 haftalik hamile iki oğlu olan bi kadinla tanıştım ona da ilk kiz demiş çok sevinmisler sonra erkek olduğu netleşmis bende bu yüzden hiç kaptirmiyorm kendimi hala çok merak içindeyim. .
Ben hamile olmadan önce kullanıyordum sindi 50 mg kullanıyorum mutlaka tutmalısın bebek icin cok önemli bu bir Tiroit hirmonu, korkma kullan yurmazsan kötü asıl
her sabah işe gitmeden mutlaka kusarım. akşam ekşi birşeyler yediysem hiç affetmiyorum. bende Allah kısmet ederse kasımın son haftası anne olucam.. öyle şuan paso kusuyoruz.
her sabah işe gitmeden mutlaka kusarım. akşam ekşi birşeyler yediysem hiç affetmiyorum. bende Allah kısmet ederse kasımın son haftası anne olucam.. öyle şuan paso kusuyoruz.
geçen hafta biraz olsun iyi gibiydim ama dün ve özellikle bugün mide bulantım tavan yaptı sanki su bile içemiyorum dün ve bugün.... tam bitiyor galiba derken başa mı döndüm çok halsizim...moralim bozuldu bugün işe de gidemedim
Günaydın kızlar bende 2 gün önce gittim doktora bebişim sağlıklıymış çok şükür:)%90 erkek dedi doktor.ilk bebeğim ense kalınlığı için ultrasona girdim çok ii dedi.cinsiyette bi şaşırma olurmu bi fikir verin lütfen13+5 haftalığım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar bende 2 gün önce gittim doktora bebişim sağlıklıymış çok şükür:)%90 erkek dedi doktor.ilk bebeğim ense kalınlığı için ultrasona girdim çok ii dedi.cinsiyette bi şaşırma olurmu bi fikir verin lütfen13+5 haftalığım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi