- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Isterdim ki kizim sabah kalktiginda biberona heyecanla sarilinca hevesi kursaginda kalmasin..
Yine güne aglayarak basladim..
Anne sütü aliyor diye icim rahatti bir nebze simdi o da yok.. Tüm gece beslenmiyor sabah cok ac kalkiyor mama demeye basliyor hemen.. Sagdigim sutlerden verirdim o da yok artik.. Heyecanla bu mamayi bekledim ve kursagimda kaldi.. Benim kokusunu bile midem kaldirmazken kuzum nasil icsin onu? Hic mi bebekler düşünülerek yapilmadi anlamiyorum ki.. Gece kokusu burnumun dibinden gitmedi..
O heyecanla biberonu alip agzina goturuyor sonra kusacak gibi oluyor ya dünya basima yıkılıyor.. Farkli tat vermezsem agzina oguruyor surekli..
Nelere karistirip denemedim ki yok yok hicbir sey bastirmiyor kokusunu..
Ve kizim bundan sonra sadece ek gidayla beslenmeye devam edecek sutsuz peynirsiz yogurtsuz oldugu gibi..
Tüm gun mutfaktayim surekli acikiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Oyle cok isterdim ki sabah kalkinca sicak sütunu eline vermeyi, kahvaltida yumurta yaninda peynir kasar yedirebilmeyi, gün icinde ara ogunlerde acikinca kasik kasik yogurt yemesini..
Icim eriyor..
Uzun oldu belki ama bu da dursun burda biz su alerji denen seyi yendikten sonra okuyup mutluluktan aglarim belki bu sefer...
Canım ya...
Allah yardımcın olsun...
Okurken hepsi gözümde canlandı..
Oğlumu düşündüm..
Gerçekten işin ne kadar zor..
O yavru için de çok zor..
Biran önce atlatın inşallah bu zor durumu...