kasım annesi değilim umarım ocak 2015 annesi olacağım...
siz benden daha deneyimlisiniz aranıda EUTHYROX 25 kullanan var mı acaba?
benim dr bana verdi ama tereddütüm var
Ben hamile olmadan önce kullanıyordum sindi 50 mg kullanıyorum mutlaka tutmalısın bebek icin cok önemli bu bir Tiroit hirmonu, korkma kullan yurmazsan kötü asıl
Bizde Çağatay diye düşünüorz ama ben yektayıda çok beğeniyorum bilmiyorum yani
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinleşsinde bi vakit var daha buluruz güzel bi isim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen 10 haftadan sonra gitmednmi doktora tekrar?
annişler mutlu haftasonları dilerim sizeee
yok canmm..bu perşembe 12 oluyom ozamn ikili teste gitcem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikili test yapmadı doktor acaba geç gittiğim içinmi 3.ayın bitmiş dörde başlıcaksın dedi bana.ne oluyo ikili test ilk hamileliğim müthiş cahil hissediyorum kendimi
Ikili test yapmadı doktor acaba geç gittiğim içinmi 3.ayın bitmiş dörde başlıcaksın dedi bana.ne oluyo ikili test ilk hamileliğim müthiş cahil hissediyorum kendimi
yah çocuğun ense kalınlığına bakıyorlar canım nt diye geçiyor 3den sonra risk diyorlar ultrasyonda baktıktan sonrada kan tahlili var orda da bakıyorlar sonuç negatifse düşük risk oluyor yaniii down sendrom riski var mı yok mu diyee bakıyorlar ama bana göre çok da önemli değil işte yaptırdık yani sonuç ne olursa olsun benim başımla beraber tabikide insan sağlıklı olsun isterde olursa da Allahtan deriz napalım Rabbim öyle sınavlara tabii tutmasın diyede duamızı edelim kısaca çok da mühim değil canım öyle hissetme kendini benimde ilk gebeliğim tecrübe işteee
günüm günümü tutmuyor arı gibi hallerimin yanında sanki ayı boğan ayvası yemiş gibi nefesim boğazımda yav var mı benim gibi burda darlıklar çeken
ben de kullanıyorum. hamilelik düşünmeye başladığımda ilk kullanmaya başladık. hamilelikte hatta doz arttırdık. tereddütün olmasın, bebek için gerekli troid hormonun düzenli çalışması.
canım sana bi şey soracağım, ben de kullanıyorum bu ilacı, bebek düşünmeye başladığımızda vermişti doktor, hamilelikle doz arttırdı. ama 1,5 aydır hiç tahlil yaptırmadık daha. senin takibini yaptırıyor mu doktorun, ben ne zaman sorsam aynı devam et diyor,
Annesi hemen evham yapma olabileckseyler bigun durmz yerinde bi gun kimildmz stres yapma olurmu bebisin iyi oyledsun oyle olsn opuldnuzKızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı ama benim kafama bebeğimin hiç haraket etmemesi takıldı😔kalp atışını dinledik doktor bir sorun yok dedi ama önceden en azından elini bacağını oynatırdı bu sefer hiç kımıldamadı doktor uyuyordum dedi. Ama benim içim hiç rahat değil salı günü tekrar gel bakalım dedi.sizde hiç böyle oldu mu?küçük olduğundan mı acaba?bugün 13+2olduk
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı ama benim kafama bebeğimin hiç haraket etmemesi takıldı😔kalp atışını dinledik doktor bir sorun yok dedi ama önceden en azından elini bacağını oynatırdı bu sefer hiç kımıldamadı doktor uyuyordum dedi. Ama benim içim hiç rahat değil salı günü tekrar gel bakalım dedi.sizde hiç böyle oldu mu?küçük olduğundan mı acaba?bugün 13+2olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?