bende carsamba gıttım yüzüstü yatıyordu dr rahatsız edeyım bıraz fln dedı vurdu karnıma ama yıne ıstıfını bozmadı bırsey olsa dr söylerdı canım benım oğlumda arkası dönük dururdu ultrasonda cok hareetlı olmazdı tatlı bırseyler ye bırdaha kıpırdıyormuş ozamn bende öyle yapıcam
Aaa ben Lcw'dan çok memnunum. Benim basenlerim biraz geniş olduğundan 38 giyiyordum 40 beden aldım basenlerim düşmesine engel oluyor valla nasıl rahatım. Fizik yapısından dolayi uymamistir sana benim maşallah kalça yok olduğu gibi basenden ibaretim :))))))
Kızlar 12+4 günlük hamileyim henüz hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı kıyafetlerle belli oluyor sizin nasıl belli oldumu göbüşler
Annesi hemen evham yapma olabileckseyler bigun durmz yerinde bi gun kimildmz stres yapma olurmu bebisin iyi oyledsun oyle olsn opuldnuz
Walla ben yusyuvarlak oldum :) hem göbeğim çıktı hem de çok kilo aldım 12 haftalık benimki de :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı ama benim kafama bebeğimin hiç haraket etmemesi takıldı😔kalp atışını dinledik doktor bir sorun yok dedi ama önceden en azından elini bacağını oynatırdı bu sefer hiç kımıldamadı doktor uyuyordum dedi. Ama benim içim hiç rahat değil salı günü tekrar gel bakalım dedi.sizde hiç böyle oldu mu?küçük olduğundan mı acaba?bugün 13+2olduk
kasım annesi değilim umarım ocak 2015 annesi olacağım...
siz benden daha deneyimlisiniz aranıda EUTHYROX 25 kullanan var mı acaba?
benim dr bana verdi ama tereddütüm var
Walla ben yusyuvarlak oldum :) hem göbeğim çıktı hem de çok kilo aldım 12 haftalık benimki de :)
Merhaba bende troid hastasıyım.ilk doğumda sıkıntı yoktu 5 sene sonra çıktı ve 2 yıldır düzenli tedavi oluyorum.2 senedir 3 ayda bir kontrolle ilacı 75e ayarlamıştı doktorum.ama hamilelik olunca ilk ay 100 sonraki ay 125 yaptı ve sabitledi şuan.6 haftada bir tahlil istedi gidişata göre ilaç yeniden ayarlanacak. Istersen kontrole gittiğinde bir hatırlat. İçine sinmiyorsa sağlık ocağında da yaptırabilirsin.doktoruna gittiğinde direk gösterirsin
ben de kocaman oldum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 12+5 günlük hamileyim. Hiç kilo almadım ama karnım çok büyüdü pantolonlarımın hiçbiri olmuyo . Yarından itibaren hamile pantolnu giymeye başlıycam
Ya ben gebeliğe hazırlanırken de iyi besleneyim diye bayağı ipin ucunu kaçırmıştım :) zaten o aralar kilo almaya başlamıştım bi de hamile kalınca hepten kilo aldım hiç bulantım falan da olmadı... şu son hafta göbeğim de belirginleşmeye başladı bakalım artık hayırlısı :)
Kizlar benim akintim bayagi azaldi sizler durumlar nasil:26:
Bende 12+5 günlük hamileyim. Hiç kilo almadım ama karnım çok büyüdü pantolonlarımın hiçbiri olmuyo . Yarından itibaren hamile pantolnu giymeye başlıycam
Bende 13+6 günlük hamileyim 1,5 kilo aldim ama göbegim m.allah kendini gosteriyor herkes cok sasiriyor göbegin cok buyudu cok erken diye meger burda yazilanlari okuyunca normalmis göbişim ����
:) bana da hamile olduğun belli diyolar :) ben baya bi genişledim büyüdüm. Karnım büyüdükçe mutlu oluyorum her ay göbeğimin fotoğrafını çekiyorum
Bende fotosunu çekiyorum hafta hafta :) zewkli oluyor. Ben göbişim belli olsun diye bol üst de almadim dar olunca göbek belli oluyor hosuma gidiyor tabi bu kıyafetler cok sıkı değil yanlis anlasilmasin 😊😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?