2014 Kasım Anneleri

Sağol cnm ya geldiğimden beri kafama takıldı 😊yazdıkların içimi rahatlatı 😊inşallah salı günü kımıldarda içim rahat eder.

canım benım alt taraf fazla yok oyuzden sanırım

Kızlar 12+4 günlük hamileyim henüz hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı kıyafetlerle belli oluyor sizin nasıl belli oldumu göbüşler

Kızlar 12+4 günlük hamileyim henüz hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı kıyafetlerle belli oluyor sizin nasıl belli oldumu göbüşler

Walla ben yusyuvarlak oldum :) hem göbeğim çıktı hem de çok kilo aldım 12 haftalık benimki de :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uyuyor olabilir canım, benim de önceki gidişimde hiç kıpırdamıyordu, korkmuştum, uyuyor olabilir dedi doktorum, sonraki gidişimde burda okuduklarım gibi taklalar atmıyordu, fıldır fıldır dönmüyordu ama eli ayağı oynuyordu şükürler olsun, günü gününe uymayabilir, bir de bazı bebekler daha hareketli bazıları sakin olurmuş, sağlıklı olsunlar da doğunca hareketlenirler inşallah

kasım annesi değilim umarım ocak 2015 annesi olacağım...
siz benden daha deneyimlisiniz aranıda EUTHYROX 25 kullanan var mı acaba?
benim dr bana verdi ama tereddütüm var

ben de kullanıyorum canım, tsh 3.48 çıkmıştı, endokrin bölümüne gittim o verdi hormonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum. İlaç değil hormon olduğu için, için rahat kullanabilirsin dedi doktorum. Senin de için rahat olsun

Walla ben yusyuvarlak oldum :) hem göbeğim çıktı hem de çok kilo aldım 12 haftalık benimki de :)

Bende 12+5 günlük hamileyim. Hiç kilo almadım ama karnım çok büyüdü pantolonlarımın hiçbiri olmuyo . Yarından itibaren hamile pantolnu giymeye başlıycam

cevabın için teşekkür ederim, kontrol ay sonu, o zamana kadar sağlık ocağına gitmek iyi fikir.. tekrar teşekkürler.

Bende 12+5 günlük hamileyim. Hiç kilo almadım ama karnım çok büyüdü pantolonlarımın hiçbiri olmuyo . Yarından itibaren hamile pantolnu giymeye başlıycam

Ya ben gebeliğe hazırlanırken de iyi besleneyim diye bayağı ipin ucunu kaçırmıştım :) zaten o aralar kilo almaya başlamıştım bi de hamile kalınca hepten kilo aldım hiç bulantım falan da olmadı... şu son hafta göbeğim de belirginleşmeye başladı bakalım artık hayırlısı :)

Bende öyleyim çocuk için diyip bol bol beslendim. Mide bulantısı da çok yaşamadığım için fazlasıyla yedim. Ama şu an karnım da bi kaşıntı var bu karnımın büyümeye devam ettiğini gösteriyo sanırım çatlakların da habercisi

Bende 13+6 günlük hamileyim 1,5 kilo aldim ama göbegim m.allah kendini gosteriyor herkes cok sasiriyor göbegin cok buyudu cok erken diye meger burda yazilanlari okuyunca normalmis göbişim 😊😊

:) bana da hamile olduğun belli diyolar :) ben baya bi genişledim büyüdüm. Karnım büyüdükçe mutlu oluyorum her ay göbeğimin fotoğrafını çekiyorum

Son düzenleme:
:) bana da hamile olduğun belli diyolar :) ben baya bi genişledim büyüdüm. Karnım büyüdükçe mutlu oluyorum her ay göbeğimin fotoğrafını çekiyorum

Bende fotosunu çekiyorum hafta hafta :) zewkli oluyor. Ben göbişim belli olsun diye bol üst de almadim dar olunca göbek belli oluyor hosuma gidiyor tabi bu kıyafetler cok sıkı değil yanlis anlasilmasin 😊😀

Bende karnımı belli edicek olanlrı seçiyorum çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…