Selam kızlar nasılsınız
Kızlar günaydın. Benim kız mama dede baba nene dısında anlamlı birşey deniyor. Konuşması biraz gecikti mi sizce? Sizinkiler nasıllar?
Selam kızlar nasılsınız
Kızlar günaydın. Benim kız mama dede baba nene dısında anlamlı birşey deniyor. Konuşması biraz gecikti mi sizce? Sizinkiler nasıllar?
Eh iste %60 daha iyi diyelimcok geçmiş olsun .nasıl oldu yaman paşa iyidir inşallah
allah kolayk versin valla zorYok canım ne rahatlaması kavgalar başladı...
Gunaydn canm bizmde bu sabh basldi oksrgumzhemn pekmzli karsim icirdim insllh ilerlmzBizim de bu sabah nur topu gibi bir öksürüğümüz oldu...
Yine hafiften başladı bakalım ilerlemez inşallah..
allah kolayk versin valla zor
ma yinede ikiz olsun isterdm bidaha uğraşmamak için
Gunaydn canm bizmde bu sabh basldi oksrgumzhemn pekmzli karsim icirdim insllh ilerlmz
Bizimkide anne baba dede nene abla abi bebi uv (su) top Allah gel gel git bitti ac it hala hulya (ben ) matma (fatmateyzesi) efe yegenm diyo harekt olrak sacini kasi diyrum kasyo amn diyrum yapiyo goz burun kulak pipi yi biliyo alkisi biliyo opucklu baybayi biliyo sevimli ol diyorum yuzunu sekildn sekile koyuyr cirkn ol diyrm dil cikaryo yapiyo yani baya seylr dedigimi hemn yapiyo algisi cok iyi masallh aklima gelnlr bunlar ama gelismi iyi diye dusnyrum dunden beride anneanne diyo:))
günaydın hanımlar kızımın hırıltısı bi türlü geçmiyor daha öncede olmuştu uzun sürüyor şuanda köpek dişlerini çıkartıyor dört tane patlamak üzere hafif grip olmuştu dişle birleşince iyice arttı sizce hırıltısına ne yapmalıyım benide kızımıda çok rahatsız ediyor.
götürdüm canım hemde defalarca alerjik yatkınlığı olduğunu ve astım başlangıcı olduğunu söylediler ciğerleri temiz dedi şuan kıkırdak halinde olduğundan dolayı biraz gelişinceye kadar olur dedi 24011197702Ben de oğluma kardeş olarak ikiz kız istiyorum nedense : )
İçime de öyle doğuyor : )
Canım maşallah zaten algıları çok iyi belli bir yaşa kadar kaydediyorlar..
Ne söylesek anlıyorlar yapıyorlar...
Her gün nerden öğrendiğini gördüğünü bilmediğimiz bir sürü şey yapıyor oğlum da...
Geçen gün babası geldi kapıyı açtık babamm babamm diye diye gitti terliklerini tek tek getirdi ayağına giysin diye..
Bir şey söylememize de gerek kalmıyor bazen : )
Susayınca bardağında suyu yoksa götürüyor mutfağa gösteriyor su koy diye...
Makine bitince bana fırsat kalmıyor koşuyor sepeti alıyor : )
Ne bilim bir sürü şey: )
Allah esirgesin onları...
Canım yakın zamanda doktora götürmüş müydün? Hırıltı iyi bir şey değil ya geçmemesi iyi değil...
götürdüm canım hemde defalarca alerjik yatkınlığı olduğunu ve astım başlangıcı olduğunu söylediler ciğerleri temiz dedi şuan kıkırdak halinde olduğundan dolayı biraz gelişinceye kadar olur dedi 24011197702
MaşaAllah subhanAllah delikanli olmus ya mustafa pasa.mustiyi özleyenlere Eki Görüntüle 1737709 Eki Görüntüle 1737710
ALLAH gönlüne göre versin canımBen de oğluma kardeş olarak ikiz kız istiyorum nedense : )
İçime de öyle doğuyor : )
Canım maşallah zaten algıları çok iyi belli bir yaşa kadar kaydediyorlar..
Ne söylesek anlıyorlar yapıyorlar...
Her gün nerden öğrendiğini gördüğünü bilmediğimiz bir sürü şey yapıyor oğlum da...
Geçen gün babası geldi kapıyı açtık babamm babamm diye diye gitti terliklerini tek tek getirdi ayağına giysin diye..
Bir şey söylememize de gerek kalmıyor bazen : )
Susayınca bardağında suyu yoksa götürüyor mutfağa gösteriyor su koy diye...
Makine bitince bana fırsat kalmıyor koşuyor sepeti alıyor : )
Ne bilim bir sürü şey: )
Allah esirgesin onları...
Canım yakın zamanda doktora götürmüş müydün? Hırıltı iyi bir şey değil ya geçmemesi iyi değil...
allah şifa versin inşallahgünaydın hanımlar kızımın hırıltısı bi türlü geçmiyor daha öncede olmuştu uzun sürüyor şuanda köpek dişlerini çıkartıyor dört tane patlamak üzere hafif grip olmuştu dişle birleşince iyice arttı sizce hırıltısına ne yapmalıyım benide kızımıda çok rahatsız ediyor.
ALLAH gönlüne göre versin canım
oğlum da 36.haftada 2400doğdu seninkine göre iyi tabi ama prematüre sınıfına girdi. Kilo ve boy yaşıtlarına göre geride. Doktor bunun normal olduğunu 2-3yaşta yaşıtlarını yakalarmış. Üstelik bizimki de hiç mama yemedi biberon almıyor zaten. Yemek de seçiyor zor bir bebek. Ama takmıyorum artık sağlığı yerinde olsun önemli olan o. Diğer bebekler ile karsilastirma yapmak bizim için pek doğru olmuyorbu arada erken doğdu ve 1900 gr dı doğduğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?