2014 Kasım Anneleri

Selam kızlar nasılsınız

ooo cnm hoşgeldin yoksun nasılsın
nasıl gidiyor ne kadar oldu senin prensesler
sağlıkları iyi inş.bizim burda herkesin kuzuları hasta
gel böle arada...

Kızlar günaydın. Benim kız mama dede baba nene dısında anlamlı birşey deniyor. Konuşması biraz gecikti mi sizce? Sizinkiler nasıllar?

günaydınnn cnmm..
valla benimki de öle pek bişey demio baba dede çok güzel sölüo ama meme
dio mama eh işte onun dışında yok bilmem ki geç mi oldu çok şeyler
geveliyo ama bi türlü çıkmıyo kelimeler :):)

Selam kızlar nasılsınız

Merhaba zeyyyyyyyyyyyyycim...
Bir gittin pir gittin ya sen de...
Arada bir de olsa görün bizlere yani...
Sen nasılsın?
Komşum da ikiz bebek büyüttüğü için her seferinde anlatır o zor yıllarını...
Ama diyor ki şimdi de muhteşem yıllarımı yaşıyorum : )
Şimdi tatlı zorlanmalar olsa da inşallah ilerisi çok güzel...

Kızlar günaydın. Benim kız mama dede baba nene dısında anlamlı birşey deniyor. Konuşması biraz gecikti mi sizce? Sizinkiler nasıllar?

Valla "konuşmaları" için erken canım ya...
2,5 yaşından önce de öyle nerde..
Ben de bekliyorum sabırsızlıkla...
Bizim ki de öyle.. Mama, bu(su), dede, baba, babam, anne, nene, buvva(ellektrik süpürgesi: )), Alla (Allah), Amma(aman), ufff, dışında pek anlaşılır bir şey demiyor..
Kendince çok konuşuyor hiç susmuyor ama anlayabilmemize daha var bence : )
Ne istediğini felan anlıyorum tabi ama öyle anlamlı cümleler şimdilik zor..

Bizim de bu sabah nur topu gibi bir öksürüğümüz oldu...
Yine hafiften başladı bakalım ilerlemez inşallah..

Bizim de bu sabah nur topu gibi bir öksürüğümüz oldu...
Yine hafiften başladı bakalım ilerlemez inşallah..
Gunaydn canm bizmde bu sabh basldi oksrgumzhemn pekmzli karsim icirdim insllh ilerlmz
Bizimkide anne baba dede nene abla abi bebi uv (su) top Allah gel gel git bitti ac it hala hulya (ben ) matma (fatmateyzesi) efe yegenm diyo harekt olrak sacini kasi diyrum kasyo amn diyrum yapiyo goz burun kulak pipi yi biliyo alkisi biliyo opucklu baybayi biliyo sevimli ol diyorum yuzunu sekildn sekile koyuyr cirkn ol diyrm dil cikaryo yapiyo yani baya seylr dedigimi hemn yapiyo algisi cok iyi masallh aklima gelnlr bunlar ama gelismi iyi diye dusnyrum dunden beride anneanne diyo:))

günaydın hanımlar kızımın hırıltısı bi türlü geçmiyor daha öncede olmuştu uzun sürüyor şuanda köpek dişlerini çıkartıyor dört tane patlamak üzere hafif grip olmuştu dişle birleşince iyice arttı sizce hırıltısına ne yapmalıyım benide kızımıda çok rahatsız ediyor.

Alibabayi soyledigmde kuzlar ne der oglum diyrum mee kopekler havv diyo baskada demiyr simdide miyavv ogretyrz anne cicik yapiyo babaya vur dedigmde vuruyo aslinda neyi dersek yapiyo ve unutmuyr masallh cok guzel hulyaa diyo

allah kolayk versin valla zor
ma yinede ikiz olsun isterdm bidaha uğraşmamak için

Ben de oğluma kardeş olarak ikiz kız istiyorum nedense : )
İçime de öyle doğuyor : )

Canım maşallah zaten algıları çok iyi belli bir yaşa kadar kaydediyorlar..
Ne söylesek anlıyorlar yapıyorlar...
Her gün nerden öğrendiğini gördüğünü bilmediğimiz bir sürü şey yapıyor oğlum da...
Geçen gün babası geldi kapıyı açtık babamm babamm diye diye gitti terliklerini tek tek getirdi ayağına giysin diye..
Bir şey söylememize de gerek kalmıyor bazen : )
Susayınca bardağında suyu yoksa götürüyor mutfağa gösteriyor su koy diye...
Makine bitince bana fırsat kalmıyor koşuyor sepeti alıyor : )
Ne bilim bir sürü şey: )
Allah esirgesin onları...

Canım yakın zamanda doktora götürmüş müydün? Hırıltı iyi bir şey değil ya geçmemesi iyi değil...

Daha hamileykn derlerdi sizn cocugnz 3aylkken konusur die:))esimde bende hep biseler ogretme icindeyz yapisda bize cekms cok cenebaziz:)))

götürdüm canım hemde defalarca alerjik yatkınlığı olduğunu ve astım başlangıcı olduğunu söylediler ciğerleri temiz dedi şuan kıkırdak halinde olduğundan dolayı biraz gelişinceye kadar olur dedi 24011197702

Hmm anladım canım...
Geçmiş olsun... Doktoruna güveniyorsan çok sıkıntı etme kendine...
Neye alerjisi var ki onu bilsen dikkat edersin...
Allah'ım şu iki ay da bi geçseydi kuzular bahara kavuşsaydı..

ALLAH gönlüne göre versin canım

allah şifa versin inşallah

bu arada erken doğdu ve 1900 gr dı doğduğunda.
oğlum da 36.haftada 2400doğdu seninkine göre iyi tabi ama prematüre sınıfına girdi. Kilo ve boy yaşıtlarına göre geride. Doktor bunun normal olduğunu 2-3yaşta yaşıtlarını yakalarmış. Üstelik bizimki de hiç mama yemedi biberon almıyor zaten. Yemek de seçiyor zor bir bebek. Ama takmıyorum artık sağlığı yerinde olsun önemli olan o. Diğer bebekler ile karsilastirma yapmak bizim için pek doğru olmuyor

Günaydınnn herkesee..
Ayyy kaç gündür giremedim telde problem vardıı.
Herkes iyidir inşallahh.
Geriye dönük okuma şansım olmadıı.özledim sizleri vallaa.
Seviyorum sizleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…