Bir göz atarım..
Sonuçta bir anne öneriyor
aynı zamanda anasınıfı öğretmeni.şimdiden kalem tutmayı öğrensin.şu an çok zorlanan öğrencilerim var.
tşk ederim allah gönlüne göre versin.umuut aras biraz büyüsün devam edersin.şimdi hepsi birlikte çok zor olur.: )
Ne güzel ya...
En çok istediğim mesleklerdendi...
Kpss ye hazırlanırken okul öncesi öğretmenliğini de kazanmıştım...
2. sınıfta oğlum için bıraktım şimdilik..
İnşallah nasip olur bitirmek...
Kalem felan tutuyor da hani bizim gibi değil böyle tepesinden ya da ben düzeltirsem gövdesinden yan yan tutup çiziyor : )
tş
tşk ederim allah gönlüne göre versin.umuut aras biraz büyüsün devam edersin.şimdi hepsi birlikte çok zor olur.
işin güzel yanı masum çocuklarla geçiyo zamanım.onlara bişeyler öğretiyosun.onlara öğrettiğim şarkıları biraz daha basitleştirip aysima ya da söylüyorum.ben durunca ıh ıh diyo söylememi istiyo.bu boyalarında kalın tarafından tutup karalıyo kızım. sonrada ağzına götürüyo o zaman alıyorum hemen elinden.
hiç gözüm almaaz bu saatten sonra okul bitirmeyi benim.maşallah size.
Ben de biraz o konuda azimli sayılmam ama bebişim olmasaydı bitirirdim çok seviyordum bölümümü...
Eşim daha vahim ya... Kpssden atanmadan önce jeoloji mühendisliği kazanmıştı 2. üni. ona gitti okurken atandı bırakmak zorunda kaldı... Zaten açık öğretimden işletme bitirdi askerlik için... Sonra yine sınava girdi kimya öğretmenliği.. Onu da sevmedi okumayı zaten Erzurum'a tayin çıkınca o da gitti.. Şimdi de çevre mühendisliği okuyor.. Şükür iyi de gidiyor.. Bir işe başladım mı illa dört dörtlük bitirecek mükemmelliyetçi bir huyu var... Umarım ondan sonra da ben başlarım : )))[/QUOT
hadi bakalım inşallah.buralarda olursak söylersin başladım diye.yarın 101 e tamir seti gelicekmiş oğluna almak istersen bilgin olsun.bende kararsız kaldım alsam mı acaba.gerçi ayırmıyorum ben oyuncak arabası bile var ama tamir seti olunca biraz düşündüm alma konusunda.
luul2
İlgisini çeken bir şeyse oynayacağını düşünüyorsan al tabi canım...
Sen de bilirsin zaten 3 yaşına kadar cinsiyet ayrımı yok..
İstedikleriyle oynayabiliyorlar...
Ben de artık oğlumu gözlemliyorum neleri seviyor ne yapmaktan hoşlanıyor ona göre oyuncaklar alıyorum ya da ona göre oyun kuruyorum...
Daha henüz Başlamış değil evimde bakılmasını istiyorum de eşim öyle uygun gördü falan diye söyle
Aynen bende konuşayım diyorum. Bu soğukta oğlumun düzenini bozmak istemiyorum. Benim gidişim Tam uyku saatine denk geliyor zaten. Onun gelmesi daha mantıklı.canım benimkine de annem bakıyor haftasonları babasıyla diğer odayya gönderiyorum biraz dinleniyim diye 1 saat sonra başlıyo anne diye ağlamaya ama haftaiçi hiç öyle bişey yapmıyormuş alışıyolar biliyolar yokluğunu
sadece 4 saat yokmuşsun bu süper bişey farzetki hergün bi alışveriş bi dolaşmaya çıktın öğleden sonra olmasıda güzelmiş sabah çocuğu başka bi eve bırakmak daha zordur
ama henüz başlamadıysan bence evinde gelsin baksın de saatte az zaten kabul eder inşallah
Benim de kızıma annem bakıyor. Her sabah oraya götürüyorum. Acıkcası teklif bile etmedim bana gel bak diye. Sonuçta işi gücü oluyor yemek pişiriyor en azından evdeyken. Bana gelse iyice eli ayağı bağlanacak. Sabah arabayla bırakıyoruz coğu zaman uyanmıyor bile. Ama senin çalışma saatin azmış canım sana gelmesi daha mantıklıAynen bende konuşayım diyorum. Bu soğukta oğlumun düzenini bozmak istemiyorum. Benim gidişim Tam uyku saatine denk geliyor zaten. Onun gelmesi daha mantıklı.
Amin canım sağol tüm bebişler iyi olsun inşbende mecbur değişecem istee.s basta soylemeyince sonradan soyleyince olmuyor gercekten Rabbim iyi insanlar cikarsin karsimizaa İnşallah gecmis olsun hep oyleyiz bugun yine hastaa kiizm dahayeni iyi olur gibi olmustu oysakii hepsi sifa bulsun biran once İnşallah
Sağolasın hemşerim Allah yardımcımız olsun inş yiğit de öyle yemek yemiyor sürekli bağırıyo ve gece geç saatlere kadar uyumuyo ve birde vuruyor bana sürekli yaa çıldırcam valla neden böyle anlayamadım hepsini geçtim bu hırçınlığı bitirdi beni:-( yalnız bakmak çok zor canım ya sende haklısın akşama kadar evde,resmen çıldırıyor benimkiGecmiş olsun hemşerim valla hastalık bizide bitirdi sadece uyurken ağlamayan bir çocuk oldu yaman artık ağlama sesine tahammülüm kalmadı Rabbim dayanma gücü versin bazen artık tükendiğimi hissediyorum
Ooo ikiz annesi hosgeldinSelam kızlar nasılsınız
Ooo ikiz annesi hosgeldin
Nasil bebikler buyuduler rahatlamissindir insallah artik birazda olsa
Hosgeldin canm Allah yardimcin olsn biz birinden sitem ediyrz sen ikiyle ugrasyrsun nasil zormu ikiside kizdi dimiYok canım ne rahatlaması kavgalar başladı...
Hosgeldin canm Allah yardimcin olsn biz birinden sitem ediyrz sen ikiyle ugrasyrsun nasil zormu ikiside kizdi dimi
cok geçmiş olsun .nasıl oldu yaman paşa iyidir inşallahMerhaba arkadaşlar oğlum bu defa çok hasta malesef günlerdir 40 derece Ateşle boğuşuyor ilk Başlarda hafif Ateş'i olunca 6 diş çıkarıyor bir yandan ona aldanıp götürmedim doktora 2 gun önce bi durgunlaştı hiç sesi çıkmıyor oturduğu yerden kalkmıyor şüphelendim Işık kaynağı vardı evde Boğazı'na baktım kriptik tonsilit olmuş perişan halde bademcikleri bembeyaz aldık doktora götürdük antibiyotik ateş düşürücü veriyorum Özellikle geceleri Ateş'i 40 a çıkıyor ağzı burnu tıkalı zor nefes alıyor Rabbim beterinden korusun tabi hastalık kapmasın diye toplu yerlere hiç gitmedik yine geldi buldu bu defa fena sarstı ama
inanmıyorum çok sevindim seni gördüğümeSelam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?