2014 Kasım Anneleri

Sevgili akasya1612 Allah sana sabır sana ve bebeğine de güç versin.

Son düzenleme:

canım başın sağolsun çok üzüldüm..
özelden konuşabilir miyiz??

çok geçmiş olsun arkadaşımm..inşallah oğluşun sıkısıkı tutunur sana..ne oldu neden oldu..anlatmak istersen..tekrar çok geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canmm sanırım muğlada yaşıyosun..bende muğladayım..bahsettiğin devlet hastanesi muğla devlet hastanesimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım merhaba:) purluton u bıraktım cnm 2 hafta oldu .daha doğrusu vitamin ve demir ilacı dışında bişey kullanmıyorum artık fitilide bıraktırdı doktorum 2 hafta önce:) rahim ağzı açıklığı ile ilgili mm söylemedi cnm yok dedi sadece.bebeği henüz hissedemiyorum malesef inşallah yakın zamanda hissederim:) sen hissediyor musun ? ense kalınlığı 0,9 çıktı cnm buarada ikili testi yaptırdığım gün:)senin bebeiş nasıl ne zaman ggittin en son?

Kızlar yaaaa şu rahim ağzı açıklığını sizlere doktorunuz söyledi mi bana hiç öyle bişiden bahsetmedi ya... Acaba öyle bişi var mıdır nedne söylemedi normal ya da değil diye felan aklıma takıldı şimdi :44:

banada söylemedi, o ne ki

5 Kasım. İlk çocuğum. Yaş 25 :)

Canlarım fazla detaya girmeden (adli süreç başlatacağız) kısaca yazmaya çalışayım. En son titreme nöbeti, ateş, kasılma vb. şikayetlerim için kendi hastaneme değil de evimin hemen yanı olduğu için devlet hastanesine gitmiştim, ilk bebeklere kontrol yaptılar herşey yolunda ve ikiz gebelik kaydı olarak geçtiler, doktor şikayetlerim için diğer doktora yönlendirdi bizle ilgili bir sorun yok dedi ve ağrın kanaman olursa gelirsin diye gönderdi. Acil doktoru idrar kan tahlili yaptı, ben içerde serumla yatarken mikrobiyolog gelmiş ve sonuçlara bakarak antibiyotik ağrı kesici yazmış, beni görmeden hiç. Eşimle çıkışımızı yaptılar, ilaçları alıp dinleniyorum ama pek bir fark yok. Eşim dayanamadı ertesi gün sabah tekrar gitti aynı yere, hiç düzelmediğimi vs. anlattı, benim de çamur gibi akıntılarım başladı ilaca başlayınca. Normaldir demişler, hemen etki etmez vs. Öğleden sonra duşa girdim, çıkmamla bir ağrı, lekelenme, ve büyük kriz başladı, çok şiddetliydi ve uzun sürdü, nefes alamamaya başladım, site toplandı, ambulans vs.. Yine 2 dakika mesafe diye devlet hastanesindeyim, yatışım yapıldı, yalvarıyorum ağrım var, lekelenme oldu, doktor yok. Serum vs. ateş düşürüldü odaya alındım, kanamam geldi ama nasıl şiddetli, hemşire baktı bu çok normal hamilelerde kanama olur hatta bu lekelenme vs.. çaresizlikten inanıyorum, hiçbir ilaç tedavisi falan almıyorum doktor yok zaten ortada. Sabaha kadar kaç pet kan oldu. 9 gibi biri geldi sallanarak (18:00 de hastaneye yatmışım) niye geldin demez mi, neyse 1- saat sonra ultrasona aldılar tek bebek, diğeri yok,adamlara göre düşük yapmış olma ihtimalim de yok baştan beri tek bebek, 2 gün önce aynı bebek ölçülmüş, kandırılmışım, başkasının ultrason görüntüleriymiş vs.. Tek bebekte çok sağlıklı, kese vs. herşey düzgün raporu.. Kabuslardan sonra hemen terkedip orayı kendi doktoruma gittim ki düşük yapmışım doğru ama bebeğim içimde hala, kanımdaki mikrop crp 19.13, ölüyormuşum, diğer bebeğimin suyu çok azalmış.. Tamamen ihmal kurbanıyım, Allah'ıma isyanım yok çok şükür ama yapanın yanına kalmamalı.. Dualarınızda beni de anın canlarım minik oğlum savaşı kazanabilsin..

yok ben duymadım canım dediğin kremi :/

neden olurmuş peki?

bnm doktor açıklamıyor ki birşey, olur, normal, geçer, hep böyle, öyle uzun uzun anlatan bir doktor değil, şey havasında hep, bebek iyi gerisini boşverr

o kremi netten baktım şimdi, organic falan, ne bilim içim ısındı sanki :) (bella.b honey butter)
hep ben lierac ın methini duymuştum ama o organic değil

ne yapsam hangisini alsam acepp

ne dersiniz?

cnmm okuyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi, çok büyük geçmiş olsun, Allah evladını bağışlasın sana, inş bundan sonra herşey yolunda gider, bebeğin için güçlü ol olur mu

İhmal, sorumsuzluk, vicdansızlık her türlü kötü şey var bu hikayede , tek güzel şey halen daha sana tutunmaya çalışan bebeğin. Allah bir daha yaşatmasın canım. Emin ol bebeğin seni bırakmayacak.

ayyy hoşlanmam öyle doktordan

yah ilaca baktım da pahalı geldi bana
en güzeli has zeytinyağını avucuna dokup iki elinle bileştirip elinde ısıtıp göbeğine sürmek
hem doğal hem de çatlaklara birebir ben öyle yapıyorum

Kizlar merhaba. Aranizda bebeğinin suyu az olan var mi ? doktor suyun az dedi. Bol su iç dedi. Benimle ayni durumda olanlar var mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba. Aranizda bebeğinin suyu az olan var mi ? doktor suyun az dedi. Bol su iç dedi. Benimle ayni durumda olanlar var mi ?

kaç haftalık hamilesin???

bana hiç birşey söylemedi su ile ilgili bu hafta içebiliyorum su, midem bulandığı için içemiyordum

oda olur aslında ya, neden olmasın, cildi nemlendirmek önemli olan, gerçeten saf zeytin yagı bulabılıyorsan guzel olur tabısı

yagla, cılala, parlat yaparız

kaç haftalık hamilesin???

bana hiç birşey söylemedi su ile ilgili bu hafta içebiliyorum su, midem bulandığı için içemiyordum

15 haftadayim daha. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…