2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar benm FREE beta hcg 53 kız mı acaba? :)

cinsiyet tahmini konusunda ne düşünüyorsunuz? tutuyor mu bu test sonucu

Canım benim bebeğim mesela sağ kasığıma yakın yani göbeğimi ortaya alırsak sağımda kalıyor az çok yerini biliyorum ama öyle bişiler hissetmiyorum henüz ama çok sabırsızım 18. haftaya gelsek de yavaştan hissetsek artık diyorum... Eşime de bu duyguyu tattırsam diyorum... O da öyle heyecanlı ki gece bile ben uykudayım ama hissediyorum bazen uyanıyor göbeğimi seviyor o an uyanıyorum öyle hoşuma gidiyor ki Nasıl bir duygudur kimbilir ayyyyyy

arkadaşlar benm FREE beta hcg 53 kız mı acaba? :)

cinsiyet tahmini konusunda ne düşünüyorsunuz? tutuyor mu bu test sonucu

Valla canım tutuyor mu bilmiyorum birçok kişiye sormak lazım benim o değer 25,6 idi ve doktorun tahmini şimdilik erkekti..

teşekkür ederimm cnm, demekki bella b gerçekten iyi, bide organic falan diyor ya ondan hoşuma gitti

netten almayı düşünüyorum daha ucuz olur diye
sen aldın mı kaça aldın? nasıl kokuyor???

Ben almadım çünkü dalin bebek şampuanı almaya gitmiştim. Eczacı dalini çok fazla kötüledi kendi ürünleri olan markaları saydı aklımı çok karıştırdı. Dalini iyi diye biliyoruz herkes öneriyo bana ama kadın kimyasal içerdiğini paraben içerdiğini söyledi sebamed in gözenekleri tıkadığını Almanya'da yasaklandğını söyledi. Tam ben çıkarken gebelik ürünlerinden bahsetti canım benim aklımı çok çok karıştırdı bende çıktım ordan. Ama alırsam Bella B alırım bi de set halindeydi. Çatlak önleyici, göğüs ucu kremi, anal bölge spreyi vs. var pakette.

canımm bende aynı duygular içindeyim yhaa o anları sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum şuan anne seslerini duyuyormuş fakat uğultu şeklindeymiş 24.haftada bebek annenin sesini anlamaya başlıcakmış 27.haftada ise bütün dışarıdaki sesleri duycakmış; mucizee tek kelimeyle...Rabbim çok büyük.

Kesinlikle mucize canım... Ve bu mucizeyi Rabbim bizlere yaşattığı için binlerce kere şükürler olsun.. Bizzat şahit oluyoruz Rabbimin büyüklüğüne mucizesine...

Tşk ederim canım

tuba bende senin gibi kararsızdım açıkçası testlere artık para dökmek istemiyorum ama doktorumda yaptıralım dese yok diyemezdim açıkçası.ama benim gittiğim prof kayserinin en ünlü perinatoloğu işinin ehli o gerek yok dedikten sonra artık hayatta yaptırmam.

Bende yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdım. 2 li test te aşırı stres yaşadım . Bebeğime aynı stresi üzüntüsü 3 lü de de yaşatmak istemiyodum. Sen anlatınca bende yaptırmama kararı aldım. Zaten yaptırıyoruz ama hiçbiri kesin sonucu belirtmiyo bu yüzden sonucu alsam da sağlıklı olduğundan emin olamıyorum. Herşey Allah'tan bu saatten sonra sağlıksız olduğunu da duysam onun yaşayıp yaşamama kararını ben veremem Allah'tan gelen herşey kabulümüz.

anal bölge spreyi ne olaki

netten baktığım kadarıyla bella bnin şampuan vs gibi organik bebek ürünleri de var, sebamed paraben içermiyor diye biliyrm, ama sonuçta kimyasal ama eğer kimmyasal içeriği düşük ürünler kullanmaya kalkarsak da çok maliyetli olur, herkesin alım gücü farklı. açıkcası ben chicco nun şampuanını aldım netten 200 ml indirim vardı, 5 lira gibi birşeye geldi bana, paraben, sls vb. şeyler içermez antialerjik yazıyor, kokusu da çok güzel.

chicconun sabununu falan da almayı düşünüyorum, bilmiyorum mutlaka daha iyileri de vardır

cnm aynen öyle, bende yaptırmayacağım, yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, gebeliğimi strese kapılıp geçirmek istemiyorum

oyy yesinler sesimizi mi duyacakmışş, cidden Allah'ın büyük mucizesi bu yaa, yüce Rabbim bize bu güzellikleri yaşama imkanı verdi şükürler olsun

Sebamed i hiç önermedi ama onun önerdiği şampuan 45 lira yani her ürüne 45 50 lira versem işin içinden çıkamam :44: Anala bölge rahatlatıcı sprey yazıyo katalog da var Kan akışını hızlandırıyomuş, oluşabilecek hemoroid ve ödemin atılmasını sağlıyomuş vs. Oturma banyosu tozu diye bişey de var bu daha ilginç daha neler duycaz

cnm aynen öyle, bende yaptırmayacağım, yüce rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, gebeliğimi strese kapılıp geçirmek istemiyorum

Evet bencede ben ense kalınlığı ve ikili test için gittiğimde sanki kötü bi haber aldım gbi oldum . Halbuki sonuçlar iyiydi . Bbeklerimizi sterse sokçak hiçbişey yapmayalım. Kendimizi düşünmüyosak onları düşünelim

ya annemin komşusu kız 24 haftalık hamile çok feci hemoroid oldu, dayanamadı kestiler ameliyat yaptılar lokal anestezi ile, basbas bağırmış hep, demek ki onun için o sprey , hmm

ya evet aynen o fiyatlarda, öylede altından kalkmak zor olur, biz hacısakirle yıkandık noldu yani hiç,

yediğimiz içtiğimiz bile ne kadr organik, yapacak birşey yok, o kadarda alamayız, bende alamam yani ne diyim

ayy doğsada yıkasak beraber kuvette yıkansak ne güzel demi, gögsümüze yatırıp,

arkadaşlar ben bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum bebek midir diyee sizlerde bir değişiklik hissediyor musunuz özellikle göbek altınızda

Ben bir süredir hissediyorum, yani bu his nasıl bir şey deseniz "kelebek kanat çırpınıyor gibi" , "sanki balık kayıyor gibi" , "seyirme gibi "..Tuhaf yani, özellikle akşamları yattıktan sonra çokça hissediyorum, ama mesela dün sabah saatlerinde de çok hareketliydi. Bakalım bugün 15:15'te doktor randevumuz, bir sürpriz yapıp biraz sakin olabilirse belki cinsiyetini görürüz.

tarama testlerine gelince, ben hepsini yaptırmak istiyorum, evet onlar Allah'a emanet, her ne olursa olsun yavrularımız ama ben bu testlerin yaptırılması taraftarıyım. benim doktorum ense ölçümü iyi olunca 2'li tarama için kan tahliline bile gerek yok dedi ama ben istedim.

Ya kızlar siz kendiniz için mi bakıyorsunuz ben hiç şampuanımı felan hiçbişiyimi değiştirmedim hala daha mesela duş jeli kullanıyorum zararlı mı ya... Saç kremi de kullanıyorum onu kullanmasam saçlarımı düşünemiyorum... Anlamadım ay.. Hep kimyasalları mı kullanıyorum ben şimdi :S:26:

ben birde tiroitten dolayı stress yaşıyorum, tsh denilen hormonum yükseliyor, 2,5 altında olması lazm 5,18 e çıkmış, tamam ilacın dozajını artırdıkta tahlil olana kadar olan süreçte yükselen hormon bebeğime zarar verdiyse, gelişimini etkilediyse ondan endişe ediyorum.

düşük riskide yaratıyormuş hormonun yukselmesi, k.dogumcum bırsey demıyor yorum yapmıyor, arasstırma hastanesınde endokrın uzmanına gıdıyorum oda cok konusmuyor, bebegıme zararı var mı dıyorm, yok dıyor o kadar, ne bı acıklama ne bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…