2014 Kasım Anneleri

15 haftadayim daha. :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

korkulacak bir durum varsa derdi doktor, sen su iç bir sonraki muayenende düzelmiş olur inş. korkmaa bence yaa, endileşenmen bebeğe yansır, sen su iç tamamdır

banada söylemedi, o ne ki

Ne bilim canım eğer rahim ağzı yetmezliği varsa rahim dikiliyormuş düşük felan olmasın diye sanırım

Canım ya Rabbim korumuş yine seni ve diğer bebeğini... Allah bir daha yaşatmasın ama hakkınızı da tabi ki orda bırakmayın.. Allah'ım bundan sonra sen ve meleğine uzun ömür versin inşallah dualarım seninle

oda olur aslında ya, neden olmasın, cildi nemlendirmek önemli olan, gerçeten saf zeytin yagı bulabılıyorsan guzel olur tabısı

yagla, cılala, parlat yaparız

ben bursalıyım canım zeytinliğimiz var ordan vardı aldım annemlerden ama vardır yani civarlarında saf z.yağıda hem daha ekonomik hem daha etkili
denenmiş onaylanmış

Rabbim yar ve yardımcın olsun bu dünyada da hakkını alman için sana el-Vekil sıfatıyla vekil olsun bebişini de el-Hafiz sıfatıyla korusun canım

aa benm görümcemin ikiz bebekleri vardı rahmini dikmişlerdi, demek bu yüzden ama bi müddet sonra doğum yaptı yaklaşık 6 aylıkken, şimdi bebekler büyüdü sağlıklı ve iyiler

ben bursalıyım canım zeytinliğimiz var ordan vardı aldım annemlerden ama vardır yani civarlarında saf z.yağıda hem daha ekonomik hem daha etkili
denenmiş onaylanmış

oohoo sen çok sanşlısın bence butun vucuduna bıle kullanablıırsın miss gibi ohh :)

merhaba kızlar

dün profesöre gittim muayene için çünkü daha önce 2 kaybım var . doktor bebeği iyice inceledi çok şükür bir problem yok herşey olması gerektiği gibi dedi.pipisini bile gösterdi bana.

ikili testime baktı ve testin çok iyi üçlü ve dörtlü test yaptırmana gerek yok dedi.sadece pıhtılaşma oranımı ölçmek için bi test verdi onu yaptırıcam bugün

aa benm görümcemin ikiz bebekleri vardı rahmini dikmişlerdi, demek bu yüzden ama bi müddet sonra doğum yaptı yaklaşık 6 aylıkken, şimdi bebekler büyüdü sağlıklı ve iyiler

Erken de yapmış doğumu ama Allah korumuş maşallah Rabbim bizlere de nasip etsin o güzel kuzucuklarımızın yüzünü görmeyi

çok çok geçmiş olsun canım inşallah karnındaki bebişin sana sıkı sıkıya tutunur. üzülmemek elde değil ama mümkğn oldukça oğlun için daha güçlü olmaya çalış.ALLAH sana güç kuvvet versin canım...

Kizlar merhaba. Aranizda bebeğinin suyu az olan var mi ? doktor suyun az dedi. Bol su iç dedi. Benimle ayni durumda olanlar var mi ?

ben ikinci gebeliğimde yaşadım bu dediğini canım suyum aly sınırdaydı bol bol su içtim bi daha ki aya normale dönmüştü fazla kafaya takma canım:)bol bol su:)

benide eklermisiniz listeye
srepoglu
13.11.2014
kırklareli
yaş 29
2. bebek
cinsiyet belli değil

ben ikinci gebeliğimde yaşadım bu dediğini canım suyum aly sınırdaydı bol bol su içtim bi daha ki aya normale dönmüştü fazla kafaya takma canım:)bol bol su:)

İnşallah düzelir benimkide... Bebeğinizin durumu iyidir inşallah. ..

arkadaşlar ben bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum bebek midir diyee sizlerde bir değişiklik hissediyor musunuz özellikle göbek altınızda

arkadaşlar ben bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum bebek midir diyee sizlerde bir değişiklik hissediyor musunuz özellikle göbek altınızda

Canım ben çoğu zaman elimle hep kontrol ediyorum göbeğimin alt kısımlarını hafiftan bastırıyorum da ama böyle bazen ritmik pıt pıt atmalar oluyor o da bebiş değildir sanmıyorum :) Göbeğim büyüdü ama bebek aşağıda nsaıl oluyosa :)

Merhaba ben bugün eczaneye gittim çatlak kremine 3. aydan itibaren başlayın dedi eczacı. Bella B yi önerdi ürün kataloğu verdi. Sakın yağ kullanmayın karın bölgesinde çok kıllanma olur dedi. 8. ayda göğüs ucu için krem kullanmaya başlayın dedi :)

teşekkür ederimm cnm, demekki bella b gerçekten iyi, bide organic falan diyor ya ondan hoşuma gitti

netten almayı düşünüyorum daha ucuz olur diye
sen aldın mı kaça aldın? nasıl kokuyor???

bu pıt pıt atması nabız diye düşünüom da benim dediğim kuzum böle iğne gibi vuruyor bişey :) ama hep doktor göbek altından bakıyor yani oralara cihazı koyunca bebişi görüyoruz ben de anlamadımki

Merhabalar oğlunuz hayırlı olsun , sonuçlarınızın güzel çıkmasına da çok sevindim. Burada daha önce de arkdşlarla konuşmuştuk. 2 li iyi çıkarsa 3 lü ye gerek olur mu olmaz mı diye. Benim doktorum ense kalınlığı ve 2 li tes çok iyi diyip 3 lü test için gün verdi. Ama size sonuçlar iyi olduğu için gerek görmediğini söylemiş. Kafam çok karıştı ama size bunu söyleyen bi profesör mutlaka bi bildiği vardır. Acaba doktorum hastahne para kazansın diye mi istedi bu testi diye içime bi kurt düştü.

badem yağı için dediler de ben hiç zeytinyağı için duymadım kullananlarda da duymadım şahsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…