2014 Kasım Anneleri

En kisa zamanda doktoruna danis bebegin we kendi sagligin icin, serum weriler belki rahatlarsin.cok gecmis olsun tatlim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tsk ederim, yarin jinekologda randevum var, bugüne kadar aile doktorum takip ediyordu bakalim yarin jinekolog ne dicek

Çok haklısın ,inan böyle bir ülkede insan yetiştirmek sağlıklı büyütmek ne kadar zor.İnsanın değeri yok, sadece laf.Yakınlarını kaybeden tüm ailelere Allah sabır versin,yüzlerce aile kimsesiz kaldı ama ahları çıkar elbet sebep olanlardan.Ne söylesek az gitti canlar.

televizyonun başından ayrılamıyoruım acımız çok büyük tüm Türkiyenin başı sağolsun... ağla ağla içim kurudu... Rabbim yakınlarına sabırlar versin inşallah

"Ne yerin üstünde yaşamına devam edebilirsin artık, ne de altında. işler ne yerin üstünde yolunda gider artık, ne de altında. çocuğunla, eşinle bölüşeceğin bir ekmek için gökyüzünden vazgeçersin. ama yaşadığın ülke ihmal etmeyi, umursamamayı, garibanı insan yerine koymamayı huy edinmiştir artık. aniden bir gürültü kopar, maden ocağının karanlığı omuzlarına çöker, göçük altında kalırsın. çocuğunun ve eşinin toprağa düşen göz yaşını hissedersin. sonra yetkili abilerin "ölüm madencilerin kaderinde var, güzel öldüler" gibi sözlerini duyarsın. sen ölme diye verilen meclis önergelerini reddedenleri hatırlarsın. Para parladıkça yerin üstünde, senin dünyan kararır yerin altında."özet budur ne yazık ki..

Soma'da yaşamını yitiren tüm kardeşlerimizin ruhu şad olsun... Allah ailelerine sabır versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya benide ekle osmaniye yas 29 3.cocugum dogum tarihim 17,11,2014

Ikili testte anormali olunca uclu yapiliyor demisti bir arkadaşım

Bende öyle biliyodum hatta 2 li temiz çıkarsa 3 lü yü yaptırmıycktım. Ama ikisi birbirinden çok farklıymış ve doktorum 2 li test sonucun çok iyi , 3 lü için 16. haftada gel dedi

Son düzenleme:
çok özel olacak ama canım yani eşinin hisettiği sıkılıkta bir değişme yok mu hiç?
egzersiz falan yapıyor musun?
tecrübelisin ya sana şimdi bir sürü soru sorarız

Yok canim aynen devam dogumdan sonra ozel birsey yapmadim zaten Rabbim o 40 gun lohusaligi bunun icin verirmis vücut40 gunde kendini toparlar eski haline gelirmiş seve seve cvplarim ne demek

gozun aydin.İnsallah bizler de guzel haber aliriz.benim sonuclar p.tesi cikicak.Ense kalinligi 1,22 cikmisti.gerci garanti degil ama Allah bebeklerimizi korusun.

Soma.dan gelen haberler yuregimizi dagladi.Allah herkesin yardimcisi olsun.bu olaydan hala ders cikaramayanlara da akil fikir ve vicdan versin. (

tüm kasım annelerine, hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir diliyorum..
tabii bugünlerde acımız büyük, somadaki kardeşlerimizin de allah yardımcısı olsun, onları izledikçe sadece kendimizi düşünmek, kendimizden konuşmak bencilce geliyor

Gerçekten öyle canım...

Dün akşam eve gittim.. İnternet haberi okumak gibi olmuyormuş.. 3-4 saat haber izledim ağladım.. Bu nasıl bir acıdır böyle
Yüreğim içim dayanmıyor her geçen saat artıyor... Rabbim geride kalanlarına metanetlerin sabırların enn büyüğünü versin inşallah.. İçeride hala nefes alabilen canlar varsa Rabbim onları korusun

2 akrabam madenden sağ olarak çıkarıldı, acı çok büyük, tarifi yok. Allah tüm canı yananlara sabır versin.

Allah ım ailelere sabırlar versin, içim yanıyor, kalbimiz yanıyor, umarım ki unutulmaz ve önlem alınır kanallara matem yayını yapmakla bayraklar yarıya inmekle kapatılmaz bu konu umarım değil üç gün yas 33 gün yas tutsak önlem alınmadıktan sonra ne olur

günaydın hanımlar..gümümüz pek aydın değil amaa gece hiç uyuyamadım aklam kalbim somada kaldı..Rabbim ölenlerin mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin inşşş

Teşekkür ederim, İnşallah sende güzel haberler alırsın canım. Allah'a emanet bebeklerimiz, ben hep öyle düşünüyorum.

Soma sahiden Türkiye'yi yasa boğdu, bizler böyle üzülürken yakınlarının acısı tarif edilemez. Geçmiş pek çok şeyden ders almayan bir ülke olarak, bundan da bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. Bir kaç gün "ilgililer hakkında yasal işlem başlatıldı" derler. Mahkeme 1 ay erteler, 3 ay erteler sonra iyi halden çıkarlar. Bu sıra da kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda o maden işçisi yine tulumunu giyer kelle koltukta çalışmaya devam eder. Hep böyle oldu bu ülke de, artık benim bu ülkeden umudum yok maalesef.

Allahm sabri cemil versin anlatilmz bi aci perisan oldm hiicc dayanmyrm ise gelirkn evdn eski gazeteyi aldm yanma esim sasrdi yeni niye almiyn dedi dayanmyrm artik dedim ben burda bukadar aci ckerkn aileleri nasildr acaba

ve dünden beri insan hayatının böle önemsiz olduğu ülkeye bebek dünyaya getireceğim diye korkuyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…