En kisa zamanda doktoruna danis bebegin we kendi sagligin icin, serum weriler belki rahatlarsin.cok gecmis olsun tatlim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
somadaki tüm madenci kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorum, ailelerine de sabır versin allahım. yüzü kömür karası, gözünden yaş süzülen bir madenci resmi gördüm, çok üzülüyorum kızlar yaa, içimde hissediyorum tüm acıları, çok zor çok
televizyonun başından ayrılamıyoruım acımız çok büyük tüm Türkiyenin başı sağolsun... ağla ağla içim kurudu... Rabbim yakınlarına sabırlar versin inşallah
zorunlu değil tabi ama bebeğin kalp ve organlarında anormallik olup olmamasına bakılıyo önemli bi test
Hayırlı olsun tatlım
hangi şehirde olduğunuda belirtirsen ekleyebilirim seni
Amin canım inş. aslında benimde pembe mavide vazgeçiş sebebim yeni doğan yoğun bakımı olmamasıydı bende o yüzden tüm doktorların olduğu bir hastane istedim yıldırım doruktada en çok içime sinen bu oldu açıkçası inş. memnun kalırım sende gönlüne göre bulursun Allah gerçekten muhtaç etmesin ama düşünmek lazım işte
Ya benide ekle osmaniye yas 29 3.cocugum dogum tarihim 17,11,2014
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ikili testte anormali olunca uclu yapiliyor demisti bir arkadaşım
çok özel olacak ama canım yani eşinin hisettiği sıkılıkta bir değişme yok mu hiç?
egzersiz falan yapıyor musun?
tecrübelisin ya sana şimdi bir sürü soru sorarız
Kızlarrrr ikili tarama testimizde temiz çıktı çok şükür, zaten ense kalınlığı 1,5mm olunca doktorum yapmasakta olur temiz çıkacak demişti ama ben içim rahat olsun diye yaptırmıştım. Tüm anneler umarım bu dönemi hep böyle güzel haberler alarak atlatırız.
Ohh m. Allah tatlim cok sanslisin tam otomatik koca almissin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tüm kasım annelerine, hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir diliyorum..
tabii bugünlerde acımız büyük, somadaki kardeşlerimizin de allah yardımcısı olsun, onları izledikçe sadece kendimizi düşünmek, kendimizden konuşmak bencilce geliyor
tüm kasım annelerine, hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir diliyorum..
tabii bugünlerde acımız büyük, somadaki kardeşlerimizin de allah yardımcısı olsun, onları izledikçe sadece kendimizi düşünmek, kendimizden konuşmak bencilce geliyor
2 akrabam madenden sağ olarak çıkarıldı, acı çok büyük, tarifi yok. Allah tüm canı yananlara sabır versin.
gozun aydin.İnsallah bizler de guzel haber aliriz.benim sonuclar p.tesi cikicak.Ense kalinligi 1,22 cikmisti.gerci garanti degil ama Allah bebeklerimizi korusun.
Soma.dan gelen haberler yuregimizi dagladi.Allah herkesin yardimcisi olsun.bu olaydan hala ders cikaramayanlara da akil fikir ve vicdan versin.(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ve dünden beri insan hayatının böle önemsiz olduğu ülkeye bebek dünyaya getireceğim diye korkuyorummmmmTeşekkür ederim, İnşallah sende güzel haberler alırsın canım. Allah'a emanet bebeklerimiz, ben hep öyle düşünüyorum.
Soma sahiden Türkiye'yi yasa boğdu, bizler böyle üzülürken yakınlarının acısı tarif edilemez. Geçmiş pek çok şeyden ders almayan bir ülke olarak, bundan da bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. Bir kaç gün "ilgililer hakkında yasal işlem başlatıldı" derler. Mahkeme 1 ay erteler, 3 ay erteler sonra iyi halden çıkarlar. Bu sıra da kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda o maden işçisi yine tulumunu giyer kelle koltukta çalışmaya devam eder. Hep böyle oldu bu ülke de, artık benim bu ülkeden umudum yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?