2014 Kasım Anneleri

cnm ben ılk hamıle kaldıgımda kendım ıcın sampuan falan baktım cok pahalıydı, doktora sordum, dıs macunu, sampuan falan zararlı mı dıye, yok dedı,

ama normalde kullandıgımız sampuanların ıcerıklerı pek ıyı sayılmaz ıcınde ınanılmaz kımyasallar var, herkes ıcınde zararlı, ama zararsız olanlar pahalı

ben otacının ısırgan otlu sampuanını kullanıyrm vucudumada sevmesemde hacı sakır

gercı kızlar neredeyse on gunde bır yıkanıyorum, mıdem bulanıyor yıkanamıyorum kı

cınsıyet bellı mı? erken hıssedınce, kız dıyorlar

doktorunu değiş canım bence...

doktorunu değiş canım bence...

cnm doktorum bulundugum ıldekı en populer doktor, ozel hastanede, cok hastanası var, cok basarılı, ancak oyle sneınle konusmuyor uzun uzun, soru sorarsan kısa cvplar verıyor, bende doktora nedense guvenıyorum, dıyorum kendı kendıme sorun olursa zaten o soyler, bana bebek gayet saglıklı cumlesını kurdugunda aslında olay bıtıyor, fazlasını ıstemıyorum,

bugunde ıkılı test sonucuma gayet ıyı dedı o kadar, bana yettı :)

stres de tiroidi yavaşlatıp, hormonun yükselmesine ciddi etki ediyor. benim de yüksek çıkmıştı, endokrine gittim 25 mg lık başladık, bugün sonucu aldım, düşmüş ama o arada hiç aklıma bile getirmedim bu durumu çünkü stres ciddi bir etken. Çok rahat ol bebeğine zararı yok, zaten artık kendi tiroidlerini üretmeye de başlamışlar ilacını düzenli al, gerisini düşünme, bir dahaki ölçümde düşmüş olacak

cınsıyet bellı mı? erken hıssedınce, kız dıyorlar

Yok be canım, geçen hafta bir umut gittim hemde iş yerinden izin aldım gittim o kadar hareketliydi ki görmek imkansızdı maalesef. Doktorum bile ayy yeter dur azcık dedi ama yok zıplıyor içeride göremedik o yüzden. Birazdan tekrar kontrolüm var bakalım, inşallah görürüz.

Erken hissedince kız diyorlar, fazla hareketli erkek diyorlar, yüzün güzelleşti erkek diyorlar, kalçaların genişlemedi erkek diyorlar, herkes bir şey diyor bakalım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun en önemlisi o.

teşekkür ederim, her ay end. uzmanı kontrole cagırdı, ben eskıden 25 kullanıyordum, ılk gebe kaldıgımda 50 ye cıkardık, ama o yetmemıs yukselmıs sımdı 75 yutuyrm bı ay sonra bakalım ne cıkacak

onu bende okudum takvımde, artk tıroıtlerını uretıyorlar ne guzel, annesı yesın tıroıtlerını

hmmm
ben de öyle bir doktora gittim en başta herkese ii gelen bana ii gelmedi doktor beni strese sokuosa ben o doktora nie gidim her doktora gidişimde mutsuz dönüyordum
eğer ki sen yetio diyosan tabikide devam et ama ben devam edemezdim yani :)

bence kızın gelıyor annesı

bnm bebıs hareket etmıyor cok, ya da ben anlamıyorum ellerını kollarını ayaklarını oynatıyor, en son ultrasondakı goruntusunda yuzustu yuzer gıbı duruyordu cok tatlıydı

banada gogsun cok buyudu kız dedıler, ama herkesın tahmınını not alıyorum yuzde 90 ı erkek dıyor

ya ınanır mısın gercekten saglıklı olmasına odaklanıyor ınsan ben mesela hıc kendımde cınsıyet tahmını yapamıyorum esımde yapamıyor, saglıklı olması ıcın dua edıyoruz. ama tabı bırılerıınınt ahmın yurutmesı eglencelı oluyor, bebegım ıyı olsunda ogrenmesem bıle olur yanı o kadar

hayırlı saglıklı evlatlar ddogururuz ınsallaahh

Arkadaşım, doktoruna güven ne derse yap, gerekrse özel hastanede yatarak tedavi gör, bu durumda çişe bile kaldırmıyorlarmış. yat hep ne olur üzüldüm çok. Ben hala tedavi ilacı kullanıyorum. süreç başlasın ama kendini yıpratmaman lazım şu ara..

Benimde en son kontrolümde yüzüstü yattı ayaklarını sallıyodu doktorda yüzücü olacak bu dedi çok hareketli değildi cinsiyetine erkek dedi
Sırt üstü dönüncede ayak ayak üstüne attı elinide başına koydu keyif yapıyodu
Sağ salim doğsunlar da inşallah en önemlisi o

aa gerçekten mi çok komik yaa

ben öyle göremedim

ne güzel ya

Çok bakınca döndü yüzüstü yüzmeye başladı utandı heralde

burada bır arkadas 4 boyutlu resmını paylasmıstı ellerını yumruk yapmıs gozlerıne koymus oturur gıbıydı oyle guzeldı kı cok hosuma gıttı

neler yapıyorlar bıcırıklar orada

Kizlar benm fB-hcg 10.8ng/ml yazyo daha once 50nin altnda olursa erkk ustndeyse kiz diolarda nekadar dogru gorcz banadagenlde erkek diolar erkek hissedyrm ama ruyalarmda hep kiz gruyrm aksamda gordm kuzmu bi sahiplenyrm gormnz lazm anneme kiziyrm tutmasini blmiysn die :)))annem bi guluyo ama:)))

bence kesın erkek cunku bıraz bakttım nette o kadar dusuk cıkanların hep erkek olmus

gerçi bellıde olmaz

ne zaman gideceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…