Ya kızlar siz kendiniz için mi bakıyorsunuz ben hiç şampuanımı felan hiçbişiyimi değiştirmedim hala daha mesela duş jeli kullanıyorum zararlı mı ya... Saç kremi de kullanıyorum onu kullanmasam saçlarımı düşünemiyorum... Anlamadım ay.. Hep kimyasalları mı kullanıyorum ben şimdi :S:26:
oyy yesinler sesimizi mi duyacakmışş, cidden Allah'ın büyük mucizesi bu yaa, yüce Rabbim bize bu güzellikleri yaşama imkanı verdi şükürler olsun
Ben bir süredir hissediyorum, yani bu his nasıl bir şey deseniz "kelebek kanat çırpınıyor gibi" , "sanki balık kayıyor gibi" , "seyirme gibi "..Tuhaf yani, özellikle akşamları yattıktan sonra çokça hissediyorum, ama mesela dün sabah saatlerinde de çok hareketliydi. Bakalım bugün 15:15'te doktor randevumuz, bir sürpriz yapıp biraz sakin olabilirse belki cinsiyetini görürüz.
tarama testlerine gelince, ben hepsini yaptırmak istiyorum, evet onlar Allah'a emanet, her ne olursa olsun yavrularımız ama ben bu testlerin yaptırılması taraftarıyım. benim doktorum ense ölçümü iyi olunca 2'li tarama için kan tahliline bile gerek yok dedi ama ben istedim.
ben birde tiroitten dolayı stress yaşıyorum, tsh denilen hormonum yükseliyor, 2,5 altında olması lazm 5,18 e çıkmış, tamam ilacın dozajını artırdıkta tahlil olana kadar olan süreçte yükselen hormon bebeğime zarar verdiyse, gelişimini etkilediyse ondan endişe ediyorum.
düşük riskide yaratıyormuş hormonun yukselmesi, k.dogumcum bırsey demıyor yorum yapmıyor, arasstırma hastanesınde endokrın uzmanına gıdıyorum oda cok konusmuyor, bebegıme zararı var mı dıyorm, yok dıyor o kadar, ne bı acıklama ne bırsey
doktorunu değiş canım bence...
ben birde tiroitten dolayı stress yaşıyorum, tsh denilen hormonum yükseliyor, 2,5 altında olması lazm 5,18 e çıkmış, tamam ilacın dozajını artırdıkta tahlil olana kadar olan süreçte yükselen hormon bebeğime zarar verdiyse, gelişimini etkilediyse ondan endişe ediyorum.
düşük riskide yaratıyormuş hormonun yukselmesi, k.dogumcum bırsey demıyor yorum yapmıyor, arasstırma hastanesınde endokrın uzmanına gıdıyorum oda cok konusmuyor, bebegıme zararı var mı dıyorm, yok dıyor o kadar, ne bı acıklama ne bırsey
cınsıyet bellı mı? erken hıssedınce, kız dıyorlar
stres de tiroidi yavaşlatıp, hormonun yükselmesine ciddi etki ediyor. benim de yüksek çıkmıştı, endokrine gittim 25 mg lık başladık, bugün sonucu aldım, düşmüş ama o arada hiç aklıma bile getirmedim bu durumu çünkü stres ciddi bir etken. Çok rahat ol bebeğine zararı yok, zaten artık kendi tiroidlerini üretmeye de başlamışlarilacını düzenli al, gerisini düşünme, bir dahaki ölçümde düşmüş olacak
cnm doktorum bulundugum ıldekı en populer doktor, ozel hastanede, cok hastanası var, cok basarılı, ancak oyle sneınle konusmuyor uzun uzun, soru sorarsan kısa cvplar verıyor, bende doktora nedense guvenıyorum, dıyorum kendı kendıme sorun olursa zaten o soyler, bana bebek gayet saglıklı cumlesını kurdugunda aslında olay bıtıyor, fazlasını ıstemıyorum,
bugunde ıkılı test sonucuma gayet ıyı dedı o kadar, bana yettı :)
Yok be canım, geçen hafta bir umut gittim hemde iş yerinden izin aldım gittim o kadar hareketliydi ki görmek imkansızdı maalesef. Doktorum bile ayy yeter dur azcık dedi ama yok zıplıyor içeridegöremedik o yüzden. Birazdan tekrar kontrolüm var bakalım, inşallah görürüz.
Erken hissedince kız diyorlar, fazla hareketli erkek diyorlar, yüzün güzelleşti erkek diyorlar, kalçaların genişlemedi erkek diyorlar, herkes bir şey diyor bakalım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun en önemlisi o.
Arkadaşım, doktoruna güven ne derse yap, gerekrse özel hastanede yatarak tedavi gör, bu durumda çişe bile kaldırmıyorlarmış. yat hep ne olur üzüldüm çok. Ben hala tedavi ilacı kullanıyorum. süreç başlasın ama kendini yıpratmaman lazım şu ara..Canlarım fazla detaya girmeden (adli süreç başlatacağız) kısaca yazmaya çalışayım. En son titreme nöbeti, ateş, kasılma vb. şikayetlerim için kendi hastaneme değil de evimin hemen yanı olduğu için devlet hastanesine gitmiştim, ilk bebeklere kontrol yaptılar herşey yolunda ve ikiz gebelik kaydı olarak geçtiler, doktor şikayetlerim için diğer doktora yönlendirdi bizle ilgili bir sorun yok dedi ve ağrın kanaman olursa gelirsin diye gönderdi. Acil doktoru idrar kan tahlili yaptı, ben içerde serumla yatarken mikrobiyolog gelmiş ve sonuçlara bakarak antibiyotik ağrı kesici yazmış, beni görmeden hiç. Eşimle çıkışımızı yaptılar, ilaçları alıp dinleniyorum ama pek bir fark yok. Eşim dayanamadı ertesi gün sabah tekrar gitti aynı yere, hiç düzelmediğimi vs. anlattı, benim de çamur gibi akıntılarım başladı ilaca başlayınca. Normaldir demişler, hemen etki etmez vs. Öğleden sonra duşa girdim, çıkmamla bir ağrı, lekelenme, ve büyük kriz başladı, çok şiddetliydi ve uzun sürdü, nefes alamamaya başladım, site toplandı, ambulans vs.. Yine 2 dakika mesafe diye devlet hastanesindeyim, yatışım yapıldı, yalvarıyorum ağrım var, lekelenme oldu, doktor yok. Serum vs. ateş düşürüldü odaya alındım, kanamam geldi ama nasıl şiddetli, hemşire baktı bu çok normal hamilelerde kanama olur hatta bu lekelenme vs.. çaresizlikten inanıyorum, hiçbir ilaç tedavisi falan almıyorum doktor yok zaten ortada. Sabaha kadar kaç pet kan oldu. 9 gibi biri geldi sallanarak (18:00 de hastaneye yatmışım) niye geldin demez mi, neyse 1- saat sonra ultrasona aldılar tek bebek, diğeri yok,adamlara göre düşük yapmış olma ihtimalim de yok baştan beri tek bebek, 2 gün önce aynı bebek ölçülmüş, kandırılmışım, başkasının ultrason görüntüleriymiş vs.. Tek bebekte çok sağlıklı, kese vs. herşey düzgün raporu.. Kabuslardan sonra hemen terkedip orayı kendi doktoruma gittim ki düşük yapmışım doğru ama bebeğim içimde hala, kanımdaki mikrop crp 19.13, ölüyormuşum, diğer bebeğimin suyu çok azalmış.. Tamamen ihmal kurbanıyım, Allah'ıma isyanım yok çok şükür ama yapanın yanına kalmamalı.. Dualarınızda beni de anın canlarım minik oğlum savaşı kazanabilsin..
bence kızın gelıyor annesı
bnm bebıs hareket etmıyor cok, ya da ben anlamıyorum ellerını kollarını ayaklarını oynatıyor, en son ultrasondakı goruntusunda yuzustu yuzer gıbı duruyordu cok tatlıydı
banada gogsun cok buyudu kız dedıler, ama herkesın tahmınını not alıyorum yuzde 90 ı erkek dıyor
ya ınanır mısın gercekten saglıklı olmasına odaklanıyor ınsan ben mesela hıc kendımde cınsıyet tahmını yapamıyorum esımde yapamıyor, saglıklı olması ıcın dua edıyoruz. ama tabı bırılerıınınt ahmın yurutmesı eglencelı oluyor, bebegım ıyı olsunda ogrenmesem bıle olur yanı o kadar
hayırlı saglıklı evlatlar ddogururuz ınsallaahh
Benimde en son kontrolümde yüzüstü yattı ayaklarını sallıyodu doktorda yüzücü olacak bu dedi çok hareketli değildi cinsiyetine erkek dedi
Sırt üstü dönüncede ayak ayak üstüne attı elinide başına koydu keyif yapıyodu
Sağ salim doğsunlar da inşallah en önemlisi o
aa gerçekten mi çok komik yaa
ben öyle göremedim
ne güzel ya
Çok bakınca döndü yüzüstü yüzmeye başladı utandı heralde
Kizlar benm fB-hcg 10.8ng/ml yazyo daha once 50nin altnda olursa erkk ustndeyse kiz diolarda nekadar dogru gorcz banadagenlde erkek diolar erkek hissedyrm ama ruyalarmda hep kiz gruyrm aksamda gordm kuzmu bi sahiplenyrm gormnz lazm anneme kiziyrm tutmasini blmiysn die :)))annem bi guluyo ama:)))
Benide eklermisinizbenide eklermisiniz listeye
srepoglu
13.11.2014
kırklareli
yaş 29
2. bebek
cinsiyet belli değil
Benide eklermisiniz
Mutluluk66
08.11.2014
yozgat
yaş26
Ilk bebek cinsiyet belli değil
5 Kasım. İlk çocuğum. Yaş 25 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?