2014 Kasım Anneleri

Ya canım bilmiyorum ben o kadar dikkat etmedim ama başka öyle şampuanlar saçımı ne hale getirir bilemiyorum en son yine krem kullanacağım için anlamı kalmaz diyorum ama hacı şakir kullanabilirim duş jeli yerine en azından... Ne bilim ay her şeyi düşünürsem böyle deli olacam

doğru söylüyosun hacı şakir in nesi varmış valla organik dedikleri bile organik olmayabilir .
Ayyy onu yıkamayı , masaj yapmayı hayal ediyorum da çokk tatlı Allah o günleri görmeyi nasip etsin

bencede en azından duş jelını kullanma :) ben bebek şampuanı kullanmayı dusunuyrm vucuduma ama suan kullanamam cok koku haassasıyetım var herseyın kokusu kotu gelıyor mıdem kalkıyor ılerleyen gunlerde kullanırım

doğru söylüyosun hacı şakir in nesi varmış valla organik dedikleri bile organik olmayabilir .
Ayyy onu yıkamayı , masaj yapmayı hayal ediyorum da çokk tatlı Allah o günleri görmeyi nasip etsin

evet yaa masaj yapmakk güzel tenini sevmek anne sevgisi dolu ellerle ay ne güzel yaa
biran evvell geçsee şu günler hele ki bnm zor geçiyor mide bulantıları falan

Benim için de en önemlisi sağlığı , kız da erkek te aynı benim için evlat sonuçta. Ama eşim dua ediyo , Allah'ım sağlıklı olsun, hayırlı olsun, erkek olsun diye

Tamam hacı şakir alayım bakalım haftasonu alış verişte :)

Benim için de en önemlisi sağlığı , kız da erkek te aynı benim için evlat sonuçta. Ama eşim dua ediyo , Allah'ım sağlıklı olsun, hayırlı olsun, erkek olsun diye

tabi ki hiç önemi yok, Allah hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin inş, benm eşim hiç birsey demiyor, korkuyor, saglıklı olsun yeter, gercekten de ona cok odaklanıyor ınsan, bende oyleyım kızım olsun oglum olsun demıyorum, dıyemıyorum

kızlar ben çatlak kremi getirttim eczacıma pregnacare diye birşey artık göbeğim kaşınmaya başlamıştı birde içindeki su arttığından dahada sertleşti göbeğim umarım çatlamam bu kremle alan var mı bu kremi:

Son düzenleme:
Kızlar biliyorum daha erken ama alışveriş yapan oldu mu aranızda başladınız mı???

Ben küçükten birşeyler almaya başladım,hele şimdi cinsiyetini öğrenince tutamam gibi geliyor kendimi :)

Aldıysanız neler aldınız??

2 akrabam madenden sağ olarak çıkarıldı, acı çok büyük, tarifi yok. Allah tüm canı yananlara sabır versin.

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım, rabbim yavrunu sana bağışlasın, bundan sonrası için seni de minik sincabını da korusu inşallah

nasılsınız kızlar? ben bepanthenin hamileler için olan losyonunu kullanıyorum günde 2 defa ama ona mı bağlı bilmiyorum gerçi baştan beri var, çookk tüylendi benim karnım

ben bez aldım huggıes ıyı sanıyrdum gercı bılmıyoum ıyıdır herhalde, prıma premıum en ıyısı dedıler tecrubelıler

chıcco sampuan

bebedor tırnak makası setı
dayısıda adıdas ayakkabı aldı oyle tatlı kı mınıcık

İnşallah düzelir benimkide... Bebeğinizin durumu iyidir inşallah. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohooo şimdi 1 yaşında koşturup duruyo maşallah:) geçen gün sandalyeden masaya çıkarak cep telefonumu akvaryumun içine atmış sen düşün ne yaramaz olduğunu:)

Tatlım ben daha bişey almadım ama hafta sonu alıcam gibi gözüküyor prensesim geliyor çok mutluyum ama fazla abartmamam lazım

Canım ben daha hiiiiç bişi almadım... Ama annem benden heyecanlı şimdiden hastane çıkışı almış sepet beşik bakıyor kıyafetler alıyor Ben de 26 sında kontrolümde erkek olduğu kesinleşirse ondan sonra başlarım ufaktan ufaktna hala inanasım gelmiyor bişi olur diye korkudan ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…