- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
cnm ben ılk hamıle kaldıgımda kendım ıcın sampuan falan baktım cok pahalıydı, doktora sordum, dıs macunu, sampuan falan zararlı mı dıye, yok dedı,
ama normalde kullandıgımız sampuanların ıcerıklerı pek ıyı sayılmaz ıcınde ınanılmaz kımyasallar var, herkes ıcınde zararlı, ama zararsız olanlar pahalı
ben otacının ısırgan otlu sampuanını kullanıyrm vucudumada sevmesemde hacı sakır
gercı kızlar neredeyse on gunde bır yıkanıyorum, mıdem bulanıyor yıkanamıyorum kı
ya annemin komşusu kız 24 haftalık hamile çok feci hemoroid oldu, dayanamadı kestiler ameliyat yaptılar lokal anestezi ile, basbas bağırmış hep, demek ki onun için o sprey , hmm
ya evet aynen o fiyatlarda, öylede altından kalkmak zor olur, biz hacısakirle yıkandık noldu yani hiç,
yediğimiz içtiğimiz bile ne kadr organik, yapacak birşey yok, o kadarda alamayız, bende alamam yani ne diyim
ayy doğsada yıkasak beraber kuvette yıkansak ne güzel demi, gögsümüze yatırıp,
o kremi satmak için demiştir :)
Ya canım bilmiyorum ben o kadar dikkat etmedim ama başka öyle şampuanlar saçımı ne hale getirir bilemiyorum en son yine krem kullanacağım için anlamı kalmaz diyorum ama hacı şakir kullanabilirim duş jeli yerine en azından... Ne bilim ay her şeyi düşünürsem böyle deli olacam
doğru söylüyosun hacı şakir in nesi varmış valla organik dedikleri bile organik olmayabilir .
Ayyy onu yıkamayı , masaj yapmayı hayal ediyorum da çokk tatlı Allah o günleri görmeyi nasip etsin
bence kızın gelıyor annesı
bnm bebıs hareket etmıyor cok, ya da ben anlamıyorum ellerını kollarını ayaklarını oynatıyor, en son ultrasondakı goruntusunda yuzustu yuzer gıbı duruyordu cok tatlıydı
banada gogsun cok buyudu kız dedıler, ama herkesın tahmınını not alıyorum yuzde 90 ı erkek dıyor
ya ınanır mısın gercekten saglıklı olmasına odaklanıyor ınsan ben mesela hıc kendımde cınsıyet tahmını yapamıyorum esımde yapamıyor, saglıklı olması ıcın dua edıyoruz. ama tabı bırılerıınınt ahmın yurutmesı eglencelı oluyor, bebegım ıyı olsunda ogrenmesem bıle olur yanı o kadar
hayırlı saglıklı evlatlar ddogururuz ınsallaahh
bencede en azından duş jelını kullanma :) ben bebek şampuanı kullanmayı dusunuyrm vucuduma ama suan kullanamam cok koku haassasıyetım var herseyın kokusu kotu gelıyor mıdem kalkıyor ılerleyen gunlerde kullanırım
hayırlı olsun
eksik bilgin var tamamlarsan ekleyebilirim şehir
Benim için de en önemlisi sağlığı , kız da erkek te aynı benim için evlat sonuçta. Ama eşim dua ediyo , Allah'ım sağlıklı olsun, hayırlı olsun, erkek olsun diye
Tamam hacı şakir alayım bakalım haftasonu alış verişte :)
hayırlı olsun
eksik bilgin var tamamlarsan ekleyebilirim şehir
2 akrabam madenden sağ olarak çıkarıldı, acı çok büyük, tarifi yok. Allah tüm canı yananlara sabır versin.
Canlarım fazla detaya girmeden (adli süreç başlatacağız) kısaca yazmaya çalışayım. En son titreme nöbeti, ateş, kasılma vb. şikayetlerim için kendi hastaneme değil de evimin hemen yanı olduğu için devlet hastanesine gitmiştim, ilk bebeklere kontrol yaptılar herşey yolunda ve ikiz gebelik kaydı olarak geçtiler, doktor şikayetlerim için diğer doktora yönlendirdi bizle ilgili bir sorun yok dedi ve ağrın kanaman olursa gelirsin diye gönderdi. Acil doktoru idrar kan tahlili yaptı, ben içerde serumla yatarken mikrobiyolog gelmiş ve sonuçlara bakarak antibiyotik ağrı kesici yazmış, beni görmeden hiç. Eşimle çıkışımızı yaptılar, ilaçları alıp dinleniyorum ama pek bir fark yok. Eşim dayanamadı ertesi gün sabah tekrar gitti aynı yere, hiç düzelmediğimi vs. anlattı, benim de çamur gibi akıntılarım başladı ilaca başlayınca. Normaldir demişler, hemen etki etmez vs. Öğleden sonra duşa girdim, çıkmamla bir ağrı, lekelenme, ve büyük kriz başladı, çok şiddetliydi ve uzun sürdü, nefes alamamaya başladım, site toplandı, ambulans vs.. Yine 2 dakika mesafe diye devlet hastanesindeyim, yatışım yapıldı, yalvarıyorum ağrım var, lekelenme oldu, doktor yok. Serum vs. ateş düşürüldü odaya alındım, kanamam geldi ama nasıl şiddetli, hemşire baktı bu çok normal hamilelerde kanama olur hatta bu lekelenme vs.. çaresizlikten inanıyorum, hiçbir ilaç tedavisi falan almıyorum doktor yok zaten ortada. Sabaha kadar kaç pet kan oldu. 9 gibi biri geldi sallanarak (18:00 de hastaneye yatmışım) niye geldin demez mi, neyse 1- saat sonra ultrasona aldılar tek bebek, diğeri yok,adamlara göre düşük yapmış olma ihtimalim de yok baştan beri tek bebek, 2 gün önce aynı bebek ölçülmüş, kandırılmışım, başkasının ultrason görüntüleriymiş vs.. Tek bebekte çok sağlıklı, kese vs. herşey düzgün raporu.. Kabuslardan sonra hemen terkedip orayı kendi doktoruma gittim ki düşük yapmışım doğru ama bebeğim içimde hala, kanımdaki mikrop crp 19.13, ölüyormuşum, diğer bebeğimin suyu çok azalmış.. Tamamen ihmal kurbanıyım, Allah'ıma isyanım yok çok şükür ama yapanın yanına kalmamalı.. Dualarınızda beni de anın canlarım minik oğlum savaşı kazanabilsin..
Kızlar biliyorum daha erken ama alışveriş yapan oldu mu aranızda başladınız mı???
Ben küçükten birşeyler almaya başladım,hele şimdi cinsiyetini öğrenince tutamam gibi geliyor kendimi :)
Aldıysanız neler aldınız??
İnşallah düzelir benimkide... Bebeğinizin durumu iyidir inşallah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
al, ama bebek sampuanlarınada bak, onlar hem vucut hem sac oluyor ya, vucut ıcın kullanılabılır, guzel kokuyorlar,
Kızlar biliyorum daha erken ama alışveriş yapan oldu mu aranızda başladınız mı???
Ben küçükten birşeyler almaya başladım,hele şimdi cinsiyetini öğrenince tutamam gibi geliyor kendimi :)
Ay bebe gibi kokarım kendimi sever durum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?