Ay bebe gibi kokarım kendimi sever durum artık
Canım ben daha hiiiiç bişi almadım... Ama annem benden heyecanlı şimdiden hastane çıkışı almış sepet beşik bakıyor kıyafetler alıyorBen de 26 sında kontrolümde erkek olduğu kesinleşirse ondan sonra başlarım ufaktan ufaktna hala inanasım gelmiyor bişi olur diye korkudan ölüyorum
Kızlar biliyorum daha erken ama alışveriş yapan oldu mu aranızda başladınız mı???
Ben küçükten birşeyler almaya başladım,hele şimdi cinsiyetini öğrenince tutamam gibi geliyor kendimi :)
Aldıysanız neler aldınız??
Bende uni baby nin şampuanını aldım kuaförde buram buram bebek kokuyor kafam
evet, sev kendını, bebegınde mutlu olur guzel bırsey, hem esınde sever :26::26:
Bende uni baby nin şampuanını aldım kuaförde buram buram bebek kokuyor kafam
korkma korkma, guzel dusun, ıcınde sımdı oynayıp duruyor annesı :)
şu lilypie takvımı nasıl eklenıyor ?
ben bez aldımhuggıes ıyı sanıyrdum gercı bılmıyoum ıyıdır herhalde, prıma premıum en ıyısı dedıler tecrubelıler
chıcco sampuan
bebedor tırnak makası setı
dayısıda adıdas ayakkabı aldı oyle tatlı kı mınıcık
Güzel kokan her şeyi sever bakalım bunu da sever mi:)
Ya bişi sorcam kızlar size sadece o şampuanı sadece mi sürüyorsunuz peşine saç kremi sürmeden saçlarımız arap saçı gibi olmuyor mu
Hayırlısı olsun canım,cinsiyeti belli mi bebeğinin.. ?? :) :)
Bende yavaş yavaş alıyorum birşeyler :) biz en son alınacak şeyi ilk başta aldık sayılır :) bebek arabamızı aldık 23 nisanda :) eheuhu
onun haricinde gs patikleri aldım :) 2-3 çift çorap,önlük,emzik 2 adet,ağız bezi..çıngıraklı oyuncak,oyuncak,hediye battaniye geldi 2 tane..
Herşeyden evel Allah'ım kullanmayı nasip etsin hepimize
Ben krem kullanıyorum zaten diplere değmediği için sorun yok bence
Tatlım ben daha bişey almadım ama hafta sonu alıcam gibi gözüküyor prensesim geliyor çok mutluyum ama fazla abartmamam lazım
Canım ben daha hiiiiç bişi almadım... Ama annem benden heyecanlı şimdiden hastane çıkışı almış sepet beşik bakıyor kıyafetler alıyorBen de 26 sında kontrolümde erkek olduğu kesinleşirse ondan sonra başlarım ufaktan ufaktna hala inanasım gelmiyor bişi olur diye korkudan ölüyorum
benim 3.gebeliğim olduğu için çok şanslıyım hiç bişe almayacağım ama 2.kızım küçük olduğu için odadan ayıramam belki doğuma yakın bi ufak beşik daha alırım ya da belki birileri verir:)
Öncelikle lütfen kötü düşünmeyi bırak,tamam kabul benim de çok kötü düşündüğüm oldu ama bak Allah'a şükür bebişlerimiz bizimle,inşallah da öyle kalır,ama içini ferah tutmak çok önemli...bana sağdan soldan da çok şey gelicek...sağolsunlar...
İnsanın içi gidiyo dimi ?? bi de şimdi cinsiyetlerini öğrenince iyicene dalarız valla
Bende hiçbişey almadım diyorum utanmadan biz 8. Haftada bebek arabası ve oto koltuğu aldık krafttannasıl unutmuşum
Ohh ne güzel ... Allah bağışlasın canım diğer yavrularını da ... :) :)
İnşallah canım benim...
Canım o adrese girdim tabi yabancı dilini çevirdim ondan sonra adımları izledim... Öyle yaptım Bir kaç denemeden sonra becerebildim :)
Hayırlısı olsun canım,cinsiyeti belli mi bebeğinin.. ?? :) :)
Bende yavaş yavaş alıyorum birşeyler :) biz en son alınacak şeyi ilk başta aldık sayılır :) bebek arabamızı aldık 23 nisanda :) eheuhu
onun haricinde gs patikleri aldım :) 2-3 çift çorap,önlük,emzik 2 adet,ağız bezi..çıngıraklı oyuncak,oyuncak,hediye battaniye geldi 2 tane..
Herşeyden evel Allah'ım kullanmayı nasip etsin hepimize
adrese nasıl gırecem kıyıne anlamadım cok tatlı bı takvım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?