2014 Kasım Anneleri

korkma korkma, guzel dusun, ıcınde sımdı oynayıp duruyor annesı :)
şu lilypie takvımı nasıl eklenıyor ?

benim 3.gebeliğim olduğu için çok şanslıyım hiç bişe almayacağım ama 2.kızım küçük olduğu için odadan ayıramam belki doğuma yakın bi ufak beşik daha alırım ya da belki birileri verir:)

evet, sev kendını, bebegınde mutlu olur guzel bırsey, hem esınde sever :26::26:

Güzel kokan her şeyi sever bakalım bunu da sever mi:)

Bende uni baby nin şampuanını aldım kuaförde buram buram bebek kokuyor kafam

Ya bişi sorcam kızlar size sadece o şampuanı sadece mi sürüyorsunuz peşine saç kremi sürmeden saçlarımız arap saçı gibi olmuyor mu

korkma korkma, guzel dusun, ıcınde sımdı oynayıp duruyor annesı :)
şu lilypie takvımı nasıl eklenıyor ?

İnşallah canım benim...
Canım o adrese girdim tabi yabancı dilini çevirdim ondan sonra adımları izledim... Öyle yaptım Bir kaç denemeden sonra becerebildim :)

Hayırlısı olsun canım,cinsiyeti belli mi bebeğinin.. ?? :) :)

Bende yavaş yavaş alıyorum birşeyler :) biz en son alınacak şeyi ilk başta aldık sayılır :) bebek arabamızı aldık 23 nisanda :) eheuhu
onun haricinde gs patikleri aldım :) 2-3 çift çorap,önlük,emzik 2 adet,ağız bezi..çıngıraklı oyuncak,oyuncak,hediye battaniye geldi 2 tane..
Herşeyden evel Allah'ım kullanmayı nasip etsin hepimize

Güzel kokan her şeyi sever bakalım bunu da sever mi:)

Ya bişi sorcam kızlar size sadece o şampuanı sadece mi sürüyorsunuz peşine saç kremi sürmeden saçlarımız arap saçı gibi olmuyor mu

Ben krem kullanıyorum zaten diplere değmediği için sorun yok bence

Bende hiçbişey almadım diyorum utanmadan biz 8. Haftada bebek arabası ve oto koltuğu aldık krafttan nasıl unutmuşum

Öncelikle lütfen kötü düşünmeyi bırak,tamam kabul benim de çok kötü düşündüğüm oldu ama bak Allah'a şükür bebişlerimiz bizimle,inşallah da öyle kalır,ama içini ferah tutmak çok önemli...bana sağdan soldan da çok şey gelicek...sağolsunlar...

Haklısın canım ilk bebeğimi kaybettiğim için diyorum ki bişiler alalım Allah muhafaza elimde kalır kahrolurum diye saçmalıyorum bazen :S

Canım annem de bana diyo ki senin hiçbişi almana gerek yok alma diyorum anne ben de bi anne olarak heves edip alırım müsade et diyorum :)

İnsanın içi gidiyo dimi ?? bi de şimdi cinsiyetlerini öğrenince iyicene dalarız valla

Eveeeet ben internette bi body gördüm üzerinde "üzgünüm anne aynı erkeğe aşığız" yazıyordu inşallah onu bulurum

Bende hiçbişey almadım diyorum utanmadan biz 8. Haftada bebek arabası ve oto koltuğu aldık krafttan nasıl unutmuşum

Heheheh sende bendensin demek ki ilk aldığım ve kafama en çok taktığım bebek arabasıydı,hamile olmadan önce de hep araştırırdım..

ooo sen baya dizmişssin, cınsıyet henuz bellı degıl

cınsıyet bellı olunca alısverıs cok zevklı olacak
helekı kızsa :)

adrese nasıl gırecem kı yıne anlamadım cok tatlı bı takvım ama

Canım kullanıcı kontrol panelinden profil bilgilerini düzenleye girdiğinde çizelge diye bir yer göreceksin orda gri yazılarla 3 tane internet adresi vermiş o 3 adresten herhangi birine girip çeşit çeşit şeyler var ayarlayıp yapabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…