Haklısın canım ilk bebeğimi kaybettiğim için diyorum ki bişiler alalım Allah muhafaza elimde kalır kahrolurum diye saçmalıyorum bazen :S
Canım annem de bana diyo ki senin hiçbişi almana gerek yok alma diyorum anne ben de bi anne olarak heves edip alırım müsade et diyorum :)
Çok üzüldüm canım,ama hayırlısı böyleymiş diye düşün her zaman...Allah'ım bu bebeğine sağlık versin canım ve kucağına almayı nasip etsin...
İnsan heves ediyor etmez mi hiç..kendi canımız kanımız onlar :)
Eveeeetben internette bi body gördüm üzerinde "üzgünüm anne aynı erkeğe aşığız" yazıyordu inşallah onu bulurum
kızlaaaaaar ben size asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum dün akşam eşimle tv izlerken reklamlar girdi bende kızııııııım d,ye bağırdım o da bana sol taraftan pıt pıt yaptı uzanıyordum ve çok net hissettim inanamadım eşime söyledim hemen elini koydum o an 4 tane ard arda yaptı ama eşim birini hissetti inanamadı resmen bişey çok derinden elime değdi dedi hemen karnıma yaklaştı dua okudu ona ben tabii yine şıp şıpçok güzel bir andı o kadar netti ki gazla karıştırılacak birşey asla değil resmen pıt pıt yaptı
İyimiş canım,onun tersi yazanı bulursan bana da haber et :) :)
ooo sen baya dizmişssin, cınsıyet henuz bellı degıl
cınsıyet bellı olunca alısverıs cok zevklı olacak
helekı kızsa :)
Amin canım hiçbirimizi içinden ayırmasın hepimiz nefeslerini kucaklarımızda da görelim uzun bir ömür versin hepimize bebişlerimize..
Evet ya 'anne' olacağız... Annee...
Canlarım fazla detaya girmeden (adli süreç başlatacağız) kısaca yazmaya çalışayım. En son titreme nöbeti, ateş, kasılma vb. şikayetlerim için kendi hastaneme değil de evimin hemen yanı olduğu için devlet hastanesine gitmiştim, ilk bebeklere kontrol yaptılar herşey yolunda ve ikiz gebelik kaydı olarak geçtiler, doktor şikayetlerim için diğer doktora yönlendirdi bizle ilgili bir sorun yok dedi ve ağrın kanaman olursa gelirsin diye gönderdi. Acil doktoru idrar kan tahlili yaptı, ben içerde serumla yatarken mikrobiyolog gelmiş ve sonuçlara bakarak antibiyotik ağrı kesici yazmış, beni görmeden hiç. Eşimle çıkışımızı yaptılar, ilaçları alıp dinleniyorum ama pek bir fark yok. Eşim dayanamadı ertesi gün sabah tekrar gitti aynı yere, hiç düzelmediğimi vs. anlattı, benim de çamur gibi akıntılarım başladı ilaca başlayınca. Normaldir demişler, hemen etki etmez vs. Öğleden sonra duşa girdim, çıkmamla bir ağrı, lekelenme, ve büyük kriz başladı, çok şiddetliydi ve uzun sürdü, nefes alamamaya başladım, site toplandı, ambulans vs.. Yine 2 dakika mesafe diye devlet hastanesindeyim, yatışım yapıldı, yalvarıyorum ağrım var, lekelenme oldu, doktor yok. Serum vs. ateş düşürüldü odaya alındım, kanamam geldi ama nasıl şiddetli, hemşire baktı bu çok normal hamilelerde kanama olur hatta bu lekelenme vs.. çaresizlikten inanıyorum, hiçbir ilaç tedavisi falan almıyorum doktor yok zaten ortada. Sabaha kadar kaç pet kan oldu. 9 gibi biri geldi sallanarak (18:00 de hastaneye yatmışım) niye geldin demez mi, neyse 1- saat sonra ultrasona aldılar tek bebek, diğeri yok,adamlara göre düşük yapmış olma ihtimalim de yok baştan beri tek bebek, 2 gün önce aynı bebek ölçülmüş, kandırılmışım, başkasının ultrason görüntüleriymiş vs.. Tek bebekte çok sağlıklı, kese vs. herşey düzgün raporu.. Kabuslardan sonra hemen terkedip orayı kendi doktoruma gittim ki düşük yapmışım doğru ama bebeğim içimde hala, kanımdaki mikrop crp 19.13, ölüyormuşum, diğer bebeğimin suyu çok azalmış.. Tamamen ihmal kurbanıyım, Allah'ıma isyanım yok çok şükür ama yapanın yanına kalmamalı.. Dualarınızda beni de anın canlarım minik oğlum savaşı kazanabilsin..
arkadaşlar benm FREE beta hcg 53 kız mı acaba? :)
cinsiyet tahmini konusunda ne düşünüyorsunuz? tutuyor mu bu test sonucu
Ya kızlar siz kendiniz için mi bakıyorsunuz ben hiç şampuanımı felan hiçbişiyimi değiştirmedim hala daha mesela duş jeli kullanıyorum zararlı mı ya... Saç kremi de kullanıyorum onu kullanmasam saçlarımı düşünemiyorum... Anlamadım ay.. Hep kimyasalları mı kullanıyorum ben şimdi :S:26:
Yok be canım, geçen hafta bir umut gittim hemde iş yerinden izin aldım gittim o kadar hareketliydi ki görmek imkansızdı maalesef. Doktorum bile ayy yeter dur azcık dedi ama yok zıplıyor içeridegöremedik o yüzden. Birazdan tekrar kontrolüm var bakalım, inşallah görürüz.
Erken hissedince kız diyorlar, fazla hareketli erkek diyorlar, yüzün güzelleşti erkek diyorlar, kalçaların genişlemedi erkek diyorlar, herkes bir şey diyor bakalım eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun en önemlisi o.
Aman da amannn oyyyyyyyyyyy yerim o kuzuyu ben maşallahDarısı bize olsun yaaaaaaa ben hissedemiyorum
tabi ki hiç önemi yok, Allah hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin inş, benm eşim hiç birsey demiyor, korkuyor, saglıklı olsun yeter, gercekten de ona cok odaklanıyor ınsan, bende oyleyım kızım olsun oglum olsun demıyorum, dıyemıyorum
Canım çok geçmiş olsun hayretler içinde okudum yazdıklarını
Allah onlar nasıl biliyorsa öyle yapsın
oğluşun sana sımsıkı tutunsun duacınım canım
Hiç inanma derimbenin beta hcg 68 di erkek çıktı
bende tutmayanlar kan yenileme yılna göre yapılan test, rus takvimi, ye ekşiyi :))
bende tutanlar çin takvimi, idrar ph, karından yüzük sallama :))
Valla canım bende hiç bir ürünümü değiştirmedim değiştirmeyide düşünmüyorum Allaha emanet aynen devam oğluşum için çok düzenli besleniyorum sadece bu kadar
Ama bebeğim gelince onun için kullanacağım ürünler mustela olacak
Haberini bekliyorummm heyecanla
evet yaa masaj yapmakk güzel tenini sevmek anne sevgisi dolu ellerle ay ne güzel yaa
biran evvell geçsee şu günler hele ki bnm zor geçiyor mide bulantıları falan
idrar ph naısl anlaşılıyor cinsiyet tahmini?çin takvimi gerçekten yüksek oranda tutuyo sanırım ya etrafımda bi çok kişiye baktık tutuyo bende de iki kzımda tutuyo umarım bunda da tutar:)
Benimde tuttu çin takvimi ..
slm bu ne kalabalık herkes nasıl bebıslerınız ne alemde tepıkleme durumları nedır bunların hepsını cevaplayın lutfen
valla ben bende de tutmasını çok istiyorum erkek diyor çünkü:)topkte erkek doldu fenamı olur ben de şu erkek annelerinin arasına karışsam:)
idrar ph naısl anlaşılıyor cinsiyet tahmini?çin takvimi gerçekten yüksek oranda tutuyo sanırım ya etrafımda bi çok kişiye baktık tutuyo bende de iki kzımda tutuyo umarım bunda da tutar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?