2014 Kasım Anneleri

Çok üzüldüm canım,ama hayırlısı böyleymiş diye düşün her zaman...Allah'ım bu bebeğine sağlık versin canım ve kucağına almayı nasip etsin...
İnsan heves ediyor etmez mi hiç..kendi canımız kanımız onlar :)

kızlaaaaaar ben size asıl önemli şeyi söylemeyi unuttum dün akşam eşimle tv izlerken reklamlar girdi bende kızııııııım d,ye bağırdım o da bana sol taraftan pıt pıt yaptı uzanıyordum ve çok net hissettim inanamadım eşime söyledim hemen elini koydum o an 4 tane ard arda yaptı ama eşim birini hissetti inanamadı resmen bişey çok derinden elime değdi dedi hemen karnıma yaklaştı dua okudu ona ben tabii yine şıp şıp çok güzel bir andı o kadar netti ki gazla karıştırılacak birşey asla değil resmen pıt pıt yaptı

Son düzenleme:

Amin canım hiçbirimizi içinden ayırmasın hepimiz nefeslerini kucaklarımızda da görelim uzun bir ömür versin hepimize bebişlerimize..
Evet ya 'anne' olacağız... Annee...

Aman da amannn oyyyyyyyyyyy yerim o kuzuyu ben maşallah Darısı bize olsun yaaaaaaa ben hissedemiyorum

Amin canım hiçbirimizi içinden ayırmasın hepimiz nefeslerini kucaklarımızda da görelim uzun bir ömür versin hepimize bebişlerimize..
Evet ya 'anne' olacağız... Annee...

AAAAAAMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum :)

Canım çok geçmiş olsun hayretler içinde okudum yazdıklarını
Allah onlar nasıl biliyorsa öyle yapsın
oğluşun sana sımsıkı tutunsun duacınım canım

arkadaşlar benm FREE beta hcg 53 kız mı acaba? :)

cinsiyet tahmini konusunda ne düşünüyorsunuz? tutuyor mu bu test sonucu

Hiç inanma derim benin beta hcg 68 di erkek çıktı
bende tutmayanlar kan yenileme yılna göre yapılan test, rus takvimi, ye ekşiyi :))
bende tutanlar çin takvimi, idrar ph, karından yüzük sallama :))

Valla canım bende hiç bir ürünümü değiştirmedim değiştirmeyide düşünmüyorum Allaha emanet aynen devam oğluşum için çok düzenli besleniyorum sadece bu kadar
Ama bebeğim gelince onun için kullanacağım ürünler mustela olacak

Haberini bekliyorummm heyecanla

Aman da amannn oyyyyyyyyyyy yerim o kuzuyu ben maşallah Darısı bize olsun yaaaaaaa ben hissedemiyorum

Sanırım uzandığım için hissettim inşallah sende hissedersin zaten hissettiğinde nasıl olduğunu anlıyorsun ve tetikte oluyorsun birde gece ve sabah erken saatlerde uyanık olurlarmış genelde

kesinlikle katılıyorum herşeyin başı sağlık diye boşuna dememişler sağlıklı olsun da ...

idrar ph naısl anlaşılıyor cinsiyet tahmini?çin takvimi gerçekten yüksek oranda tutuyo sanırım ya etrafımda bi çok kişiye baktık tutuyo bende de iki kzımda tutuyo umarım bunda da tutar:)

evet yaa masaj yapmakk güzel tenini sevmek anne sevgisi dolu ellerle ay ne güzel yaa
biran evvell geçsee şu günler hele ki bnm zor geçiyor mide bulantıları falan

Umarım bebeğimizi kucağımza alıp bugünleri gülümseyerek hatırlamak nasip olur. Allah yardımcın olsun. Benim sadece 1-2 hafta mide bulantım oldu. Yatağın yanına kraker koyuyodum akşmdan . Sabah gözümü açtığım gbi midem bulandığı için krakerimi yiyip öyle yataktan kalkıyodum çok faydasını gördüm öyle atlattım

slm bu ne kalabalık herkes nasıl bebıslerınız ne alemde tepıkleme durumları nedır bunların hepsını cevaplayın lutfen

slm bu ne kalabalık herkes nasıl bebıslerınız ne alemde tepıkleme durumları nedır bunların hepsını cevaplayın lutfen

benin bebiş iyi valla büyüyüp duruyo çok şükür...tepiklere gelince uzanınca ara ara hissediyorum bebişimi çok güzel bi duygu:)

valla ben bende de tutmasını çok istiyorum erkek diyor çünkü:)topkte erkek doldu fenamı olur ben de şu erkek annelerinin arasına karışsam:)

Ben hissetmiştim bi de erkek olucağını,hamile olduğumu öğrendiğim gün bir kağıda ÇINAR BEBEK GELİYOR yazmıştım ve o kağıdı da kamerayıp açıp bilgisayarda eşimin abilerine göstermiştim...Doktor erkek deyince beni bir gülme tuttu ki sorma..ama tabii ki her gün sağlıklı olsun farketmez diye dua ettim..eşim daha çok kız istiyor gibiydi...nasip canım... :)
öğrenmene ne kadar kaldı az kalmıştır... :)

idrar ph naısl anlaşılıyor cinsiyet tahmini?çin takvimi gerçekten yüksek oranda tutuyo sanırım ya etrafımda bi çok kişiye baktık tutuyo bende de iki kzımda tutuyo umarım bunda da tutar:)

Tatlım burda biri yazmıştı
idrar tahlilinde yazan ph değeri 6,5 üzerindeyse erkekmiş diye benim 7 idi
inş. Allah sana sağlıklı bir erkek evlat verir gönlüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…