- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
slm bu ne kalabalık herkes nasıl bebıslerınız ne alemde tepıkleme durumları nedır bunların hepsını cevaplayın lutfen
slm bu ne kalabalık herkes nasıl bebıslerınız ne alemde tepıkleme durumları nedır bunların hepsını cevaplayın lutfen
Ben hissetmiştim bi de erkek olucağını,hamile olduğumu öğrendiğim gün bir kağıda ÇINAR BEBEK GELİYOR yazmıştım ve o kağıdı da kamerayıp açıp bilgisayarda eşimin abilerine göstermiştim...Doktor erkek deyince beni bir gülme tuttu ki sorma..ama tabii ki her gün sağlıklı olsun farketmez diye dua ettim..eşim daha çok kız istiyor gibiydi...nasip canım... :)
öğrenmene ne kadar kaldı az kalmıştır... :)
Tatlım burda biri yazmıştı
idrar tahlilinde yazan ph değeri 6,5 üzerindeyse erkekmiş diye benim 7 idi
inş. Allah sana sağlıklı bir erkek evlat verir gönlüne göre
valla bende erkek hisettim bunda sanki görmüşüm gibi:)haziranda öğrencem allah nasip kısmet ederse bebişde gösterirse:)valla ben de hep mustafa burak oğlum diye konuşuyorum karnımla:)hatta arada kızlarıma bile oğlum der olmuşum bi ara:)sürpriz oldu bu bana spiralle kaldım hemde adet biter bitmez kalmışım:)sırt ve baş ağrım yoğun ne bilem erkek hissediyorum bakalım:)
Heyy bende seni merak ediyordum, yoktun dimi bir süredir?
bebişler iyi tepiklemeler başladı inceden
benim hep5 .5 o:)hiç değişmez ki:)bakalım en sonuncu idrar tesstimi 21 mayısta alcam:)Rabbim herkesin benmimde gönlüme göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah:)
Naber tatlım denk gelemedik seninle iki gündür
Valla canım bende çatlayacaktım meraktan daha iki gün oldu öğreneli
ne duyduysam yaptım baktım ama kesin sonuca ulaşamamıştım kiminde kız kiminde erkek çıktı
Ama artık rengim belli MAVİ
ben birde tiroitten dolayı stress yaşıyorum, tsh denilen hormonum yükseliyor, 2,5 altında olması lazm 5,18 e çıkmış, tamam ilacın dozajını artırdıkta tahlil olana kadar olan süreçte yükselen hormon bebeğime zarar verdiyse, gelişimini etkilediyse ondan endişe ediyorum.
düşük riskide yaratıyormuş hormonun yukselmesi, k.dogumcum bırsey demıyor yorum yapmıyor, arasstırma hastanesınde endokrın uzmanına gıdıyorum oda cok konusmuyor, bebegıme zararı var mı dıyorm, yok dıyor o kadar, ne bı acıklama ne bırsey
ya benimde tam tersi. tsh çok düşük. 0.013 değerim. şüpheli tiroid nodülü de tespit edildi bende. biopsi yapılacak sanırım. inşallah bişey çıkmaz. yoksa tiroitlerim alınması gerekecek. hem de hamileyken ameliyat olmam gerekicek.
bende Yozgatlıyım
kızlar sizde baş ağrısı oluyor mu? Ben de normalde çok nadir olan baş ağrıları son haftalarda artış gösterdi. Acaba hamilelikten mi :26::26:
ya benimde tam tersi. tsh çok düşük. 0.013 değerim. şüpheli tiroid nodülü de tespit edildi bende. biopsi yapılacak sanırım. inşallah bişey çıkmaz. yoksa tiroitlerim alınması gerekecek. hem de hamileyken ameliyat olmam gerekicek.
simdibbaktm benmde 7:))benm hersey erkek diyoda grcez 30 maysta bide kizzzz oluyomus ama cokda ayrimim yok zatn ruyamda kiz gryrm hep okadar guzelkiTatlım burda biri yazmıştı
idrar tahlilinde yazan ph değeri 6,5 üzerindeyse erkekmiş diye benim 7 idi
inş. Allah sana sağlıklı bir erkek evlat verir gönlüne göre
Canlarım fazla detaya girmeden (adli süreç başlatacağız) kısaca yazmaya çalışayım. En son titreme nöbeti, ateş, kasılma vb. şikayetlerim için kendi hastaneme değil de evimin hemen yanı olduğu için devlet hastanesine gitmiştim, ilk bebeklere kontrol yaptılar herşey yolunda ve ikiz gebelik kaydı olarak geçtiler, doktor şikayetlerim için diğer doktora yönlendirdi bizle ilgili bir sorun yok dedi ve ağrın kanaman olursa gelirsin diye gönderdi. Acil doktoru idrar kan tahlili yaptı, ben içerde serumla yatarken mikrobiyolog gelmiş ve sonuçlara bakarak antibiyotik ağrı kesici yazmış, beni görmeden hiç. Eşimle çıkışımızı yaptılar, ilaçları alıp dinleniyorum ama pek bir fark yok. Eşim dayanamadı ertesi gün sabah tekrar gitti aynı yere, hiç düzelmediğimi vs. anlattı, benim de çamur gibi akıntılarım başladı ilaca başlayınca. Normaldir demişler, hemen etki etmez vs. Öğleden sonra duşa girdim, çıkmamla bir ağrı, lekelenme, ve büyük kriz başladı, çok şiddetliydi ve uzun sürdü, nefes alamamaya başladım, site toplandı, ambulans vs.. Yine 2 dakika mesafe diye devlet hastanesindeyim, yatışım yapıldı, yalvarıyorum ağrım var, lekelenme oldu, doktor yok. Serum vs. ateş düşürüldü odaya alındım, kanamam geldi ama nasıl şiddetli, hemşire baktı bu çok normal hamilelerde kanama olur hatta bu lekelenme vs.. çaresizlikten inanıyorum, hiçbir ilaç tedavisi falan almıyorum doktor yok zaten ortada. Sabaha kadar kaç pet kan oldu. 9 gibi biri geldi sallanarak (18:00 de hastaneye yatmışım) niye geldin demez mi, neyse 1- saat sonra ultrasona aldılar tek bebek, diğeri yok,adamlara göre düşük yapmış olma ihtimalim de yok baştan beri tek bebek, 2 gün önce aynı bebek ölçülmüş, kandırılmışım, başkasının ultrason görüntüleriymiş vs.. Tek bebekte çok sağlıklı, kese vs. herşey düzgün raporu.. Kabuslardan sonra hemen terkedip orayı kendi doktoruma gittim ki düşük yapmışım doğru ama bebeğim içimde hala, kanımdaki mikrop crp 19.13, ölüyormuşum, diğer bebeğimin suyu çok azalmış.. Tamamen ihmal kurbanıyım, Allah'ıma isyanım yok çok şükür ama yapanın yanına kalmamalı.. Dualarınızda beni de anın canlarım minik oğlum savaşı kazanabilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?