2014 Kasım Anneleri

slm bu ne kalabalık herkes nasıl bebıslerınız ne alemde tepıkleme durumları nedır bunların hepsını cevaplayın lutfen

İyiyiz canım çok sağol sen nasılsın
benim oğluşta tık yok hala heyecanla bekliyorum
senin ikizler nasıl :13:

valla bende erkek hisettim bunda sanki görmüşüm gibi:)haziranda öğrencem allah nasip kısmet ederse bebişde gösterirse:)valla ben de hep mustafa burak oğlum diye konuşuyorum karnımla:)hatta arada kızlarıma bile oğlum der olmuşum bi ara:)sürpriz oldu bu bana spiralle kaldım hemde adet biter bitmez kalmışım:)sırt ve baş ağrım yoğun ne bilem erkek hissediyorum bakalım:)

Tatlım burda biri yazmıştı
idrar tahlilinde yazan ph değeri 6,5 üzerindeyse erkekmiş diye benim 7 idi
inş. Allah sana sağlıklı bir erkek evlat verir gönlüne göre

benim hep5 .5 o:)hiç değişmez ki:)bakalım en sonuncu idrar tesstimi 21 mayısta alcam:)Rabbim herkesin benmimde gönlüme göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah:)

Hadi hayırlısı olsun canım,İnşallah bu da erkek olur :)Allah bağışlasın hepsini :) :)

benim hep5 .5 o:)hiç değişmez ki:)bakalım en sonuncu idrar tesstimi 21 mayısta alcam:)Rabbim herkesin benmimde gönlüme göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah:)

Valla canım bende çatlayacaktım meraktan daha iki gün oldu öğreneli
ne duyduysam yaptım baktım ama kesin sonuca ulaşamamıştım kiminde kız kiminde erkek çıktı
Ama artık rengim belli MAVİ

Naber tatlım denk gelemedik seninle iki gündür

İyiyim valla kanamam da durdu iki gündür oh, dün çok koşturdum yoktum burda, sabah mesajlarında bayağı saydırdım kamuya bu sebepten.
Bebiş te iyi, alışverişe başlıyacak mısın artık? Oğluşlarımıza nereden ne alalım hiç bilmiyorum yazarsın dimi burdan bende kopyalayayım

Valla canım bende çatlayacaktım meraktan daha iki gün oldu öğreneli
ne duyduysam yaptım baktım ama kesin sonuca ulaşamamıştım kiminde kız kiminde erkek çıktı
Ama artık rengim belli MAVİ

darısı benimde başıma bende haziranda öğrencem inşallah:)ALLAH sana ve tüm hamileler sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin:)

ben hissetmiyorum bebeğimi, ama böyle diyorsunuz ya hissediyoruz diye, içime birşey oluyor çok duygulanıyorum
ne güzel birşeyy,

ya benimde tam tersi. tsh çok düşük. 0.013 değerim. şüpheli tiroid nodülü de tespit edildi bende. biopsi yapılacak sanırım. inşallah bişey çıkmaz. yoksa tiroitlerim alınması gerekecek. hem de hamileyken ameliyat olmam gerekicek.

off ne diyorsun, çok geçmiş olsunnn, inş sorun çıkmaz

merhaba herkese erkek bebişler sarmış ortalığı bizde inş. pembeyiz diye haber veririz 10 gün sonra 2. hamileliğim ve göbeğim aşırı derecede büyüdü 6 aylık hamile gibiyim her gören kız diyor yayılmış göbeğin diyor tabiiki sağlıklı olsun önemli olan o evladın kızı erkeği farketmez... hala doğru düzgün bişe yiyemiyorum ekmek arası domates peynir 3 öğün başka bişe yiyemiyorum en kısa zamanda geçer inş.

kızlar sizde baş ağrısı oluyor mu? Ben de normalde çok nadir olan baş ağrıları son haftalarda artış gösterdi. Acaba hamilelikten mi :26::26:

kan basıncımız yükseldiği için normal ilk hamileliğimde 7 gün 24 saat baş ağrısı çekmiştim bu dönemlerde gayet normal dinlenmeye çalış...

Allah korusun, gerek kalmaz öyle bişeye inşallah

Tatlım burda biri yazmıştı
idrar tahlilinde yazan ph değeri 6,5 üzerindeyse erkekmiş diye benim 7 idi
inş. Allah sana sağlıklı bir erkek evlat verir gönlüne göre
simdibbaktm benmde 7:))benm hersey erkek diyoda grcez 30 maysta bide kizzzz oluyomus ama cokda ayrimim yok zatn ruyamda kiz gryrm hep okadar guzelki

Kızlar bugün 3 ayım bitti şükür ve eski halime döndüm baş ağrılarımi saymazsak :)
Göbişim çok gidiklaniyor benim ya çalışırken bile konsantrasyonumu bozuyor ama çok hoşuma gidiyor. 1 hafta sonra gösterirse cinsiyetini öğrenebilicez doktor randevumuz var :) yaramaz kızım bakalım kendini gösterecek mi?:)

okudum kanım dondu resmen ne yazayım kime sesleneyim bilemdim yazıklar olsun tüm orada çalışır görünenlere arkasını sakın bırakmayı kimsenin yanına kalmasın ki bir daha yapamasınlar ders olsun tüh yakan beynime çıktı...Allah sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…