2014 Kasım Anneleri

Süper canım çok sevindim artık kötü günler bitti vakit alışveriş vakti sabah yazdıklarını okudum ama sonra işlerden dolayı cevaplayamadım Allah düşürmesin böyle vicdansızların eline kimseyi
Bu hafta sonu çıkıp bişeyler bakıcam ilk alacağım bi kaç tane yalancı emzik inş. emer organik badi, çorap falan alırım heralde ilk etapta :))

Daha sonra alacakları yani karar verdiklerim kozmetik olarak mustela ürünleri
oda takımı olarak uyku seti + lamba + perde + halı takımlar var odayı bu şekilde düşünüyorum
bebek arabası ve koltuğuda e-bebek mağazadan deneyerek almak istiyorum çok ağır olmayan bişeyler
zamanı gelip aldıkça paylaşırım sende paylaş bende senden kopya çekeyim

Eveeeet ben internette bi body gördüm üzerinde "üzgünüm anne aynı erkeğe aşığız" yazıyordu inşallah onu bulurum

ben de çarşıda görmüştüm şu versiyonu da vardı... üzgünüm baba aynı kadına aşığız.... bakalım cinsiyetine göre bulup alırız inşallah...

hayırlı olsun,doktorun tahminde bulundu mu 12-13.haftalarda çünkü bana sadece tahmin edebilirim dedi 16.haftada söyleyecek ama merak ediyorum,dediğin gibi bişeyler almak istiyorum.

Tabi yaa, E-Bebek merkezi evimin dibindeymiş yani farkettim, gider bakınırım ben. Bende hafif araba alırım, asansörsüz apartmanın 4. katında oturuyoruz zor olur çıkartmak. Yalancı emzik ne işe yarıyo? birde neden emzik taktırılır çocuğa? sussun diye mi? Ben mantıklı bi açıklaması yoksa ağzına bişiy tıkmak istemiyorum.

İnsanın böyle mağazalara işi düşmeyince görmüyo ama bundan sonra nereleri keşfederiz kimbilir
ah o asansörsülüğü bana sorma kanayan yaram o benim 5.kat
Yalancı emziğin hiç bir işe yaramasına gerek ben çok seviyorum bebeklerde benim için emsin yeter

Ayy önemliymiş be Birgenim. okudum şimdi, emzik yoksa parmağını emip parmağa hasar verebilirmiş. iyiki emzik yazdın bak bilmeyecektim iyi oldu :)

Ayy önemliymiş be Birgenim. okudum şimdi, emzik yoksa parmağını emip parmağa hasar verebilirmiş. iyiki emzik yazdın bak bilmeyecektim iyi oldu :)

Aaayyy kesin emsin o zaman anası ona rengarenk alsın
bu arada ig kullanıyor musun?? orada da çok güzel ürünler oluyor
Geçen armani baskılı hastane çıkışı gördüm

Aaayyy kesin emsin o zaman anası ona rengarenk alsın
bu arada ig kullanıyor musun?? orada da çok güzel ürünler oluyor
Geçen armani baskılı hastane çıkışı gördüm

İg nedir?
0-1 ay bebek bakımını okuyorum içim eridi, doğsada banyo yaptırsak yumuş kollarına bacaklarına

Yeni katıldım aranıza 15. Haftada olmama ragmen ama bir yerde okumuştum bu sene erkek senesiymis. Bu yüzden çoğunluğu erkek bebek annelerinin olusturmasi normal :) inşallah herkes sağlıklı bir şekilde alir kucağına bebislerini.
Bu arada bebeğin kac gr olduğunu söylüyorlar mi size kizlar??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bişey paylaşsam sizinle..bebek alışverişi bir yana ben bugün çarşıya çıktım bakındım durdum hamile kıyafetlerine bir türlü alamadım denemedim bile elim gitmedi.... daha önce düşük atlattım yıllar önceydi ama epey küçüktü hiç 14. haftaya varamamıştım kızımdan sonra ilk bu durum sözkonusu oldu yaşım epey ilerledi sürpriz bir gebeli oldu bu yaşta belki de ondandır bilemedim .... tuhafım yani.

Bizi de ekler misiniz?
26.11.2014
İzmir
yas 32

Iste size taze taze resmimiz ) ama cinsiyet merak edenlere pek iyi haberim yok çünkü fok balığı gibi sürekli debeleniuor doktorum 25 dk uğraştı ama nafile, yüzünü gördük, çenesinin yapısı aynı eşim. Biz çok ısrar edince doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi. Ama kesin diyemem dedi. 3'lu tarama yapmaya gerek yok dedi. Haziran'ın 7'sinde renkli ultrason ve 4'lu tarama yapılacak. Renkli ultrasonda kesinleşir cinsiyeti dedi. Bizdeki haberler bunlar ) bu arada bir ara elini kafasına koydu içeride keyfi yerinde yani :))

Eklentiler

• $1400166723749.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 45
cinsiyet buyuk ihtimalle erkek dedi dr.ama kesin degil.

benin bebiş iyi valla büyüyüp duruyo çok şükür...tepiklere gelince uzanınca ara ara hissediyorum bebişimi çok güzel bi duygu:)
ohh masallah masallahhh
Heyy bende seni merak ediyordum, yoktun dimi bir süredir?
bebişler iyi tepiklemeler başladı inceden
evet cnm bı suredır yoktum :))
bızımkılerde kıpır kıpır
İyiyiz canım çok sağol sen nasılsın
benim oğluşta tık yok hala heyecanla bekliyorum
senin ikizler nasıl :13:

benım ıkızler ıyı cok sukur bende ıyıyım.
sadece psıkıyatrı ılacları basladım eh ıste dıyelım bu arada benım ıkızler kız sımdılık bı aksılık ccıkmazsa
bırı kesın kızda otekısı %70 kız :))

Oh oh allah bağışlasın, sıkıntılarını bizimle paylaşabilirsin destek oluruz huzurlu geçirmen için.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…