yozgat ta mı oturuyorsunoylemi ne güzel
off ne diyorsun, çok geçmiş olsunnn, inş sorun çıkmaz
Allah korusun, gerek kalmaz öyle bişeye inşallah
ben hissetmiyorum bebeğimi, ama böyle diyorsunuz ya hissediyoruz diye, içime birşey oluyor çok duygulanıyorum
ne güzel birşeyy,
İyiyim valla kanamam da durdu iki gündür oh, dün çok koşturdum yoktum burda, sabah mesajlarında bayağı saydırdım kamuya bu sebepten.
Bebiş te iyi, alışverişe başlıyacak mısın artık? Oğluşlarımıza nereden ne alalım hiç bilmiyorum yazarsın dimi burdan bende kopyalayayım
Eveeeetben internette bi body gördüm üzerinde "üzgünüm anne aynı erkeğe aşığız" yazıyordu inşallah onu bulurum
Kızlar biliyorum daha erken ama alışveriş yapan oldu mu aranızda başladınız mı???
Ben küçükten birşeyler almaya başladım,hele şimdi cinsiyetini öğrenince tutamam gibi geliyor kendimi :)
Aldıysanız neler aldınız??
Süper canım çok sevindim artık kötü günler bitti vakit alışveriş vaktisabah yazdıklarını okudum ama sonra işlerden dolayı cevaplayamadım Allah düşürmesin böyle vicdansızların eline kimseyi
Bu hafta sonu çıkıp bişeyler bakıcam ilk alacağım bi kaç tane yalancı emzik inş. emerorganik badi, çorap falan alırım heralde ilk etapta :))
Daha sonra alacakları yani karar verdiklerim kozmetik olarak mustela ürünleri
oda takımı olarak uyku seti + lamba + perde + halı takımlar var odayı bu şekilde düşünüyorum
bebek arabası ve koltuğuda e-bebek mağazadan deneyerek almak istiyorum çok ağır olmayan bişeyler
zamanı gelip aldıkça paylaşırım sende paylaş bende senden kopya çekeyim
Tabi yaa, E-Bebek merkezi evimin dibindeymiş yani farkettim, gider bakınırım ben. Bende hafif araba alırım, asansörsüz apartmanın 4. katında oturuyoruz zor olur çıkartmak. Yalancı emzik ne işe yarıyo? birde neden emzik taktırılır çocuğa? sussun diye mi? Ben mantıklı bi açıklaması yoksa ağzına bişiy tıkmak istemiyorum.
İnsanın böyle mağazalara işi düşmeyince görmüyo ama bundan sonra nereleri keşfederiz kimbilir
ah o asansörsülüğü bana sorma kanayan yaram o benim 5.kat
Yalancı emziğin hiç bir işe yaramasına gerek ben çok seviyorum bebeklerde benim için emsin yeter
Ayy önemliymiş be Birgenim. okudum şimdi, emzik yoksa parmağını emip parmağa hasar verebilirmiş. iyiki emzik yazdın bak bilmeyecektim iyi oldu :)
Aaayyy kesin emsin o zaman anası ona rengarenk alsın
bu arada ig kullanıyor musun?? orada da çok güzel ürünler oluyor
Geçen armani baskılı hastane çıkışı gördüm
bence kızın gelıyor annesı
bnm bebıs hareket etmıyor cok, ya da ben anlamıyorum ellerını kollarını ayaklarını oynatıyor, en son ultrasondakı goruntusunda yuzustu yuzer gıbı duruyordu cok tatlıydı
banada gogsun cok buyudu kız dedıler, ama herkesın tahmınını not alıyorum yuzde 90 ı erkek dıyor
ya ınanır mısın gercekten saglıklı olmasına odaklanıyor ınsan ben mesela hıc kendımde cınsıyet tahmını yapamıyorum esımde yapamıyor, saglıklı olması ıcın dua edıyoruz. ama tabı bırılerıınınt ahmın yurutmesı eglencelı oluyor, bebegım ıyı olsunda ogrenmesem bıle olur yanı o kadar
hayırlı saglıklı evlatlar ddogururuz ınsallaahh
Canım çok geçmiş olsun hayretler içinde okudum yazdıklarını
Allah onlar nasıl biliyorsa öyle yapsın
oğluşun sana sımsıkı tutunsun duacınım canım
Hiç inanma derimbenin beta hcg 68 di erkek çıktı
bende tutmayanlar kan yenileme yılna göre yapılan test, rus takvimi, ye ekşiyi :))
bende tutanlar çin takvimi, idrar ph, karından yüzük sallama :))
Valla canım bende hiç bir ürünümü değiştirmedim değiştirmeyide düşünmüyorum Allaha emanet aynen devam oğluşum için çok düzenli besleniyorum sadece bu kadar
Ama bebeğim gelince onun için kullanacağım ürünler mustela olacak
Haberini bekliyorummm heyecanla
ohh masallah masallahhhbenin bebiş iyi valla büyüyüp duruyo çok şükür...tepiklere gelince uzanınca ara ara hissediyorum bebişimi çok güzel bi duygu:)
evet cnm bı suredır yoktum :))Heyy bende seni merak ediyordum, yoktun dimi bir süredir?
bebişler iyi tepiklemeler başladı inceden
İyiyiz canım çok sağol sen nasılsın
benim oğluşta tık yok halaheyecanla bekliyorum
senin ikizler nasıl :13:
ohh masallah masallahhh
evet cnm bı suredır yoktum :))
bızımkılerde kıpır kıpır
sadece psıkıyatrı ılacları basladım eh ıste dıyelım bu arada benım ıkızler kız sımdılık bı aksılık ccıkmazsa
bırı kesın kızda otekısı %70 kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?