kızlar sizde baş ağrısı oluyor mu? Ben de normalde çok nadir olan baş ağrıları son haftalarda artış gösterdi. Acaba hamilelikten mi :26::26:
cok saol cnm gercekten ama dıle dokemıyorum sıkıntımı problemım burda baslıyor aslındaOh oh allah bağışlasın, sıkıntılarını bizimle paylaşabilirsin destek oluruz huzurlu geçirmen için.
Sevgiler.
benım ıkızler ıyı cok sukurbende ıyıyım.
sadece psıkıyatrı ılacları basladım eh ıste dıyelım bu arada benım ıkızler kız sımdılık bı aksılık ccıkmazsa
bırı kesın kızda otekısı %70 kız :))
ohh masallah masallahhh
evet cnm bı suredır yoktum :))
bızımkılerde kıpır kıpır
benım ıkızler ıyı cok sukurbende ıyıyım.
sadece psıkıyatrı ılacları basladım eh ıste dıyelım bu arada benım ıkızler kız sımdılık bı aksılık ccıkmazsa
bırı kesın kızda otekısı %70 kız :))
Oncelikle gecmis olsun. Ben de buyuk ihtimalle ikiz kız annesi olacagim::)) saglikla kucagimiza alir tum sıkıntılarımızı ardımızda birakirız insallahhh....
benim hep5 .5 o:)hiç değişmez ki:)bakalım en sonuncu idrar tesstimi 21 mayısta alcam:)Rabbim herkesin benmimde gönlüme göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah:)
oylemıı sızındemı ıkız kız :)) tek yumurta degılmı :))
benım bırde 2,5 yasında bı kızım var uc kız oldular: sıyırabılırım
kızlarr 2litest yaptırdım bugün..kan sonucu 3güne çikarmış..ense kalınlığı 0,8mm burun kemiği oluşmuş..çok iyi dedi dr..10.haftada başka dr erkek büyük ihtimal demişti..şimdi 12.haftada sordum kıza benziyo dedi..3haftaya kesinleşir..bizden haberler bölee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki kan hapına başla dedi mi doktor. Bi de çatlak kremi falan bişi dedi mi
kan hapına 15-16.haftalarda başlıcaz dedi..multivitamin verdi..çatlak kremini ben sordum..mustelayı önerdi
Çok teşekkürler :)
kızlar sizde baş ağrısı oluyor mu? Ben de normalde çok nadir olan baş ağrıları son haftalarda artış gösterdi. Acaba hamilelikten mi :26::26:
Tabi yaa, E-Bebek merkezi evimin dibindeymiş yani farkettim, gider bakınırım ben. Bende hafif araba alırım, asansörsüz apartmanın 4. katında oturuyoruz zor olur çıkartmak. Yalancı emzik ne işe yarıyo? birde neden emzik taktırılır çocuğa? sussun diye mi? Ben mantıklı bi açıklaması yoksa ağzına bişiy tıkmak istemiyorum.
Benimkiler cift yumurta ikizi heyecanla bekliorum::))) ne guzel uc tane kizin var, saglikla buyut innsallah::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?