2014 Kasım Anneleri

benım ıkızler ıyı cok sukur bende ıyıyım.
sadece psıkıyatrı ılacları basladım eh ıste dıyelım bu arada benım ıkızler kız sımdılık bı aksılık ccıkmazsa
bırı kesın kızda otekısı %70 kız :)) [/QUOTE]

geçmiş olsun acil şifalar dilerim .... ikizlere iyi bak annesi......

Oh oh allah bağışlasın, sıkıntılarını bizimle paylaşabilirsin destek oluruz huzurlu geçirmen için.
Sevgiler.
cok saol cnm gercekten ama dıle dokemıyorum sıkıntımı problemım burda baslıyor aslında

geçmiş olsun acil şifalar dilerim .... ikizlere iyi bak annesi......[/QUOTE]

cok tskler :)

Oncelikle gecmis olsun. Ben de buyuk ihtimalle ikiz kız annesi olacagim::)) saglikla kucagimiza alir tum sıkıntılarımızı ardımızda birakirız insallahhh....

Oncelikle gecmis olsun. Ben de buyuk ihtimalle ikiz kız annesi olacagim::)) saglikla kucagimiza alir tum sıkıntılarımızı ardımızda birakirız insallahhh....

oylemıı sızındemı ıkız kız :)) tek yumurta degılmı :))
benım bırde 2,5 yasında bı kızım var uc kız oldular : sıyırabılırım

oylemıı sızındemı ıkız kız :)) tek yumurta degılmı :))
benım bırde 2,5 yasında bı kızım var uc kız oldular : sıyırabılırım

Benimkiler cift yumurta ikizi heyecanla bekliorum::))) ne guzel uc tane kizin var, saglikla buyut innsallah::)))

Arkadaşlar Cumartesi günü 2li test yaptırıcam.. 12. Haftam. Doktora neler sorabilirim özellikle hele bi akıl verin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarr 2litest yaptırdım bugün..kan sonucu 3güne çikarmış..ense kalınlığı 0,8mm burun kemiği oluşmuş..çok iyi dedi dr..10.haftada başka dr erkek büyük ihtimal demişti..şimdi 12.haftada sordum kıza benziyo dedi..3haftaya kesinleşir..bizden haberler bölee

Peki kan hapına başla dedi mi doktor. Bi de çatlak kremi falan bişi dedi mi

kan hapına 15-16.haftalarda başlıcaz dedi..multivitamin verdi..çatlak kremini ben sordum..mustelayı önerdi

Peki kan hapına başla dedi mi doktor. Bi de çatlak kremi falan bişi dedi mi

kan hapına 15-16.haftalarda başlıcaz dedi..multivitamin verdi..çatlak kremini ben sordum..mustelayı önerdi

selam arkadaslar mutlulugumu burdada paylasmak istedim allahin izniyle bi kizim olucak cok cok mutluyum :)

iyi akşamlar herkese, içimiz kan ağlıyo mahvolduk 2 gündür ağlamaktan gözlerimiz harap oldu bir de bu acıyı yaşayanları düşününce daha da kötü oldum, her ne kadar hayat devam ediyo desek de bir yerlerde duruyo maalesef hepimizin başı sağolsun Rabbim kalanlara sabır, ömür versin. bir sorum vardı size kan hapına kaçıncı haftada başladınız arkadaşlar

Arkadaşıma doktoru söylemiş. Bebek emziği emdikçe çene kasları sürekli hareket ettiğinden beyin daha fazla çalışıyomuş kullanmak gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…