2014 Kasım Anneleri

12.haftamiz ve ben bebegimi hic hissetmiyorum.Acaba sizler ne zaman basladiniz hissetmeye?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun,doktorun tahminde bulundu mu 12-13.haftalarda çünkü bana sadece tahmin edebilirim dedi 16.haftada söyleyecek ama merak ediyorum,dediğin gibi bişeyler almak istiyorum.

Canım Allah nasip ederse oğlum olucak benim ...15+3 de öğrendim...sık dişini az kalmış :)

canım beklenilen doğum 10.10.2014 yaşım 26 şehir istanbul 2. bebeğim olucak işallah

Ben de değiştirmedim ama içim de bi tuhaf canım... Mustela yı çok duydum demekki sağlıklı ürünleri var o günlere yaklaşalım ben de öyle düşünürüm artık..

Sanırım uzandığım için hissettim inşallah sende hissedersin zaten hissettiğinde nasıl olduğunu anlıyorsun ve tetikte oluyorsun birde gece ve sabah erken saatlerde uyanık olurlarmış genelde

Hmmmm zamanları da var he yaramaz bebişlerimizin... Bizim uyuduğumuz zamanlarda uyanıklar

Arkadaşıma doktoru söylemiş. Bebek emziği emdikçe çene kasları sürekli hareket ettiğinden beyin daha fazla çalışıyomuş kullanmak gerekiyomuş

Canan Karatay çocuklarında emzik kullanmamış zararlı diye, ordan etkilenmiştim de, her bilenin doğru bilgilerini alıp yanlış bilgilerini sepete geri atmak lazım.
Teşekkürler :)

günaydın kızlar nasılsınızzz???

aynen benimde hiç keyfim yok..

Faciamız bir yandan giden canlar, sabah sabah moralimi bozan eşim... Hepsi üst üste geldi

Neden keyifler off? Bende sabah zor uyandım, eller ayaklar davul gibi zor bastım üstüne, grip gibi de olmuşum. Uykum var

aynen canım malum olaydan dolayı dün çok kötüydüm..
dün doktor bir ilaç verdi bide yatmadan içiyim diye lökositim yüksek çıkmış
bütün gece kasık ağrısı yaptı o da..
sabah namazına da uyanamadım canım sıkıldı..
sabah uyandım bütün sırtım belim ağrıyo...
öyle işte...

Bu kadar nazlandığına göre kesin kız seninki
iyi senin renkli ultrason baya erken tarihteymiş benim taaa 30 haziran da

Kızları üçlüyosun yani Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşursun inş.
senin ufaklık ne tepki veriyo kardeşler için ??

Arkadaşıma doktoru söylemiş. Bebek emziği emdikçe çene kasları sürekli hareket ettiğinden beyin daha fazla çalışıyomuş kullanmak gerekiyomuş

Ayy ne güzel bunları duymak valla ben bebeklere çok yakıştırdığım için emmesini istiyordum ama böyle yararları varsa kesin emsin

günaydın kızlar nasılsınızzz???

aynen benimde hiç keyfim yok..

Faciamız bir yandan giden canlar, sabah sabah moralimi bozan eşim... Hepsi üst üste geldi

Neden keyifler off? Bende sabah zor uyandım, eller ayaklar davul gibi zor bastım üstüne, grip gibi de olmuşum. Uykum var

Günaydın güzel annişler
o moraller ayağa kalsın bakayım
yüzünüzü yıkayın duş alın bişey yapın işte canım

Bende bu sabah bi tuhafım sabah namazına kalkamadım uyandığımda sanki dayak yemiş gibiydim bacaklarım ağrıyor..günlerdir aldığımız felaket haberleri psikolojimizi bozdu

Bende bu sabah bi tuhafım sabah namazına kalkamadım uyandığımda sanki dayak yemiş gibiydim bacaklarım ağrıyor..günlerdir aldığımız felaket haberleri psikolojimizi bozdu

aynen canım dökülüyorum bende..
işe geldim ama her yerim ağrıyor..
şube müdürümde anlayışsız...
mecburen böyle geçicek bugün...

Günaydın güzel annişler
o moraller ayağa kalsın bakayım
yüzünüzü yıkayın duş alın bişey yapın işte canım

Valla ne bilim canım moralim yok ailemi özledim eşim anlayışsızlık yaptı bu sabah o haberler insan dayanamıyor uf

Herkes çok iyi başlamadı bu sabaha sanırım Rabbim iyi gün geçirmemizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…