Erkek çıkıyor canım ,ya bu sene erkek senesi ya da bu test yanlış Siz öğrendiniz mi cinsiyetini?
12.haftamiz ve ben bebegimi hic hissetmiyorum.Acaba sizler ne zaman basladiniz hissetmeye?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun,doktorun tahminde bulundu mu 12-13.haftalarda çünkü bana sadece tahmin edebilirim dedi 16.haftada söyleyecek ama merak ediyorum,dediğin gibi bişeyler almak istiyorum.
anca ıkı hafta snra cnm
Günaydın arkadaşlar
Mutlu sağlıklı haftalar herkese
Arkadaşlar bu kadar bilgiyle maalesef listeye ekleyemiyorum listeye bakar diğer bilgilerinizi de verirseniz o zaman ekleyebilirim sizleri
hamillelikleriniz hayırlı olsun
Ekledim tatlım hayırlı olsun hamileliğin
insallah ben de sizler gibi hissederim.sizler konustukca ozeniyo insan.. :)
Valla canım bende hiç bir ürünümü değiştirmedim değiştirmeyide düşünmüyorum Allaha emanet aynen devam oğluşum için çok düzenli besleniyorum sadece bu kadar
Ama bebeğim gelince onun için kullanacağım ürünler mustela olacak
Sanırım uzandığım için hissettim inşallah sende hissedersin zaten hissettiğinde nasıl olduğunu anlıyorsun ve tetikte oluyorsun birde gece ve sabah erken saatlerde uyanık olurlarmış genelde
Arkadaşıma doktoru söylemiş. Bebek emziği emdikçe çene kasları sürekli hareket ettiğinden beyin daha fazla çalışıyomuş kullanmak gerekiyomuş
Ben de değiştirmedim ama içim de bi tuhaf canım... Mustela yı çok duydum demekki sağlıklı ürünleri var o günlere yaklaşalım ben de öyle düşünürüm artık..
Hmmmm zamanları da var he yaramaz bebişlerimizin... Bizim uyuduğumuz zamanlarda uyanıklar
günaydın kızlar nasılsınızzz???
aynen benimde hiç keyfim yok..
Faciamız bir yandan giden canlar, sabah sabah moralimi bozan eşim... Hepsi üst üste geldi
Neden keyifler off? Bende sabah zor uyandım, eller ayaklar davul gibi zor bastım üstüne, grip gibi de olmuşum. Uykum var
Iste size taze taze resmimiz) ama cinsiyet merak edenlere pek iyi haberim yok çünkü fok balığı gibi sürekli debeleniuor doktorum 25 dk uğraştı ama nafile, yüzünü gördük, çenesinin yapısı aynı eşim. Biz çok ısrar edince doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi. Ama kesin diyemem dedi. 3'lu tarama yapmaya gerek yok dedi. Haziran'ın 7'sinde renkli ultrason ve 4'lu tarama yapılacak. Renkli ultrasonda kesinleşir cinsiyeti dedi. Bizdeki haberler bunlar ) bu arada bir ara elini kafasına koydu içeride keyfi yerinde yani :))
ohh masallah masallahhh
evet cnm bı suredır yoktum :))
bızımkılerde kıpır kıpır
benım ıkızler ıyı cok sukurbende ıyıyım.
sadece psıkıyatrı ılacları basladım eh ıste dıyelım bu arada benım ıkızler kız sımdılık bı aksılık ccıkmazsa
bırı kesın kızda otekısı %70 kız :))
Arkadaşıma doktoru söylemiş. Bebek emziği emdikçe çene kasları sürekli hareket ettiğinden beyin daha fazla çalışıyomuş kullanmak gerekiyomuş
Neden keyifler off? Bende sabah zor uyandım, eller ayaklar davul gibi zor bastım üstüne, grip gibi de olmuşum. Uykum var
Faciamız bir yandan giden canlar, sabah sabah moralimi bozan eşim... Hepsi üst üste geldi
aynen canım malum olaydan dolayı dün çok kötüydüm..
dün doktor bir ilaç verdi bide yatmadan içiyim diye lökositim yüksek çıkmış
bütün gece kasık ağrısı yaptı o da..
sabah namazına da uyanamadım canım sıkıldı..
sabah uyandım bütün sırtım belim ağrıyo...
öyle işte...
Bende bu sabah bi tuhafım sabah namazına kalkamadım uyandığımda sanki dayak yemiş gibiydim bacaklarım ağrıyor..günlerdir aldığımız felaket haberleri psikolojimizi bozdu
Günaydın güzel annişler
o moraller ayağa kalsın bakayım
yüzünüzü yıkayın duş alın bişey yapın işte canım
Bende bu sabah bi tuhafım sabah namazına kalkamadım uyandığımda sanki dayak yemiş gibiydim bacaklarım ağrıyor..günlerdir aldığımız felaket haberleri psikolojimizi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?