2014 Kasım Anneleri

canim gecmisi okurken gördüm :) cinsiyeti bizde ogrenmedik haala ve ben meraktan catliyorum.. bizede bakarmisin? ben ekim 84 esim nisan 84

Erkek çıkıyor canım, valla bende de erkek çıkıyordu ama dün doktorum kemik yapısı kıza benziyor dedi. Gerçi net konuşmadı ama, sağlıklı olsun yeter.
Bu kadar nazlandığına göre kesin kız seninki
iyi senin renkli ultrason baya erken tarihteymiş benim taaa 30 haziran da

Doktorum hazır gelmişken bakalım dedi, hem şu cinsiyet meselesini kesin olarak çözmemiz gerek artık Kız erkek fark etmez eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun yeter canım. Allah hayırlı evlat versin herkese.

neye bakıyosunuz canım böyle tarihlerle??

Geçmiş olsun canımmm dikkatli ol lütfennn

Olulum temem :)

Günaydın güzel annişler
o moraller ayağa kalsın bakayım
yüzünüzü yıkayın duş alın bişey yapın işte canım

Bugün herkes neden şiş sıkıntılı uyandı, malum kara günden mi yoksa başka bişi mi
Dün eşime sinir oldum, annem geçen gün ben gelmeden gelmiş et almış pişiricekmiş, anneme hiç çemkirmeyen adam, bıdı bıdı yapmış Eileithyia hep et diye tutturuyo diye kızmış, annemde oğlum farkındaysan o hamile ve yemesi lazım demiş, susmuş bizim ayu.
Sinir oldum. Artık evde yemekleri kendime göre yapıcam. Tripliyim accuk

günaydınn hanımlar...bugün sabah moralsiz uyananlardan biride benim..yani kendi sıkıntım yok ama sanırım soma olayı beni yıprattı...
artık haber izlemiyorumm..biraz uzak kalmam gerek sanırım çünkü plesantam aşağıda ve sıkıntıdan ağrılarım başladı yine..
sizlerde sanırım ben gibisinizzz...
hadi kızlar bir BESMELE çekelim..içimiz ferahlasınnn...
hayırlı cumalar olsun hepimize..

En zoru özlem tabi canım Allah yardımcın olsun
işte bu eşler ne kadar anlayışlıda olsa bazen tutuyor anlayışsızlıkları

İşte canım herkesin kocasının huyu suyu farklı :)) yada bunlar bizdeki hamilelik psikolojisinden etkileniyor
ahhh biz bu koca bebekleri büyütmeden karnımızda ki ufaklıkları nasıl büyütücez bakalım
trip yapmayı bende severim işe yarar her zaman hele hamilelikte daha çok yarar

Aynen canım hiç farketmez ama işte insan merak ediyor gerçekten
birde bu kan yenileme bende tutmadı

neye bakıyosunuz canım böyle tarihlerle??

Canım doğum yılına kadında 3 ekliyorsun, erkekte 4 ekliyorsun. Hamile kalınan tarihe göre cinsiyete bakılıyor.Örneğin

Kadın : 10.1984 Erkek : 04.1984
10.1987 04.1988
10.1990 04.1992
10.1993 04.1996
10.1996 04.2000
10.1999 04.2004
10.2002 04.2008
10.2005 04.2012
10.2008 04.2016
10.2011
10.2014

Yani bu demek ki, kadınların her 3 yılda bir, erkeklerin her 4 yılda 1 kanlarını yenileniyor.Hamile kalınan tarihe göre, en son kimin kanı yenilendiyse bebeğin cinsiyeti o oluyor.

Şimdi yukarıda ki örnekte anne şubat 2014 tarihinde hamile kalmış. Kadının en son kanı 10.2011 tarihinde yenilenmiş, erkeğin 04.2012 tarihinde yenilenmiş. Şubat 2014'e en yakın tarih 04.2012 yani cinsiyeti erkek Gibi bir test işte, benim teyzem bu testin %100 tuttuğunu söyler ama bizde erkek çıktı bu test, dün doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi.Bakalım tutacak mı göreceğiz.

Son düzenleme:

Yarar mı daha mı kötü olur acaba bilmiyorum. O da stresli bu ara ama bende zor şeyler atlatıyorum. İş kuruyo diye sabahlara kadar evde çalışıyo, hep yanımda azıcık uyu derdim uyumazdı. Bende yalnız başıma koca yatakta yatmaya alışmışım heralde, geçen gün geldi seni uyutayım dedi, bi oyana döndüm bi bu yana uyuyamadım 45 dk, sonra kalktı bizimki çalışma odasına ve ben anında uyuyakaldım Dedim galiba artık seni bedenim kabul etmiyo alıştırdın sanırım. bi garip olduk. :) eeeee odunluk etmicen. çoook yalvardım gel diye, şimdide uyumam için git dicem.

En zoru özlem tabi canım Allah yardımcın olsun
işte bu eşler ne kadar anlayışlıda olsa bazen tutuyor anlayışsızlıkları

Sağol canım benim... İşte onun ailesi yakın her dk gitmek istiyor ben de artık normal bir insan değilim ki yoruluyorum 3 saat yol... NE bilim...

kızlar günaydın:)
kan hapı kullanmaya başladınız mı? bana doktorum kan değerleri düşmeye başladığı için verdi. bugün başlıcam ama aç mı içsem tok mu bilemedim doktor hamilelik döneminde aç içersen midene rahatsızlık verebilir mide ağrısı falan dedi. tok içersen de 2 saat içinde süt ve süt ürünlerinden uzak dur dedi siz ne zaman nasıl içiyorsunuz yan etkileri neler feramat verdi.

ben yaptım bizde birşey çıkmadı yahu...beceremedim..
benim bebeğim erkek bakalım tutacakmı..bakarmısın rica etsem canım..
benim doğum tarihim 1987
eşimin doğum tarihi 1986

ben şöyle yaptım oğlumda yine aynı yaparım,

sabah uyanınca giyinirken sütümü içtim. kahvaltımı ettim.

saat 10 gibi iş yerimde demirimi içtim. ara öğün meyve yedim üstüne.

saat 11:30 gibi magnezyum içtim.

yemek yedim öğlen.

saat 14 gibi kalsiyum içtim.

gece yatarken de elevitimi içtim. hiçbir ilaç sütle yoğurtla ve birbiriyle etkileşmemiş oldu. çay kahve hiç içmedim gebelik boyunca.

Son düzenleme:

Ben de 1 hafta oldu başlayalı açç karnına içmiyorum ama çay yoğurt vs den 2 saat sonra içiyorum... Bana kötü bir etkisi olmadı şükür sadece afedersin kabızlık yaptı onu da bi şekilde aşıcam inşallah..

benim doğum tarihim 1987
eşimin doğum tarihi 1986

Kızlar bunu ben de biliyorum ama bizde de tutmadı... Çin takvimi ve arkadaşlarımın yaptığı o klasik batıl testler tuttu.. Doktorum da dedi ki çin takvimi genelde yüzde 80 tutar dedi.. Öyle oldu valla

tahıl, süt vs birsürü besin, kan hapının etkisini azaltıyormuş. Ben sabahın köründe uyanınca içiyorum, işe gidip yaklaşık 1 saat sonra kahvaltımı ediyorum, midemde bi sorun olmadı. süt olayını da kahvaltıdan sonraki öğünlerde hallediyorum. Yan etkileri, siyaha yakın kaka, iğrenç bir koku. Başka bişiy olmadı bende yan etki olarak.

Gunaydn kizlr benden bugune iyi baslmdm esimle kusum dun bacm benm evi temizliyo cocuguda yannda esimde cocugunu sevemedi bi turlu yaramz ama is bitmemis oda erkn gelms karsilasmslr beni ariyo kim temzlik yap dedsana diyo suratna kapadm tlf sonra beyefendi beni aryo en ggick oldgm kuzenine ggidiyomus evde tek kalma anneni ara gelsn yanina diyo bana dansmdn asla gitmezdi hemde o kuzenine aslaa beni bbirakmazdi evdee o 6da ben 8de evde olrduk beyimz 10da geldi yemk yokmu dedi yok dedm gectim yattm gece ozurler fln hicc pass vermdm

benim doğum tarihim 1987
eşimin doğum tarihi 1986

Hangi aylar olduğunu da öğrenebilir miyim?

2011 doğumlu oğlum kız mı yani :))

hahahah siz iyice bir bakın belki kızdır Bende pek inanmıyorum ya, teyzem öyle bir hevesle yapmış ve anlatıyordu ki çok komikti gerçekten. Ben biliyorum ya yaptım testi erkek çıktı diyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…